Natuur en Milieu

Wetenschappers bewijzen dat door mensen veroorzaakte global warming één grote hoax is. Zo was de situatie 3 miljoen jaar geleden

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nieuwssite ThinkProgress laat zien dat wetenschappers eindelijk hebben bewezen dat door mensen veroorzaakte global warming één grote hoax is, schrijft John Nolte voor Breitbart.

“Dat gaat natuurlijk niemand toegeven, maar het is precies wat er is gebeurd,” zegt hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Een nieuwe wetenschappelijke studie laat namelijk zien dat er drie miljoen jaar geleden net zoveel CO2 in de lucht zat als nu, ongeveer 410 ppm.

Even hoog

Dit blijkt uit de meest gedetailleerde reconstructie van het aardse klimaat door onderzoekers van het Potsdam Institute for Climate Impact Research in Science Advances.

Er is alleen één groot verschil: drie miljoen jaar geleden reden mensen niet rond in auto’s, aten ze geen vlees afkomstig van koeien die scheten laten, bouwden we geen fabrieken, was er geen elektriciteit, geen plastic, enzovoorts.

Sterker nog: drie miljoen jaar geleden waren er waarschijnlijk geen mensen op aarde, tenminste niet zoals ze er nu uitzien.

En toch was de CO2-concentratie even hoog.

Meer

Maar wij waren toch het probleem? Het kan natuurlijk niet zo zijn dat de aarde allerlei natuurlijke cycli doorloopt waarbij de temperatuur af en toe wat fluctueert. Ontkenner!

Maar er is meer. Uit de studie blijkt ook dat Groenland, West-Antarctica en het grootste deel van Oost-Antarctica drie miljoen jaar geleden niet bedekt waren met een ijskap.

Temperaturen lagen zeven graden hoger, tenminste dubbel zo hoog rond de polen en de zeespiegel lag ongeveer 20 meter hoger.

Haalt niets uit

De studie laat zien dat er niets is wat we kunnen doen om de natuurlijke klimaatcycli op aarde te beïnvloeden, aldus Nolte.

We kunnen de planeet enkele graden laten afkoelen, maar dat haalt niets uit als de aarde vastbesloten is om zeven graden op te warmen, net als drie miljoen jaar geleden, besluit hij.

[Breitbart]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Okay, ondanks dat ik het eens ben met dat Man Made CO2-induced Climate Change bullshit is, er is geen bewijs van een aards bestaan “miljoenen jaren geleden” in welke vorm dan ook.
Het beste wat we hebben zijn een paar duizend jaar aan historische referenties, en daarnaast een hele berg mysterieuze monolithische bouwwerken waarvan we niet met zekerheid kunnen vaststellen hoe en wanneer precies ze gebouwd zijn.

Het climaat veranderd en verschuift regelmatig historisch gesproken. En de directe aanleidingen zijn NOOIT bewijsbaar gerelateerd aan wat mensen doen met hun leven en de industrie. Het heeft altijd met de hemelse Cycli te maken van de Zon en Maan, en de mensheid heeft het voor het nakijken.

ruud steunassen
ruud steunassen
5 jaren geleden

Communisten worden ook wel staatskapitalisten genoemd. Er is dus geen wezenlijke tegenstelling tussen kapitalisten en communisten.
Dat kun je heden ten dage nogmaals zien. GroenLinksers (onder wie veel oud-communisten) draaien uw gaskraan dicht. Vervolgens mag u hen gaan verrijken door gedwongen zelfplundering van uw eigen bankrekening, alleen voelt u het niet zo, wat heel slim van ze is, want u bent bang gemaakt door hun klimaatleugens en hun criminalisering van u als zogenaamde klimaat ontkenner (overigens net zo’n idiote en vooringenomen term als islamofoben). Zo snel mogelijk koopt u hun zonnepanelen, windmolens, tochtstrips, driedubbelglas, ventilatoren, warmtepompen en arbeid (aannemers). Deze linkse politici produceren het uiteraard niet allemaal zelf, maar zullen zich wel even lekkertjes gaan verrijken met aandelen in de desbetreffende productiesectoren, die bloeien dankzij uw gedwongen winkelnering.
Het wachten is op het lekken van informatie over mateloze zelfverrijking, als er tenminste nog iemand is, die durft te lekken in de zeer nabije dictatuur van links liberalen en neocons.

J@n
J@n
5 jaren geleden

Dit is al heel erg lang bekend maar de klimaat gekkies gaan het gewoon doordrukken. Dit moet ook wel omdat ze al hun geld erin hebben zitten. Jammer als nu blijkt dat ze het bij het foute eind hebben, zou van volwassenheid tonen als ze eens zouden zeggen, o jee, we hadden het fout. Maar ja….da’s geen goed links gedachtegoed.

Marco de B
Marco de B
5 jaren geleden

Lachen alles is een complot en wetenschappers doen het voor het geld maar past het in je straatje dan is zonder twijfel waar! Beetje scepsis is gezond maar dan wel graag consequent! Ook de andere kant heeft namelijk belangen (van biljoenen..)

Back to top button
41
0
We lezen graag je reactie!x