Homepagina » Het Complot » Elite aan de top van de ‘piramide’ gebruikt satanische culten om psychopaten te rekruteren. Volgens een insider is dit het doel
Elite aan de top van de 'piramide' gebruikt satanische culten om psychopaten te rekruteren. Volgens een insider is dit het doel

Elite aan de top van de ‘piramide’ gebruikt satanische culten om psychopaten te rekruteren. Volgens een insider is dit het doel

Mark Passio, een voormalige occultist, raakte verwikkeld in de wereld van het satanisme. Hij begon te geloven dat alle religies zijn ontworpen om mensen onder de duim te houden en dat het satanisme de uitweg was.

“Ik had indertijd een heel negatief wereldbeeld,” zei Passio tijdens een interview met ‘What On Earth Is Happening?’

“Het draaide allemaal om het controleren van andere mensen, het opdoen van kennis en die gebruiken om invloed uit te oefenen op anderen,” vervolgde hij.

Psychopathische individuen

“Daar is het deze occulte organisaties om te doen,” klonk het.

Passio merkte op dat satanisme zich veel verder uitstrekt dan de Kerk van Satan of Lady Gaga. Occultisten zijn er namelijk goed in om satanisme binnen organisaties te verbergen, zodat het lijkt alsof ze niet satanisch zijn.

Hij zei verder dat occulte groepen en organisaties met name op zoek zijn naar psychopathische individuen omdat zij in staat zijn het satanisme te verspreiden zonder op te vallen.

Hoge posities

Deze satanisten lijken op het eerste gezicht alledaagse mensen te zijn. “Ze worden vervolgens voorbereid om hoge posities te bekleden,” zei Passio.

Door samen te werken met deze organisaties, bijvoorbeeld de vrijmetselarij, heb ik ontdekt dat het hier gaat om mensen die veel connecties hebben, zoals politici, advocaten, zakenmensen, bankiers, leraren en dokters, aldus Passio.

Wereldregering

Hij zei dat de netwerken waarover ze beschikken omvangrijk zijn.

“Deze netwerken zijn veel groter dan je je kunt voorstellen,” lichtte hij toe. “Satanisme is overal. Ze beloven comfort en succes, maar in werkelijkheid zijn ze uit op een wereldregering.”

Bekijk de video hieronder:

[Natural News]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
guido
guido
3 jaren geleden

Manipuleren, Controle, en Onderdrukken van de medemens. Eng, Triest, Bizar, Ziek in Geest. Niet de wereld die ik voor ogen heb. Beter ga voor liefde en vrijheid voor iedereen. Wordt je alleen maar gelukkiger van dan al dat negatieve gedoe.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
3 jaren geleden

Man heeft gelijk!
Kijk naar de muziek industrie allen hebben satanische video clipjes, hun belachelijk gedrag, lenzen dragen om reptiel ogen te hebben of hun “alziend oog” dat ze via foto’s tonen.
Muziek industrie is 100% satanisch, gans de planeet is satanisch bijna…

Henk Azie
Henk Azie
3 jaren geleden

‘Hij begon te geloven dat alle religies zijn ontworpen om mensen onder de duim te houden en dat het satanisme de uitweg was’
Satanisme is ook een religie. Alle religies zijn een vorm van mind control.
Religies hebben ons verder van spiritueel denken gebracht en ons het materialisme opgedrongen en tot slaaf gemaakt.
Men komt op deze wereld zonder iets en men verlaat deze wereld zonder iets, dat is de werkelijkheid. Het verschil zit hem in de twee karma’s, Materialisme is meestal nadelig voor je karma dus ga maar na hoe je er voor staat bij het verlaten van deze wereld en een fortuin achterlaat. Behoudens dat je een idioot bent, heb je ook nog een slechter karma.
Ik hoop dat ik het goed verwoord heb.

only you
only you
3 jaren geleden

Mijn vraag aan dit onderwerp, hoohoort liegen en bedriegen hier ook onder? Rutte valt door de mand?

x

Check Also

premier

Flashback – Maleisische oud-premier Mahathir: ‘Elites willen wereldbevolking terugbrengen tot 1 miljard’

Op 9 maart 2015 claimde de Maleisische ...

corona

Coronacoup: hoe Schwab & Gates via The Great Reset toewerken naar een totalitaire wereldregering

Als je een jaar geleden had gezegd ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x