Homepagina » Het Complot » Schokkende onthullingen door insider bankenwereld. Wat weet Ronald Bernard, wat jij moet weten?

Schokkende onthullingen door insider bankenwereld. Wat weet Ronald Bernard, wat jij moet weten?

Ronald Bernard, een ingewijde uit de financiële wereld, durfde het aan om voor de camera zijn verhaal te vertellen.

Bernard werkte ruim 25 jaar in diverse branches. In de financiële sector was dit vermogensbeheer, valuta- en depositohandel. Hij is medeoprichter van De Blije B, een burgerinitiatief van professionals.

Hij vertelt in dit interview openhartig over de manier waarop een kleine groep elites bestaande uit zo’n 8000 tot 8500 mensen de hele wereld in zijn greep houdt en wat hun religieuze drijfveren precies zijn.

Macht achter de schermen

“Men moest eens weten hoe de wereld werkelijk in elkaar zit,” aldus Bernard in gesprek met Irma Schiffers.

Vanwege zijn positie kwam Bernard in contact met de macht achter de schermen. Uit ervaring weet hij dat mensenlevens er voor deze macht niet toe doen.

“Als je je geweten niet in de diepvries kunt zetten, en dan niet op -18, maar op -100, dan moet je er niet aan beginnen,” zegt Bernard.

Creëren van oorlogen

“Het gaat over het financieren van oorlogen, het creëren van oorlogen, het creëren van heel veel ellende in de wereld,” voegt hij toe.

Hij doet in het interview een boekje open over wat er werkelijk speelt op wereldniveau in het financiële systeem.

Dat de massa niet gelooft dat dit waar is, heeft te maken met het feit dat het te erg is en ook dat hierop met veel succes het stempel ‘complot’ is geplakt, waardoor je niet meer serieus wordt genomen als je erover spreekt.

Satanisme

Bernard belandde in de valutahandel en werd steeds beter in het organiseren van geldstromen. Toen kwam hij in aanraking met het satanisme en werd hem gevraagd om iets gruwelijks, iets onmenselijks te doen.

“Ik kon het niet,” vertelt hij emotioneel.

Dat was het moment waarop hij brak en besloot eruit te stappen. Hij heeft zich los weten te maken van een duistere wereld die hem bijna fataal werd en koos voor menswaardigheid.

Bekijk deze video aandachtig en deel hem ook met vrienden en familie. Het is van het grootste belang dat mensen beseffen hoe de wereld echt in elkaar zit.

[Coöperatie De Vrije Media]


Vind je deze informatie interessant? Deel het dan met je kennissen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

33 reacties

 1. Ongelooflijk dat deze meneer hier zo openhartig voor uit komt. Het is allemaal verschrikkelijk waar, en ik kan er van meepraten.

  29 likes
  • ik weet niet what ik moet geloven van wat Ronald Bernard zegt. als dat echt zo is dan weet hij wie de personen zijn. kan hij ze zo aangeven bij de politie, toch.

   0 likes
 2. Zelfs mijn kippenvel heeft ‘t koude kippenvel! MENSEN ga nu stralen en laat het licht overheersen!!!

  20 likes
 3. Ik kende dit interview al. Is toch nog werkelijk onthutsend om bevestigd te zien of beter gezegd horen dat al die hororverhalen echt kloppen. Er is echt een lugubere satanische club die de wereld nog steeds in haar ban heeft.

  Hier de protocollen van de wijzen van Zion waar hij over spreekt in PDF :

  http://wimjongman.nl/artikelen/protocollen.pdf

  Als je je daar doorheen worstelt, dan snap je echt waar het om gaat.

  19 likes
 4. LibertéFraternitéEgalité

  David Icke heeft niet voor niets gekijk …..

  15 likes
 5. Ben toch ook benieuwd of deze barmhartige samaritaan zijn slachtoffers van het verleden heeft gecompenseerd.

  6 likes
  • In principe @Logiter zijn wij allen slachtoffer van zijn handelen in het verleden. Dit omdat hij de geldstromen die op criminele wijze aan de maatschappij onttrokken zijn in, voor de elite goede banen moest leiden en in hun zakken moest loodsen, dit alles voor een ruimhartige beloning om hem te laten zwijgen. Ter compensatie richtte hij de blije B op waarmee hij recht wil doen aan zoveel mogelijk mensen die ondanks alles toch vertrouwen in hem hebben.

   https://deblijeb.nl/over-ons/

   7 likes
 6. Nou ja, schokkend…. niet echt.
  Het meeste is inmiddels wel bekend.
  De vraag is meer: wat doen we nu met dit gegeven? Deze financiele toplaag controleert het bancaire/financiele systeem, bezit de productiemiddelen, lobbyen & beinvloedt de bestuurders etc.
  “Het gewone volk” kan vrij weinig beginnen; het zou alleen kunnen als men zich MASSAAL inzet om dit pervers system te veranderen. Dat zie ik nou niet gebeuren.

  7 likes
  • @Sergie
   Deze engel, zgn. Ronald Bernard welke een zeer intelligente en hooggevoelige man is, kan in principe ingezet worden om de luciferaanhangers op sluwe wijze uit te roeien.
   Maar hij kan dat natuurlijk niet alleen, hij heeft aanmoediging nodig van mensen uit de elite. Niet van ons burgers.
   Hij kan in principe zelf een plan van aanpak bedenken, zoals hij dat ook doet met geld ronselen. Alleen deze engel heeft geen kwade bloedcel in zich. Plan van aanpak moet wel KRACHTIG zijn.
   Vuur bestrijd je niet met vuur, vuur bestrijd je met krachtig water, water is ondoordringbare donkere intelligentie , dus in dit geval; het vuur zogenaamd voor “lief” hebben, en hun gedachte- en handelen proberen om te leiden, waarna er een Tsunami zal uitbreken!

   3 likes
   • Dat zie ik anders, hij is stuk gegaan heeft zich zelf gewonnen en hoeft niets meer te hebben en is gaan leven en geven.

    We kunnen nu niet een ideologie gaan leven dat heeft nog nooit gewerkt. We zullen dit proces ook moeten doorlopen. Van overleven naar leven bewegen.
    En natuurlijk zijn werk steunen want dat is ook belangrijk.
    hij moet het van iedereen hebben juist ook van burgers die mee helpen zijn bank op te zetten http://www.deblijeb.nl/thuis.html
    Maar het vooral als inspiratie zien voor ons innerlijke transformatie, anders gaan we strijden.
    En dan zijn we geen engelen en werken we van uit haat.
    Hij werkt nu vanuit liefde en bewustzijn.

    Dat is een heeeel ander uitgangs punt.

    1 likes
    • @Zevenenergie
     De opname duurt slechts 38 min. Je kent het complete verhaal dus niet, dus ook niet het emotionele proces die deze man heeft moeten doorgaan. Geld speelt niet altijd een rol. Mensen met vermogen willen aan ontoereikende kennis komen, lopen achter de werkelijkheid aan en bereiken zo hoge status.

     Deze man is fysiek stuk gegaan omdat hij geen kwade bloedcel in zich heeft. Een engel omdat hij het mentaal goed kan volhouden met behoud van zijn rationeel denken, en zijn verhaal met emotie weet te vertellen. Hooggevoelig omdat hij drank en drugs en negatieve energieën niet kan verdragen.
     Je hebt engelen in het satanische circuit ook nodig, anders kan het kwaad nooit besteden worden. Vuur bestrijd je met water, niet met vuur.

     0 likes
   • Zoooooo dan tijd voor een haldolletje? Dit is de echte engel waar je over spreekt. http://www.parool.nl/binnenland/einde-aan-leugens-oplichter-ronald-b~a274423/

    0 likes
 7. Iets gruwelijks en onmenselijks…

  weet dat dit slaat op het hebben van seksuele gemeenschap met kinderen….dit is om het geweten te testen van het individu…Als hij de test haalt dan is dat ook gelijk het chantagemiddel…niet luisteren is openbaarheid van zijn of haar pedofilie daad.

  Knap dat deze man het grote geld heeft laten liggen…maargoed hij heeft zijn zakken wel gevuld moet je maar rekenen.

  Wel vind ik het opzienbarend en opmerkelijk dat dit met Satanisme wordt bestempeld. In Satanism is sodomie toegestaan, mits beide partijen hiermee instemmen. Dit is niet het geval bij kinderverkrachting. Dus dit heeft alles met chantageniddelen te maken en niets met Satanische rituelen.

  Dit is kwaad gecreëerd door de mens. En zelfs Satan zal ze willen zien branden. Lees de geboden van Lucifer maar eens…Als iemand je kwaad doet mag je wraak zoeken. Satan is gek op kinderverkrachters, net zoals ze er gek op zijn in de gevangenis.

  Kortom het bankwezen associëren met traditioneel of modern Satanisme is bullsh*t…het enige wat die mensen doen is goddeloos zijn en met dit soort taferelen verliezen ze het respect van God, maar ook die van Satan. Er is op dat moment geen Godheid die garant voor ze staat.

  Satan is meer liefde dan de meeste denken…waarom gaf hij ons anders kennis? Zonder kennis kennen wij geen emoties, geen liefde, geen haat, geen rationeel denken en de kennis en macht om mensen te genezen…we hadden anders schapen geweest die hopeloos en hulpeloos waren in handen van God die ons als slaaf en dom wilde houdden…wie is hierin de slechterik? De gene die ons hielp? Of degene die een compleet boek liet schrijven over hoe “slecht” die ander wel niet is?

  2 likes
  • Baal,

   Satan is NIET Lucifer, er is een heel groot verschil .
   Al het materiële, hetgeen de mens kluisterd an het aardse , is Satan, het geld. Het bankwezen, en ook de denkwereld van de huidige wetenschappers met hun Darwinisme , de geneeskunde met medicijnen, de weredl van de pc ,de technologie.
   Satan wil de Mens en wereld in zijn geheel TOTAAL uitroeien en destrueren , en een eigen rijk stichten in de onderaardse met zijn zombies, the Greys !

   1 likes
   • Satan is een manifestatie van de wil van Aardse macht. Satan is de natuur van corruptie zelf. Satan zal zich altijd weer manifesteren daar waar macht zich verzameld, en alleen de allersterkste en meest gedisciplineerde individuen zullen zijn overweldigende verleidingen kunnen weerstaan, maar nooit voor eeuwig, dat kan geen levend wezen.

    Macht onder in de handen van levenden zal altijd eindigen, of anders zal het leven zelf eindigen.

    3 likes
   • @ Michaël
    Dit is echt pure onzin wat je uitkraamt. The Greys??
    Als de Greys de mensheid zou willen uitroeien, of althans de meeste mensen, dan hadden ze dat al duizenden jaren geleden voor mekaar gekregen, Punt !

    0 likes
    • Jij weet het niet ,blijkbaar ,de greys zijn zoals de darren bij de bijen, de werkers en die voeren de onderzoeken de ntvoerden op de ontledingstafel waar zij de lichamen veranderen ( dit mag ik voorlopig niet zeggen..) van de mensen zodat die niet meer over kunnen gaan , hun leiders zijn de bidspinkhanen ,die leiden de zaak en indoctrineren de ontvoerden met angst zoals ‘de aarde zal een catastrofe ondergaan ‘enz … in de witte onderaardse ruimten waar zij naartoe gebracht worden . Zij willen een volledig onderaads mensenrijk creeëren ,eeuwige duisternis!!! Is dt niet hetzelfde als uit roeiing ??

     0 likes
  • @baal Wie zegt dat we kennis etc niet van God hebben gekregen? Hoezo denk jij dat het niet satan is die jou als een schaapje wilt hebben?
   En wat is volgens jou dan het verschil tussen satan en God? Wat zijn hun doelen volgens jou?

   Volgens mij staat satan gewoon voor al het kwaad, of dat dan ‘sodomie’ is of kinderverkrachting etc…

   En welk boek bedoel je met die laat zien hoe slecht de ander is? Als je daarmee de bijbel bedoelt raad ik je aan deze nog eens goed door te lezen.. zeker het nieuwe testament. Is er juist op gericht om JEZELF tot BETER mens te maken en spoort aan om anderen daarmee te helpen.

   4 likes
 8. Dit is even een heel verhaal , erg moeilijk om te door gronden omdat het bedoelt is voor je hart , en niet zo zeer tegen je denkbewustzijn, en het denk bewust zijn is meer een filter waar ik hoop door heen te komen.

  In elke spirituele of none spirituele stroming bestaan lagen.
  Zowel in organisaties als in niet materiële zin.
  Hier op aarde, dus in de stof, in de vorm. leid positiviteit naar het licht en negativiteit naar het donker.
  Maar aan gene zijde niet, daar leiden ze beiden naar het absolute, omdat ze beide het absolute zijn.
  aan gene zijde, zijn deze dus aan elkaar verbonden.
  Hier op aarde niet. hier lijd negativiteit naar vernietiging
  en is het niet verbonden met het licht. Want….. wij zijn het licht.

  Dit is de planeet van de vorm, en hier kan alles vorm krijgen.
  Ik pretendeer niet te weten wat bewust zijn is, maar op een of andere manier wil het bewust zijn zich zelf ervaren.

  Dat is wat wij dus hier komen doen, wij zijn bewustzijn en komen een stukje van de menselijke ervaring op ons nemen. en wij belichten dus thema,s.

  Wij zitten dus in de stof, want wij zitten in een lichaam. maar accurater gezegd, het lichaam zit in ons, want wij zijn niet het lichaam.
  Zo ook met het denken, dat zit ook in ons.
  wij zijn niet het denken.

  Wat wij dus komen doen is, in dit lichaam indalen, want wij hangen er nu als het ware boven.
  Mensen die het lichaam dieper, in dalen, er varen het lichaam op moment van indalen als duisternis. En als je er in zit word het lichaam als gewaar zijn ervaren. Bijna niemand zit geheel in zijn lijf. op het lichaam rust een taboe en daar is de kerk groten deel debet aan.

  Het lichaam, de stof, is dus een heel belangrijk instrument. en je dient het vrij te maken zo dat liefde kan stromen.
  Zit je niet in het lichaam in dan er vaar je vooral veel gedachten in het hooft.
  Deze gedachte is de dualiteit , het luciferische, het ego.
  Alleen dat word door zelfs veel mensen in de satanskerk niet, herkent.

  Het ik, word door iedereen aanbeden we zijn immers de helle dag met ons ik bezig.
  Daardoor worden situaties aan gemaakt want alles wat je denkt en niet herkent word als illusie moet gemanifesteerd worden.

  Vergis je dus niet waar je bent, je bent in de stof.
  Ken de kracht van deze aarde planeet. dit is de planeet van de vorm, hier word alles manifest.

  Het bewustzijn wil zich zelf ervaren en dat doet het door alles wat niet liefde is te manifesteren, zodra dit ge manifesterende doorleeft wordt, als stuk van de menselijke ervaring, is het weer liefde, maar dan gegroeid.
  Wij komen dus een stuk materie, naar het licht brengen.
  Want materie is gestold bewustzijn.

  Hoe doe je dat ? Dit kan je niet doen. dit is wie je bent, je bent bewust zijn en bewustzijn regelt dit allemaal jij hoort in de fow te zijn en weerstand loos is zijn.
  Let wel, ZIJN.

  En het ego, het ik, het denken, is weerstand.

  Overgave is ja zeggen, tegen je incarnatie. ja zeggen tegen je menselijke ervaring.
  Karma is dus geen vies word. Karma is hoeveel bewustzijn is er, en hoeveel van de menselijke ervaring kan jij belichten.

  Kracht naar kruis. Er is geen slachtofferschap en ben je en ervaar je je zelf als slachtoffer dan is dat bewust zijn die dat thema komt belichten. En dan worden er net zo veel situaties aan gemaakt tot je door hebt dat er een ik is, dat zich slachtoffer voelt. Als dat stukje ik voldoende gezien is lost het op. en vervalt de noodzaak om die situaties aan te maken en kan je de volgende laag in.

  Karma is dus mogelijkheid tot groei.

  Wat ik met dit verhaal wil zeggen is dat we allemaal, niemand uitgezonderd, verantwoordelijk zijn voor wat er in de wereld gebeurd. en dat we er vrij van kunnen zijn door er in te gaan in plaats er een oordeel over te hebben. en je er buiten te plaatsen.

  Het zit in ons allemaal.

  10 likes
 9. Satan is meer liefde dan de meeste denken…waarom gaf hij ons anders kennis? Waar in hemelsnaam heb je deze onzin opgeduikeld ?

  Als je het interview helemaal beluisterd hoor je dat dit soort gasten satan aanbidden als was het God zelf, het zijn satanaanbidders, kinderen worden bruut verkracht en geofferd aan satan. Satan en liefde staan onnoemelijk ver uit elkaar.

  3 likes
  • Jij aanbid iets dat liegt en niet aanbeden dient te worden, en verondersteld dwaselijk dat het Satan is.

   0 likes
   • @Arwijn. Satan is slechts een verzamelnaam voor leugens, list, bedrog en verderf en dood zaaien. Ik geloof ook niet in een god die al duizenden jaren het laat afweten. God is een verzamelnaam van waarheid, liefde en het geweten die slechts bij een beperkt aantal mensen nog bestaat. Als men denkt dat god of satan entiteiten zijn dan ziet men het m.i. verkeerd. Was god een entiteit dan is dit wel een heel rare god die onschuldige wezens laat lijden en ziek maakt, terwijl in meerderheid de mens die dood en verderf zaait in vele opzichten gezond blijven en door mogen gaan met het zaaien van allerlei mogelijke ellende. In ieder geval niet mijn soort van stof. Hoewel ik dit jaren geleden anders zag of hoopte op een beloningssysteem van zaaien en oogsten is daar onder de huidige omstandigheden de mening daarover sterk bijgesteld.

    1 likes
    • God en Satan zij heel zeker entiteiten of beter gezegd wezens ,want de engelenHiërarchieën zijn de handen en voeten van God. God is niet alleen (monotheisme) maar er zijn vele Goden en dat wisten de aller Oudsten ,van na Atlantis, en ook ten tijde van Atlantis, want zij kondn nog de Ware Grote Geest inkijken netals de inmiddels bijna uitgestorven Indianen de Grote Geest kenden . En zoals ikal elders schreef, de Deva van het kwaad neebDeva iseen Godheid zij. Slechts vanaf het Zoroastrisme ontstaan ,bij de Oude perzen (Oersemieyen) rond 60000 v C ,toen keek de mens nog op naar de Grote geestelijke Geest Ahura Mada ,degeestelijke zon, die de voorbode van de Christuswezen was ,datlater afdaalde naar de aarde . De tegenstander van Ahura Mazda werd het Wezen der duisternis ,Satan=Ahriman ,en daar wees de grote leider Zarathoestra de mensen op . . Deze scheurde zich af van de Zonnesfeer .

     0 likes
     • Correctie: ” En zoals ik al elders schreef, de Deva van het kwaad is ook een godheid en is slechts vanaf het Zoroastrisme ontstaan , bij de. Oude Perzen (OerSemieten ) ….”

      0 likes
 10. De man verkoopt een verhaal die bekend was en heb ergens toch mijn bedenkingen bij deze man die nog steeds actief is in de financiële wereld. Doet me denken aan een soort van rattenvanger van Hamelen.

  2 likes
 11. Sorry, maar ik vertrouw deze vent niet helemaal.
  Vraag me af of er iets achter zit.

  3 likes
  • @Danny, met je eens. Laat je gezonde verstand spreken: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat meestal ook zo. De financiële wereld en de wereld van geld kent vele wolven in schaapskleren.

   0 likes
 12. De corporate U.S. is opgeheven, ik denk dat ze vrijdag jl. bepaalde high tech bedrijven in Silicon Valley platgelegd hebben. Die waren geloof ik van plan om alle alternatieve sites plat te leggen.
  Ook bepaalde ‘bedrijven’ in Seattle, L.A. Chicago, NY, Dallas en in Atlanta op exact dezelfde tijd elecr. uitval. Het ziet er naar uit dat ze de cabal net en stap voor waren.
  Vreemd ook dat op forums van sites te lezen viel dat lang niet bij iedereen de electriciteit uitgevallen was. Ze zijn dus zeer doelgericht te werk gegaan.

  https://www.youtube.com/watch?v=fNIOWwyBLrE

  2 likes
 13. Een koning moet de Tien Geboden in zijn rechterhand vasthouden en meeregeren, staat in de bijbel de Koningen. Je moet recht spreken en goed doen, maar niet zo. Ze zijn totaal van de pot gerukt.

  1 likes
 14. Geen reacties meer na 26 april?
  Waarom wordt er zo uitgeweid over dat satanische stuk en bijbel? Is dit een theologisch forum?

  Heb het liever over de machtsstructuur en de bedoeling daarvan. Lucifer aanbidding of hoe je ook moge noemen is slechts een manier om de te gebruiken pionnen chantabel te maken en te beheersen.

  Zoals bekend zijn alle centrale banken onder controle van de puissant rijke familie Rothschild die blijkbaar helemaal aan de top van secret societies staan waarover Bernard spreekt.
  Ik geloof inderdaad dat er een dergelijke samenzwering bestaat van een zeer kleine groep invloedrijken die naar wereldheerschappij hunkert doch daar de tijd voor nemen. Vandaar dat Bernard ook verwijst naar de “protocollen van de wijzen van Sion”. Zie hoe de US Government wordt gedreven door de zionistisch lobby (mn AIPAC) en hun zionistische vrienden om de president heen. De laatste echte president was JF Kennedy die al waarschuwde voor deze stille macht en eea wilde ontmaskeren maar werd vermoord…(http://www.disclose.tv/news/JFKs_Final_Speech_Warning_About_The_Illuminati__New_World_Order/86864)

  Tot voor enkele jaren geleden moest elke congreslid een document tekenen waarin de steun aan Israel werd verklaard. Wanneer dat niet gebeurde in stemmingen ed werd de geldkraan qua campagnegelden dicht gedraaid (google maar eens op Cynthia McKinney) en werd de tegenstander met forse donaties in de volgende verkiezing gesteund.

  Een paar vragen:

  1. waarom leeft Bernard nog als de cabal niet om mensenlevens geeft. Hij is toch alleen maar ballast? Of is het een marionet en heeft deze openbaring als doel te polsen hoe het volk reageert? Gaat men ervan uit dat doodzwijgen door de door hen gecontroleerde media etc volstaat?

  2. iedere bankinstelling moet verantwoording afleggen aan de Centrale bank, ook de bank van Bernard en we weten dat de centrale bank beheerst wordt door de Rothschilds. Hoe verwacht hij ooit medewerking te krijgen wanneer hij als whistleblower optreedt. Een bescherming van de Nederlandse klokkenluidersorganisatie zal niet helpen…:)

  3. Wat is de geloofsovertuiging van Bernard zelf? Is hij Joods, zionistisch?

  4. Hoe zit het met de infiltratie van zionistische elementen in Nederland? Wie heeft hier de eigendom van Media, wat is de rol van ons koningshuis, waarom zoveel joden in politiek en media, hoe komt de macht van CIDI zo groot, is de wetgevende en rechterlijke macht ook geinfiltreerd door Rothschild zionisten net zoals dat in de US het geval is, worden onze politici ook zwaar gesubsidieerd door Israel in ruil voor stemgedrag in de toekomst? (hetgeen bij Wilders in ieder geval duidelijk lijkt)

  5. Hoe kan het dat toevalligerwijs elk land dat geen centrale bank onder controle van Rothschild heeft in oorlog of misere is geraakt op initiatief van de US? (want dat 9/11 een false flag operation was is nu toch wel duidelijk of word ik dan meteen neergesabeld door de pro-zionistische en ignorante bloggers die dit als conspiracy betitelen en het daarmee wegwuiven?) Afgelopen jaren hadden Afghanistan, Irak, Soedan, Libie, Iran, Cuba en Noord Korea geen Centrale bank onder controle van de Rothschilds.
  Nu zijn het er nog maar 3 te weten Iran, Noord Korea en Cuba. De verkennende stappen richting Noord Korea worden al genomen, Iran is allang een target van de US/Israel combinatie en US officials hebben al eerder aangedrongen op een oorlog met Iran. De centrale bank beheerst het geld. Wie het geld heeft heeft de macht en wie de centrale bank heeft heeft de ultieme macht…..

  6. Hoe kunnen we dit stoppen en zijn de nieuwe generaties nog steeds zo gevoelig voor de Holocaust- of antisemieten- kaart die uiteindelijk wordt getrokken? Het wordt tijd dat we in het heden gaan leven en onze ogen openhouden en ons niet meer laten chanteren door iets wat in het verre verleden (ruim 70 jaar geleden!!) is gebeurd. Ik ben absoluut niet tegen joden maar net als vele joden met mij wel tegen de agressieve zionistische joden en hun medestanders

  1 likes
  • Zeer goede vragen. Ik zal zeggen stel ze aan Irma Schiffers en Ronald Bernhard. Ze nemen nieuwe delen op en ik hoop dat ze dergelijke vragen kunnen beantwoorden

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavirus

Virusexpert over het ‘angstaanjagende’ coronavirus: ‘Dit is oorlog’

Dit is de meest angstaanjagende ziekte die ...

tweede wereldoorlog

Groot-Brittannië en Frankrijk verklaarden Duitsland in 1939 de oorlog en niet andersom. Het echte verhaal over de Tweede Wereldoorlog

Stel een willekeurig iemand een vraag over ...