Homepagina » Universum » Er staat iets groots te gebeuren op de zon
Er staat iets groots te gebeuren op de zon

Er staat iets groots te gebeuren op de zon

Er gaat binnenkort iets groots gebeuren op de zon. Het magnetisch veld van de ster waar de aarde omheen draait keert namelijk binnenkort om.

Zonnefysicus Todd Hoeksema van de Stanford-universiteit schat dat we nog drie tot vier maanden hebben voordat de omkering van het magnetisch veld is voltooid.

“Deze verandering zal in het hele zonnestelsel merkbaar zijn,” zei hij. De zonnecyclus valt samen met het omkeren van het magnetisch veld gemiddeld elke 11 jaar. De omkering vindt plaats op het hoogtepunt van de zonnecyclus, het zogeheten zonnemaximum.

Vast onderdeel

Hoeksema is directeur van één van de weinige sterrenwachten die onderzoek doen naar het magnetisch veld van de zon in de poolregio’s. Zonnefysicus Phil Scherrer van Stanford beschrijft wat er gebeurt tijdens de omkering: “De magnetische velden van de zon in de poolregio’s worden zwakker, gaan naar nul, en komen weer tevoorschijn met tegengestelde polariteit. Dit is een vast onderdeel van de zonnecyclus.”

Een omkering van het magnetisch veld van de zon is letterlijk een grootse gebeurtenis. De magnetische invloed van de zon is miljarden kilometers voorbij Pluto nog merkbaar.

Aardmagnetisch veld

Er zijn ook aanwijzingen dat het magnetisch veld van de aarde op het moment bezig is om te draaien. Sinds ruwweg 780.000 jaar bevindt de magnetische zuidpool van onze planeet zich op de geografische noordpool.

Sinds men rond 1830 metingen aan het aardmagneetveld doet, is de magnetische veldsterkte met liefst 10 tot 15 procent afgenomen en over de afgelopen 2000 jaar zelfs met 35 procent. Als deze afname doorzet zal volgens sommige bronnen tussen nu en het jaar 4000 een omkering van het aardmagnetisch veld plaatsvinden.

Bron: Nasa.gov

Gerelateerd:

 Vond je dit interessant? Deel het dan met iedereen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

78 reacties

 1. Na het afnemen van het magnetisch veld komt de toename weer.Niets om voor te vrezen, daar dit bijna elke 11 jaar gebeurd.http://www.telegraaf.nl/buitenland/21792036/__Magnetisch_veld_keert_om__.html persoonlijk zit ik te denken aan rond november/december.En onthou dan goed, dat de bescherming van de zonneuitbarstingen(Flairs genaamd), weer in ere wordt hersteld, wat duizend keer gezonder is voor de mens.Dit omdat het magnetisch veld weer sterker wordt.

  0 likes
 2. ik heb wel gehoord dat augustus een tijdzone heeft en waar de zon schijnt ook wel wat mee te maken heeft dus 2 tijdslijnen want het heeft ook nog eens met tal van anderen dingen te maken …Augustus is heel belangrijk dit jaar .Maar een was lijst om op te noemen waar ,wat er allemaal mee te maken heeft .Dit moet je zelf maar uit zoeken .

  0 likes
 3. Vandaar al die grote coronale gaten de afgelopen tijd…

  0 likes
 4. En als dat gebeurt is…. wat voor invloed heeft dat dan op ons?
  Draait de wereld dan nog gewoon door net zoals gisteren bv?

  0 likes
 5. Onze aarde heeft in haar bestaan al vele wisselingen van het magnetisch veld doorstaan (wetenschappelijk bewezen)
  Wat ik mij afvraag wat voor gevolgen zou het nu voor de mensheid hebben als het morgen zou gebeuren.

  0 likes
 6. Vandaar dat de poolster loopt te shakken als n gek. Dit is pas n goeie uitleg met onderbouwing.

  0 likes
 7. Met de zon is niks bijzonders aan de hand, echt niet.

  Echter zoals ik zelf al jaren geleden een keer elders aangaf op een site die zich met grenswetenschappelijke zaken bezig houdt, is dat de zon een minimale periode te gemoed gaat wat niks anders dan een ‘kleine ijstijd’ inhoudt welke wij in de middeleeuwen ook hebben meegemaakt(en gewoon hebben overleeft).

  Jaren geleden kwam ik er al zelf mee, nu is het de beurt aan de mainstream 😉
  De Russische mainstream wel te verstaan en die bericht het volgende:
  http://rt.com/news/solar-activity-cycle-maximum-114/

  Mij kun je niet wijsmaken dat er iets raars aan de hand is met de zon, de zon gedraagt zich volledig naar mijn verwachtingen 😉

  0 likes
 8. Met magnetisme kunnen bv gegevens gewist worden wat denken julie zullen onze geestelijke gegevens gewist worden bij zo’n ompoling en worden we weer Neanderthalers?hihi

  0 likes
 9. [quote name=”cathy”]ik heb wel gehoord dat augustus een tijdzone heeft en waar de zon schijnt ook wel wat mee te maken heeft dus 2 tijdslijnen want het heeft ook nog eens met tal van anderen dingen te maken …Augustus is heel belangrijk dit jaar .Maar een was lijst om op te noemen waar ,wat er allemaal mee te maken heeft .Dit moet je zelf maar uit zoeken .[/quote]
  Je had op z”n minst 1 linkje kunnen plaatsen, van daaruit vind je meestal zelf van alles.

  0 likes
 10. [quote name=”kim”]Met magnetisme kunnen bv gegevens gewist worden wat denken julie zullen onze geestelijke gegevens gewist worden bij zo’n ompoling en worden we weer Neanderthalers?hihi[/quote]

  Een zon-ompoling komt elke 11 jaar voor en merken wij als het goed is gewoon niks van.

  Als de aarde wordt geraakt door een zonnestormpje kunnen sommige dieren van slag raken, maar op de mens heeft dit amper invloed.

  Wel ben ik het er mee eens dat een flinke zonnestorm de mens terug kan werpen naar het Fred Flintstone tijdperk, dit omdat wij ons afhankelijk hebben gemaakt van zowel stroom als telecommunicatie.

  Denk aan 2e helft jaren 80 toen zowat heel Canada zonder stroom zat.

  Anno 2013 zijn we vele malen meer afhankelijk van elektra en telecom dat als zoiets nu zou gebeuren het de samenleving behoorlijk in de war zou kunnen schoppen.

  Mensen van de oudere stempel zullen er in regel minder moeite mee hebben als de moderne i-phone/McDonalds generatie, de oudere generatie weet immers nog hoe het was voor de digitale revolutie, de jonge generaties zijn met moderne middelen groot gebracht, nou, sluit die maar eens af en je hebt een zeer grote chaos 😉

  0 likes
 11. Mijn persoonlijke magnetische veld draait elke 6 uur om en er gebeurt echt niks bijzonders, kan ik jullie melden…

  0 likes
 12. [quote name=”Henk”]En als dat gebeurt is…. wat voor invloed heeft dat dan op ons?
  Draait de wereld dan nog gewoon door net zoals gisteren bv?[/quote] De wereld draait gewoon door zoals gisteren.Waarschijnlijk merkt u niets.Alleen het ruimte weer veranderd.Wordt onstuimiger.Zie ook artikel.

  0 likes
 13. Ik zag laatst een foto op FB, dat de Noordpool aan de wandel is, in 6 maanden tijd 166 km richting Siberie, heeft dat ook met dit te maken?

  0 likes
 14. Niets aan de hand,alles volkomen normaal,, aangezien de planeet x hoaxers de datum van verschijning 3 tot 10 jaar(alweer de zoveelste keer) vooruit hebben gezet( ivb met verkopen van boeken hierover en dus anders inkomsten mislopen) kan het daar ook niet aanliggen:-D 😀 , dan laat het weer minder ruimte over om te speculeren

  0 likes
 15. Waarom komt zoiets niet op het nieuws? daardoor kan ik het dan ook weer niet echt serieus nemen.

  0 likes
 16. als je de gootsteen vol laat lopen met water en dan de stop uit de afvoer haalt zie je het water niet meer slurpend rechtsom draaiend in de gootsteenafvoer verdwijnen zoals we dat gewend zijn, maar bijna ‘recht’ het putje in verdwijnt.

  0 likes
 17. [quote name=”Silber eye”]Onze aarde heeft in haar bestaan al vele wisselingen van het magnetisch veld doorstaan (wetenschappelijk bewezen)
  Wat ik mij afvraag wat voor gevolgen zou het nu voor de mensheid hebben als het morgen zou gebeuren.[/quote]

  weinig. Een compas zou niet meer betrouwbaar zijn, maar meer dan zoiets zal het niet worden.

  0 likes
 18. [quote name=”Henk”]Vandaar dat de poolster loopt te shakken als n gek. Dit is pas n goeie uitleg met onderbouwing.[/quote]

  de poolster doet juist niets.

  0 likes
 19. De zon is stervende en de solarcycle 24 heeft vrijwel niet plaatsgevonden. Diverse planeten waaronder Jupiter begonnen fel te stralen dat je zelfs met het blote oog zijn manen kan zien ! En ‘noorderlicht’ ontstond op Saturnus. We gaan door het galactische centrum.

  0 likes
 20. In het artikel staat al dat het een vast onderdeel van de zonnecyclus is. Dus nee er gebeurt helemaal niets met de Aarde of ons.
  [quote name=”Zonnefysicus Phil Scherrer”]“De magnetische velden van de zon in de poolregio’s worden zwakker, gaan naar nul, en komen weer tevoorschijn met tegengestelde polariteit. Dit is een vast onderdeel van de zonnecyclus.”[/quote]

  0 likes
 21. Als dit echt zou gebeuren dan heeft dit ongetwijfeld catastrofische gevolgen,hierdoor zal namelijk alles wat in een baan rondom de zon is afgestoten worden van de zon.

  Als voorbeeld neem maar eens 2 magneten en draai het magnetisch veld van 1 magneet om.

  De enigste manier om een omkering van het magnetische veld van de zon zonder rampzalige gevolgen te doorstaan is; gelijktijdig de Aardmagnetische polen proberen te keren.

  Dit zou mogelijk kunnen zijn met kern explosieven geplaatst en gedetoneerd in de juiste volgorde,het enigste nadeel is dat hier waarschijnlijk meer kernwapens voor nodig zijn dan de totale wereld-vooraad.
  De enigste manier om een dergelijke ramp te voorkomen zal dus het aantal kernwapens drastisch verhogen naar minstens 30.000 x5-megaton kernkoppen,
  althans een ruwe schatting waarvan ik denk dat deze rieel is.

  0 likes
 22. [quote name=”DeDenker”]Waarom komt zoiets niet op het nieuws? daardoor kan ik het dan ook weer niet echt serieus nemen.[/quote]

  Idd, het nieuws moet je niet serieus nemen 😉

  0 likes
 23. [quote name=”DeDenker”]Waarom komt zoiets niet op het nieuws? daardoor kan ik het dan ook weer niet echt serieus nemen.[/quote]

  Omdat het meeste nieuws Bs is wat kan je nog wel geloven laatste tijd?

  0 likes
 24. Waarom staat er dat er iets groots staat te gebeuren??? Verder op in het artikel staat “Dit is een vast onderdeel van de zonnecyclus”
  Dus waarom al deze aandacht?

  0 likes
 25. Kan werkelijk al die speculaties over de zon niet begrijpen….vorig jaar waren er te weinig activiteiten nu weer te veel. Als iedereen nu gewoon eens zijn huiswerk doet en met een beetje inspanning komt je dan al heel snel tot de conclusie dat de zon gewoon een ster is die om het melkwegstelsel heen draait en de rest van de planeten van ons zonnestelsel er gewoon achteraan gaan omdat die nu eenmaal de zon als centraal punt hebben (magnetisme)

  Als dus de zon een kanteling zou moeten maken dan is dat ook gewoon normaal zij draait nu al heel wat jaartjes rond de Melkweg en weet echt wel welke stand ze aan moet nemen om niet uit haar baan te raken of beter de enorme energie vanuit het hart van de Melkweg bepaalt dat omdat ook deze een baan aflegt. En als de zon een kanteling zou maken wil dit helemaal niet zeggen dat de planeten dat ook doen. Er spelen dan nog heel wat andere factoren een rol. Als de zon stil zou staan dan hadden de planeten hier keurig netjes in een cirkel omheen gedraaid. Maar zoals we allemaal weten is het geen cirkel maar een ovaal wat dus al aangeeft dat we meegetrokken worden in de reis van de zon.Juist de invloed van het hart van de Melkweg op de zon zorgt er al heel lang voor dat zij als ster kan blijven functioneren.. En al die aangegeven rampen zijn niet van toepassing op de planeten rondom de zon zij zullen er wel op reageren maar zij zijn zich niet bewust van ons bestaan en technologie die in de war kan raken. Maar tsja voor vele misschien moeilijk te accepteren maar ons universum trekt zich helemaal niks van ons aan en of je dat nu 2, 3 ,4,5,6,7,,8 of welke dimensie dan ook graag zou willen verklaren. Wat mensen willen is verklaringen zoeken naar het bestaan van……… en vergeten daarbij dat zij nooit de kennis zullen vinden van de kennis die kennis de kennis van de kennis over wil brengen……leef een leven vol van ervaringen maar berust in het onverklaarbare.

  0 likes
 26. [quote name=”DeDenker”]Waarom komt zoiets niet op het nieuws? daardoor kan ik het dan ook weer niet echt serieus nemen.[/quote]

  a condemnation without a serious investigation…is the highest form of ignorance… Denk daar plz over na.

  0 likes
 27. [quote name=”raymond”][quote name=”DeDenker”]Waarom komt zoiets niet op het nieuws? daardoor kan ik het dan ook weer niet echt serieus nemen.[/quote]

  Noemen we de Telegraaf nieuws?
  Kijk dan op.. http://www.telegraaf.nl/buitenland/21792036/__Magnetisch_veld_keert_om__.html

  0 likes
 28. [quote name=”kwibus”]Als dit echt zou gebeuren dan heeft dit ongetwijfeld catastrofische gevolgen,hierdoor zal namelijk alles wat in een baan rondom de zon is afgestoten worden van de zon.
  [/quote]

  dat de aarde toertjes draait rond de zon heeft alles met zwaartekracht en niets met magnetisme te maken.

  0 likes
 29. [quote name=”XenoN”]De zon is stervende en de solarcycle 24 heeft vrijwel niet plaatsgevonden. Diverse planeten waaronder Jupiter begonnen fel te stralen dat je zelfs met het blote oog zijn manen kan zien ! En ‘noorderlicht’ ontstond op Saturnus. We gaan door het galactische centrum.[/quote]Ga ergens anders paniek zaaien zeg…

  0 likes
 30. ‘Er staat iets groots te gebeuren op de zon’. Kan best, maar daarvan hoeven WIJ nog niets te merken. Overigens: er gebeuren elke dag grote dingen op de zon.

  0 likes
 31. Typisch weer dat van een normaal natuurfenomeen een wereldramp wordt gemaakt.

  0 likes
 32. Er gebeurt niet alleen iets met de zon momenteel maar met alles in de buurt v/d Aarde.
  De ons omringende energiefrequentie stijgt al jaren en er zijn al wetenschappelijk bewezen feiten hieromtrent, ook -en vooral- ivm invloed hiervan op ons DNA -> http://boddhiportal.blogspot.nl/2013/08/spontaneous-evolution-has-arrived.html
  ———————

  A Shift In Human Behavior.
  De invloed die deze energieën hebben op ons leven ->
  http://boddhiportal.blogspot.nl/2013/08/a-shift-in-human-behavior.html

  —————————
  Ik hoop dat dit iets toevoegt aan het artikel ;-]

  0 likes
 33. [quote name=”Henriette”]Ik zag laatst een foto op FB, dat de Noordpool aan de wandel is, in 6 maanden tijd 166 km richting Siberie, heeft dat ook met dit te maken?[/quote]
  Nee u heeft het nu over de ompoling van het AARD magnetisch veld, welke volgens Wikipedia tussen nu en 4000 jaar kan ompolen.Dit artikel beschrijft de ompoling van de zon, wat eens in de 11 tot 15 jaar voorkomt.Eigenlijk behoort het bij de 11 jarige zonnecyclus.Waarschijnlijk afhankelijk van uw leeftijd, heeft u er al meerdere meegemaakt(ZON Ompoling).

  0 likes
 34. Oke, dus er gaat iets gebeuren dat iedere 11 jaar gebeurd en dat is nu iets groots omdat?

  0 likes
 35. [quote name=”DeDenker”]Waarom komt zoiets niet op het nieuws? daardoor kan ik het dan ook weer niet echt serieus nemen.[/quote]
  Omdat het iedere 11 jaar gebeurt en wij er he-le-maal niks van zullen merken.

  Het komt toch ook niet op het nieuws dat we verwachten dat morgen de zon wéér op zal komen zoals iedere dag?

  0 likes
 36. [quote name=”kwibus”]Als dit echt zou gebeuren dan heeft dit ongetwijfeld catastrofische gevolgen,hierdoor zal namelijk alles wat in een baan rondom de zon is afgestoten worden van de zon.

  Als voorbeeld neem maar eens 2 magneten en draai het magnetisch veld van 1 magneet om.

  De enigste manier om een omkering van het magnetische veld van de zon zonder rampzalige gevolgen te doorstaan is; gelijktijdig de Aardmagnetische polen proberen te keren.

  Dit zou mogelijk kunnen zijn met kern explosieven geplaatst en gedetoneerd in de juiste volgorde,het enigste nadeel is dat hier waarschijnlijk meer kernwapens voor nodig zijn dan de totale wereld-vooraad.
  De enigste manier om een dergelijke ramp te voorkomen zal dus het aantal kernwapens drastisch verhogen naar minstens 30.000 x5-megaton kernkoppen,
  althans een ruwe schatting waarvan ik denk dat deze rieel is.[/quote]
  Hoe hebben we dat 11 jaar geleden dan gedaan? En hoe hebben we het 22 jaar geleden gedaan? En hoe hebben we het 33 jaar geleden gedaan?

  Dit is een volkomen normaal verschijnsel dat iedere 11 jaar plaatsvind, laat je toch niet zo gek maken door onheilsprofeten en doe eens echt onderzoek.

  0 likes
 37. [quote name=”Mikhail”]Typisch weer dat van een normaal natuurfenomeen een wereldramp wordt gemaakt.[/quote]
  op you tube is een interview te beluisteren met Patti l Brassard.wat nu gebeurd is door het terugkerend element van de planeet nibiru 2 de zon en de andere 6 planeten in dat z,g mini zonnestelsel,en de komeet die in de buurt komt de aarde gaat volledig door de staart ervan.Wij en al het leven op deze planeet gaan een heftige tijd tegemoet.is eigenlijk al aan de gang,maar het effect wordt steeds heftiger.

  0 likes
 38. Alle informatie die we krijgen van om ons heen is weer een afleiding van ons innerlijke.
  Zoek niet om je heen maar zoek naar binnen.

  0 likes
 39. [quote name=”Dr Why”][quote name=”Henk”]Vandaar dat de poolster loopt te shakken als n gek. Dit is pas n goeie uitleg met onderbouwing.[/quote]

  de poolster doet juist niets.[/quote]
  neen de poolster of de maan staan niet te shaken, het is de aarde die shaked, The earth is wobbling. If you set up a camera with 10 second delay of the moon you will see the moon bobble. Voor de rest, hou jullie goed.

  0 likes
 40. [quote name=”pietje bell”][quote name=”Mikhail”]Typisch weer dat van een normaal natuurfenomeen een wereldramp wordt gemaakt.[/quote]
  op you tube is een interview te beluisteren met Patti l Brassard.wat nu gebeurd is door het terugkerend element van de planeet nibiru 2 de zon en de andere 6 planeten in dat z,g mini zonnestelsel,en de komeet die in de buurt komt de aarde gaat volledig door de staart ervan.Wij en al het leven op deze planeet gaan een heftige tijd tegemoet.is eigenlijk al aan de gang,maar het effect wordt steeds heftiger.[/quote]

  Coast to Coast met George Noory.

  0 likes
 41. [quote name=”pietje bell”][quote name=”Mikhail”]Typisch weer dat van een normaal natuurfenomeen een wereldramp wordt gemaakt.[/quote]
  op you tube is een interview te beluisteren met Patti l Brassard.wat nu gebeurd is door het terugkerend element van de planeet nibiru 2 de zon en de andere 6 planeten in dat z,g mini zonnestelsel,en de komeet die in de buurt komt de aarde gaat volledig door de staart ervan.Wij en al het leven op deze planeet gaan een heftige tijd tegemoet.is eigenlijk al aan de gang,maar het effect wordt steeds heftiger.[/quote]

  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2313630/pg1

  0 likes
 42. Ik wacht nu enkel en alleen nog maar op de grootse wereldwijde gebeurtenis van de event, do overgang van de aarde naar de 5 de dimensie van liefde vreugde en plezier en oneindige vrede met elkaar.

  Als dat nu heel snel komen gaat, met hulp van buitenaardsen en lichtwerkers, en met hulp van ons allemaal, dan wil ik wel blijven op de aarde,

  maaarrr….als we ,ik nog langer moeten wachten in de huidige ellende van oorlog geld macht, misdaad en ga zo maar door, en er veranderd niks,

  dan neem ik een overdosis slaappillen in, en zorg ik er zelf wel snel voor dat ik deze vreselijke wereld vaarwel zeg, en ga ik lekker oneindig voortleven in het hiernamaals, oftewel hemel genaamd.

  Want nog langer wachten op de grootse gebeurtenis die ons eindelijk bevrijdt uit de huidige nare wereld, en ons leidt naar de 5 de dimensie,gouden tijdperk. heb ik geen zin meer in.

  Het is ,of NU verandering, of ik zeg mijn voortbestaan hier op aarde vaarwel, als we nog langer moeten wachten.

  Kan iemand, Legaal, die hier ok zit (forumposter) mij nog wat hoop geven?

  Remco

  0 likes
 43. [quote name=”bliss”][quote name=”Dr Why”][quote name=”Henk”]Vandaar dat de poolster loopt te shakken als n gek. Dit is pas n goeie uitleg met onderbouwing.[/quote]

  de poolster doet juist niets.[/quote]
  neen de poolster of de maan staan niet te shaken, het is de aarde die shaked, The earth is wobbling. If you set up a camera with 10 second delay of the moon you will see the moon bobble. Voor de rest, hou jullie goed.[/quote]

  als je tien seconden wacht, dan zie je gewoon dat de maan een beetje opgeschoven is aan de hemel. De maan draait namelijk rond de aarde.

  0 likes
 44. Volgens mij heeft meer dan de helft van de reageerders hier het hele artikel niet eens gelezen… :/

  0 likes
 45. [quote name=”pietje bell”][quote name=”Mikhail”]Typisch weer dat van een normaal natuurfenomeen een wereldramp wordt gemaakt.[/quote]
  op you tube is een interview te beluisteren met Patti l Brassard.wat nu gebeurd is door het terugkerend element van de planeet nibiru 2 de zon en de andere 6 planeten in dat z,g mini zonnestelsel,en de komeet die in de buurt komt de aarde gaat volledig door de staart ervan.Wij en al het leven op deze planeet gaan een heftige tijd tegemoet.is eigenlijk al aan de gang,maar het effect wordt steeds heftiger.[/quote]

  Oh alstublieft, is dit niet al de 300ste keer dat iemand in de rondte roept dat Niburu ons gaat passeren? Het begint oud te worden, werkelijk waar.

  0 likes
 46. Wat een paniekzaaiers heb je hier zeg, maar goed die zal je altijd houden.
  Wat wel waar is dat we ooit eens dood gaan maar dat is niets nieuws.
  Geniet van het leven! Geniet van de mensen van wie je houdt, geniet!

  0 likes
 47. [quote name=”Remco Teunissen”]Ik wacht nu enkel en alleen nog maar op de grootse wereldwijde gebeurtenis van de event, do overgang van de aarde naar de 5 de dimensie van liefde vreugde en plezier en oneindige vrede met elkaar.

  Als dat nu heel snel komen gaat, met hulp van buitenaardsen en lichtwerkers, en met hulp van ons allemaal, dan wil ik wel blijven op de aarde,

  maaarrr….als we ,ik nog langer moeten wachten in de huidige ellende van oorlog geld macht, misdaad en ga zo maar door, en er veranderd niks,

  dan neem ik een overdosis slaappillen in, en zorg ik er zelf wel snel voor dat ik deze vreselijke wereld vaarwel zeg, en ga ik lekker oneindig voortleven in het hiernamaals, oftewel hemel genaamd.

  Want nog langer wachten op de grootse gebeurtenis die ons eindelijk bevrijdt uit de huidige nare wereld, en ons leidt naar de 5 de dimensie,gouden tijdperk. heb ik geen zin meer in.

  Het is ,of NU verandering, of ik zeg mijn voortbestaan hier op aarde vaarwel, als we nog langer moeten wachten.

  Kan iemand, Legaal, die hier ok zit (forumposter) mij nog wat hoop geven?

  Remco[/quote]
  Niet wij beslissen dat. Dat is aan de hogere machten. Dus ons rest geduld en nederigheid:) Kallum an dan maar. Iedereen wacht met smart.

  0 likes
 48. [quote name=”Remco Teunissen”]Ik wacht nu enkel en alleen nog maar op de grootse wereldwijde gebeurtenis van de event, do overgang van de aarde naar de 5 de dimensie van liefde vreugde en plezier en oneindige vrede met elkaar.

  Als dat nu heel snel komen gaat, met hulp van buitenaardsen en lichtwerkers, en met hulp van ons allemaal, dan wil ik wel blijven op de aarde,

  maaarrr….als we ,ik nog langer moeten wachten in de huidige ellende van oorlog geld macht, misdaad en ga zo maar door, en er veranderd niks,

  dan neem ik een overdosis slaappillen in, en zorg ik er zelf wel snel voor dat ik deze vreselijke wereld vaarwel zeg, en ga ik lekker oneindig voortleven in het hiernamaals, oftewel hemel genaamd.

  Want nog langer wachten op de grootse gebeurtenis die ons eindelijk bevrijdt uit de huidige nare wereld, en ons leidt naar de 5 de dimensie,gouden tijdperk. heb ik geen zin meer in.

  Het is ,of NU verandering, of ik zeg mijn voortbestaan hier op aarde vaarwel, als we nog langer moeten wachten.

  Kan iemand, Legaal, die hier ok zit (forumposter) mij nog wat hoop geven?

  Remco[/quote]

  o jammer Remco, dit heeft geen nut hoor in de volgende leven moet je toch weer op hetzelfde punt verder. Deal with it en ga de mooie dingen van t aardse leven zien. alles komt goed en wanneer…. laat je gewoon verrassen.

  0 likes
 49. [quote name=”Remco Teunissen”]
  dan neem ik een overdosis slaappillen in, en zorg ik er zelf wel snel voor dat ik deze vreselijke wereld vaarwel zeg, en ga ik lekker oneindig voortleven in het hiernamaals, oftewel hemel genaamd.
  [/quote]

  moet je vooral doen. Ga ervoor.

  Je bent blijkbaar niet in staat zelf iets van je leven te maken en moet constant aan het handje gehouden worden. Ideaal soort mens om toe te treden tot een sekte. Sommigen krijgen dan alsnog na een aantal jaar enig verstand…

  Er is geen hemel, er zijn geen goden, en als je dood bent zullen alleen de wormen plezier aan jou hebben, jij zeker niet meer.

  0 likes
 50. [quote name=”Linda”]
  Niet wij beslissen dat. Dat is aan de hogere machten. Dus ons rest geduld en nederigheid:) Kallum an dan maar. Iedereen wacht met smart.[/quote]

  er zijn geen “hogere machten” en ik wacht in ieder geval op niets (voornamelijk omdat er ook niets is om op te wachten)…

  0 likes
 51. [quote name=”Remco Teunissen”]Ik wacht nu enkel en alleen nog maar op de grootse wereldwijde gebeurtenis van de event, do overgang van de aarde naar de 5 de dimensie van liefde vreugde en plezier en oneindige vrede met elkaar.

  Als dat nu heel snel komen gaat, met hulp van buitenaardsen en lichtwerkers, en met hulp van ons allemaal, dan wil ik wel blijven op de aarde,

  maaarrr….als we ,ik nog langer moeten wachten in de huidige ellende van oorlog geld macht, misdaad en ga zo maar door, en er veranderd niks,

  dan neem ik een overdosis slaappillen in, en zorg ik er zelf wel snel voor dat ik deze vreselijke wereld vaarwel zeg, en ga ik lekker oneindig voortleven in het hiernamaals, oftewel hemel genaamd.

  Want nog langer wachten op de grootse gebeurtenis die ons eindelijk bevrijdt uit de huidige nare wereld, en ons leidt naar de 5 de dimensie,gouden tijdperk. heb ik geen zin meer in.

  Het is ,of NU verandering, of ik zeg mijn voortbestaan hier op aarde vaarwel, als we nog langer moeten wachten.

  Kan iemand, Legaal, die hier ok zit (forumposter) mij nog wat hoop geven?

  Remco[/quote]
  Er zijn tegenwoordig veel bewijzen te vinden dat wij onze eigen wereld (laat ik het even klein houden: In onze eigen kleine “bubbel”) kunnen creëren. Denk jij in negatieve termen, dan krijg je te maken met negatieve zaken. Denk je dat iets postiefs mogelijk is, dan lukt je dat gegarandeerd. Neem die overdosis slaappillen nou maar niet in! Moeder aarde is zo mooi of zo lelijk zoals je haar zelf wilt zien. Ook op kleine schaal kun je een hoop mooie en positieve dingen teweeg brengen.

  0 likes
 52. nou ja
  zal ons verbazen dat de goden terug keren van uit onze zon naar de aarde .
  inner sun . daar is nooit iets over verteld – binnen in de zon is nog een poort naar de galaxy . dat onze kant op leid .

  0 likes
 53. [quote name=”Dr Why”][quote name=”Remco Teunissen”]
  dan neem ik een overdosis slaappillen in, en zorg ik er zelf wel snel voor dat ik deze vreselijke wereld vaarwel zeg, en ga ik lekker oneindig voortleven in het hiernamaals, oftewel hemel genaamd.
  [/quote]

  moet je vooral doen. Ga ervoor.

  Je bent blijkbaar niet in staat zelf iets van je leven te maken en moet constant aan het handje gehouden worden. Ideaal soort mens om toe te treden tot een sekte. Sommigen krijgen dan alsnog na een aantal jaar enig verstand…

  Er is geen hemel, er zijn geen goden, en als je dood bent zullen alleen de wormen plezier aan jou hebben, jij zeker niet meer.[/quote]

  Knap dat jij weet dat er niks bestaat, geen goden, en geen hemel.

  Typisch iemand die heel erg dom is, en nergens in gelooft.

  Ik weet 1 ding dan weer heel zeker, en dat is, dat jij voortijdig de aarde zal verlaten, en later wordt je opnieuw in een nare wereld geboren als de huidige.

  Ik en vele met mij geloven gelukkig WEL in goede hogere machten, en een hemel,hiernaamaals.

  Triest, die mensen zoals jij, die alleen maar zeggen, dit bestaat niet, dat bestaat niet, zus bestaat niet. zo bestaat niet.

  Wat vreselijk dom, om te zeggen in het wilde weg, dat er geen hemel bestaat, en er geen goden,hogere machten bestaan.

  Wie denk jij wel niet dat je bent, om dat denken te kunnen weten.

  De bewustzijnsverandering is bij jou nog niet gestart merk ik.

  0 likes
 54. [quote name=”RoyTheHelper”]nou ja
  zal ons verbazen dat de goden terug keren van uit onze zon naar de aarde .
  inner sun . daar is nooit iets over verteld – binnen in de zon is nog een poort naar de galaxy . dat onze kant op leid .[/quote]
  Sorry er zijn geen goden …Hier moet je uit kijken het zullen demonen zijn de eerste die komen daarna zijn het de goeien en die moet je als gelijke beschauwen ze geven zich niet uit voor goden dat doen de negatieven ik aanbid hun nooit .

  0 likes
 55. [quote name=”Remco Teunissen”]
  Knap dat jij weet dat er niks bestaat, geen goden, en geen hemel.
  [/quote]

  tja, je mag altijd met bewijzen komen.

  Misschien kun je eens komen spoken nadat je je overdosis pillen genomen hebt? Kun je misschien een datum vooropstellen wanneer dat zal gebeuren?

  Mijn bewustzijn heeft geen verandering nodig. Het is prima zoals het is, dank je. Ik heb ook geen geloof nodig, en nog veel minder goden die mijn handje moeten vasthouden. Ik heb genoeg ruggegraat om zelf te staan 🙂

  0 likes
 56. [quote name=”Remco Teunissen”]
  dan neem ik een overdosis slaappillen in, en zorg ik er zelf wel snel(ingekort) de huidige.

  Ik en vele met mij geloven gelukkig WEL in goede hogere machten, en een hemel,hiernaamaals.

  Triest, die mensen zoals jij, die alleen maar zeggen, dit bestaat niet, dat bestaat niet, zus bestaat niet. zo bestaat niet.

  Wat vreselijk dom, om te zeggen in het wilde weg, dat er geen hemel bestaat, en er geen goden,hogere machten bestaan.

  Wie denk jij wel niet dat je bent, om dat denken te kunnen weten.

  De bewustzijnsverandering is bij jou nog niet gestart merk ik.[/quote]

  Nou sorry hoor Remco a)als er dan iemand dom genoemd moet worden ben je dat zélf om te zeggen dat je zefmoord gaat plegen als de zaken niet gaan zoals JIj dat wilt , b) je weet niet waar je terechtkomt heb verhalen gehoord van mensen die bij demonische wezens terechtkwamen nou lekker dan ben je wat opgeschoten zeg,( c) je zegt in een hemel etc te geloven en valt over het ongeloof van een ander maar je eigen leven beeindigen is ónheilig verachtelijk in Gods ogen dus waar praat je dan zelf over. steek je hand in eigen boezem zou ik zeggen.

  0 likes
 57. Je bent blijkbaar niet in staat zelf iets van je leven te maken en moet constant aan het handje gehouden worden. Ideaal soort mens om toe te treden tot een sekte. Sommigen krijgen dan alsnog na een aantal jaar enig verstand…

  Er is geen hemel, er zijn geen goden, en als je dood bent zullen alleen de wormen plezier aan jou hebben, jij zeker niet meer.[/quote]

  Knap dat jij weet dat er niks bestaat, geen goden, en geen hemel.

  Typisch iemand die heel erg dom is, en nergens in gelooft.

  Ik weet 1 ding dan weer heel zeker, en dat is, dat jij voortijdig de aarde zal verlaten, en later wordt je opnieuw in een nare wereld geboren als de huidige.

  Ik en vele met mij geloven gelukkig WEL in goede hogere machten, en een hemel,hiernaamaals.

  Triest, die mensen zoals jij, die alleen maar zeggen, dit bestaat niet, dat bestaat niet, zus bestaat niet. zo bestaat niet.

  Wat vreselijk dom, om te zeggen in het wilde weg, dat er geen hemel bestaat, en er geen goden,hogere machten bestaan.

  Wie denk jij wel niet dat je bent, om dat denken te kunnen weten.

  De bewustzijnsverandering is bij jou nog niet gestart merk ik.[/quote]

  Als ik met mijn ego zou reageren zou ik kunnen zeggen; Zo dan! en jij bent wel goed bezig? Bij jou ook nog geen enig spoor te ontdekken van een verhoogd bewustzijn; ik ruik enkel spirituele arrogantie.

  Wat ik bedoel te zeggen is iets wat ook jij zei, maar zelf nog niet helemaal begrijpt; gelijkheid.
  Die gelijkheid kun je ZELFS ervaren voor mensen die nog niet zo ver zijn als jou. En zelfs dat is relatief. Waarschijnlijk is hij verder in hele andere dingen. We zitten in hetzelfde schuitje, oordeel niet! 🙂

  0 likes
 58. #59 kevin

  BOLE: People Who Don’t Get It – Living with It

  http://youtu.be/o4AWKB5ycqg

  Lakota Instructions for Living

  Friend do it this way – that is,
  whatever you do in life,
  do the very best you can
  with both your heart and mind.

  And if you do it that way,
  the Power Of The Universe
  will come to your assistance,
  if your heart and mind are in Unity.

  When one sits in the Hoop Of The People,
  one must be responsible because
  All of Creation is related.
  And the hurt of one is the hurt of all.
  And the honor of one is the honor of all.
  And whatever we do effects everything in the universe.

  If you do it that way – that is,
  if you truly join your heart and mind
  as One – whatever you ask for,
  that’s the Way It’s Going To Be.

  passed down from White Buffalo Calf Woman

  Het ga je goed

  0 likes
 59. Wat een reacties weer hier!! De een wil zelfmoord plegen(zoek hulp!!) De ander wil naar de 5e demensie(wat let je?) Weer anderen wachten op de 2e zon(kan je lang wachten) weer anderen geloven in hogere machten, goden, demensies(het blijft een geloof) aangezien de meeste oorlogen door geloof gevoed worden op dit moment ben ik van mening dat religie de ontwikkeling van de mens tegen houd,, zou zeggen leef je leven en wat hierna komt zien we allemaal wel!! Maak er wat van!! waarom bezig zijn met een eventuele vervolg leven als we nog met 2 benen in dit leven staan?

  0 likes
 60. Why, kim en kevin,

  O jullie vinden deze wereld zo fijn zeker, door de vreselijke duistere machten geregeerd worden, die oorlogen voeren, mensen misbruiken, ons vergiftigen, ons proberen uit te roeien, mogelijke 3de wereldoorlog. ons op een vreselijke manier overheersen.

  Volgens mij zijn jullie zelf onderdeel van de cabal/duistere machten, die hier op berichtenboek niburu, mensen tegen elkaar op te stoken, en dingen te zeggen die niks met liefde vrede, en de nieuwe wereld te maken hebben.

  hier op niburu, horen enkel en alleen liefdevolle aardige,vredelievende mensen te zijn, en geen agressieve boze negatieve tegendraadse onruststokers, die je tegenwoordig overal op internetforums hebt.

  Nou, fijne wereld hoor? En ik verwacht helemaal niet dat anderen onze wereld beter maken, sterker nog, ik ben dag in dag uit, mensen aan het waarschuwen/voorbereiden, dat onze huidige hel op aarde moet stoppen, en we daar met ieder mens op de wereld wat aan moeten doen, zodat we over kunnen gaan naar de 5 de dimensie, waar niemand meer oordeelt over een ander, niemand nog ruzie maakt , geen oorlog meer bestaat.

  Hoe kan het dat hier op dit berichtenbord, nog wel veel onenigheid is tussen elkaar? Ik dacht dat mensen in de nieuwe tijd bezig zijn et aardig tegen elkaar te zijn/doen, maar ik merk er nog niks van hier, ook niet hier in mijn buurt, iedereen maakt ruzie met elkaar, vecht met elkaar, maakt elkaar bijna af.

  Ik ben stomverbaasd dat ik en velen nog niks merken bij de mensen, wat betreft verandering in de hersenen.
  Mensen worden steeds maar agressiever, kwaaier, kortom, de wereld staat op ontploffen, dat is mij wel duidelijk.
  Dus de massale bewustzijnsverandering? ik merk er helemaal niks van.

  0 likes
 61. [quote name=”lauke”]Wat een reacties weer hier!! De een wil zelfmoord plegen(zoek hulp!!) De ander wil naar de 5e demensie(wat let je?) Weer anderen wachten op de 2e zon(kan je lang wachten) weer anderen geloven in hogere machten, goden, demensies(het blijft een geloof) aangezien de meeste oorlogen door geloof gevoed worden op dit moment ben ik van mening dat religie de ontwikkeling van de mens tegen houd,, zou zeggen leef je leven en wat hierna komt zien we allemaal wel!! Maak er wat van!! waarom bezig zijn met een eventuele vervolg leven als we nog met 2 benen in dit leven staan?[/quote]

  Nou en? wat maakt ‘t jou uit.
  ? Prima toch dat mensen zelf kunnen uitmaken waar ze in willen geloven,;God ,aliens ,elfen,Kabouters.,dimensies ,2 e zon, En wie zegt dat die mensen niet wat van hun leven maken? En wat dacht je van hebzucht die oorlogen veroorzaken,voor grondgebied, olie ,goud,zilver, bauxiet etc.etc?En hoezo sta jij nog met je 2 benen in deze 3e dimensie ik dacht óoit gelezen te hebben dat je dat niet zo volledig meer was..

  0 likes
 62. Wij leven hier in een 3 d wereld met een zeer beperkt bewustzijn.En in een totale illusie matrix.waar wij zelf voor gekozen hebben.Om dit te ervaren.En te ontdekken wie wij werkelijk zijn.Wat het gros nog niet wil begrijpen.De aarde is gewoon een deel van de hemel,verder zoeken is zinloos En de mensheid is in staat om van deze gewijde aarde een grote puinhoop en hel te maken.wij hier zijn de enige in het universum met een eigen vrije wil.dwz Om een volwaardige hemel op deze planeet te realiseren.in plaats daarvan heeft het gros deze vrije wil afgestaan aan een paar psychopaten en socio,s .die alleen in termen van geld en macht denken.En de maling hebben aan alles waar de mensheid voor zou moeten staan.Die zich als makke schapen naar de afgrond laten leiden.En het aller mooiste is,Dat de aarde nu op het punt staat haar eigen weg te gaan naar haar oorspronkelijke plaats in de 5 de dimensie.en al wat leeft mag mee.eigen vrije wil.degene die niet mee willen worden vanzelf wakker op een andere planeet.en de duistere kliek zal zich op Saturnus moeten verantwoorden voor hun misdaden hier begaan.sommige hebben het over het Event of kill shot.Dat zal wel iets anders uitpakken.als de aarde zichzelf gaat resetten naar haar paradijselijke staat.met de hulp van alles wat hier debunkt word.Alles is energie dus ook materie en de aarde zal al haar eigendommen terug nemen.De gehele planeet zal nooit meer zo zijn als die wij nu kennen.Alles wat niet past in een paradijs verdwijnt terug in de energie waar het thuis hoort.Al het leven wat mee wenst te gaan met de aarde zal dit vanaf een positie in moederschepen boven de aarde ,de binnen aarde en holle aarde mogen aanschouwen..Niets is wat het lijkt.luister naar je hart en de waarheid komt vanzelf naar boven. doe hier mee wat je denkt dat bij je past. wij staan aan de vooravond van deze happening.Dit is mijn waarheid.mijn gevoel en zeker weten.Wat ik nooit zal ontkennen.Namastè

  0 likes
 63. [quote name=”Remco Teunissen”]Why, kim en kevin,

  O jullie vinden deze wereld zo fijn zeker, door de vreselijke duistere machten geregeerd worden, die oorlogen voeren, mensen misbruiken, ons vergiftigen, ons proberen uit te roeien, mogelijke 3de wereldoorlog. ons op een vreselijke manier overheersen.

  Volgens mij zijn jullie zelf onderdeel van de cabal/duistere machten, die hier op berichtenboek niburu, mensen tegen elkaar op te stoken, en dingen te zeggen die niks met liefde vrede, en de nieuwe wereld te maken hebben.

  hier op niburu, horen enkel en alleen liefdevolle aardige,vredelievende mensen te zijn, en geen agressieve boze negatieve tegendraadse onruststokers, die je tegenwoordig overal op internetforums hebt.

  Nou, fijne wereld hoor? En ik verwacht helemaal niet dat anderen onze wereld beter maken, sterker nog, ik ben dag in dag uit, mensen aan het waarschuwen/voorbereiden, dat onze huidige hel op aarde moet stoppen, en we daar met ieder mens op de wereld wat aan moeten doen, zodat we over kunnen gaan naar de 5 de dimensie, waar niemand meer oordeelt over een ander, niemand nog ruzie maakt , geen oorlog meer bestaat.

  Hoe kan het dat hier op dit berichtenbord, nog wel veel onenigheid is tussen elkaar? Ik dacht dat mensen in de nieuwe tijd bezig zijn et aardig tegen elkaar te zijn/doen, maar ik merk er nog niks van hier, ook niet hier in mijn buurt, iedereen maakt ruzie met elkaar, vecht met elkaar, maakt elkaar bijna af.

  Ik ben stomverbaasd dat ik en velen nog niks merken bij de mensen, wat betreft verandering in de hersenen.
  Mensen worden steeds maar agressiever, kwaaier, kortom, de wereld staat op ontploffen, dat is mij wel duidelijk.
  Dus de massale bewustzijnsverandering? ik merk er helemaal niks van.[/quote]
  Ik niet er moet verandering komen en maakt niet uit hoe .

  0 likes
 64. [quote name=”kim”][quote name=”lauke”]Wat een reacties weer hier!! De een wil zelfmoord plegen(zoek hulp!!) De ander wil naar de 5e demensie(wat let je?) Weer anderen wachten op de 2e zon(kan je lang wachten) weer anderen geloven in hogere machten, goden, demensies(het blijft een geloof) aangezien de meeste oorlogen door geloof gevoed worden op dit moment ben ik van mening dat religie de ontwikkeling van de mens tegen houd,, zou zeggen leef je leven en wat hierna komt zien we allemaal wel!! Maak er wat van!! waarom bezig zijn met een eventuele vervolg leven als we nog met 2 benen in dit leven staan?[/quote]

  Nou en? wat maakt ‘t jou uit.
  ? Prima toch dat mensen zelf kunnen uitmaken waar ze in willen geloven,;God ,aliens ,elfen,Kabouters.,dimensies ,2 e zon, En wie zegt dat die mensen niet wat van hun leven maken? En wat dacht je van hebzucht die oorlogen veroorzaken,voor grondgebied, olie ,goud,zilver, bauxiet etc.etc?En hoezo sta jij nog met je 2 benen in deze 3e dimensie ik dacht óoit gelezen te hebben dat je dat niet zo volledig meer was..[/quote] je begrijpt het verkeerd! Iedereen mag geloven wat zij wilt!! Sommige dingen zijn te ver uit het verband gerukt of ontzettend aangedikt,, zeg alleen maak wat van je leven,ook die gene die in bepaalde dingen aanhangen/geloven, blijf er niet in hangen! En sta nog met 2 beentjes op grond, weet niet waar je dat gelezen hebt !!of gedroomd….. heb eens een pers ervaring gehad met een entiteit die mij probeerde bang te maken volgensmij, heb er kennis van genomen,maar om nou door te speculeren nee, ga van dit leven uit en alles wat hierna komt zien we wel!! Groetjes

  0 likes
 65. [quote name=”Remco Teunissen”]Why, kim en kevin,

  O jullie vinden deze wereld zo fijn zeker, door de vreselijke duistere machten geregeerd worden, die oorlogen voeren, mensen misbruiken, ons vergiftigen, ons proberen uit te roeien, mogelijke 3de wereldoorlog. ons op een vreselijke manier overheersen.[/quote]

  Als we overheerst worden is dat omdat we dat laten gebeuren.

  De tweede wereldoorlog is niet de schuld van Hitler. Het is de schuld van alle Duitsers die meegedaan hebben. Het gewone volk dus. Als dat gewone volk massaal nee had gezegd, dan was er geen oorlog. Je kunt geen oorlog voeren zonder soldaten.

  En als het gewone volk eens zijn verstand zou bijeenrapen (vooropgesteld dat dat er is), dan zou de wereld er morgen al een pak beter uit kunnen zien.

  Maar ja, dat vereist zelf verantwoordelijkheid opnemen, en zelf van je luie krent komen. Het is natuurlijk veel makkelijker om te leuteren over “duistere en kwade machten”. Jij hebt een dak boven je hoofd, toegang tot onderwijs en gezondheidszorg, geen honger of dorst, etc… dat wil zeggen dat je het beter hebt dan een groot deel van de mensen die nu leven, en praktisch alle mensen die ooit geleefd hebben, maar nog is ‘t niet goed. En wat doe je zelf om de wereld te verbeteren? Ik zal eens raden: je doet absoluut niets.

  0 likes
 66. [quote name=”Wesley”][quote name=”DeDenker”]Waarom komt zoiets niet op het nieuws? daardoor kan ik het dan ook weer niet echt serieus nemen.[/quote]
  Omdat het iedere 11 jaar gebeurt en wij er he-le-maal niks van zullen merken.

  Het komt toch ook niet op het nieuws dat we verwachten dat morgen de zon wéér op zal komen zoals iedere dag?[/quote]
  Hoi Wesley,ja het nieuws is betrouwbaar,ja inderdaad de zon komt iedere dag op en gaat weer onder.de media geeft ons alleen maar het nieuws wat wij mogen weten en dat moeten wij voor waar aan nemen nou ik dacht het toch niet.Ik ben het zat het mind control.Er is zoveel aan de hand in de wereld,maar we krijgen het niet te zien of te horen.je kan hoog en laag van de toeren blazen maar het is zo,en je weet dat heel erg goed in mijn ogen.De nasa komt met kleine beetjes van informatie naar buiten dat er wel degelijk iets met de zon aan de hand is.door de sporen van de chemtrails zien wij dat nu.Maar dit gaat echt niet lang meer goed ,heel veel mensen worden wakker,niet alleen hier in Nederland overal op de wereld. de wakkeren krijgen het laatste woord en roepen dan Victory of Love en Victory of het Licht.De leugens van de regeringen hebben te lang geduurd de waarheid komt boven tafel,over onze geschiedenis het onstaan van ons het geloof dat ons heeft onderdrukt met hel en verdoemenis,om ons als slaaf te kunnen behandelen.Nou de Paus is straks werkloos en al die anderen in het Vatikaan.Wesley ik hoop voor jou dat de schok straks of binnen kort niet te groot voor jou zal zijn,of je weet alles al en debunk je gewoon alles.
  Groetjes.

  0 likes
 67. [quote name=”legaal”][quote name=”Wesley”][quote name=”DeDenker”]Waarom komt zoiets niet op het nieuws? daardoor kan ik het dan ook weer niet echt serieus nemen.[/quote]
  Omdat het iedere 11 jaar gebeurt en wij er he-le-maal niks van zullen merken.

  Het komt toch ook niet op het nieuws dat we verwachten dat morgen de zon wéér op zal komen zoals iedere dag?[/quote]
  Hoi Wesley,ja het nieuws is betrouwbaar,ja inderdaad de zon komt iedere dag op en gaat weer onder.de media geeft ons alleen maar het nieuws wat wij mogen weten en dat moeten wij voor waar aan nemen nou ik dacht het toch niet.Ik ben het zat het mind control.Er is zoveel aan de hand in de wereld,maar we krijgen het niet te zien of te horen.je kan hoog en laag van de toeren blazen maar het is zo,en je weet dat heel erg goed in mijn ogen.De nasa komt met kleine beetjes van informatie naar buiten dat er wel degelijk iets met de zon aan de hand is.door de sporen van de chemtrails zien wij dat nu.Maar dit gaat echt niet lang meer goed ,heel veel mensen worden wakker,niet alleen hier in Nederland overal op de wereld. de wakkeren krijgen het laatste woord en roepen dan Victory of Love en Victory of het Licht.De leugens van de regeringen hebben te lang geduurd de waarheid komt boven tafel,over onze geschiedenis het onstaan van ons het geloof dat ons heeft onderdrukt met hel en verdoemenis,om ons als slaaf te kunnen behandelen.Nou de Paus is straks werkloos en al die anderen in het Vatikaan.Wesley ik hoop voor jou dat de schok straks of binnen kort niet te groot voor jou zal zijn,of je weet alles al en debunk je gewoon alles.
  Groetjes.[/quote]
  Precies !!!

  0 likes
 68. [quote name=”kim”][quote name=”lauke”]Wat een reacties weer hier!! De een wil zelfmoord plegen(zoek hulp!!) De ander wil naar de 5e demensie(wat let je?) Weer anderen wachten op de 2e zon(kan je lang wachten) weer anderen geloven in hogere machten, goden, demensies(het blijft een geloof) aangezien de meeste oorlogen door geloof gevoed worden op dit moment ben ik van mening dat religie de ontwikkeling van de mens tegen houd,, zou zeggen leef je leven en wat hierna komt zien we allemaal wel!! Maak er wat van!! waarom bezig zijn met een eventuele vervolg leven als we nog met 2 benen in dit leven staan?[/quote]

  Nou en? wat maakt ‘t jou uit.
  ? Prima toch dat mensen zelf kunnen uitmaken waar ze in willen geloven,;God ,aliens ,elfen,Kabouters.,dimensies ,2 e zon, En wie zegt dat die mensen niet wat van hun leven maken? En wat dacht je van hebzucht die oorlogen veroorzaken,voor grondgebied, olie ,goud,zilver, bauxiet etc.etc?En hoezo sta jij nog met je 2 benen in deze 3e dimensie ik dacht óoit gelezen te hebben dat je dat niet zo volledig meer was..[/quote]zie meer sectarisch geweld in oorlogen dan hebzucht voor olie en andere grondstoffen maar goed!

  0 likes
 69. [quote name=”lauke”][quote name=”kim”][quote name=”lauke”]Wat een reacties weer hier!! De een wil zelfmoord plegen(zoek hulp!!) De ander wil naar de 5e demensie(wat let je?) Weer anderen wachten op de 2e zon(kan je lang wachten) weer anderen geloven in hogere machten, goden, demensies(het blijft een geloof) aangezien de meeste oorlogen door geloof gevoed worden op dit moment ben ik van mening dat religie de ontwikkeling van de mens tegen houd,, zou zeggen leef je leven en wat hierna komt zien we allemaal wel!! Maak er wat van!! waarom bezig zijn met een eventuele vervolg leven als we nog met 2 benen in dit leven staan?[/quote]

  Nou en? wat maakt ‘t jou uit.
  ? Prima toch dat mensen zelf kunnen uitmaken waar ze in willen geloven,;God ,aliens ,elfen,Kabouters.,dimensies ,2 e zon, En wie zegt dat die mensen niet wat van hun leven maken? En wat dacht je van hebzucht die oorlogen veroorzaken,voor grondgebied, olie ,goud,zilver, bauxiet etc.etc?En hoezo sta jij nog met je 2 benen in deze 3e dimensie ik dacht óoit gelezen te hebben dat je dat niet zo volledig meer was..[/quote]zie meer sectarisch geweld in oorlogen dan hebzucht voor olie en andere grondstoffen maar goed![/quote]

  Hmm ik weet ‘t nog zo net niet.Alles draait om olie etc en de kapstok waar ze het aan ophangen is religie of een onderdrukkende dictator die weg moet. de real reason álways is Móney..

  0 likes
 70. [quote name=”cathy”][quote name=”Remco Teunissen”]Why, kim en kevin,-ingekort–.[/quote]
  Ik niet er moet verandering komen en maakt niet uit hoe .[/quote]

  Maakt niet uit Hoe? Vooral alles maar oké vinden niet kritisch zijn welnee joh, hét recept voor een nieuw onderdrukking/slavernij/controle systeem als het maar ánders is , toch? Dit is precies waarnaar toe gewerkt is de laaste jaren de mensen zo afknijpen en tegelijkertijd mooie (alien)zalvende praatjes verkopen totdat ze werkelijk álles verwelkomen al is het eventueel buitenaardse inmenging c.q overheersing
  Net als de westerse mens met spiegeltjes en kralen bij de inboorlingen kwamen om te ‘helpen’ jaja van de regen in de drup. Zo zal het de mensheid ook vergaan eerst lachen dan huilen.

  0 likes
 71. Mijn “aarde” is allemachtig prachtig. Heel veel mooie lieve mensen die prachtige dingen doen. Ik zou willen zeggen “kijk ‘s op http://padja.weebly.com/forum-over-jouw-fijne-mensen.html, daar verzamel ik lieve stukjes van mensen over andere mensen. Knap je van op!

  Lieve remco en “wakkeren”..die bewustzijnsverandering en spirituele groei houdt m.i. niet in dat je wegzakt in een negatieve spiraal van ellende. Je raakt zover omlaag getrokken in de wereld van “cabal en negatieve energien dat je alleen nog dat ziet. De overgrote meerderheid normale mensen zijn prachtige wezens met een liefdevol hart. Laat je licht stralen in jouw omgeving dan zul je zien hoe mooi het kan zijn!

  Lieve legaal..The event..er is geen sprake van schok. Volgens die website is het ook helemaal niet de bedoeling mensen angstig te maken. Het is juist heel positief bedoeld.

  GO with the flow. Als onze aarde evolueert gaan wij allemaal fijn mee. Niks moeilijks of angstigs aan.

  Dikke knuf

  0 likes
 72. Diversiteit is een must. Alles ‘t zelfde zou maar saai zijn. Ik stel mezelf ook vaak een andere wereld voor waar veel of bijna alles anders is. Zo zijn er plaatsen waar mensen heen gaan om anti-gravitatie-therapie te volgen. Mooie plekken waar de natuur oogverblindende schoonheid heeft, maar waar tegelijk een zone is waar men kan zweven zonder ‘verloren’ te geraken. ‘t Lijkt wel in perfect evenwicht te zijn en te ‘weten’ tot hoever ‘t gaan kan.
  Mensen hebben daar reeds geleerd om niet enkel met elkaar beter om te gaan, maar voelen daar ook écht waarover wij ‘t hier abstract hebben, de connectie met alles. De betekenis van die volheid vult eenieder mens, dier en insect. Men communiceert daar met alle elementen en er is ook geen wrevel of ziekte nog stress. Die zaken hebben er plaats geruimd voor veel leukere en spannender zaken. We kunnen van het ene naar ‘t andere sterrenstelsel en exploreren boeiende dingen. We kunnen tevens op de bodem van de oceanen steden maken en zaken scheppen die we hier nooit voor mogelijk hielden… mooi die vrijheid van denken.

  Dan heb je…’the other side’…wij, hier. hunkerend naar ‘anders’ en ‘beter’. ‘t Betekent enkel dat we ‘t nu niet op die manier ervaren als een collectief. Jammer.
  Hier een link die mss niet iedereen zal aanspreken, maar voor de avonturiers en realisten onder ons is ‘t mss licht ‘verteerbaar’…

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ye9BgvNvjK0

  Het betreft een radio-opname…neem je tijd en hou die gedachte misschien toch vast van die ‘betere wereld’…

  0 likes
 73. In 1962 hebben de Amerikanen gelanceerd, volgens het een Nederlands nieuws artikel was dit onopvallend gedaan. OSO staat voor Orbital Solar Observatory. Het nieuws bericht uit 1962 kun je vinden onder “1962 Satellite OSO-1” in de volgende link.
  http://www.awe130.com/joomla/index.php/15-news-articles/82-new-articles-dutch-1962.html
  In 1962 wisten NASA al dat er iets bijzonders met de zon aan de hand is. Later zullen ook officiële NASA documenten geplaatst worden die meer achtergrond geven over deze missie.

  0 likes
 74. [quote name=”kim”][quote name=”cathy”][quote name=”Remco Teunissen”]Why, kim en kevin,-ingekort–.[/quote]
  Ik niet er moet verandering komen en maakt niet uit hoe .[/quote]

  Maakt niet uit Hoe? Vooral alles maar oké vinden niet kritisch zijn welnee joh, hét recept voor een nieuw onderdrukking/slavernij/controle systeem als het maar ánders is , toch? Dit is precies waarnaar toe gewerkt is de laaste jaren de mensen zo afknijpen en tegelijkertijd mooie (alien)zalvende praatjes verkopen totdat ze werkelijk álles verwelkomen al is het eventueel buitenaardse inmenging c.q overheersing
  Net als de westerse mens met spiegeltjes en kralen bij de inboorlingen kwamen om te ‘helpen’ jaja van de regen in de drup. Zo zal het de mensheid ook vergaan eerst lachen dan huilen.[/quote]
  Ik denk dat je bang bent …bang voor verandering ? en wat je schrijft daar heb ik het niet over ik heb het over verandering meer niet dit zijn jou worden niet de mijne .

  0 likes
 75. [quote name=”cathy”][quote name=”kim”][quote name=”cathy”][quote name=”Remco Teunissen”]Why, kim en kevin,-ingekort–.[/quote]
  Ik niet er moet verandering komen en maakt niet uit hoe .[/quote]

  Maakt niet uit Hoe? Vooral alles maar oké vinden niet kritisch zijn welnee joh, hét recept voor een nieuw onderdrukking/slavernij/controle systeem als het maar ánders is , toch? Dit is precies waarnaar toe gewerkt is de laaste jaren de mensen zo afknijpen en tegelijkertijd mooie (alien)zalvende praatjes verkopen totdat ze werkelijk álles verwelkomen al is het eventueel buitenaardse inmenging c.q overheersing
  Net als de westerse mens met spiegeltjes en kralen bij de inboorlingen kwamen om te ‘helpen’ jaja van de regen in de drup. Zo zal het de mensheid ook vergaan eerst lachen dan huilen.[/quote]
  Ik denk dat je bang bent …bang voor verandering ? en wat je schrijft daar heb ik het niet over ik heb het over verandering meer niet dit zijn jou worden niet de mijne .[/quote]

  Bang? IK ? Nee realistisch, maar dat is een vies woord kennelijk. Het maakt wel degelijk wat uit hoé verandering tot stand komt.Wat mensen niet door hebben is dat de verandering o.a door de binnenkomende energieen plaats vindt met uiteindelijk een eindklap/manifestatie, niks buitenaardsen die ons moeten wegwijzen baarlijke nonsens.Maar goed ieder zijn geloof behalve de mijne natuurlijk…das vloeken in de kerk hier.

  0 likes
 76. Ah, elke 11 jaar dus? Dat betekend dat het ook in 2002 gebeurde en we leven nog steeds. Mooi, dan zal dit ook wel weer rustig gebeuren. Ik vind de problemen met het magnetische veld van Aarde een stuk belangrijker (en probleemmatischer) moet ik eerlijk in zijn.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Afvallen met hypnotherapie

Bizar effectieve methode om gegarandeerd af te vallen

Als het gaat om afvallen, dan weet ...

diabetesvrij

Hoe je snel en gratis van diabetes geneest zonder onzin

Diabetes is een ziekte waarbij je bloedsuikerwaarde ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

We zijn in Nederland knettergek. Oud-VVD-Kamerlid veegt vloer aan met 'idioot voorstel' om snelheid te verlagen op de snelweg

We zijn in Nederland knettergek. Oud-VVD-Kamerlid veegt vloer aan met ‘idioot voorstel’ om snelheid te verlagen op de snelweg

Het kabinet heeft aangekondigd dat de maximumsnelheid ...

Mysterieuze structuur op Antarctica verdwijnt van Google Earth. Ze kunnen nog steeds niet verklaren wat ze hebben ontdekt

Mysterieuze structuur op Antarctica verdwijnt van Google Earth. Ze kunnen nog steeds niet verklaren wat ze hebben ontdekt

Er is momenteel het nodige te doen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.