UFO

Zijn ondergrondse UFO-bases op de maan aards of buitenaards?

Help mee door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ruim 42 jaar lang zijn noch de Amerikanen, noch de Russen officieel naar de maan geweest. Nu komt er steeds meer bewijs naar buiten dat er ondergrondse UFO-bases op de maan zijn, meldt de India Daily.

Zijn het aardse bases van de Verenigde Staten en Rusland? Hebben de Amerikanen en de Russen in het geheim de militarisering van de maan doorgezet?

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Of zijn het buitenaardse bases die er de oorzaak van zijn dat beide landen geen nieuwe bemande ruimtemissies naar de maan hebben gefinancierd?

Bemande maanmissie

China en India hebben hun eigen plannen voor een bemande maanmissie. Is het mogelijk dat de Russen en de Amerikanen al maanbases hebben gebouwd en dat de Chinezen en de Indiërs hun eigen bases willen bouwen?

Dergelijke projecten kosten echter vele honderden miljarden euro’s. Zowel de Verenigde Staten als de Sovjet-Unie beschikten in de jaren zestig over dergelijke middelen.

Afleiding

De plotselinge opschorting van bemande en onbemande verkenningsmissies in 1971 wekte veel argwaan. Het is goed mogelijk dat het internationale ruimtestation ISS en de civiele ruimtevaartprojecten niets meer zijn dan een afleiding.

Volgens een andere theorie is de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA nooit op de maan geweest omdat men er buitenaardse bases aantrof en opdracht kreeg uit de buurt te blijven.

Bron: Indiadaily.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dani
Dani
11 jaren geleden

Het is natuurlijk sowieso buitenaards omdat het buiten de aarde is redactie 🙂

Verder interessant artikel!

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Je kunt je ook afvragen waren de gevonden landingsbanen op aarde de opstap naar een maanbasis??Of was de maan de opstap om de aarde te bestuderen door buitenaardsen?Waarom kijkt NASA nog amper om naar de maan,was dit omdat deze bezet was??Plak deze link eens in uw werkbalk, maar trek u van de titel “ufo,s come from hell” eens niet een fluit aan en zie eens wat er allemaal nog meer gevonden is op de maan. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uF-F67OUEAw# Nasa is echt NAZI.

investigator
investigator
11 jaren geleden

Mensen vragen zich ook helemaal niet af waarom er nieman meer naar de maan is geweest sinds al di jaren. Laten we daar nou eens mee beginnen en laat die astronauten maar eens hun zegje doen. Hieruit zal blijken dat er wel degelijk activiteit gaande is op de maan en ik denk niet van mensen.

Westbound
Westbound
11 jaren geleden

Maanreizen is alweer een gepasseerd station en is niet meer spectaculair. Men wil verder het heelal in.

Back to top button
73
0
We lezen graag je reactie!x