Great ResetMens en Dier

EU-baas Ursula von der Leyen ‘is direct verantwoordelijk’ voor torenhoge energie- en voedselprijzen

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!

In een speech om Europarlementsleden ervan te overtuigen haar te steunen als voorzitter van de Europese Unie beloofde Ursula von der Leyen in 2019 te strijden voor een sterker en welvarender Europa.

Drie jaar later zien we juist een zwakker Europa en meer arme Europeanen dan voorheen, zei de Roemeense Europarlementariër Cristian Terhes in het Europees Parlement. Miljoenen Europeanen kunnen niet rondkomen vanwege de torenhoge energie-, voedsel- en brandstofprijzen, zei hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gedrag veranderen

Eén van de belangrijkste oorzaken van deze crisis is haar utopische en onrealistische plan om de CO2-uitstoot terug te dringen. Terhes citeerde Von der Leyen: aan uitstoot moet een prijskaartje hangen dat ons gedrag verandert.

We zien nu dat Von der Leyen niet van plan was om de uitstoot terug te dringen, maar om ons gedrag te veranderen door middel van hogere belastingen en hogere prijzen, benadrukte Terhes. Hij waarschuwde dat de klimaatplannen van de Europese Commissie zullen leiden tot nog meer armoede.

Minstens 55 procent

Dit zogeheten Fit for 55-pakket moet de CO2-uitstoot in de EU in 2030 met minstens 55 procent verlagen. Dat wil de Commissie bereiken door het betaalsysteem voor CO2-uitstootrechten uit te breiden, een klimaatfonds op te tuigen ‘om de gevolgen voor burgers te verzachten’ en een importheffing in te stellen voor ‘klimaatonvriendelijk’ gemaakt staal en cement.

4.9 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
deze
deze
2 jaren geleden

KNETTER GEKKE WEF PROSTITUÉ.. MEER NIKS EN NIKS MINDER

Jeroen
Jeroen
2 jaren geleden

Ik stel ook voor om bewindslieden hoofdelijk aansprakelijk te stellen voor wanbeleid en al helemaal voor moedwillige schade. Als ik iets van een ander sloop moet ik dat ook zelf vergoeden.
Okay, misschien da teen rechter nog kan bepalen dat er factoren waren die de bewindspersoon niet had kunnen voorzien, dat is mss de zwakheid, maar echt aantoonbaar verwijtbaar handelen (en dat is bij Ursula overduidelijk ’t geval), DOKKEN!

Is ’t zo afgelopen met die flauwe kul…
Of mss ben ik weer te naïef.

Jaco
Jaco
2 jaren geleden

Verlos ons van deze leyensweg!

Andy
Andy
2 jaren geleden

Als eindelijk eens iemand de ballen zou hebben om alle 3000 namen van de W.E.F. of beter gezegd van het stelletje dat de N.W.O. wil maken kenbaar maakt zodat deze voor hun daden gestraft kunnen worden zullen de mensen terug normaal kunnen leven!!!

Back to top button
112
0
We lezen graag je reactie!x