Buitenaards

Zijn de piramides gebouwd door aliens? Documentaire over geheime Russische expeditie naar Egypte

Help mee door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Piramiden van Gizeh worden nog altijd omgeven door mysterie. Niemand kan met zekerheid zeggen hoe ze zijn gebouwd.

Volgens een populaire complottheorie hebben de oude Egyptenaren hulp gekregen van buitenaardsen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In een documentaire uit 2001 claimt dr. Viktor Ivanovitsj Belenko, een voormalige Russische overheidswetenschapper, dat de KGB resten van aliens had gevonden in de Piramide van Cheops.

Een bezoek

Hij zei dat informatie hierover al in 1961 in de archieven van de KGB werd opgeslagen.

“Het historische en wetenschappelijke bewijs laat zien dat er zo’n 11.000 jaar voor Christus een bezoek is geweest,” klonk het.

Het verhaal over project ISIS, een geheime Russische expeditie naar Egypte in 1961, wordt voor het eerst genoemd in de documentaire The Secret KGB UFO Abduction Files, die werd uitgezonden door Sci-Fi (nu Syfy).

Bevestigd

Zwart-witbeelden tonen Sovjet-personeel dat de mummie van de vermeende alien uit een sarcofaag in een graftombe in Gizeh haalt. De beelden zouden afkomstig zijn uit het geheime archief van de KGB.

Hoewel niet bevestigd kan worden of het gaat om beelden van een mummie van een buitenaards wezen, claimde Sci-Fi dat de authenticiteit van de beelden is bevestigd door experts. De zender zei de beelden te hebben gekocht van anonieme Russische bronnen.

Militaire doeleinden

Project ISIS zou in 1961 zijn gelanceerd als reactie op berichten dat de Amerikanen toegang hadden gekregen tot geavanceerde buitenaardse technologie.

Belenko zei dat de Russen project ISIS waren gestart om buitenaardse technologie uit een geheime tombe op het Gizeh-plateau te halen voor militaire doeleinden.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jelle dr
Jelle dr
5 jaren geleden

Ik vond vooral vreemd dat er heel veel onderzoekers stierven. Dikwijls in de kranten: “De vloek van een mummie”. Volgens mij ligt er heel veel verborgen in Egypte en ook in Antarctica.

Ari Daman
Ari Daman
5 jaren geleden

In Egypte viel er niets te halen voor de Aliens, dus waarom zouden ze daar ook maar iets bouwen? Of ze hadden veel zand nodig.

redice
redice
5 jaren geleden

De piramides zijn gebouwd door overlevenden van Atlantis, die na de destructie van hun land naar Egypte verkasten.
De piramides zijn gebouwd dmv telepathie, levitatie en het vloeibaar maken van vast gesteente door gebruik van bepaalde frequenties die resoneerden met de moleculaire structuur ervan.
Het doel was om energie de ruimte in te jagen, richting Sirius. De piramides zijn ook een bron van informatie, opgeslagen in de kristallijne structuur van het gesteente> daarom ervaren sommige mensen in de piramides een overdracht van bepaalde energie en informatie> Enkel diegenen die spiritueel ver genoeg gevorderd zijn kunnen deze info aanboren. De volledige geschiedenis vd aarde ligt opgeslagen in de structuur vd piramides. ook zijn er vele wiskundige formules af te leiden uit de proporties en de plaatsing ervan die wij heden ten dage nog niet kunnen ontcijferen hebben.
Het zijn nooit graftombes geweest, en de hiërogliefen zijn van een latere egyptische beschaving die deze structuren gewoon overgenomen hebben..

Delilah
Delilah
5 jaren geleden

Anunnaki de Goden die de aarde bezochten, lees Erich von Danicken bv

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x