Mens en Dier

Politieagent doet niet meer mee: ‘We zijn een soort gelegaliseerde knokploegen geworden’

Help mee door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een politieagent heeft zich bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie gemeld omdat hij vindt dat het stilzwijgen rondom de misstanden bij de politie verbroken moet worden. De agent verklaart dat het geweld tegen demonstranten wordt geïnitieerd door de leiding. “En dan vervolgens de zaken volledig omkeren in de media die net als Rutte de demonstranten de schuld geven van escalatie en geweld.”

“We zijn gewoon een soort gelegaliseerde knokploegen geworden, niet alleen tijdens de demonstraties, maar ook op straat. We doen maar en komen ermee weg want de leiding keurt het goed. Alle ethiek en regels zijn overboord gegooid,” zegt de agent, die zeven jaar deel uitmaakt van het korps.

Dictatuur

“In dictaturen komen ze er tenminste nog voor uit, daar is elk politiegeweld toegestaan. In Nederland wordt hypocriet beweerd dat we een geweldig korps hebben. Nou, van dat geweldige korps van vroeger is niets meer over!” stelt de gewetensbezwaarde politieagent.

Hij gaat verder: “Ik voel mij geestelijk mishandeld. Ik word gedwongen vreedzame demonstranten en overtreders van de maatregelen met geweld aan te houden, te mishandelen dus. Ik voel mij gemanipuleerd. Ik word bedreigd met ontslag, geïntimideerd en vernederd door collega’s.”

Ook arrestanten worden volgens hem bedreigd en geïntimideerd. “Voorbeeld: we hadden een man die was aangehouden op een demonstratie tegen de coronaregels. Zijn vrouw was ook op de demonstratie, maar die had kans gezien op tijd de locatie te verlaten. De man werd bedreigd met aanhouding van zijn vrouw. Hij gaf aan dat zijn twee kleine kinderen thuis waren. Opmerking van de agent: ‘Dan zijn die klotekoters vannacht alleen. Je vrouw niet. Die brengen we een bezoekje in haar cel, zodat ze warm blijft’.”

Droomwereld

Daarnaast worden mensen die aangifte willen doen tegen agenten geïntimideerd en worden arrestanten de hele dag en vaak ook de nacht in een dronkenmanscel gestopt zonder toilet, verklaart de politieagent.

“Ik leef in een soort droomwereld, alsof het niet waar is wat mij overkomt,” zegt de man, die zich ziek gemeld heeft en hulp zoekt bij een therapeut.

Lees hier zijn volledige verklaring.

[BPOC]

4.7 74 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Etienna
Etienna
2 jaren geleden

Respect voor de eerlijke mensen!!!

Geen schaap
Geen schaap
2 jaren geleden

Massaal ziekmelden. Dan mogen ze je niet ontslaan.

Henk R
Henk R
2 jaren geleden

Begint toch steeds meer te lijken op de jaren 30 van de vorige eeuw in Duitsland. Straks natuurlijk de winkelruiten inslaan van wappiewinkeleigenaren met de hulp van antifa.

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Dit speelt ook in Duitsland, daar is al een dode gevallen door politie geweld tijdens een demonstratie tegen de corona maatregelen, gelukkig zie ik de van de demonstraties live, dan weet je dat Rutte uit zijn nek lult.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

63
0
We lezen graag je reactie!x