Buitenland

Duitse rechter oordeelt: mondkapjesplicht illegaal en schadelijk voor kinderen

Help ons door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 8 april verbood een rechtbank in Weimar twee scholen om leerlingen mondkapjes te laten dragen, afstand van elkaar te laten houden en te onderwerpen aan sneltesten. Ook mochten de scholen geen onderwijs op afstand meer geven.

De rechter oordeelde in het voordeel van een moeder van twee leerlingen, acht en 14 jaar oud, van één van de scholen, die stelde dat dergelijke maatregelen fysieke en psychische schade veroorzaken bij haar kinderen en in strijd zijn met de wet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Rechter Christian Dettmar zei dat de mondkapjesplicht en afstandsregels voor kinderen niet alleen schade veroorzaken, maar ook in strijd zijn met artikelen 2 en 6 van de Duitse grondwet, die betrekking hebben op de vrijheid van individuele ontwikkeling en onderwijs.

Geen enkel effect

De rechter zei ook dat de coronamaatregelen disproportioneel zijn. Hij verwees daarbij naar de proportionaliteitsbeginselen in artikelen 20 en 28 van de Duitse grondwet. De rechtbank verwees verder naar het bulletin van de Wereldgezondheidsorganisatie van oktober 2020 waarin expert John Ioannidis stelt dat het sterftecijfer van corona 0,23 procent is, vergelijkbaar met een matige griepepidemie.

Hij concludeerde op basis van wetenschappelijk onderzoek dat mondkapjes en afstandsregels geen enkel effect hebben gehad op het terugdringen van het aantal besmettingen. Dettmar zei ook dat de maatregelen een gevaar vormen voor de mentale, fysieke en psychische gezondheid van kinderen.

100.000 leerlingen moeten een week mondkapjes dragen om 1 besmetting te voorkomen

De rechter was het eens met experts die zeiden dat mondkapjes niet beschermen tegen virussen, dat PCR-testen geen infectie kunnen detecteren en dat asymptomatische verspreiding epidemiologisch gezien geen rol heeft gespeeld.

Sterker nog: mondkapjes hebben een negatieve impact op de gezondheid van kinderen. Op school testen is onnodig en schadelijk. Hij zei dat 100.000 basisschoolleerlingen een week lang mondkapjes moeten dragen om slechts één besmetting per week te voorkomen.

‘Onwettig’ vonnis

Na dit sensationele vonnis werden de woning, het kantoor en de auto van Dettmar doorzocht door de politie. Ook werd zijn mobiele telefoon geconfisqueerd. Een andere rechtbank in Weimar schreef vervolgens in een verklaring dat het vonnis van Dettmar ‘onwettig’ was en benadrukte het belang van de mondkapjesplicht.

[Zero Hedge via The Epoch Times]

4.7 54 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dubito
Dubito
2 jaren geleden

Ja, ok, 8 april. En nu, 1 juni?

Annette
Annette
2 jaren geleden

Kijk wat er gebeurt met een rechter die nog wel integer een beslissing kan nemen. Dan wordt er meteen alles uit de kast getrokken om hem te demoniseren. Het is overduidelijk dat de cabal de baas is over velen. Gelukkig had ze nog geen greep op deze rechter.
Natuurlijk is het bar slecht voor kinderen, trouwens ook voor volwassenen, om urenlang een mondkapje te dragen. Los nog van het feit dat dat kapje net zoveel “virus” tegenhoudt als kippengaas een mug kan tegenhouden. Dat vind ik nog altijd bij kans de leukste vergelijking. Je kunt het zo prachtig visualiseren.
DAT die kinderen allemaal met die mondkapjes moeten lopen, heeft niets met veiligheid en gezondheid te maken, maar ALLES met gehoorzaamheidstraining.
Bravo voor deze rechter!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Ingeademde lucht bevat:

21% Zuurstof
0,4% Stikstof

Uitgeademde lucht bevat:

16% Zuurstof
4% Stikstof

Tevens bevatten de niet-medische Mondkapjes Nanodeeltjes plastic en bestrijdingsmiddelen.

henk
henk
2 jaren geleden

de dictatuur is compleet als je al rechters als een crimineel moet behandelen!
en de media doet er gewoon aan mee,schande en vooral triest dat we dit toelaten!

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x