Homepagina » Natuur en Milieu » Wetenschappers bewijzen dat door mensen veroorzaakte global warming één grote hoax is. Zo was de situatie 3 miljoen jaar geleden
Wetenschappers bewijzen dat door mensen veroorzaakte global warming één grote hoax is. Zo was de situatie 3 miljoen jaar geleden

Wetenschappers bewijzen dat door mensen veroorzaakte global warming één grote hoax is. Zo was de situatie 3 miljoen jaar geleden

Nieuwssite ThinkProgress laat zien dat wetenschappers eindelijk hebben bewezen dat door mensen veroorzaakte global warming één grote hoax is, schrijft John Nolte voor Breitbart.

“Dat gaat natuurlijk niemand toegeven, maar het is precies wat er is gebeurd,” zegt hij.

Een nieuwe wetenschappelijke studie laat namelijk zien dat er drie miljoen jaar geleden net zoveel CO2 in de lucht zat als nu, ongeveer 410 ppm.

Even hoog

Dit blijkt uit de meest gedetailleerde reconstructie van het aardse klimaat door onderzoekers van het Potsdam Institute for Climate Impact Research in Science Advances.

Er is alleen één groot verschil: drie miljoen jaar geleden reden mensen niet rond in auto’s, aten ze geen vlees afkomstig van koeien die scheten laten, bouwden we geen fabrieken, was er geen elektriciteit, geen plastic, enzovoorts.

Sterker nog: drie miljoen jaar geleden waren er waarschijnlijk geen mensen op aarde, tenminste niet zoals ze er nu uitzien.

En toch was de CO2-concentratie even hoog.

Meer

Maar wij waren toch het probleem? Het kan natuurlijk niet zo zijn dat de aarde allerlei natuurlijke cycli doorloopt waarbij de temperatuur af en toe wat fluctueert. Ontkenner!

Maar er is meer. Uit de studie blijkt ook dat Groenland, West-Antarctica en het grootste deel van Oost-Antarctica drie miljoen jaar geleden niet bedekt waren met een ijskap.

Temperaturen lagen zeven graden hoger, tenminste dubbel zo hoog rond de polen en de zeespiegel lag ongeveer 20 meter hoger.

Haalt niets uit

De studie laat zien dat er niets is wat we kunnen doen om de natuurlijke klimaatcycli op aarde te beïnvloeden, aldus Nolte.

We kunnen de planeet enkele graden laten afkoelen, maar dat haalt niets uit als de aarde vastbesloten is om zeven graden op te warmen, net als drie miljoen jaar geleden, besluit hij.

[Breitbart]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

Okay, ondanks dat ik het eens ben met dat Man Made CO2-induced Climate Change bullshit is, er is geen bewijs van een aards bestaan “miljoenen jaren geleden” in welke vorm dan ook.
Het beste wat we hebben zijn een paar duizend jaar aan historische referenties, en daarnaast een hele berg mysterieuze monolithische bouwwerken waarvan we niet met zekerheid kunnen vaststellen hoe en wanneer precies ze gebouwd zijn.

Het climaat veranderd en verschuift regelmatig historisch gesproken. En de directe aanleidingen zijn NOOIT bewijsbaar gerelateerd aan wat mensen doen met hun leven en de industrie. Het heeft altijd met de hemelse Cycli te maken van de Zon en Maan, en de mensheid heeft het voor het nakijken.

Mochtjewillen
Mochtjewillen
Reactie op  Arwijn
1 jaar geleden

Het bewijs is overal op internet te vinden. De tijd van discussie is voorbij. We moeten nu handelen.

jani
jani
Reactie op  Mochtjewillen
1 jaar geleden

“we moeten nu handelen”
Ik weet het niet hoor. Eerder schreef hier al iemand: “het water stijgt niet, de grond zakt!!” ‘Ja natuurlijk’, dacht ik, ‘de grond klinkt in.’

Reeds bijna dertig jaar eet ik 98 % vegetarisch. Zou dat iets hebben uitgemaakt? Niet daarmee gestopt voor het milieu trouwens, maar die mooie dieren hoeven voor mij niet die vreselijke lijdensweg van de slacht te ondergaan. Zonder vlees leef ik vrolijk verder. Soms een eitje en wat boter.

Kirsten
Kirsten
Reactie op  Mochtjewillen
1 jaar geleden

Ga jij maar lekker terug naar de toendra en hup je mancave in! Of was jouw opmerking sarcastisch bedoeld? The sun is The Main Driver of Climate Change. Not you. Not CO2

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Mochtjewillen
1 jaar geleden

@Mochtjewillen

Helemaal eens.
Strop om je nek, alle beetjes helpen, niet waar?

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Arwijn
1 jaar geleden

Zoek de ware tijdlijn, 4,2 miljard jaar geschiedenis over mensen en wezens op aarde. Deze moet te vinden zijn bij de geloofs indoctrineerders deze houden hem al jaren voor jullie verborgen zodat zij alles naar hun hand kunnen zetten.

the relihunter
the relihunter
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
1 jaar geleden

4.2 miljard jaar geleden onstond de aarde pas. Er waren in die tijd nog geen dieren en laat staan mensen. Mensen leven hooguit enkele miljoen jaar. Geloofs indoctrineerders oh de christen deluded ones ? Wat weten die er nu van ?

Ronsweer.nl
Ronsweer.nl
Reactie op  Arwijn
1 jaar geleden

Klopt in het verleden is het vaker opgewarmd alleen de enorme snelheid, afgelopen 70 jaar en vooral de laatste 10 jaar, waarin het nu gebeurd is echt nog nooit voorgekomen. Oorzaak is de mens.

Nick
Nick
Reactie op  Ronsweer.nl
1 jaar geleden

Jammer genoeg zijn er ontzettend veel mensen die dit artikel als ‘bewijs’ zullen gaan zien dat de mens geen invloed heeft. De hele redenatie is krom hier. Het feit dat het drie miljoen jaar geleden een heel ander klimaat was, toont niet aan dat de mens er geen invloed op kan hebben. Heel frustrerend dit soort neppe wetenschap waarin onjuiste redenering de overhand neemt.

ruud steunassen
ruud steunassen
1 jaar geleden

Communisten worden ook wel staatskapitalisten genoemd. Er is dus geen wezenlijke tegenstelling tussen kapitalisten en communisten.
Dat kun je heden ten dage nogmaals zien. GroenLinksers (onder wie veel oud-communisten) draaien uw gaskraan dicht. Vervolgens mag u hen gaan verrijken door gedwongen zelfplundering van uw eigen bankrekening, alleen voelt u het niet zo, wat heel slim van ze is, want u bent bang gemaakt door hun klimaatleugens en hun criminalisering van u als zogenaamde klimaat ontkenner (overigens net zo’n idiote en vooringenomen term als islamofoben). Zo snel mogelijk koopt u hun zonnepanelen, windmolens, tochtstrips, driedubbelglas, ventilatoren, warmtepompen en arbeid (aannemers). Deze linkse politici produceren het uiteraard niet allemaal zelf, maar zullen zich wel even lekkertjes gaan verrijken met aandelen in de desbetreffende productiesectoren, die bloeien dankzij uw gedwongen winkelnering.
Het wachten is op het lekken van informatie over mateloze zelfverrijking, als er tenminste nog iemand is, die durft te lekken in de zeer nabije dictatuur van links liberalen en neocons.

ankorvat
ankorvat
Reactie op  ruud steunassen
1 jaar geleden

Ik dacht dat wij werden geregeerd door meritocraten

Solida
Solida
Reactie op  ruud steunassen
1 jaar geleden

Da’s wel erg kort door de bocht met een rechtse bril geschreven, alsof het beter is lang door te gaan met fossiele brandstoffen, dat is toch ook absurd. En hoe de VVD ons kaalplukt en zichzelf én het bedrijfsleven verrijkt is veel erger dan de intentie van linkse partijen…

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  Solida
1 jaar geleden

Duuuuuuuuuuuuuuuuh enneh GIJ GELOOFD NOG STEEDS dat aardolie een ‘fossiele” brandstof is en dat het schaars is en dat het op raakt?
De meest voorkomende vloeistof op aarde is water. Maar wát is de op-één-na meest voorkomende vloeistof op deze planeet? AARDOLIE!

Aardolie is de pis, de schijt, het afvalproduct van moeder natuur.
Maar het is ABSOLUUT GEEN FOSSIELE BRANDSTOF!

Het diepste punt waarop ooit fossiele resten zijn gevonden ligt rond de 16.000 voet. (Iets meer dan 5 km diep) Wáárom boort men dan naar aardolie op meer dan 30.000 voet, wanneer aardolie een fossiele brandstof zou zijn?

Dit sprookje hebben we te danken aan ene meneer Rockefeller, van wie ik absoluut GEEN fan ben. Eind 19e eeuw heeft hij er persoonlijk voor gezorgd dat bij een wetenschappelijk congres in Basel aardolie als ORGANISCH is gekenmerkt enkel en alleen vanwege het feit dat het, net als organische organismen, C, O, en H (Koolstof, zuurstof en waterstof) bevat.

Op deze manier kon hij meer geld voor zijn product vragen en tegelijkertijd iedereen wijs maken dat het een “schaars goedje” is en een “almaar schaarser goedje” wordt.

Waar ik wél een fan van ben zijn de, door de in de 50er jaren Amerikaanse regering geconfisqueerde, technologieën van Viktor Schauberger (Der Wassermeister).
Als het aan hem had gelegen had iedereen nu gratis energie middels zijn huisgenerator die water omzet in stroom middels IMPLOSIE technologie. (Hij was falikant gekant tegen kernenergie)

Zijn zeer pragmatische uitvindingen kunnen tot op de dag van vandaag als revolutionair worden beschouwd, zoals bijv, een koperen ploeg die het graafgedrag van mollen en regenwormen nabootst en een vermeerdering van de oogst geeft van meer dan 30% zónder gebruik te hoeven maken van kunstmest en/ of pesticiden.

Zijn levensmotto was: Mann muß die Natur kapieren und dann kopieren (Men moet de natuur begrijpen en dan kopiëren), iets wat die van de pot gerukt Zionistische kliek maar niet wil aannemen omdat dit teveel “winst” scheelt.

Geen wonder dat Schauberger, net als vele anderen, in de vergetelheid is geraakt!

weg met ons
weg met ons
Reactie op  joepiedepoepie
1 jaar geleden

@joepiedepoepie

Heerlijke reactie van je, te vuur en te zwaard .

Het absurde met Victor Schauberger is dat hij en vele soortgelijke heldere denkers en uitvinders geheel worden genegeerd door de links fascisten, de zogenaamde grote bevrijders van de mensheid en de natuur, waarbij iedereen gelijk moet zijn in een zogenaamde kleurrijke stamppot van smaakloosheid en hoogverraad.

Deze links fascisten hebben de mond vol over de natuur en het klimaat, maar negeren de uitvinders en de praktische oplossingen en sturen daarbij de massa in opdracht richting meer roven door de overheid en multinationals onder de noemer van klimaatverandering en dan vooral dat een ander de smerige judaszaakjes van ze maar moet accepteren en heeft te buigen voor de zionisten en corporatistische machthebbers.

Links is niets anders dan hoogverraad. Zelf is voor mij links en rechts labelen complete onzin, maar even noodzakelijk omdat je zo het lieg- en verraadtuig kunt kalibreren en een plaats geeft.

Als je het linkstuig daarnaast hoort praten dan weet je vaak al gelijk uit welke psychopathische hoek ze komen en door wie ze worden betaald en gestuurd. Soros en Bilderberg puppets, met daarbij in de top ‘onze eigen’ royals als grootste staats en landverraders. Zijsprong: voor de aankomende crisis wordt Bernhard junior al even vooruit gestuurd om panden op te kopen en te investeren als deeldekking en -borgstelling van de royals hun familiaire vermogens.

Overigens, ik denk zelf dat het klimaat nooit eerder zo stabiel is geweest als op dit moment. De fluctuaties zijn minder groot en zijn eerder redelijk constant en consistent. Deze hele aangezwengelde hysterie rond het klimaat (of is het nu opeens weer het milieu?) maken de extremen (die er niet zijn) en negeert men daarbij dat de aarde eerder zal afkoelen dan opwarmen. The Dust Bowl rond de kunstmatig opgestarte crisis van 1929 was bijv. een uitschieter in temperatuur en wilde men toen ook al de mens daarvan de schuld geven. Over de crisis gesproken: houd Soros marionetje Rutger Bregman in de gaten, deze linksproleet en verrader wil zogenaamd dat de rijken worden aangepakt, maar bedoelt ondertussen degenen die met hard werken, sabbelen en spartaans sparen vermogen of bezit hebben verzameld. De linksfascistische en sektarische zionisten zullen niet opgeven en in alke richtingen hun macht willen spreiden. Deze zionistische sektarische demonen kun je slechts stoppen door ze met wortel en al uit te roeien, eerder stopt het liegen, roven, moorden en de links hysterische wereld niet.

J@n
1 jaar geleden

Dit is al heel erg lang bekend maar de klimaat gekkies gaan het gewoon doordrukken. Dit moet ook wel omdat ze al hun geld erin hebben zitten. Jammer als nu blijkt dat ze het bij het foute eind hebben, zou van volwassenheid tonen als ze eens zouden zeggen, o jee, we hadden het fout. Maar ja….da’s geen goed links gedachtegoed.

Tink
Tink
Reactie op  [email protected]
1 jaar geleden

Weet je hoelang het duurde voordat de communisten toegaven dat ze fout zaten? Dat de USSR geen hemel op aarde was? Dat de Berlijnse muur er stond om de DDR-ers binnen te houden ipv het Westen buiten? Als links iets niet kan, dan is het toegeven dat ze fout zitten.

Michel Stallaert
Michel Stallaert
Reactie op  [email protected]
1 jaar geleden

Mensen en meningen en wetenschappers tegen elkaar opzetten, wie heeft daar belang bij…iets wat ge uzelf beter afvraagt. Wie het voorzorgsprinciepe hanteert is verstandigers dan ontkenners. Niemand kent de CO2 opname capaciteit van de zee, eens die verzadigd is zal de CO2 in de lucht blijven stijgen als we niet onmiddellijk stoppen met fossiele brandstoffen, en dan stijgt de temp van de zee..laat die weer meer CO2 vrij en is er geen stoppen aan. Wie ontkent kan ongelijk hebben, wie voorzichtig is ook, maar de eersten spelen roulette met de mensheid, voor economische belangen.

Marco de B
Marco de B
1 jaar geleden

Lachen alles is een complot en wetenschappers doen het voor het geld maar past het in je straatje dan is zonder twijfel waar! Beetje scepsis is gezond maar dan wel graag consequent! Ook de andere kant heeft namelijk belangen (van biljoenen..)

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Marco de B
1 jaar geleden

@Marco de B

Waar het in hoofdzaak om draait is dat er geroofd wordt onder het mom van klimaatverandering en de discussie over het klimaat niet eens gaat over het klimaat, maar slechts alleen wie wat of hoeveel moet afdragen aan een nimmer bewezen theorie. Het is slechts alles gebouwd op aannames en zogenaamde wetenschap waar een aardig prijskaartje aanhangt, maar het product verandert daardoor niet.

Het is meer betalen voor dezelfde bullshit.

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

@Weg met ons,

Evolutie THEORIE
Relativiteits THEORIE
Zwaartekracht THEORIE
DNA HYPOTHESE (= THEORIE)

En nu pragmatisch…

THEORIE = Als men alles “weet”, en NIETS KLOPT!

PRAKTIJK = Als ALLES FUNCTIONEERT, en niemand weet waarom.

In de meeste denktanks, globalistische instituten en politieke partijen zijn theorie en praktijk met elkaar verbonden…

NIETS KLOPT EN NIEMAND WEET WAAROM!

Massapsychose, massahysterie en massamanipulatie heeft maar één doel.
Verdeel en heers. De middenklasse, het hart van een economie moet in handen vallen van een stel psychopatische, maniakale Zionistische, zelfvernoemde “elite”

De geschiedenis herhaalt zich, alleen nooit op exact dezelfde manier, omdat de parameters in de tijdsgeest veranderen.
De moderne hype over “Global warming”…… ehhhhhhhhhhhhhhh, duuuuuuuuuuuuuuuuuuh, “Climate change”, dient er voor te zorgen dat de middenklasse in de westerse wereld wordt ontdaan van haar spaargeld!

Niets meer en niets minder.

H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Vanmiddag op TV bij zo’n tuinprogramma, over het nut van de zogenaamde parasolbomen.
Deze bomen bestaan al eeuwen, net als de zon.
Maar nu was het ineens handig, deze scherm / parasolbomen voor de zon, omdat de aarde opwarmde.

Zo’n simpel programma, wat de kijkers al hersenspoelt tav het klimaat.

Sem
Sem
1 jaar geleden

Ik raad ieder hier om dit onderzoek daadwerkelijk zelf te lezen, zeker de schrijver van dit artikel. Want ja het klopt dat de onderzoekers van deze studie, door middel van computer simulaties, hebben ontdekt dat de concentratie co2 3 miljoen jaar geleden even hoog was dan nu het geval is. Maar de conclusies die zij met dit onderzoek trekken staan lijnrecht tegenover de conclusies die in dit artikel bedacht zijn. De onderzoekers spreken wel degelijk van het feit dat de concentratie co2 op dit moment komt door de verbranding van o.a. fossiele brandstoffen. Plus ook nog eens het feit dat de concentratie co2 3 miljoen jaar geleden, velen malen geleidelijker ging dan dat de mens de afgelopen 200 jaar voor elkaar heeft gekregen. Deze abrupte verhoging van het co2 niveau, heeft als gevolg dat de wereld om ons heen zich bijna onmogelijk kan aanpassen aan de gevolgen van deze co2 stijging.

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  Sem
1 jaar geleden

Wat ik van testen en computersimulaties weet… en geloof me dat is HEEL wat!
IK krijg uit ELKE test BIJ VOORBAAT elke gewenste uitkomst
Hoe? Simpel: door bepaalde parameters te benadrukken of domweg weg te laten.

Zo werkt de farmaceutische industrie. Zo werkt de door het bedrijfsleven gesponsorde universiteiten, zo werkt tegenwoordig meer dan 98% van alles.
ECHT OBJECTIEF WETENSCHAPPELIJK onderzoek vindt maar in 1-2% van alle gevallen plaats. Dit zijn de ware parels die nog moelijker zijn te vinden dan de spreekwoordelijke naald in een hooiberg.

Een mooi voorbeeld van dit soort “testen” is het computer2000 systeem. Het digitale systeem dat wordt gebruikt door alle hulpdiensten. In GB werd dit eveneens ingevoerd en zij liepen voor op Nederland.
Ineens begonnen allerlei hulpverleners klachten te krijgen zoals duizeligheid, evenwichtsstoornissen, oorsuizen en wat al niet meer. Er is een test gedaan (door de fabrikant die er alle belang bij had om deze test te laten slagen) waaruit bleek dat al die hulpverleners niet moesten zeuren en dat het allemaal tussen de oren zat.

Hoe is de boel gemanipuleerd? Men is DRIE KWARTIER ONDER EEN ZENDMAST GAAN STAAN en men had nergens last van! THAT’S IT
Dit is statistisch geëxtrapoleerd, met veel tamtam en via allerlei mooi uitziende grafieken in allerlei (officiële) documenten gestopt, en uiteindelijk aan de desbetreffende wetsverantwoordelijken doorgespeeld.

Dus op het moment dat “iets is getest”, “klinisch is bewezen” of wat dan ook, rijzen bij mij ALTIJD TWEE vragen:

HOE is/ zijn deze testen uitgevoerd, en
QUI BONO!

Jopie
Jopie
1 jaar geleden

Het klimaat veranderd en dat gebeurt al miljarden jaren . Zonder het broeikaseffect zaten wij nu in de kou , wel zo’n 20 graden kouder. Met andere worden , het is NIET de schuld van de mens dat het klimaat veranderd . Wel gaan wij er financieel voor opdraaien dankzij onze Roverheid ! En de verschrikkelijke opwarming wil nog steeds niet komen !

Onno Harmsen
Onno Harmsen
1 jaar geleden

Toch wel toevallig dat de natuur na 3 miljoen jaar, precies in diezelfde 100 jaar dat de mensen enorme hoeveelheden CO2 de lucht in pompen, ook besloten heeft het CO2 gehalte in de lucht te verhogen. En dat dat dan precies samenvalt met het auto rijden, onze kolencentrales, oliecentrales, gascentrales, ons kappen van de bossen en onze zeevloot. Bijna te toevallig om waar te zijn….. en ja omdat het dan toch de natuur haar schuld is, waarover zouden we er ons dan druk over maken. Wat zijn nu 20 meter zeespiegel stijging, stelt helemaal niets voor, we kopen gewoon een bootje en steken ons hoofd in het water want zand zal er niet veel meer zijn tegen die tijd. Maar het zal mijn tijd wel duren, mijn kinderen zullen de problemen vast wel oplossen, dus ik stap gewoon weer in mijn auto en ga lekker op vakantie naar Bali.
Ja hoor goed artikel dit, ongelofelijke stommiteit die klimaat hoax!

jac
jac
1 jaar geleden

En dan te weten , dat onze tuinders tot 1000ppm in hun
kassen pompen, om hun gewassen beter te laten groeien.

Sourcechecker
Sourcechecker
1 jaar geleden

Ik zie jullie over 30 jaar nog wel, dan zullen jullie zien dat klimaatverandering door mensen wel echt is, maar tegen de tijd dat jullie dat ook inzien is het al te laat.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Sourcechecker
1 jaar geleden

@Sourcechecker

Ja, ja, echte boter en eieren en cholesterol blabla…Dat was ook zo’n verhaal.

Tegen die tijd ligt iedereen bestolen en uitgehongerd op het kerkhof. Angst zaaien kun je beter omzetten in reële zaken. De dominee zou er nog wat van kunnen leren. Volgende bullshit angstverhaal!….

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

@Wegmetons,

Angstzaaierij inderdaad. In de jaren ’80 sprak men van zure regen en dat er vanaf 2005 geen blad meer aan de bomen zou zitten als het gevolg van dat feit.

We zijn nu anno 2019. En ja er zit inderdaad geen blad meer aan de bomen (in de winter), iets wat moeder natuur al eons lang regelt.

Het mooiste voorbeeld van deze bangmakers omtrent CO2 uitstoot, gaten in de ozonlaag, zure regen, enz, merkte ik een aantal jaren geleden in de Eiffel.
Daar werden allerlei naaldbomen geel en milieuactivisten gaven de “klimaatverandering” daarvan de schuld. Het bleken echter larinxen te zijn die, al millinnia lang, in de herfst geel worden om vervolgens hun naalden te laten vallen.

Het moraal? Ga niet mee in al die door de media gehypte, Zionistische massahysterie die dag in en dag uit ons middels allerlei drogredenen wordt voorgeschoteld.

Elk mens heeft zijn grens. Wanneer zo’n grens wordt overschreden heeft elke mens twee basisreacties, vechten of vluchten. Het Europese volk vlucht al decennia. Ik ben benieuwd wanneer de grens dusdanig wordt overschreden dat de Europese bevolking weer eens zijn tanden laat zien.

x

Check Also

gates

Bill Gates koopt stilletjes 100.000 hectare landbouwgrond

Miljardair Bill Gates heeft stilletjes zo’n 100.000 ...

geoloog

Geoloog: Aarde stevent af op nieuwe ijstijd

Het klimaat is cyclisch. We naderen het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

41
0
We lezen graag je reactie!x