Homepagina » Mens en Dier » Politieagent doet niet meer mee: ‘We zijn een soort gelegaliseerde knokploegen geworden’
politie
Foto: Worldwide Demonstration – March 20 2021 Amsterdam (Karen Eliot CC BY-SA 2.0)

Politieagent doet niet meer mee: ‘We zijn een soort gelegaliseerde knokploegen geworden’

Een politieagent heeft zich bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie gemeld omdat hij vindt dat het stilzwijgen rondom de misstanden bij de politie verbroken moet worden. De agent verklaart dat het geweld tegen demonstranten wordt geïnitieerd door de leiding. “En dan vervolgens de zaken volledig omkeren in de media die net als Rutte de demonstranten de schuld geven van escalatie en geweld.”

“We zijn gewoon een soort gelegaliseerde knokploegen geworden, niet alleen tijdens de demonstraties, maar ook op straat. We doen maar en komen ermee weg want de leiding keurt het goed. Alle ethiek en regels zijn overboord gegooid,” zegt de agent, die zeven jaar deel uitmaakt van het korps.

Dictatuur

“In dictaturen komen ze er tenminste nog voor uit, daar is elk politiegeweld toegestaan. In Nederland wordt hypocriet beweerd dat we een geweldig korps hebben. Nou, van dat geweldige korps van vroeger is niets meer over!” stelt de gewetensbezwaarde politieagent.

Hij gaat verder: “Ik voel mij geestelijk mishandeld. Ik word gedwongen vreedzame demonstranten en overtreders van de maatregelen met geweld aan te houden, te mishandelen dus. Ik voel mij gemanipuleerd. Ik word bedreigd met ontslag, geïntimideerd en vernederd door collega’s.”

Ook arrestanten worden volgens hem bedreigd en geïntimideerd. “Voorbeeld: we hadden een man die was aangehouden op een demonstratie tegen de coronaregels. Zijn vrouw was ook op de demonstratie, maar die had kans gezien op tijd de locatie te verlaten. De man werd bedreigd met aanhouding van zijn vrouw. Hij gaf aan dat zijn twee kleine kinderen thuis waren. Opmerking van de agent: ‘Dan zijn die klotekoters vannacht alleen. Je vrouw niet. Die brengen we een bezoekje in haar cel, zodat ze warm blijft’.”

Droomwereld

Daarnaast worden mensen die aangifte willen doen tegen agenten geïntimideerd en worden arrestanten de hele dag en vaak ook de nacht in een dronkenmanscel gestopt zonder toilet, verklaart de politieagent.

“Ik leef in een soort droomwereld, alsof het niet waar is wat mij overkomt,” zegt de man, die zich ziek gemeld heeft en hulp zoekt bij een therapeut.

Lees hier zijn volledige verklaring.

[BPOC]
4.7 74 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Etienna
Etienna
1 maand geleden

Respect voor de eerlijke mensen!!!

Geen schaap
Geen schaap
1 maand geleden

Massaal ziekmelden. Dan mogen ze je niet ontslaan.

Schrander
Schrander
Reactie op  Geen schaap
1 maand geleden

Ruttes wil is wet

Arnold
Arnold
Reactie op  Schrander
1 maand geleden

Benieuwd hoe Rutte zich t.z.t. voor het Tribunaal er uit lult.

Storm
Storm
Reactie op  Arnold
1 maand geleden

Die moet niet eens de tijd krijgen om nog voor een tribunaal te moeten verschijnen.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Storm
1 maand geleden

Mijn idee, direct als de Zonnekoning.

Toetie58
Toetie58
Reactie op  Arnold
1 maand geleden

Die komt hier niet mee weg! De rest ook niet.

Henk R
Henk R
1 maand geleden

Begint toch steeds meer te lijken op de jaren 30 van de vorige eeuw in Duitsland. Straks natuurlijk de winkelruiten inslaan van wappiewinkeleigenaren met de hulp van antifa.

Schrander
Schrander
Reactie op  Henk R
1 maand geleden

Dat was toch al op dag 1 van de avondklok. En vervolgens gaat de politie de ondernemer beboeten omdat ie na 21u buiten is om z’n toko te beschermen…

Rick
Rick
Reactie op  Henk R
1 maand geleden

Met één groot verschil. Anno nu worden deze winkels tevens compleet leeggeroofd.

Arnie
Arnie
1 maand geleden

Dit speelt ook in Duitsland, daar is al een dode gevallen door politie geweld tijdens een demonstratie tegen de corona maatregelen, gelukkig zie ik de van de demonstraties live, dan weet je dat Rutte uit zijn nek lult.

mikkie
mikkie
Reactie op  Arnie
1 maand geleden

Vreemd dat de politie zelf wel om filmpjes vraagt wanneer er rellen of inbraken en dergelijke zijn geweest, maar filmpjes van de demonstranten die valse politieagenten(-en honden) filmen zijn volgens Rutte niet serieus te nemen.

Toetie58
Toetie58
Reactie op  mikkie
1 maand geleden

Allen moeten straks voor het militair tribunaal verschijnen en Rutte met zijn sperti vrienden voor het volkstribunaal!! Wees gerust! Hulp is onderweg!

deze
deze
1 maand geleden

WIJ DOEN NERGENS MEER AAN MEE !!
Namens VEEL Nederlanders!
Geen muilkorf, geen testen en zeker no way die GIFSPUIT !!

Peter
Peter
Reactie op  deze
1 maand geleden

Ik zat te denken dat alle websites zoals deze, moeten oproepen om op één en dezelfde dag massaal de mondkap af te doen. Alleen dan werkt het goed.

deze
deze
Reactie op  Peter
1 maand geleden

hoi Peter,
dat doet robert jensen al een paar weken op zijn kanaal
kijk maar eens op Het echte geluid / de jensen show
Ik loop elke dag in de winkel ZONDER , heel NORMAAL .. maar je hebt een mooi voorstel, overweeg het om in te brengen, ook op de Bataafse Courant

zonnige dag vandaag !

P.Puck
P.Puck
Reactie op  Peter
1 maand geleden

Wat hé… draag jij die dan? :’)

salvar
salvar
1 maand geleden

ze druppelen langzaam binnen.
Buitenparlementaire Onderzoekscommissie wanneer horen we daar iets van??

Rob
Rob
Reactie op  salvar
1 maand geleden

De bpoc geeft ook de ruimte voor verklaringen van individuen die het overheidsbeleid steunen. Ze sturen ook een rapport van hun onderzoek naar de politiek. Alsof de politiek daar iets mee gaat doen. Niet dus. De verklaringen laten zien dat er mensen zijn die zien dat het niet klopt wat er gaande is. Maar dan? Wat gebeurt er verder? Niets wat daar verandering in brengt. De politiek, politie, rechtspraak enz is allemaal zo verrot als het maar kan.zijn. Dan begint het er op te lijken dat die verhoren nergens toe gaan leiden als het om verandering of verbetering gaat. Wat de uitkomst van zo’n onderzoek wordt is bij de politiek en het globalisme nou juist de bedoeling: alles slopen. Wat heeft het dan voor nut om een rapport van het onderzoek, dat dat alleen maar bevestigt, naar de politiek te sturen als de uitkomst juist het doel is?

Schrander
Schrander
Reactie op  Rob
1 maand geleden

En als je als politici er wel integer naar wil kijken of naar handelen.. Dan is je functie opeens ‘elders’

Toetie58
Toetie58
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Politiek,handhaving en rechtbanken is één pot nat en houden elkaar de handen boven het hoofd! Demonstreren en aangiftes doen heeft ook geen zin. Zo maken zij ons monddood!

Hen
Hen
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Inderdaad wanneer horen we daar eens iets van!

Vrouw Haverkamp
Vrouw Haverkamp
Reactie op  Hen
1 maand geleden

Nooit

mikkie
mikkie
Reactie op  salvar
1 maand geleden

hahaha

Toetie58
Toetie58
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Staat dat niet op hun website? In ieder geval wel op FB. Mar er zijn nog te weinig agenten die zich gemeld hebben!

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
1 maand geleden

Super hoe meer mensen wakker worden hoe moeilijker t word voor de machthebbers om geloofwaardigheid in stand te houden 👍wel vervelend dat ook dit nare gevolgen heeft voor de gezondheid 😩maar innerlijk word je sterker❤️ Ik wens alle agenten die opstaan een snel herstel en een gelukkiger gevoel zoals wij ons horen te voelen 🤗zonder dwang en stress in vrijheid leven👍😍

Just me
Just me
Reactie op  W Appie🤔😁
1 maand geleden

Super voor wie dit onder ogen krijgen ja, maar zolang het niet op de reguliere tv wordt verteld/uitgezonden direct uit de monden van betrokken agenten gebeurt er niks, ik zag dat er een paar boekwerkjes van BPOC afgeleverd werden in wat voor mij leek een bibliotheek, en de man die het aanpakte zei er nog bij dat hij er een goed plekje voor zou zoeken,met andere woorden het verdwijnt op een plank en er gebeurt niks mee.

Schrander
Schrander
Reactie op  Just me
1 maand geleden

Ich habe es nicht gewusst…. die vlieger gaat niet meer op

mikkie
mikkie
Reactie op  Just me
1 maand geleden

..en vervolgens onvindbaar..

ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Yep, in dictaturen komen ze er voor uit.
In het nep democratische rechtstaat der Nederlanden niet. En de reguliere media (in bezit van de cabal) vindt alles goed.

Wie droeg er initiatief voor dit beleid? Is het Rutte? Is het De Jonge? Is het Grappenhaus? Is het een omhooggevallen bevelhebber van de politie? Is het de politieagent zelf?

Een belangrijk parafrase uit het boek van Hannah Arendt – Totalitarisme.
Uit haar onderzoek blijkt toch dat het de totalitaire leider is die de radicale maatregelen initieerde, niet de onderliggende verantwoordelijken. De totalitaire leider doet voorkomen dat hij gematigder is.

Deze is ook typerend:
Een van Stalins onderscheidende kenmerken was dat hij zijn eigen misdaden overtredingen systematisch afschoof op de schouders van van degenen van wie hij het diskrediet en de ondergang aan het beramen is. 
Het is duidelijk dat een totalitaire leider vrij kan kiezen door wie hij zijn eigen vergissingen wil laten belichamen, aangezien van alle daden gesteld door subleiders verondersteld wordt dat ze door hem geïnspireerd werden. Iedereen kan dus in een rol van bedrieger gedwongen worden.

Ik begrijp hieruit dat iedereen door iedereen wordt geïnspireerd om er lekker op los te slaan zonder dat het duidelijk is van wie dat bevel afkomstig is.

Ook nu zie je weer, temeer omdat er in de Kamer al iets over werd gesproken, de parallellen terug uit het genoemde boek van Hannah Arendt terwijl ik nog maar halverwege ben.

Wij zitten gewoon in een totalitaire staat, al wil Ad Verbrugge (filosoof) dat niet bevestigen ondanks dat hij deze term wel noemt. https://www.youtube.com/watch?v=vTpVtHNCkFY ‘Gezonde mensen massaal vaccineren is onverantwoord.’ Een gesprek met Theo Schetters (Rond 12:05)

Vlinder
Vlinder
1 maand geleden

Hoe moeten we in godsnaam onze kinderen opvoeden in deze gekte! Die begrijpen de wereld toch niet meer als je ze normen en waarden bij brengt?

Hen
Hen
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

Klopt mijn kinderen zijn ook al helemaal in de war door deze onzin ze durven nog niet te hoesten.hoelang kan deze gekte nog door gaan zijn de meeste mensen op deze wereld dan echt zo dom?we zullen moeten strijden want ergens op wachten is een sprookje we moeten het zelf doen voor de kinderen we moeten hun een goede toekomst geven we moeten alle kinderen beschermen en die idiote volwassen wakker maken want ze maken de kinderen kapot!

Judith
Judith
Reactie op  Hen
1 maand geleden

Kreeg een kennisje op bezoek met haar 10jarig dochtertje. Het kind is overgevoelig en heeft al veel ellende gehad vorig jaar door al het gedoe op school. Deze moeder is behoorlijk fel en probeert haar dochter op alle mogelijke manieren te beschermen tegen de maatregelenwaanzin.
Ze stelde ons aan elkaar voor en ik stak mijn hand uit. Ik denk daar niet bij na. Het kind schrok bijna. “oh, kan ik wel een hand geven?” Zo triest.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Judith
1 maand geleden

Lieve mensen als we niet opstaan tegen deze Gezondheids dictatuur dan is het totaal gedaan met onze vrijheid en hebben onze kinderen helemaal geen leven meer!
Die kinderen lopen nota bene geen enkel risico om ernstig ziek te worden en al helemaal niet aan Corona te overlijden!
Nu worden ze met een schuldgevoel opgezadeld dat ze een gevaar voor anderen zouden zijn!
Dan zijn er ook nog volslagen idioten die proberen met vaccinaties hun uiterst efficiënte immuun systeem te vernietigen zodat ze hun hele leven van nieuwe vaccinaties afhankelijk zullen zijn!
Ik begrijp ook de medische sector niet dat zij hier aan mee willen werken, maar niet in opstand komen tegen het verbod om een al 70 jaar in gebruik zijnde medicijn te verbieden omdat het gevaarlijk zou zijn!
We komen hier nooit meer uit! Eerst ging het om de IC bedden, toen over testen, nu weer over IC bedden! Er zijn altijd al tijdens de griep periode’s mensen met long klachten op IC terecht gekomen en dat zal nooit veranderen!
We gaan toch ook niet bij autoschade bedrijven vragen of autorijden gevaarlijk is! Er komen jaarlijks honderden mensen om het leven bij auto-ongelukken. We gaan toch niet stoppen met autorijden!
Lieve mensen wordt wakker anders hebben onze kinderen een afschuwelijke toekomst voor zich.

Billy
Billy
Reactie op  Judith
1 maand geleden

Bescherm ze ook tegen de kankerverwekkende pcr test!!!!

Vrouw Haverkamp
Vrouw Haverkamp
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

Ik ben zoooo blij dat ik geen kinderen heb. En ik zou ze in deze wereld ook niet willen!

Marjolein
Marjolein
1 maand geleden

Respect maar ook verdrietig voor iedereen die allemaal slachtoffer zijn

x

Check Also

rutte

‘Demagoog’ Rutte wil vaart achter coronapas: ‘hoe Europa verwordt tot monster dat eigen kinderen opeet’

Premier Rutte zei gisteren na afloop van ...

mars

8000 mensen lopen mee in verbindingsmars van Police for Freedom in Barneveld: ‘Prachtig!’

Vandaag werd in Barneveld de tweede verbindingsmars ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

63
0
We lezen graag je reactie!x