Homepagina » Financieel » Elite in paniek: Superrijken kopen landingsbanen om te vluchten als de armen in opstand komen
Elite in paniek: Superrijken kopen landingsbanen om te vluchten als de armen in opstand komen

Elite in paniek: Superrijken kopen landingsbanen om te vluchten als de armen in opstand komen

Hedgefondsmanagers kopen massaal afgelegen stukken land en boerderijen in landen als Nieuw-Zeeland om onder te kunnen duiken als de armen in opstand komen. Bange bankiers van over de hele wereld zijn begonnen met de aankoop van landingsbanen zodat ze kunnen vluchten als het volk in opstand komt tegen de toenemende ongelijkheid.

Na de rellen in Londen in 2011 en in Ferguson en andere delen van de Verenigde Staten afgelopen jaar zijn veel financiële bazen bang dat ze het doelwit zullen worden van volkswoede.

Robert Johnson, voorzitter van het Institute of New Economic Thinking, zei tijdens het Wereld Economisch Forum in Davos dat veel hedgefondsmanagers hun ontsnapping al hebben gepland.

“Ik weet dat hedgefondsmanagers van over de hele wereld landingsbanen en boerderijen in landen als Nieuw-Zeeland opkopen omdat ze denken dat ze moeten kunnen vluchten,” zei hij.

Johnson zei dat de economische situatie binnenkort onhoudbaar kan worden omdat de ongelijkheid zelfs in de rijkste landen toeneemt. Volgens hem is er sprake van een vicieuze cirkel: “Politici die meer geld krijgen gebruiken het om nog meer geld te krijgen.”

Hij kreeg bijval van directeur van de New Economics Foundation Stewart Wallis: “Vluchtauto’s en landingsbanen in Nieuw-Zeeland kunnen worden gebruikt om te ontsnappen. Als ze naar een andere planeet konden gaan, zouden sommigen van hen dat nog doen ook,” zei hij.

“Ik denk dat de rijken bezorgd zijn en dat is terecht,” voegde hij toe. “De meeste mensen hebben van het Oxfam-rapport gehoord waaruit blijkt dat de 80 rijkste mensen op aarde rijker zijn dan de armste vijf miljard mensen. Binnenkort krijgen we een situatie waarin de rijkste 1 procent rijker is dan de rest, de overige 99 procent.”

[Daily Mirror]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • EllenB schreef:

  De Elite is helemaal niet in paniek.
  Ze willen juist dat we in opstand komen, zodat ze een politiestaat kunnen opstarten, en ons volledig onder de duim kunnen houden.
  Dat staat in de plannen voor het opzetten van hun NWO.
  Dat ze zelf moeten vluchten, is bij de plannen inbegrepen.
  Hun grootste angst is, dat ze de Infowar verliezen, niet dat de armen in actie zullen komen.

  49 likes
  • Elise49 schreef:

   Ook deze mensen zullen hun lot niet kunnen ontlopen. De natuur/god zal terug slaan. Hoe meer de mens aan de natuur prutst, hoe harder de natuur zal terugslaan om in balans te komen. Er zal een keer een climax komen. Macht van de mens versus macht van de natuur. Ik heb daar vrede mee.

   8 likes
  • Catharina schreef:

   Helemaal mee eens EllenB, you are So right! had het niet beter kunnen zeggen, kort maar krachtig!

   Besides, ik denk niet dat de Elite/Super rijken landingsbanen hoeven op te kopen, die hebben allemaal fijn hun eigen ‘patch’ op hun grond waar ze allemaal iig 1 of meerdere helikopters hebben staan lol

   6 likes
  • Jimmy Joe schreef:

   Als dat wat jij zegt klopt, dan liever dood in de opstand, dan verder leven als slaaf. Laat ze de planeet dan maar mooi in hun hol stoppen. Gaan we wel naar een andere planeet volgend leven. En net alsof dat toegestaan wordt van hoger af. Juist als we in opstand komen is het over.

   3 likes
  • Kalki schreef:

   Wat er momenteel gaande is dat is een soort van ‘ Starwars ‘.

   1 likes
 • nostradamus schreef:

  De 1% gewoon een ultimatum geven! Of vrijwillig alles terug aan het volk geven binnen x tijd of de guillotine!

  18 likes
  • Frans schreef:

   Nee Nostradamus!!
   Vergrijp je niet aan geweld.!

   Op deze site heb ik een maand geleden vermeldt een bericht uit de Stentor waar geschreven stond over de steenrijken.
   Het ging om een Vader en een zoon die privéjets verhuren in Nederland. Waar een steenrijke de opdracht gaf, zijn hondjes a.u.b uit te laten op ijsland, Met een privejet, Kosten 200.000 euro. Omdat meneer zelf geen zin had om dit anders te regelen. Het stond er werkelijk!!
   Een stukje ging over het feit dat tot 2020 er en onderportefuelle is van 400 miljard , ja vierhonderd miljard euro voor de bouw van privéjets.. !
   Daarbij moet nu nog worden gezegd aangaande bovenstaand bericht dat we dit in het “klein” gezien hebben in Griekenland. Daar is de burgerij alles ontnomen wat ze hadden om goed verder te kunnen.
   En Europa vond het prima. Want die heeft niets te zeggen over de elite, Ze is er zelf een aan het worden.
   inderdaad het systeem stort in, gaat nu werkelijk instorten. Ik hoop het!

   16 likes
   • nostradamus schreef:

    Frans de tijd van passief toekijken en alles maar slikken daar komt snel een eind aan.

    De geschiedenis gaat zich gewoon weer herhalen en ook onze beschaving zal falen net als alle ander grote beschavingen in het verleden.

    Na de val van onze beschaving moet alles op de schop.
    Onze leiders moeten komen uit de laagste klasse van de samenleving.
    Leiders met een salaris van meer dan 10.000 per maand hebben geen reëel beeld van wat het volk nodig heeft. En zullen eerder regels maken om hun eigen geld en macht te beschermen dan regels om het volk te beschermen.

    Zou een leider 1000 euro per maand krijgen dan zal je zien dat er anders tegen bepaalde maatregelen word gekeken. En zal alles bepaald worden in het voordeel van het volk en niet in het voordeel van de rijke en machtige parasieten in de samenleving.

    4 likes
    • whatever schreef:

     Ik zeg laten we masaal een brief schrijven naar rtl4 voor het programma dubbeltje op zn kant. Laat rutten maar ff een goede 2 maanden met een salaris van 1400pm leven. Dan zal die tog wel inzien dat er drastische verandering moet komen.

     2 likes
     • Faith schreef:

      Hihi, de ‘geld maakt gelukkig show’ Hoe verzinnen ze het! Zij vertellen het je wel en of je maar jaloers wil worden, want zij hebben er zo veel van. Te sneu. Rtl4 zal snel ophouden te bestaan. Alleen door die schreeuwerige, alles dominerend in de media qua reclame en marketing, commercieële televisie, konden de darkies de toon zetten, hoe er gedacht moest worden, wat er gekocht moest worden, het volk zo makkelijk dom houden en verslaafd aan kopen. Want ja, je moest er toch bij horen… En dan die eeuwige competitie drang van ze. Wie er beter was. En altijd achterbaks en leugenachtig, anders was je nooit de beste. De hebzucht werd er dag en nacht onbewust aangewakkerd. De onderbuik vierde hoogtij door de commercieeëlen. Snel weg ermee.

      2 likes
    • piet schreef:

     Mensen met 10.000 hebben echt nog wel een reëel beeld.mensen met salarissen van 1ton en meer die niet .En dat zooitje wat in den Haag zit heeft geen reëel beeld meer die voelen zich verheven boven het volk legale maffia is het.Den Haag moeten we aanpakken en Brussel die weten helemaal niet wat er speelt geven geld uit in Afrika voor dans lessen gestoord zijn ze daar.En maar meer en meer geld van de landen vragen.tot voor kort was NL het enige land dat aan de voorwaardes voldeed.Frankrijk niet Duitsland niet alleen nl en wij betallen het meeste aan Brussel als welk land dan ook omgerekend naar inwoners en krijgen het minst.Daar moeten we heel snel uit.uit de RU scheeld minimaal 500miljard per jaar .zijn onze problemen die er nu hebben gelijk opgelost en houden we honderden miljarden over.En weer terug naar het oude ziekenfonds zoals hij was net zo goed goedkoper en iedereen verzekerd ipv zoals nu dat duizenden het niet meer kunnen betallen en dat ouderen van elkaar worden geschriften in verzorgingstehuizen tehuizen schandalig net als dat ze geluk hebben als ze 1keer mogen douchhen per week mensen die alles opgebouwd hebben.kijk naaar defensie ze verkopen alles zijn weer op niveau w1terwujl we in de koude oorlog het beste leger hadden en die uitgezonden waren daar Nasr toe krijgen niets 24uur paraat weken.maanden van huis nu krijgen ze een lintje na drie Dgn in het kamp waar ze niet vanaf komen.in cypres niks aan de hand worden allen veteraan doen niets meer als al die die in Duitsland waren net voor de val van de muur was er bijna w3 waar je niets over hoort had Kohl de DDR niet terug genomen wat hij niet eens wilde hadden de Russen heel Duitsland ingenomen ze stonden al klaar om Duitsland het westerse deel binnen te vallen.door honecker is dit voorkomen omdat hij doorzette en niet door Kohl hij moest anders was er nu geen Duitsland meer geweest.

     0 likes
   • huub schreef:

    in opstand komen/ in actie komen tegen deze rotte peren in onze maatschappiij werkt alleen maar contra-productief. het maakt deze super klasse alleen maar sterker. Door hun eigen arrogantie worden ze meer en meer slordig en achteloos. Er zal daardoor meer en meer naar buiten komen en ontstaat er een wereld met hun werkelijke gezicht . daarmee nog niet de oplossing Of komt die langs andere wegen ?

    5 likes
   • eNdEmiOn schreef:

    “Vergrijp je niet aan geweld.!”

    Tja idealistisch mooi praatje maar hoe gaan mensen zich ooit goed gedragen als er geen noemenswaardige consequenties voor slecht gedrag gelden!?

    Nu vind ik de dood niet zo’n goed idee zeker voor zeer ernstige zaken is dat eerder een uitweg dan een straf. Misschien een systeem van stroomstoten als strafmaatregel. Zeer onaangenaam maar niet schadelijk.

    2 likes
    • whatever schreef:

     Inderdaad. Dood hoeft ook weer niet. Maar ik zal zeker niet aarselen als ze ons komen halen. Het moment dat wij hun hebben, is een sweep slag niet verkeerd. Laat die 1% maar voor ons werken. Karren trekken met de motiverende sweep slag.

     2 likes
     • Jer schreef:

      Wat nog mooier zal zijn, is dat er een soort simulatieprogramma is waar je de 1% in gevangen neemt. Wanneer ze dood gaan, worden ze opnieuw wakker en moeten ze alle pijn bij elkaar die ze duizenden jaren de bevolking hebben aangedaan opnieuw beleven, opnieuw, opnieuw, opnieuw en nogmaals op nieuw en ook duizenden jaren lang totdat ze zelf ook helemaal gek worden.

      1 likes
 • kenn schreef:

  vreemd !! het leger en de politie werken eigenlijk voor de Elite zij hoeven niet bang te zijn.
  tenzij zij al het weten dat er een mondiaal oorlog op komst zou zijn,en Nieuw-Zeeland zou een veilig land zijn.

  1 likes
  • EllenB schreef:

   Alleen de top van de militairen en politie, werken voor de Elite.
   De rest luistert gewoon naar de orders die ze krijgen van bovenaf.
   Ik kijk en luister elke avond naar Infowars.com en daar komen heel veel militairen en politiemensen aan het woord.
   Er is daar een grote bewustwording gaande, en dat is precies wat we moeten hebben.
   Als de Elite niet meer gesteund wordt door deze mensen, zijn ze helemaal nergens.
   Daarom is het ook zo belangrijk, dat we deze Infowar winnen.
   Dat we de politie en het leger achter ons krijgen. Dat ze weigeren om nog langer blindelings de orders
   van hun werkgevers op te volgen.
   Alleen dán, kunnen we deze strijd winnen.

   7 likes
   • Ferry schreef:

    Daar zeg je het, maar vergeet niet dat 99,9% van de militairen blindelings gehoorzamen en bevelen uitvoeren en daar zeggen die dan: wir haben es nicht gewusst zoals 70 jaar geleden.
    Wat die robotten zelf nog niet snappen is als al het vuile werk opgeknapt is het ook hun beurt wordt om op te krassen want die zijn dan immers niet meer nodig, enfin toch niet meer zoveel.

    2 likes
 • m.b schreef:

  Prima als mensen succesvol en daarom ook rijk zijn. Maar niet ten koste van …

  Tijd om dat eens te stoppen, gezien overheden zich daar niet aan wagen.

  9 likes
 • Kalki schreef:

  Het is natuurlijk niet gek en wanneer de aller armsten in opstand komen, ten slotte zijn de rijkste mensen over de ruggen van de armsten wel rijk geworden.

  8 likes
 • Er was in de geschiedenis een wapen dat velen gebruikten om oorlog te winnen!
  Dit wapen was een esenciele wapen bij protest!!
  Dit wapen bracht altijd overwinning!
  Maar tegenwoordig wil de nwo(illuminatie,bilderberg groep,demons(alliens) ) dat wij niks weten over deze wapen!
  Maar ik weet erover en ik zal het delen met julie!

  Als je Opnieuw wordt geboren door je te laten dopen met water en geest! door een disipel van jesus! (ik heb het niet over een kerk joinen) (laat god je ergens naar toe sturen ga zelf niet naar een willekeurige plek)
  Op het moment dat je opnieuw wordt geboren heb je nieuwe wapens! 1 daarvan is vasten!
  Als ik vast dan zie ik gelijk verschil! En dit is de geheim van vasten : God antwoord direct!!!

  Eet smorgens niet tot 6 uur en daarna eet je ! Als je dat doet tijdens de staking!! overwining!!!

  Success !!
  Ik zal voor julie bidden!!

  Dames en heren hun plannen zijn heel groot!! we moeten nu ingrijpen!! hun hebben alliens onder grond met onderground bunkers ! die hun technologie geeft om elkaar dood te schieten! achter elke president zit er wel en alien(demon) fallen angel van genesis!! en hun zonen nefilims enzz!!
  Maar de punt is ! als hun wapens geven aan ons ! dan mogen hun mensen mee nemen ! daarom zijn er op youtube 10000 meldingen van vermissende mensen in park ! of mensen worden gemist maar hun kleding blijft wel achter!!

  Onderzoek alles en behoudt het goede mensen !! denk na! als ze echt van andere planeten waren ! dan hadden ze ons niet nodig om nieuwe alliens en rare schepselen te maken !!! nu zijn ze de embrio van vrouwen aan het gebruiken om nieuwe aliens te maken !!

  Met andere woorden ! ze weten heel goed dat wij de officiele mensen zijn die THE MOST HIGH GOD gemaakt heeft !!

  Dames en heren vraag je zelf af aan welke kant je staat !!

  De reden dat jij God niet ervaart in je leven is simpel weg omdat je hem niet zoekt met een open hart!

  Ik zocht hem met een open hart ! ik heb zijn hele boek geleze n(interesse tonen)
  En hij genas mij van mijn darm ziekte ! ik kan ook mensen genezen , spreek in angel talen ! als ik gebeten wordt door een slang ga ik niet dood!

  Dames en heren! Jesus zei unles a man be born again out of water and of the spirit he shall never enter into the kingdom of God!!!

  God so loved the world that he send he s one and only son so that all who believes in him shall not perish but shall have eternal life!

  If you realy believe than you will do what the bible says (and that will show God that you believe him)

  De duivel gelooft ook in god ! maar hij doet niet wat god van hem vraagt!!

  Lees je bijbel en werk aan je daden ! de Geloof van de bijbel heeft voeten!! ( als je geloof laat je het zien aan je daden! )
  Je bent wel gered uit genade! maar als Geloof zonder werken is Dood!!

  Dames en heren wij mensen zijn Krachtige wezens ! als wij God hebben !

  De reden waarom ze tv aan ons geven en xbox en soaps en facebook en twitter is zodat we onszelf bezig houden met de wereld!! inplaats van onze band met de schepper te fixen en onzelf aparteren van deze wereld gecontroleerd dood de duivel!! onze wereld komt binnenkort met jesus!!
  Deze is van de duivel!!!

  Luister !!! wordtr niet langer ge brainwashed door tv ! met sex immoraliteit en geweld!! maar sta op voor je recht !!!

  Save your soul !! duivel is bang alleen voor 1 ding !!! illuminatie is bang alleen voor 1 ding en dat is dit !!

  Dat wij ons realiseren dat wij een geest hebben !! hij wil niet dat wij wete ndat we een geestelijke kant hebben!!

  Kijk voor je zelf wat jesus aan het doen is !! Genezing!!

  https://www.youtube.com/watch?v=6pGBmHJKP2o

  2 likes
  • whatever schreef:

   Sorry, maar als ik niet kan zwemmen dan verdrink ik toch echt. Als ik word gebeten door een hond, dan heb ik echt een prikje nodig. Ik snap wat je bedoeld, maar om je leven te vertrouwen op een god? Nee dankje! Ik ben mijn eigen god. Ik schrijf mijn eigen wetten. Niet het duizenden oude boek dat van een blauwe ballon een driehoek is geworden.

   4 likes
 • gijs schreef:

  rijk zijn en dan moeten vluchten, dat is geen leuk vooruitzicht.

  ach zolang je maar gezond bent

  5 likes
 • Buddy schreef:

  Word tijd, ‘Game Over’ elite-scum……

  5 likes
 • Ger schreef:

  “Als ze naar een andere planeet konden gaan, zouden sommigen van hen dat nog doen ook,”

  Dat is wel de beste optie, of ze moeten zich heel diep ingraven, want anders zullen ze worden gevonden. En dan zijn de rapen gaar, en zal al het geld en/of goud/zilver ze niet meer kunnen helpen. Off with their head!!!!

  5 likes
 • Hans schreef:

  ik mijn armen goed onder controle. Ben niet bang dat ze beide in opstand komen!

  4 likes
 • Willie schreef:

  Ook in Nieuw-Zeeland kunnen ze getraceerd worden.

  4 likes
 • Truthwarrior schreef:

  Geweld is niet nodig.

  Spoor de psychopathische elite op met een efficiënt commando team, ontvoer ze, en stuur hun zonder eten, en middelen naar een afgesloten eiland, maak er ironisch genoeg een big brother show van, die wij allemaal kunnen bekijken, gooi er een paar wapen tussen, en aanschouw hoelang het duurt voordat ze elkaar afmaken, probleem opgelost, en wij hoeven onze handen nergens aan vuil te maken.

  David Icke had ergens wel gelijk, alleen zijn deze mensen geen letterlijke reptielen, maar psychopaten die puur uit eigenbelang leven, gedomineerd door het reptielenbrein en het ‘rationele’ leven en overleven, eten of gegeten worden.

  Ik wens iedereen veel succes en vrede in dit leven, hoe moeilijk dit ook mag zijn op sommige momenten.

  Peace, Love, Happiness

  -Pink Floyd-

  The Fletcher Memorial Home

  Take all your overgrown infants away somewhere
  And build them a home, a little place of their own.
  The Fletcher Memorial
  Home for Incurable Tyrants and Kings.

  And they can appear to themselves every day
  On closed circuit T.V.
  To make sure they’re still real.
  It’s the only connection they feel.

  Did they expect us to treat them with any respect?
  They can polish their medals and sharpen their
  Smiles, and amuse themselves playing games for awhile.
  Boom boom, bang bang, lie down you’re dead.

  Safe in the permanent gaze of a cold glass eye
  With their favorite toys
  They’ll be good girls and boys
  In the Fletcher Memorial Home for colonial
  Wasters of life and limb.

  Is everyone in?
  Are you having a nice time?
  Now the final solution can be applied.

  4 likes
 • Harry schreef:

  Ik hoor jullie allemaal over actie ….waarom niet gewoon niets doen? Ga je eigen pad, laat ze gewoon.
  Nu heb ik nog een baan en doe ik gewoon mee. Maar geloof me, als ik mn baan verlies door dat zooitje doe ik gewoon NIET meer mee. Dan stop ik met alles. Er wordt geen rekening meer betaald, wil je alles afpakken? Ga vooral je gang.
  Als je leert los te laten hecht je veel minder waarde aan spullen. Uiteindelijk zijn “spullen” het resultaat van dat andere (door hen aan ons geleerde) gedrag nl consumeren.
  Kortom, ze kunnen me wat

  4 likes
 • Bert schreef:

  Goed nieuws!
  Ik heb net alle startbanen geconfisqueerd , dus die rijken zullen hun landingsbanen in veilige oorden nimmer bereiken.. 😉

  3 likes
 • Tinus schreef:

  Superrijken kopen landingsbanen om hun privé jets op te laten landen…….

  2 likes
 • space Scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Robert Johnson, voorzitter van het Institute of New Economic Thinking, zei tijdens het Wereld Economisch Forum in Davos dat veel hedgefondsmanagers hun ontsnapping al hebben gepland
  Hij kreeg bijval van directeur van de New Economics Foundation Stewart Wallis: “. Als ze naar een andere planeet konden gaan, zouden sommigen van hen dat nog doen ook,” zei hij via de VSA Solar Warden secret space fleet dr Richard Boylan
  Ik denk dat de rijken bezorgd zijn en dat is terecht,” voegde hij toe. “De meeste mensen hebben van het Oxfam-rapport gehoord waaruit blijkt dat de 80 rijkste mensen op aarde rijker zijn dan de armste vijf miljard mensen. Binnenkort krijgen we een situatie waarin de rijkste 1 procent rijker is dan de rest, de overige 99 procent.”
  Space Future Science naar een planetair staatsbestuur zonder belastingen en overheidsschulden is enkel mogelijk via de situatie in een rustige reform ….

  Dr.

  1 likes
 • lichtwezen schreef:

  Geweld gebruiken zal contraproductief werken, het keert altijd tegen degene die geweld hanteert!
  We leven in de tijd waar we ons geestelijk dienen te ontwikkelen, in de Eeuw van Christus.
  In het boek volkeren der aarde van Jozef Rulof staat geschreven over een direct stemapparaat dat er op aarde gaat komen, binnen een niet al te lange tijd meer, waar gene zijde (degene die reeds op aarde klaar zijn en verder in de sferen van licht evolueren) zal spreken! Dit zal voor de ommekeer gaan zorgen op aarde…
  Er staat ook duidelijk er komt geen derde wereld oorlog meer!
  zie de site http://www.rulof.org

  1 likes
 • Miss Multiuniversum schreef:

  Vluchten kan niet meer….ze weten niet hoe ….en ook niet waar naar toe.
  Overal zijn die opstandige armen zelfs de piloot in de privatjet is maar in loondienst….Och arm

  0 likes
 • rasecht berensiroop schreef:

  space Scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Hij kreeg bijval van directeur van de New Economics Foundation Stewart Wallis
  Als ze naar een andere planeet konden gaan, zouden sommigen van hen dat nog doen ook,” zei hij.
  DE VSA SOLAR WARDEN ? !!!!!!!!!
  “Ik denk dat de rijken bezorgd zijn en dat is terecht,” voegde hij toe. “De meeste mensen hebben van het Oxfam-rapport gehoord waaruit blijkt dat de 80 rijkste mensen op aarde rijker zijn dan de armste vijf miljard mensen. Binnenkort krijgen we een situatie waarin de rijkste 1 procent rijker is dan de rest, de overige 99 procent.”
  Terwijl planetaire monetaire reorganisatie mogelijk zijn naar een planetair space staatsbestuur zonder belastingen en zonder overheidsschulden exopolits

  0 likes
 • Edward Heijn schreef:

  tjah, eigenlijk zou je ze niet de kans moeten geven, om waar ze willen vluchten ook werkelijk te laten vluchten, sleep ze mee de sloppenwijken in, en dwing ze wat van die oneerlijke rijkdom te schenken aan de onderst lagen van de bevolking, en anders zijn ze echt niet waard dat ze leven, leef toch niet om te vluchten, neem een voorbeeld aan het programma in Amerika, “a secret milijoenere”dat is een programma naar mijn hart, maar die rijken hebben alleen oog voor programmas als luxury tv , hoe ze kijken hoe ze hun geldoverschot over de balk kunnen smijten , koop nog maar een rols royce of Bentley om ermee snel door de armen wijken te kunnen rijden, ze beseffen niet hoe ze zo haat aan het zaaien zijn, en nog hebben ze oogkleppen op, in de quote 500 staan ook veel van dat soort eigenheimers, die het niet echt beseffen, een programma als geld maakt gelukkig , daar verdommen ze toch om ernaar te kijken, verplicht die eigenheimers er maar eens naar te kijken, en verdeel je te veel, over de te weinig groepen, dan toon je pas echt karakter…

  0 likes
 • Nicolas I. Beemster schreef:

  Tijd om op te staan!

  0 likes
 • x

  Check Also

  soros

  Soros schepte in januari op: ‘Ontwrichting economie betekent einde van Trump’

  De Amerikaans-Hongaarse miljardair George Soros kondigde in ...

  klimaatcrisis

  Groep wetenschappers (800+) in brief aan World Economic Forum: ‘Er is helemaal geen klimaatcrisis’

  Clintel, een organisatie waar meer dan 800 ...

  >