Homepagina » Buitenaards » Zijn de piramides gebouwd door aliens? Documentaire over geheime Russische expeditie naar Egypte
Zijn de piramides gebouwd door aliens? Documentaire over geheime Russische expeditie naar Egypte

Zijn de piramides gebouwd door aliens? Documentaire over geheime Russische expeditie naar Egypte

De Piramiden van Gizeh worden nog altijd omgeven door mysterie. Niemand kan met zekerheid zeggen hoe ze zijn gebouwd.

Volgens een populaire complottheorie hebben de oude Egyptenaren hulp gekregen van buitenaardsen.

In een documentaire uit 2001 claimt dr. Viktor Ivanovitsj Belenko, een voormalige Russische overheidswetenschapper, dat de KGB resten van aliens had gevonden in de Piramide van Cheops.

Een bezoek

Hij zei dat informatie hierover al in 1961 in de archieven van de KGB werd opgeslagen.

“Het historische en wetenschappelijke bewijs laat zien dat er zo’n 11.000 jaar voor Christus een bezoek is geweest,” klonk het.

Het verhaal over project ISIS, een geheime Russische expeditie naar Egypte in 1961, wordt voor het eerst genoemd in de documentaire The Secret KGB UFO Abduction Files, die werd uitgezonden door Sci-Fi (nu Syfy).

Bevestigd

Zwart-witbeelden tonen Sovjet-personeel dat de mummie van de vermeende alien uit een sarcofaag in een graftombe in Gizeh haalt. De beelden zouden afkomstig zijn uit het geheime archief van de KGB.

Hoewel niet bevestigd kan worden of het gaat om beelden van een mummie van een buitenaards wezen, claimde Sci-Fi dat de authenticiteit van de beelden is bevestigd door experts. De zender zei de beelden te hebben gekocht van anonieme Russische bronnen.

Militaire doeleinden

Project ISIS zou in 1961 zijn gelanceerd als reactie op berichten dat de Amerikanen toegang hadden gekregen tot geavanceerde buitenaardse technologie.

Belenko zei dat de Russen project ISIS waren gestart om buitenaardse technologie uit een geheime tombe op het Gizeh-plateau te halen voor militaire doeleinden.

[Express]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jelle dr
Jelle dr
1 jaar geleden

Ik vond vooral vreemd dat er heel veel onderzoekers stierven. Dikwijls in de kranten: “De vloek van een mummie”. Volgens mij ligt er heel veel verborgen in Egypte en ook in Antarctica.

Solida
Solida
Reactie op  Jelle dr
1 jaar geleden

Sommigen zeggen ‘vloek’, anderen energieveld… Perceptie…

Elise
Elise
Reactie op  Solida
1 jaar geleden

Sommigen zeggen schimmels.

Elise
Elise
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

Sommige schimmels en bacteriën kunnen groeien door straling/energievelden. https://wetenschap.infonu.nl/onderzoek/144728-schimmels-en-bacterien-groeien-door-elektromagnetisch-velden.html
Piramide diende als zendmast, maar ook om energie te ontladen. Soort van batterij.

Elise
Elise
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

Misschien diende de piramides wel als weer/klimaatopschuivers. (geoengerneering) Het is algemeen bekend dat het rond het midden van de aarde het erg heet is. Vandaar woestijn. Meridiaan=midden van de dag. Zon het heetst.
Project Isis was om uit te zoeken hoe een piramide werkt?

Ari Daman
Ari Daman
1 jaar geleden

In Egypte viel er niets te halen voor de Aliens, dus waarom zouden ze daar ook maar iets bouwen? Of ze hadden veel zand nodig.

Solida
Solida
Reactie op  Ari Daman
1 jaar geleden

Excuse me? Voor het eerst hier?

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Ari Daman
1 jaar geleden

Toen ze er waren was er daar geen zand maar een prachtige oase van bloeiende flora en fauna, waarom en hoe dat zand er nu ligt, daar komt het spreekwoord vandaan; ‘zand erover’

Ari Daman
Ari Daman
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
1 jaar geleden

Dus de Aliens hebben net als sprinkhanen alles kaal geroofd waardoor er een woestijn ontstond?

redice
redice
1 jaar geleden

De piramides zijn gebouwd door overlevenden van Atlantis, die na de destructie van hun land naar Egypte verkasten.
De piramides zijn gebouwd dmv telepathie, levitatie en het vloeibaar maken van vast gesteente door gebruik van bepaalde frequenties die resoneerden met de moleculaire structuur ervan.
Het doel was om energie de ruimte in te jagen, richting Sirius. De piramides zijn ook een bron van informatie, opgeslagen in de kristallijne structuur van het gesteente> daarom ervaren sommige mensen in de piramides een overdracht van bepaalde energie en informatie> Enkel diegenen die spiritueel ver genoeg gevorderd zijn kunnen deze info aanboren. De volledige geschiedenis vd aarde ligt opgeslagen in de structuur vd piramides. ook zijn er vele wiskundige formules af te leiden uit de proporties en de plaatsing ervan die wij heden ten dage nog niet kunnen ontcijferen hebben.
Het zijn nooit graftombes geweest, en de hiërogliefen zijn van een latere egyptische beschaving die deze structuren gewoon overgenomen hebben..

Ari Daman
Ari Daman
Reactie op  redice
1 jaar geleden

Het doel was om energie de ruimte in te jagen? Waarom zou iemand dat doen? Het wemelt van de energie in de ruimte. Haast onbeperkte energie.

Delilah
Delilah
1 jaar geleden

Anunnaki de Goden die de aarde bezochten, lees Erich von Danicken bv

PREDATOR
PREDATOR
1 jaar geleden

Laten we beginnen om aan te nemen dat de piramides NIKS met de Egyptenaren te maken hebben.Niks verwijst erop de Cheops de piramiden heeft laten bouwen dan alleen de schoolboeken.
De piramides staan er namenlijk veel langer dan de Egyptenaren.Ze zijn gebouwd nog voor de grote overstroming ,6000 jaar eerder dan wij geleerd hebben.Gebouwd door Enoch en zijn volk met verkregen info van mensen (goden cq aliens) van een andere wereld.Om een piramide te bouwen heb je ervaring nodig van materialen om er mee om te gaan.
Ik ga toch mee met de theorie van Von Daniken.

PREDATOR
PREDATOR
1 jaar geleden

@Delilah

Ben er druk mee bezig en al meerde gelezen.
Voor mij erg boeiend en intresant.
Hij omschrijft Enoch ,(Saurid) before the great flood..

x

Check Also

reset

Grote Reset? Niet zo snel, zegt Poetin in belangrijkste politieke speech van de afgelopen 6 jaar

Twee weken geleden vond een virtuele bijeenkomst ...

oekraï

Zonder vaccinatie, zonder massale sterfte: Oekraïne heeft groepsimmuniteit bereikt!

De Oostenrijkse publieke omroep ORF meldde afgelopen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x