Homepagina » Buitenland » Het establishment blijft kindermisbruik in de doofpot stoppen. Kijk wie er allemaal bij betrokken zijn
Het establishment blijft kindermisbruik in de doofpot stoppen. Kijk wie er allemaal bij betrokken zijn

Het establishment blijft kindermisbruik in de doofpot stoppen. Kijk wie er allemaal bij betrokken zijn

Er gaat bijna geen dag voorbij zonder dat blijkt dat iemand van het establishment een kindermisbruiker is.

Nu is bijvoorbeeld gebleken dat MI5 wist dat een onderzoek naar seksueel misbruik door de prominente Britse politicus Cyril Smith in de doofpot was gestopt, maar niets heeft gedaan.

Eerder werden oud-premier Edward Heath en een ex-aartsbisschop van Canterbury al genoemd in verband met kindermisbruik.

Niet haar taak

Documenten die MI5 heeft vrijgegeven laten zien dat de Britse hoofdaanklager tegen een krant had gelogen over de reden om Smith niet te vervolgen.

De veiligheidsdienst besloot de informatie niet openbaar te maken omdat het niet haar taak was om mensen te ontmaskeren die werden beschuldigd van pedofilie.

De politie van Wiltshire liet weten dat men oud-premier Heath ondervraagd zou hebben als hij nog had geleefd.

Op internet staan genoeg artikelen waaruit blijkt dat Heath ervan werd verdacht jarenlang jongens en jonge mannen te hebben misbruikt. De beschuldigingen zijn altijd weggewoven door het establishment.

Hand boven het hoofd

Een onderzoek naar het misbruik door bisschop Peter Ball van de Anglicaanse Kerk laat zien wat voor een corrupt en hypocriet zootje de religieuze tak van het Britse establishment is.

Gebleken is dat de ex-aartsbisschop van Canterbury George Carey samenspande om seksueel misbruik in de doofpot te stoppen.

Terwijl Ball 20 jaar lang jongens en mannen misbruikte, hielden zijn collega’s hem de hand boven het hoofd. Hij werd zelfs gesteund door een lid van de Britse koninklijke familie: prins Charles.

De Britse premier Theresa May weigert een onderzoek in te stellen naar seksueel misbruik in een kindertehuis in Noord-Ierland.

Aan het licht

Er is namelijk overvloedig bewijs dat MI5, MI6 en andere Britse inlichtingendiensten weten dat veel hooggeplaatste figuren uit het Britse establishment persoonlijk betrokken waren bij het misbruik, waaronder Lord Mountbatten, de oom van prins Charles.

Mountbatten liet de beruchte Jimmy Savile kennis maken met de royals. Savile werd nooit vervolgd, maar toch verkrachtte en misbruikte hij duizenden kinderen.

May weigert het onderzoek in te stellen omdat de connectie tussen pedofielen, MI6, MI5 en de royals dan aan het licht komt. Prins Charles omschreef Jimmy Savile vaak als één van zijn beste vrienden.

Dossier

Dit gaat al sinds jaar en dag zo. Wijlen parlementslid Geoffrey Dickens had een dossier over een hele reeks machtige en beruchte kindermisbruikers.

In 1981 ontmaskerde hij diplomaat Sir Peter Hayman als pedofiel. Hij is nooit aangeklaagd hoewel er meer dan genoeg bewijs was.

Een onderzoeker stuitte op een document dat in de jaren tachtig in handen was van minister-president Margaret Thatcher.

Verborgen

Het was een geheim document over Hayman en voorzien van handgeschreven briefjes van Thatcher waarop stond dat Haymans naam niet genoemd mocht worden.

Dickens overhandigde zijn dossier in 1984 aan toenmalig minister van Binnenlandse Zaken Leon Brittan. Veel later zou blijken dat Brittan zelf ook een pedofiel was.

Het establishment doet er al jaren alles aan om de waarheid verborgen te houden en zal dat zeker nog vele jaren blijven doen.

[Morning Star]


Vind je dit leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. Het gebeurd wereldwijd bij de ”zogenaamde” elite maar niemand doet er iets aan. Het is alleen maar oe, aah en oooh, naar mijn mening de tijd om het over een andere boeg te gooien.

  16 likes
 2. LS…

  Even een reminder: Marduk / Annunaki / Satan / Zio Ashkenazi Khazaren / Illuminatie / Vaticaan / Koninklijke / Presidentiele bloedlijnen / Draco Bilderberg Bea etc .etc. Allemaal familie van elkaar…

  11 likes
 3. Ik mis in het verhaal de ” Royals ” van Europa ( ook Nederland ) . Kinderjacht op adellijke percelen in Belgie en meer vormen van Satanisch misbruik ! Als je 5 kilometer te hard rijdt zal je hangen ! Maar ja , er dient verschil te zijn tussen de gewone man en de Elite nietwaar ?

  7 likes
 4. @ Derek

  Er zijn wel een aantal (inter)nationale (burger)organisaties zoals ITCCS (International Tribunal into Crimes of Church and State) en CAR (Child Abuse Recovery) om er een paar te noemen; die zich hier al jaren serieus mee bezig houden. Die wel degelijk proberen om mensen voor de rechter te brengen, maar worden natuurlijk ook vanuit de autoreiteite vaak tegen gewerkt. Het ontbreekt ook aan media aandacht, want van de mainstream krijgen ze natuurlijk niet verrassend nauwelijks aandacht.

  Ook de media aandacht van de nieuwe/alternatieve/onafhankelijk media is ook nog steeds ver onder maat naar mijn mening. Ook krijgen dit soort goede organisaties veel te weinig (financiële) steun vanuit de verschillende westerse samenlevingen. Dat de grote massa dit nog niet doet snap ik aangezien velen nog slapen of in een ontkenningsfase zitten, maar de (financiële) steun voor dit soort organisaties vanuit de “truth movement (zo noem ik gemakshalve even) is ook niet wat je zegt “denderend” te noemen.

  5 likes
 5. Ik ben ervan overtuigd dat de regeringen en monarchen dit toelaten en er geld voor krijgen. Einde bericht.

  3 likes
 6. Eerlijke mensen redden het niet in de politiek. Vergelijk het met de maffia. Zo lang je het vuile werk braaf uitvoert – en geen fouten maakt – wordt je rijkelijk beloond. Op een gegeven moment zit iedereen er tot z’n nek toe in, en niemand waagt het z’n/haar mond open te doen.
  wil je meer weten; hier vind je nogal wat van dit soort smeerlapperij: http://www.darkpolitricks.com/2014/04/child-abuse-networks-part-two/

  0 likes
 7. Komt niet alleen bij de elite voor. Is een “algemeen verschijnsel”. Statistisch kan 1 op de 4 mannen niet “van zijn dochter afblijven”. Dat zijn de keiharde cijfers. Degenen die zeggen dat alle pedofielen de doodstraf moeten krijgen; hebben waarschijnlijk zelf de grootste moeite om zichzelf “in toom te houden”. Zo hebben de felste anti-rokers problemen om zelf van de sigaret af te blijven. Iedereen wil bij de “Deugmensen” horen. De allereerste Boeddhisten kenden deze fenomenen al. Voor wat betreft Engeland. De elite verblijft daar op kostscholen, waar de basis wordt gelegd voor seksueel afwijkend gedrag. De Engelse politiek is doorspekt van dit soort heerschappen, die elkaar de hand boven het hoofd houden. Zal altijd zo blijven. Een vorm van kuddegedrag.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

kinderen

Kinderen bang maken met propaganda over klimaatverandering is niets minder dan misbruik. Journalist haalt fel uit

Hebben uw kinderen last van klimaatangst? Volgens ...

journaliste

Pedofielen in het parlement. De explosieve documentaire van deze journaliste legt alles bloot

De Britse journaliste en filmmaakster Sonia Poulton ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 5 maart
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.