Binnenland

Het paniekvirus van Ab Osterhaus is terug. Wat hebben we geleerd?

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Viroloog Ab Osterhaus pleitte afgelopen week bij Op1 voor een lockdown in Nederland. Anders gaan we naar de 50.000 tot 100.000 doden, zo waarschuwde hij.


Osterhaus kon rekenen op veel steun.

Iedereen lijkt de Mexicaanse grieppandemie van 2009 al weer te zijn vergeten. Destijds adviseerde Osterhaus als lid van een commissie van de Gezondheidsraad het kabinet officieel over de aanschaf van griepvaccins.

Onzin

Hij riep de regering in de media op daar haast mee te maken.

Osterhaus zette in Nederland de toon van de berichtgeving over de grieppandemie. Geen wetenschapper die zo vaak op de buis en in de krant zijn mening heeft verkondigd over de ernst van de pandemie en de manier waarop die te bestrijden.

Al snel bleek uit een artikel in medisch tijdschrift The Lancet dat hij onzin verkocht over het nut van virusremmers.

Nog een opmerkelijk feit was dat de commissie van de Gezondheidsraad adviseerde om kinderen jonger dan twee jaar te behandelen met virusremmers.

Uit een onderzoek van wetenschappers in het British Medical Journal bleek dat de voordelen van de middelen niet opwegen tegen de nadelen.

Gevecht om gehoor en geld

De voorzitter van de commissie was overigens Jaap van Dissel, die nu directeur van het RIVM is.

Van Dissel bleef ook na het Britse onderzoek vasthouden aan het advies om kinderen jonger dan twee jaar te behandelen met virusremmers.

Osterhaus en zijn collega’s tamboereerden op het gevaar van een pandemie in een gevecht om gehoor en geld, zo zei epidemioloog Luc Bonneux destijds.

Sterk overdreven

Toenmalig minister Klink schafte op advies van Osterhaus 34 miljoen griepvaccins aan.

Wat bleek? De ernst van de Mexicaanse grieppandemie was sterk overdreven. Uit de eerste studies, gebaseerd op gegevens uit China, blijkt nu dat het coronavirus ook minder erg is dan de Wereldgezondheidsorganisatie ons wil doen geloven.

Waarom blijven we achter figuren als Osterhaus en Van Dissel aan hobbelen?

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Wilders en Baudet hebben gelijk er is nog maar één mogelijkheid een lockdown voor geheel Nederland.

En daarna een Ruttup en een NEXIT.

exegese
exegese
2 jaren geleden

Goede vraag : Waarom blijven we achter figuren als Osterhaus en Van Dissel aan hobbelen?

Dat geldt natuurlijk ook voor de bewezen leugenaars en oplichters in Den Haag en ons koningshuis, dat geldt voor de bewezen bedriegers in Brussel ? Waarom blijven mensen koste wat kost driekwart van hun zuur verdiende geld klakkeloos afstaan aan bewezen gespuis wat ze overduidelijk de afgrond in wil storten ? Dat komt omdat mensen niet meer na kunnen denken, we worden gepland losgekoppeld van ons hogere bewustzijn, van onze ziel. We worden onophoudelijk gek gemaakt door de msm media die voor 100% in handen is van de mega-criminelen die ons vanachter de gordijnen regeren.We worden vergiftigd door de troep die we eten en drinken omdat dat soort troep ons door slimme marketing en lage prijzen aangesmeerd wordt, omdat gezond eten en drinken extra duur wordt gehouden. We worden vergiftigd door alle straling om ons heen die alleen maar toeneemt en in frequentie verandert, we worden besproeid vanuit de lucht met troep die ons verstand vertroebelt, we worden bewerkt met fluoride die een zelfde effect sorteert. We worden vergiftigd met glyfosaat, een afgrijdelijk middel wat gewoon toegestaan wordt door Den Haag maar ook door Brussel Er wordt op tal van manieren oorlog gevoerd tegen de mensheid door onze overheden met behulp van msm, de zogenaamd deskundigen, de totale wetenschap die door volledig gekaapt is door dezelfde criminelen, we worden totaal gehersenspoeld, we weten het diep van binnen allemaal en toch blijven we stoïcijns aanhobbelen achter de figuren die ons overduidelijk de afgrond in willen duwen. Mijn devies : is geloof geen woord van al wat ze zeggen vanuit de overheid of msm. Ga altijd op zoek naar het andere geluid en wees alert op controled opposition. Eet, drink en leef zo gezond mogelijk. Bezuinig desnoods overal op behalve als het gaat over jou gezondheid. Weer fluoride uit je leven, ze stoppen het in tal van dingen zoals oa tandpasta en wat dies meer zij. Beperk straling zo veel mogelijk, zet je router uit (vooral s’nachts) als je hem niet gebruikt werk liefst nog met kabels in huis, rol je mobiele telefoon in alufolie en haal hem er alleen uit als je hem wilt gebruiken. Wees alert op zendmasten in je omgeving, maak bezwaar als die te dicht bij je huis staan. En doe met enige regelmaat een detox-kuur, reinig lever en gal, wees voorzichtig met alcohol. Dit goedje, wat je overal voor weinig geld kunt kopen houdt je lever constant van het werk en zal aan zijn andere 600 taken niet toekomen zo lang je onder invloed bent, het zal je constant vertroebelen en je gezondheid bedreigen. Als we allen dat al allemaal zouden doen krijgen ze ons er niet onder. Hun plan is sowieso gedoemd te mislukken alleen zal het nog altijd veel te veel onnodige slachtoffers eisen en dat komt omdat mensen het niet onder ogen durven zien. Ze zijn totaal gehersenspoeld en constant in angst gehouden. Laat die angst los en het klaart al enigszins op ! Slinger vervolgens je verstand weer aan gang en ga aan de slag nu het nog kan.

Harry
Harry
2 jaren geleden

De makkelijkste slaven zijn tevreden slaven. Hoe creëer je die? Door op de juiste knopjes te drukken. De MSM is daar een meester in.. Haar belangrijkste 3 wapens:
1. Emotionele chantage
Uit peilingen in het verleden blijkt de gemiddelde journalist links tot extreem links, maar het volk is dat niet. Als er dus miljoenen mensen voor de poort staan laat je drenkelingen kindertjes aanspoelen en alleen jankverhalen zien, appellerend aan het rechtvaardigsheid gevoel. Het grote publiek laat dan als tevreden slaaf de miljoenen gelukzoekers toe.

2. Creëer angst
Corona gedraagt zich als een griep, om de bevolking als tevreden slaven gedwongen vaccinaties en een politiestaat zich te laten welgevallen ga je 7×24 uur uitzenden dat er een groot gevaar is, ook door jankverhalen , zie 1.

3. Demoniseer als je geen argumenten hebt
Het derde wapen van grote satan, de msm, als mensen met peer reviewde, forensische bewijzen komt dat de staatsnarratief niet klopt dan zet deze zijn laatste wapen in, labeling. Sommige labels zijn zo erg dat je je baan kan kwijtraken. Zo hoeft niemand naar de boodschapper te luisteren en kun je toch vasthouden aan de staatsnarratief door tegenargumenten te negeren, en het werkt want mensen bestuderen het wel maar kunnen er niet over praten, ingewijden weten wat ik bedoel.

De msm is dan ook een tool en megafoon voor machthebbers. Daarom blijven dictaturen moeiteloos overeind.

Willem
Willem
2 jaren geleden

Denk dat veel mensen achter deze types aan blijven lopen omdat ze eindelijk eens iets meemaken in hun leven, het zijn net de kwakzalvers van vroeger die konijnenkeutels als medicijn verkochten door er een angstverhaal bij op te hangen. Het is ook daarom dat veel mensen vragen om een lockdown, Burgemeesters van Noordwijk en Scheveningen roepen iedereen op om niet meer naar het strand te komen bijvoorbeeld want er is in Haaglanden al één dode te betreuren door dat virus, ja het is allemaal wat. Deze week zal er ook wel een “lockdown” worden afgekondigd, want er zijn al 106 doden, men kan zich beter druk maken om de geestelijke toestand waarin veel mensen verkeren dat is een veel grotere dreiging dat is wel duidelijk.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

45
0
We lezen graag je reactie!x