Homepagina » Het Complot » Elite aan de top van de ‘piramide’ gebruikt satanische culten om psychopaten te rekruteren. Volgens een insider is dit het doel
Elite aan de top van de 'piramide' gebruikt satanische culten om psychopaten te rekruteren. Volgens een insider is dit het doel

Elite aan de top van de ‘piramide’ gebruikt satanische culten om psychopaten te rekruteren. Volgens een insider is dit het doel

Mark Passio, een voormalige occultist, raakte verwikkeld in de wereld van het satanisme. Hij begon te geloven dat alle religies zijn ontworpen om mensen onder de duim te houden en dat het satanisme de uitweg was.

“Ik had indertijd een heel negatief wereldbeeld,” zei Passio tijdens een interview met ‘What On Earth Is Happening?’

“Het draaide allemaal om het controleren van andere mensen, het opdoen van kennis en die gebruiken om invloed uit te oefenen op anderen,” vervolgde hij.

Psychopathische individuen

“Daar is het deze occulte organisaties om te doen,” klonk het.

Passio merkte op dat satanisme zich veel verder uitstrekt dan de Kerk van Satan of Lady Gaga. Occultisten zijn er namelijk goed in om satanisme binnen organisaties te verbergen, zodat het lijkt alsof ze niet satanisch zijn.

Hij zei verder dat occulte groepen en organisaties met name op zoek zijn naar psychopathische individuen omdat zij in staat zijn het satanisme te verspreiden zonder op te vallen.

Hoge posities

Deze satanisten lijken op het eerste gezicht alledaagse mensen te zijn. “Ze worden vervolgens voorbereid om hoge posities te bekleden,” zei Passio.

Door samen te werken met deze organisaties, bijvoorbeeld de vrijmetselarij, heb ik ontdekt dat het hier gaat om mensen die veel connecties hebben, zoals politici, advocaten, zakenmensen, bankiers, leraren en dokters, aldus Passio.

Wereldregering

Hij zei dat de netwerken waarover ze beschikken omvangrijk zijn.

“Deze netwerken zijn veel groter dan je je kunt voorstellen,” lichtte hij toe. “Satanisme is overal. Ze beloven comfort en succes, maar in werkelijkheid zijn ze uit op een wereldregering.”

Bekijk de video hieronder:

[Natural News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Marduk's Revenge schreef:

  Man heeft gelijk!
  Kijk naar de muziek industrie allen hebben satanische video clipjes, hun belachelijk gedrag, lenzen dragen om reptiel ogen te hebben of hun “alziend oog” dat ze via foto’s tonen.
  Muziek industrie is 100% satanisch, gans de planeet is satanisch bijna…

  33 likes
 • Louise schreef:

  @ Henk Azië ,
  Geld hoeft niet persee een slecht karma op te leveren , iemand kan best in een vorig leven rijk zijn geweest en nu steeds in de financiële problemen komen of heel sober leven…..
  Erger is als je je ziel aan de duivel hebt verkocht , satanisten, valse goden, sekte’s enz……..dan heb je een heel groot probleem voor een aantal volgende levens , veel pijn en ellende net zolang je weer liefde leert kennen, het is een boemerang effect , wat je er nu in stopt komt keihard terug……
  ,,Het heden is een machtige godin,, Goethe

  8 likes
  • Berend schreef:

   Wat bedoel je met ‘in een aantal vorige levens’?
   Je hebt maar 1 leven en gaat vervolgens dood.
   Makt het niet te zwerig.

   3 likes
   • Ann schreef:

    Berend, je hebt heel wat vorige levens. Dit heeft niets te maken met zweverig zijn!

    5 likes
    • Berend schreef:

     Tuurlijk niet. Zit allemaal tussen de oren. Waarom zou iemand meerdere levens hebben?
     Dat idee komt volgens mij uit de hippie tijd.

     2 likes
     • Frits schreef:

      Het idee vorige levens uit de hippie-tijd ? ha-ha. dat is al tien-duizenden jaren oud en dat geloof is dus veel ouder dan het christen-dom . of de Is-lam overigens in de bijbel EN de koran staat nergens dat reïncarnatie niet waar is. maar de passages daarover zijn vroeger geschrapt (concilie van constantinopel) in het jaar 400.
      Dit is weer wel gedaan om de mens te laten geloven dat ie geen 2e kans krijgt.

      5 likes
     • ster schreef:

      @Berend
      Ik had als kind nooit gehoord van vorige levend en toen mijn ouders met ons vakantie gingen reden we door de bergen en wist ik dat ik op die ene plaats eerder had geleefd en hield mijn mond maar omdat ik net van te voren bonje had gehad met mijn ouders in de auto.

      Toen ik een dochter had die graag bij der oma logeerde en ze samen gingen wandelen, had mijn docher ook over der vorige leven en dat ze was verbrand en dat haar moeder toen haar niet kon redden en dat ze toen in mama’s buikje kwam. Ze was drie en half jaar en ook nooit over vorige levens gehoort.

      Mijn kleinzoon zei toen we in de auto zaten dat hij in zijn vorige leven buschaufeur was geweest in deze regio waar we waren en de bus was bodo rood en hij had een ongeluk gehad aan zijn linker knie en net op die plek zit nu bij hem vele aders op ene grote hoop die een bult vormen en er niet thuis horen en moet daar geopenreerd worden binnen kort. Hij was net vier of moest net vier worden toen hij dit verhaal vertelden. Het vreemde was ook dat hij het woord bodo niet kende en het woord regio.

      Zo zijn er zoveel verhalen,,

      5 likes
   • Mina schreef:

    @Berend….maar 1 leven? Waarom maken hun zich zo druk dan met al die rituelen en macht … dat aardvuil.

    0 likes
  • Henk Azie schreef:

   @Louise
   Inderdaad, maar mijn ervaring is dat mensen die erg aan geld gehecht zijn meestal voor het menselijke aspect van het leven geen oog hebben. Het is voor mij nog niet duidelijk wie satan is; Uit de Sumerische kleitabletten komen de namen Enki en Enlil voort, Enki heeft ons gecreëerd en Enlil is onze ‘heerser’. Enlil is ‘god’ ( dit betekend heerser en er is niets ‘goddelijks aan een god) en Enki blijkt dan de duivel(Satan) te zijn.
   Satanisten zijn voor mij dan de Sabbateeen. Hier draait alles om materialisme (geld).
   Ik begrijp het nut van goud niet erg, als alleen duurzaamheid. De Maya’s dachten hierover hetzelfde, vandaar dat veel van hun geschriften in goud gegraveerd waren, welke door barbaren werne omgesmolten en en een hoop kennis dus vernietigd werd.
   Echter dit onderwerp is te gecompliceerd om in een paar posts te verhandelen.

   3 likes
 • guido schreef:

  Manipuleren, Controle, en Onderdrukken van de medemens. Eng, Triest, Bizar, Ziek in Geest. Niet de wereld die ik voor ogen heb. Beter ga voor liefde en vrijheid voor iedereen. Wordt je alleen maar gelukkiger van dan al dat negatieve gedoe.

  22 likes
 • only you schreef:

  Mijn vraag aan dit onderwerp, hoohoort liegen en bedriegen hier ook onder? Rutte valt door de mand?

  5 likes
  • Frits schreef:

   Rutte is een wel-opgevoede autistische psychopaat met een goed stel hersens ,die is ,,aangesteld in deze functie vanwege zijn afwijking .
   Niets raakt hem echt,wat er ook gebeurt ,hij blijft doorzeilen op de koers die hij heeft gezet hij speelt een rol 24/7 voor de globalisten de ideale gek dus. …

   7 likes
 • Henk Azie schreef:

  ‘Hij begon te geloven dat alle religies zijn ontworpen om mensen onder de duim te houden en dat het satanisme de uitweg was’
  Satanisme is ook een religie. Alle religies zijn een vorm van mind control.
  Religies hebben ons verder van spiritueel denken gebracht en ons het materialisme opgedrongen en tot slaaf gemaakt.
  Men komt op deze wereld zonder iets en men verlaat deze wereld zonder iets, dat is de werkelijkheid. Het verschil zit hem in de twee karma’s, Materialisme is meestal nadelig voor je karma dus ga maar na hoe je er voor staat bij het verlaten van deze wereld en een fortuin achterlaat. Behoudens dat je een idioot bent, heb je ook nog een slechter karma.
  Ik hoop dat ik het goed verwoord heb.

  14 likes
 • Mina schreef:

  Wezens of mensen die anderen nodig zijn voor dat soort praktijken …. zijn superzielig en niks meer dan parasieten. Het is meer onmacht dan macht. Ik weet er alles van…. helaas…. Mensen laten kruipen voor iets wat hun gewoon toe behoort, maar zo zwak willen maken dat ze zich uiteindelijk overgeven aan en “beschikbaar” stellen als “automaton” voor zo’n “Onmacht” .. of een geloof (Rooms-katholiek, Islam, Jodendom….. etc… etc….) om die lege behoefte maar “gevuld” te krijgen. De ideale werknemer(slaaf) die hun positie in stand houdt en verder aan de top helpt. En ga maar door… AAN ALLE MENSEN: WORDT WAKKER!

  8 likes
 • wolfje schreef:

  van horen zeggen liegt veel. moet je eens zien wat er gebeurt als ze écht de pik op op je krijgen. Ik wens het niemand toe

  5 likes
  • Mina schreef:

   Ow… is maar een pik. Tijd voor The Purge….. zonder die (on) machthebbers, waren we geestelijk al veel verder geweest etc etc….onze vermogens ondermijnd door die narcistische Fossielen met hun domme pionnen.

   2 likes
 • Mina schreef:

  http://deburchtsion.blogspot.com/2011/07/anonieme-vrijmetselaar-vertelt-over-de.html?m=1
  ….. uitleg hoe ze werken… let op… vooral het stukje “…. Wij vernietigen vaak onze tegenstanders van binnenuit. Wat er in de beginjaren 90 zich in de wereld heeft afgespeeld, en wat de toestand van de vijand is, zal u snel duidelijk worden als u alles vanuit een vogelperspectief bekijkt. Wij werken ook soms met individuen samen, totdat wij ze niet meer kunnen gebruiken…. ”
  Maar voor de vrije mens…. lees!!!! We moeten van ze af…

  2 likes
 • flardinga schreef:

  Ik heb het artikel gelezen,het is mij allemaal erg vaag,kan er verder niet zoveel mee en drink ondertussen effe mijn bakkie decafe op!

  0 likes
 • x

  Check Also

  VN

  VN-chef pleit voor ‘wereldregering’ met ‘tanden’. We hebben nog tot 2030

  De wereld heeft een overkoepelend, multilateraal bestuur ...

  misbruik

  De baby van Lisa (15) werd vermoord. Hoe wijdverbreid is satanisch ritueel misbruik in Nederland?

  Onderzoeksjournaliste Sanne Terlingen maakte voor Argos een ...

  >