Buitenland

Duitse rechtszaak tegen ‘factcheckers’: ‘Bewijs maar eens dat de test werkt’

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Alle informatie die je op social media plaatst en die niet strookt met de adviezen van de WHO, kan door factcheckers worden gelabeld als misleidend, onjuist of zelfs worden verwijderd. In Duitsland heeft advocaat Reiner Füllmich namens arts Wolfgang Wodarg een rechtszaak aangespannen tegen deze factcheckers, die – zo zegt hij – natuurlijk geen factcheckers zijn, maar de waarheid manipuleren. “Ze worden ingehuurd door onder andere YouTube en Facebook.”

Wodarg beweert dat de coronatest onbetrouwbaar is en niets zegt over besmettingen. De ‘factcheckers’ beweren dat de arts liegt. Maar Wodarg is niet zomaar iemand. In 2009 maakte hij vrijwel eigenhandig een einde aan de Mexicaanse griepcrisis.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Indertijd was Wodarg parlementslid en ook zat hij bij de Raad van Europa. Op het moment dat hij ingreep, was de overheid al bezig om mensen te vaccineren. Dat gebeurde, net als nu, met een haastig ontwikkeld vaccin, dat volgens Füllmich veel schade heeft toegebracht aan 700 kinderen. “Hij maakte hier een einde aan en liet de wereld zien dat de Mexicaanse griep niet veel meer was dan een milde griep, net zoals corona dat is.”

“We openen de aanval op de mensen achter deze geplande epidemie door de aanval te openen op de coronatest,” zegt Füllmich tegen de Amerikaanse onderzoeksjournalist Ben Swann.

Dit is een serieuze zaak

Wat wil hij met de rechtszaak bereiken? Dat factcheckers worden verplicht om hun beweringen te staven met bewijs. Dus als zij zeggen dat bepaalde informatie onjuist of misleidend is, moeten zij dat kunnen aantonen door middel van bewijzen. Nu gebeurt dat niet. De bewijslast komt dan te liggen bij de factcheckers. “Zij moeten aantonen dat Wodarg liegt.”

De advocaat zegt te beschikken over veel bewijs, waaronder getuigenverklaringen en wetenschappelijke publicaties. Füllmich noemt onder meer het werk van Mike Yeadon, die 16 jaar lang Chief Scientific Officer was bij farmaceut Pfizer. “Dit is een serieuze zaak.”

Füllmich voegde toe dat hij nog veel meer rechtszaken gaat aanspannen en dat ook in andere landen juridische stappen worden ondernomen tegen de ‘factcheckers’. “Alle advocaten die hierin doken, zijn het erover eens dat deze hele hoax gebaseerd is op de coronatest. Zo’n test zegt helemaal niets over besmettingen.”

[Ben Swann]

4.8 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Abel
Abel
3 jaren geleden

Duurt allemaal veel te lang! Dit had al maanden eerder gemoeten.

PREDATOR
PREDATOR
3 jaren geleden

Gelukkig..Er zijn toch ook nog veel hoog opgeleide die het er niet mee eens zijn..Hun stem zal zeker meer waard zijn dan de onze (gewone burger)….
Er is nog hoop, zo te lezen..
Zodat deze reinste flauwekul eens afgelopen is…Ze buigen nog de grondwet!!!!!De grondwet????
Dat woord heeft met onze beestachtige regering totaal geen waarde meer…En dat kan allemaal??

Golem
Golem
3 jaren geleden

Dit zijn de strijders die met de juiste stappen komen. Deze strijders moeten door ons massale gesteund worden!
Deze mensen hebben het beste voor met de mensheid.
En dat kunnen we van de factcheckers (leugenaars en satanisten) echt niet zeggen, zij willen de mensheid juist vernietigen!

Nanda
Nanda
3 jaren geleden

https://www.journalistenwatch.com/2020/11/24/virologe-zdf-menschenversuch/
Viroloog geeft op tv toe dat door het inenten met een onbekend en kort getest vaccin mensen als proefkonijn gebruikt worden.
Mocht blijken dat het toch allemaal niet zo veilig is als men zegt sta je met de rug tegen de muur want ze hebben bij voorbaat iedere aansprakelijkheid uitgesloten.

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x