Buitenaards

Duizenden toehoorders bij conferentie over Anunnaki, graancirkels en NASA-geheimen

Help door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Duizenden mensen zijn dit weekend neergestreken in het zuiden van Californië voor Contact in the Desert, een jaarlijkse UFO-conferentie. Het gaat om één van de grootste samenkomsten in de Verenigde Staten. Tijdens de vierdaagse conventie zullen bijna 50 sprekers hun verhaal doen.

“Dit is het Woodstock van UFO’s,” zei Marshall Klarfeld, een onderzoeker uit Californië die voor het derde jaar op rij een lezing geeft. “Mensen komen hier omdat ze met vragen zitten. Wie zijn we? En waar komen we vandaan?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Klarfeld is gespecialiseerd in de Anunnaki, bijna drie meter lange aliens die de primitieve mens zouden hebben geholpen een beschaving op te zetten. De conferentie wordt gedomineerd door lezingen over de geheime geschiedenis van buitenaardse inmenging op aarde.

Paul Andrews, mede-oprichter van de conferentie, zei dat hij een ‘veilige omgeving’ wil creëren waarin onderzoekers elkaar niet onderbreken en complottheoretici naar elkaar kunnen luisteren. Hij heeft het Joshua Tree Retreat Center uitgekozen als locatie omdat daar al veel UFO’s zijn gesignaleerd.

UFO-experts spraken over het bewijs voor buitenaards bezoek in de geschiedenis van de aarde, graancirkels, enorme geheime piramides en een cover-up op staatsniveau. “Ze houden dit voor je verborgen,” zei auteur Jim Marrs.

Aan het woord kwamen onder meer Giorgio Tsoukalos, bekend van het programma Ancient Aliens; Laura Eisenhower, de achterkleindochter van president Dwight Eisenhower; en Story Musgrave, een NASA-astronaut.

[USA Today]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marc
Marc
8 jaren geleden

Niets mis mee, maar ook wel een mooie illustratie van het feit dat de meeste mensen iets nodig hebben dat heilig is, hoopgevend is en wellicht verlossing en bescherming biedt. Nu vele kerken niet langer in staat zijn om datgene te bieden waar vele mensen behoefte aan hebben, zoeken zij andere gelijkgestemden en vormen zij een gemeenschap.

De wereld wordt voor vele mensen, en daartoe reken ik mijzelf ook, steeds ongrijpbaarder en bedreigender door het enorme bombardement aan informatie, vaak tegenstrijdige informatie, dat op ons wordt afgevuurd. Instabiele regeringen, de enorme wapenvoorraden van enkele landen en de steeds groter wordende macht van enorme corporaties maakt dat de mens zich nog kwetsbaarder voelt.

De conferentie hierboven doet me denken aan het ‘attractiepark’, bevolkt door allerlei mensen, zoals je dat kunt zien in de film Contact. Wij hebben problemen en een ander moet ze maar voor ons oplossen.

De kans dat wij al jaren contact hebben gemaakt, als menselijke soort, met een andere buitenaardse of interdimensionale soort schat ik hoog in, maar het lijkt mij zeer onverstandig om ze als verlossers te verwelkomen.

nutville
nutville
8 jaren geleden

Honderdduizenden mensen komen ook af op kerken, moskeeën en vals-predikers en religieuze waanzin a priori van iedere aard. Ook schijnen miljoenen in krankzinnige complottheorieen te geloven en het schijnt dat 1/3 van de Amerikanen niet eens weet dat de aarde om de zon draait.

Logiter
Logiter
8 jaren geleden

Dit podium is bewust geboden,zo kunnen de bezoekers tevreden gesteld worden,en in 1adem ook gestigmatiseerd worden.
Vragen stellen waarvan je weet dat het antwoord zeer vaag blijft,heeft niet zo heel veel zin lijkt me,maar het geluk vinden in jezelf ,is er een die je zelf kunt beantwoorden.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x