Buitenland

Mainstream media vallen massaal Le Pen aan. Wordt ex-Rothschild-bankier de nieuwe Franse president?

Help anderen door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Persbureau Reuters en de mainstream media hebben nog maar eens alles uit de kast gehaald in hun strijd tegen Marine Le Pen, schrijft beleidsonderzoeker en analist Phil Butler.

Het is niet verrassend dat de media keer op keer de globalisten steunen. Wat wel verrassend is, is dat Rothschild een huisknecht stuurt, in de vorm van Macron.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Kennelijk is Frankrijk een belangrijk slagveld in de wanhoopsstrijd om de controle over Europa.

Onmeetbare invloed

Wat je ook zegt over de Rothschilds, je kunt niet om hun onmeetbare invloed en rijkdom heen.

Het waren de Rothschilds die aandelen hadden in Yukos, het Russische olieconcern dat werd opgericht door de later gearresteerde miljardair Michail Chodorkovski.

Het was niet voor niets dat Poetin Rothschild en George Soros het land uit gooide, aldus Butler.

Wetsvoorstel

Nu wordt er gestreden om invloed in Parijs. De analist zegt zich te verbazen over de aanvallen in de media tegen Marine Le Pen.

Om de propagandamachine te beschermen worden er allerlei maatregelen bedacht om de sociale media te censureren.

Zo ging het Duitse kabinet vorige maand akkoord met een wetsvoorstel om strenger op te treden tegen ‘haatdragende commentaren en nepberichten op sociale media’.

Vierde Rijk

Beheerders van sociale netwerken moeten sneller ingrijpen als benadeelden aan de bel trekken. Op nalatigheid komen boetes te staan.

Het voorstel stuitte op felle kritiek vanwege de vrijheid van meningsuiting. Butler spreekt van de propagandamachine van het Vierde Rijk.

Hij merkt op dat de Duitse media al voor 99 procent in handen zijn van de globalisten bij Bertelsmann en Axel Springer.

Ministerie van Waarheid

Maar het ministerie van Waarheid wordt ook in andere landen geïmplementeerd. Facebook werkt samen met de Duitsers aan een systeem voor het Franse verkiezingsproces, weet de analist.

Butler ondervond aan den lijve hoe berichten op de sociale media soms worden gecensureerd.

Een artikel dat hij had geschreven over Le Pen kon niet worden gedeeld op Facebook nadat het was geblokkeerd door een ‘bot’.

Orwelliaanse wereld

Als de globalisten het nieuws volledig kunnen filteren komt de Orwelliaanse wereld plotseling erg dichtbij.

De EU is een puinhoop, betoogt Butler. Ingrijpende bezuinigingsmaatregelen zijn in veel lidstaten aan de orde van de dag.

Marine Le Pen is zo populair omdat ze de grootste bedreiging is die mensen als de Rothschilds de afgelopen halve eeuw hebben gezien, zegt hij.

Zwichten

Nu het vuur aan de schenen van de elites wordt gelegd is het censureren van sociale media ineens acceptabel.

Dat neemt natuurlijk niet weg dat Marine Le Pen net als Donald Trump alsnog kan zwichten voor de globalisten, besluit hij.

[New Eastern Outlook]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
StefanZ
StefanZ
6 jaren geleden

Wat hier is gebeurd, gebeurt nu ook in Frankrijk. Men is zo bang voor rechts en het uiteenvallen van dit waardeloze Europa, dat alles uit de kast wordt gehaald, om deze partijen tegen te houden. Tijdens onze verkiezingen werden een paar Turken misbruikt om Rutte mooi weer te laten spelen en zo herkozen te worden (want hij deed het ZO GOED bleeeeh) en nu wordt ook weer van alles van stal gehaald, om Le Pen maar niet te laten winnen. En zo woekert het kanker gezwel dat de Europese Unie heet maar door en wij krijgen daarvoor de rekening gepresenteerd.

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Het voortschrijdende ongeneeslijke gezwel Rothschild stuurt en installeert zijn puppets, de rest is voor de bühne. Ook hier werd 15 maart gefraudeerd bij de verkiezingen en had men al ver voor de verkiezingen de puppets verdeeld. Let maar op: groen links gaat meeregeren zoals gepland! Het stinkende riool die men nog wel eens “democratie” noemt kan men van mijlenver al ruiken…. http://nos.nl/artikel/2171169-grote-bedrijven-willen-klimaatwet-voor-lange-termijn.html

Alles is gepland en geregisseerd zoals de maffia/nazi nep joden het willen. Het is onderdeel van het groter geheel: de wereld afbreken en afmaken en daarna iedereen een slaaf met chip.

Helaas voor de maffia/nazi nep joden, er zijn nog de Russische dwarsliggers die de plannen aardig in de war kunnen gooien. Tot die tijd zetten de NJ hun plannen voor Europa voort.

Macron gaat gekozen worden en wil Macron of beter gezegd “Rothschild en de zijnen” van de EU een fiscale unie maken met alle macht in Brussel en Frankfurt die onder leiding staat van de NJ in de VS en Israël.

Henk
Henk
6 jaren geleden

Frankrijk is volledig onder controle van de joden. Ze gebruiken het als speeltuin… vandaar dat er zoveel aanslagen zijn.

faye
faye
6 jaren geleden

http://nos.nl/artikel/2169390-le-pen-wil-onmiddellijk-grenscontroles-invoeren.html

…. want: ”De radicale islam stelt onze normen en waarden op de proef.”
Ze worden eerst bewust en geheel volgens plan door haar bovenbazen uit hun landen verdreven en door heel Europa heen gezworven en dan dit zeggen?
Hoe gek zijn ze daar en hoe gek denken ze dat wij zijn?

Maar de vaticaanse bank is al aan het dokken of gaat dokken om ze allemaal weer naar hun landen terug te laten keren dus laat je niet gek maken mensen.
Zie een van de video’s van William Mount die hier ergens onder een ander topic staat.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x