Homepagina » Buitenland » Mainstream media vallen massaal Le Pen aan. Wordt ex-Rothschild-bankier de nieuwe Franse president?
Mainstream media vallen massaal Le Pen aan. Wordt ex-Rothschild-bankier de nieuwe Franse president?

Mainstream media vallen massaal Le Pen aan. Wordt ex-Rothschild-bankier de nieuwe Franse president?

Persbureau Reuters en de mainstream media hebben nog maar eens alles uit de kast gehaald in hun strijd tegen Marine Le Pen, schrijft beleidsonderzoeker en analist Phil Butler.

Het is niet verrassend dat de media keer op keer de globalisten steunen. Wat wel verrassend is, is dat Rothschild een huisknecht stuurt, in de vorm van Macron.

Kennelijk is Frankrijk een belangrijk slagveld in de wanhoopsstrijd om de controle over Europa.

Onmeetbare invloed

Wat je ook zegt over de Rothschilds, je kunt niet om hun onmeetbare invloed en rijkdom heen.

Het waren de Rothschilds die aandelen hadden in Yukos, het Russische olieconcern dat werd opgericht door de later gearresteerde miljardair Michail Chodorkovski.

Het was niet voor niets dat Poetin Rothschild en George Soros het land uit gooide, aldus Butler.

Wetsvoorstel

Nu wordt er gestreden om invloed in Parijs. De analist zegt zich te verbazen over de aanvallen in de media tegen Marine Le Pen.

Om de propagandamachine te beschermen worden er allerlei maatregelen bedacht om de sociale media te censureren.

Zo ging het Duitse kabinet vorige maand akkoord met een wetsvoorstel om strenger op te treden tegen ‘haatdragende commentaren en nepberichten op sociale media’.

Vierde Rijk

Beheerders van sociale netwerken moeten sneller ingrijpen als benadeelden aan de bel trekken. Op nalatigheid komen boetes te staan.

Het voorstel stuitte op felle kritiek vanwege de vrijheid van meningsuiting. Butler spreekt van de propagandamachine van het Vierde Rijk.

Hij merkt op dat de Duitse media al voor 99 procent in handen zijn van de globalisten bij Bertelsmann en Axel Springer.

Ministerie van Waarheid

Maar het ministerie van Waarheid wordt ook in andere landen geïmplementeerd. Facebook werkt samen met de Duitsers aan een systeem voor het Franse verkiezingsproces, weet de analist.

Butler ondervond aan den lijve hoe berichten op de sociale media soms worden gecensureerd.

Een artikel dat hij had geschreven over Le Pen kon niet worden gedeeld op Facebook nadat het was geblokkeerd door een ‘bot’.

Orwelliaanse wereld

Als de globalisten het nieuws volledig kunnen filteren komt de Orwelliaanse wereld plotseling erg dichtbij.

De EU is een puinhoop, betoogt Butler. Ingrijpende bezuinigingsmaatregelen zijn in veel lidstaten aan de orde van de dag.

Marine Le Pen is zo populair omdat ze de grootste bedreiging is die mensen als de Rothschilds de afgelopen halve eeuw hebben gezien, zegt hij.

Zwichten

Nu het vuur aan de schenen van de elites wordt gelegd is het censureren van sociale media ineens acceptabel.

Dat neemt natuurlijk niet weg dat Marine Le Pen net als Donald Trump alsnog kan zwichten voor de globalisten, besluit hij.

[New Eastern Outlook]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • StefanZ schreef:

  Wat hier is gebeurd, gebeurt nu ook in Frankrijk. Men is zo bang voor rechts en het uiteenvallen van dit waardeloze Europa, dat alles uit de kast wordt gehaald, om deze partijen tegen te houden. Tijdens onze verkiezingen werden een paar Turken misbruikt om Rutte mooi weer te laten spelen en zo herkozen te worden (want hij deed het ZO GOED bleeeeh) en nu wordt ook weer van alles van stal gehaald, om Le Pen maar niet te laten winnen. En zo woekert het kanker gezwel dat de Europese Unie heet maar door en wij krijgen daarvoor de rekening gepresenteerd.

  25 likes
 • weg met ons schreef:

  Het voortschrijdende ongeneeslijke gezwel Rothschild stuurt en installeert zijn puppets, de rest is voor de bühne. Ook hier werd 15 maart gefraudeerd bij de verkiezingen en had men al ver voor de verkiezingen de puppets verdeeld. Let maar op: groen links gaat meeregeren zoals gepland! Het stinkende riool die men nog wel eens “democratie” noemt kan men van mijlenver al ruiken…. http://nos.nl/artikel/2171169-grote-bedrijven-willen-klimaatwet-voor-lange-termijn.html

  Alles is gepland en geregisseerd zoals de maffia/nazi nep joden het willen. Het is onderdeel van het groter geheel: de wereld afbreken en afmaken en daarna iedereen een slaaf met chip.

  Helaas voor de maffia/nazi nep joden, er zijn nog de Russische dwarsliggers die de plannen aardig in de war kunnen gooien. Tot die tijd zetten de NJ hun plannen voor Europa voort.

  Macron gaat gekozen worden en wil Macron of beter gezegd “Rothschild en de zijnen” van de EU een fiscale unie maken met alle macht in Brussel en Frankfurt die onder leiding staat van de NJ in de VS en Israël.

  13 likes
 • Marcus schreef:

  Ach, Le Pen (en Wilders) een gevaar?

  Je hoort ze geen kritiek hebben op bankiers, die geld uit het niets bijdrukken. U kunt rustig gaan slapen, meneer Rothschild.

  9 likes
 • Henk schreef:

  Frankrijk is volledig onder controle van de joden. Ze gebruiken het als speeltuin… vandaar dat er zoveel aanslagen zijn.

  8 likes
 • Tijn schreef:

  Het feit dat mensen als Trump, Wilders en Le Pen het goed doen tijdens de verkiezingen is een teken dat steeds meer mensen het establischment helemaal zat zijn. Zoals je bij Trump kunt zien blijken dergelijke kandidaten na hun verkiezing ook gewoon naar de pijpen van de schaduwregering te dansen. Of dergelijke kandidaten vanaf het begin insiders zijn is moeilijk te zeggen. Het ontbreekt de schaduwregering in ieder geval niet aan “overredingskracht”.

  Dat we langzaam maar zeker op weg zijn naar een communistische politiestaat zoals beschreven in 1984 en Brave New World is geen toeval en, als het volk niet heel snel massaal wakker wordt, zo goed als onontkoombaar. Het trieste is dat de meeste mensen de komst van een dergelijk systeem zullen toejuichen. Als je de technologische onwikkelingen in de gaten houdt dan moet je je toch realiseren dat de verdiencapaciteit van vrijwel iedereen binnen een generatie tot vrijwel nihil zal zijn gereduceerd. Daarnaast nog het feit dat alle rijkdom zich steeds sterker concentreerd in de handen van een hele kleine elite en je hebt een perfect recept voor totale afhankelijkheid.

  De mensheid is straks niet meer dan een soort huisdier voor die elite; gedwongen anticonceptie en onvoorwaardelijke gehoorzaamheid in het beste geval, massal geruimd worden in een nog wat duisterder scenario…

  Wel grappig dat Rusland, tot voor kort zelf een communistisch bolwerk, en het communistische China de grootste luizen in de pels van die NWO elite zijn. Macron gaat de verkiezingen overigens op z’n sloffen winnen want de Fransozen willen meer, meer, meer EU…

  3 likes
  • faye schreef:

   Sinds 1 mei jl. is de corporate staat U.S. opgeheven.
   Dat we langzaam op weg zijn naar een communistische staat is dus niet onontkoombaar, het is compleet uitgesloten.
   Mensen gaan het vanzelf wel merken.

   2 likes
 • Hendrik Jan schreef:

  Het Linkse kaartenhuis d……t zachtkens in elkaar.
  Nu blijkt dat de kreet rasist tav de andersdenkende over de gelukszoekers geheel door de waarheid is achterhaald.
  Criminaliteit en geen enkele controle op wie er wel en niet in Nederland is van deze grote groep gelukszoekers.
  En Nederland wordt met de VVD,CDA,D66 en Groen Links nog meer pro EU.

  6 likes
 • faye schreef:

  http://nos.nl/artikel/2169390-le-pen-wil-onmiddellijk-grenscontroles-invoeren.html

  …. want: ”De radicale islam stelt onze normen en waarden op de proef.”
  Ze worden eerst bewust en geheel volgens plan door haar bovenbazen uit hun landen verdreven en door heel Europa heen gezworven en dan dit zeggen?
  Hoe gek zijn ze daar en hoe gek denken ze dat wij zijn?

  Maar de vaticaanse bank is al aan het dokken of gaat dokken om ze allemaal weer naar hun landen terug te laten keren dus laat je niet gek maken mensen.
  Zie een van de video’s van William Mount die hier ergens onder een ander topic staat.

  3 likes
  • Cors schreef:

   ha! zit jij ff mis… deze paus is, godbetert, verdomme neergezet als puppet voor de NWO. de laatste keer dat een paus zomaar terugtrad, was een kleine 600 jaar eerder… gaat er geen lampje aan dan?

   kijk eens in de podesta mails onder catholic spring. dat opent de ogen wel

   1 likes
 • War on Error schreef:

  En Soros’s ‘Regime Change’ methoden – zoals hij met zijn geronselde knokploegen, aka. BLM Trump(aanhangers) letterlijk te lijf gaat. Laat molesteren. Politie en FBI laten dat begaan.

  Let op mensen;
  Frankrijk staat niet op zichzelf. Volg de media, ook de buitenlandse zenders, en u zult opmerken dat het woord ‘Europese Lente’ hier en daar valt.

  Ook onze geperoxideerde muts heeft deze keelgeluiden laten horen ‘Europes Lente’.

  Nou, we weten wie achter die ‘Regime Change’ operaties zitten, met de buit er vandoor gaan, en hoe ze die landen achterlaten.
  ref.: Libië, Algerije, Egypte, Irak, Afghanistan, Oekraïne, Georgië, nu liggen Venezuela, Brazilië, Zuid-Korea, en Rusland in het vizier.

  Macron is een hele foute. Net als ‘Jessy Clover’. Beiden dandy’s, ‘Golden Childs’, Technocraten – die tot in perfectie zijn getraind de duivelse doelen van de globalisten in Orwelliaanse nieuwspraak te verpakken.
  Het klinkt allemaal fantastisch,
  zij draaien alles om. Als JIJ die fantastastische dingen die zij beloven OMDRAAIT heb je vrij nauwkeurig een beeld van wat die gasten werkelijk met u, ons land, heel Europa van plan zijn.

  Ook LePen is schoothondje ván. Ben ik es ingedoken. Blij met Trump, de geperoxideerde muts bij ons, heel dat zooitje schoothondjes.

  Een Fransman in de straten van Parijs – war zone! – zie dit ervan: (Macron vs. LePen; “het is als kiezen tussen lepra en cholera”

  Houdt dat in de peiling: ‘Europese Lente’,
  Juist vandaag ook: militante – meest jeugd (Facebook-revolutie?) ‘protestanten’, met bivakmutsen, rookbommen, noem maar op in de straten van Berlijn. (Duitse verkiezingen komen eraan . . . )

  Een dingetje over verbod op die asociale burka zou voor gewone? jongeren reden zijn om zo over de kook te raken dat de scheldend, rammend – in troepen – de straten gaan verbouwen?
  Alle tekenen van de beproefde ‘Regime Change’ apparatus – NED/Freedom Hous, Open Society, de grote ngo’s, Koenders – uw belastinggeld; de bekende terroristen aan de top.

  zie o.a.:
  Soros-Backed Blogger’s Threat to Kill Le Pen, Anti-Semitic Tweets The left-wing, secularist organisation Printemps Republicain [Republican Spring]

  Meklat gained prominence through his writing for the Bondy Blog, a pro-migrant blog set up following the 2005 Paris riots and financed by George Soros’ Open Society Foundation. http://www.breitbart.com/london/2017/02/23/soros-backed-blogger-under-fire-for-antisemitic-homophobic-tweets/

  A supporter of Marine Le Pen, Pierre Cassen, organiseerde een varkensvlees eet evenement in een moslimwijk (de stad greep in en belette hem deze haatdragende racistische actie).
  and he [Cassen] was immediately invited for a conference by the Bnei Brith (or B’nai B’rith the Zionist-Masonic organization and founder of ADL.
  (n.b.: B’nai B’rith – van die club is ook ene Frau Merkel . . . . verbind de stippen).

  Als je verder kijkt dan je neus lang is – (het Journaal heeft kennelijk geen internet)
  dan zie zaken van meer dan 1 kant. Kun je uit de matrix ontsnappen.
  Zoveel mensen lopen argeloos in de armen van wolven in schaapskleren:

  It is even worse in the Netherlands and Denmark, where the far right is strictly Zionist. Israel Shamir, a leading Russian Israeli writer

  (Ook) Le Pen is vrijmetselaar.
  Marine Le Pen et la Franc-Maconnerie https://www.youtube.com/watch?v=D8CyJNxPz7M http://www.avant-de-voter.blogspot.fr/ Quelques Francs-Maçons ont rejoint publiquement le FN.

  Let even op ‘de Macron-truc’ die zij heeft uitgehaald.
  Zij is leider FN af, zélf afgetreden, uit de partij zelfs. Begint nu haar eigen ‘beweging’,
  vgl. ‘En mache’ (kloon van ‘Forza’, ‘Vooruit’ (D’666), ‘Voorwaarts’, ‘Move-on’;

  Het nwe. boegbeeld van het vehikel FN heet: Briois. Jalkh is vanwege het schandaal alweer vervangen door Steeve Briois.

  Kiezersbedrog dus. Geen verantwoording meer af te leggen aan partijleden, laat staan kiezers. Dan snap je het wel, donc?

  ‘Lol’: Merkel tegen Putin. Jij hackt de DNC in de VS, en beinvloed de (Franse) verkiezingen) . . . .
  iets met splinter en balk!
  (de ‘Russische hacks’ worden gedaan door sok popjes in ‘cyber war rooms’ in m.n. Macedonië en de Negev-woestijn; door ‘bevriende’ landen; of hun regimes.)
  http://advertisementfeature.cnn.com/2017/huawei/digital-transformation/?
  utm_medium=ppc&utm_source=tab&utm_campaign=huawei_adcontent_apac

  Het doel van de globalisten met ‘alt-rechts’ in de EU uitgelegd in begrijpelijke taal (Frans): https://youtu.be/zY2xGWkN9uI

  Als Macron toch wint, wordt zijn vrouw de baas achter de schermen; ahw. een ‘moederne*ker:
  https://youtu.be/zY2xGWkN9uI

  Zowel Macron als LePen zijn schoothondjes van (bloeddorstige) miljardairs:
  Le Groupe SOS de Borello gère même la distribution des milliers de migrants dans les villages français, voir sur E&R : medias-presse.info | Octobre 2016 |20
  Les dirigeants du Groupe SOS ? Un ancien patron de boites de nuit marseillais, un jeune loup adepte des think-thanks atlantistes, et un médecin qui participe à un rapport (…) http://www.egaliteetreconciliation.fr/Le-profil-inquietant-de-Jean-Marc-Borello-delegue-national-d-Emmanuel-Macron-45408.html

  Ridicule : un spot dénonce le “risque mortel” et “l’enfer” que représenterait le FN
  À ne pas manquer, la liste des partenaires : http://www.egaliteetreconciliation.fr/Ridicule-un-spot-denonce-le-risque-mortel-et-l-enfer-que-representerait-le-FN-45446.html

  who wish to translate their control over our credit into political and cultural hegemony. They are building a one-world dictatorship and religion called the New World Order under the guise of “globalization.” See my “Rothschild Conducts Red Symphony.”

  David Horowitz; David Horowitz Freedom Center – Neo Conservatism is a “Progressive” movement like those he deplores. It is yet another instrument of the World Revolutionary Movement whose goal is to replace the Christian basis of Western Civilization with occult Illuminsm masked as “Secularism”.

  Horowitz’s funding of Wilders is the first concrete indication that this Islamophobia network spans the globe. http://www.worldbulletin.net/news/164827/geert-wilders-party-propped-by-us-donations

  Dit is allang niet leuk meer; geen EU-gevangen zal aan deze wolven in schaapskleren ontsnappen kunnen. We worden allemaal meegesleurd.

  Gaan de stumpers 5 mei wát vieren. huh ‘vrede’!?? Blind en doof tegelijk zeker dan.
  Heb ik nog iets ‘leuks’, niet dan?:

  Als je gaat herdenken, heel prima – maar dan wel echt – niet half, of omgekeerd:

  De op historische feiten gebaseerde film ‘De Grebbenberg’ – tot de laatste man.: Frank Bak / Lagestee Film B.V. http://www.militarylegacy.nl/wp-content/uploads/2013/07/De-Grebbeberg-131009-mail.pdf
  De capitulatie werd overeengekomen tussen veldmaarschalk Montgomery en de leiding van de Duitse legerleiding op VIER mei ’45, Lüneburger Heide.
  Niet door nazi-Bernard z. Lippe -, niet op 5 mei, en ook niet in Hotel de Wereld in Wageningen.
  Daar werd op 5 mei olv. Luitenant-Generaal Charles Foulkes de overgavebevelen (aan de Duitse strijdkrachten) voorgelegd aan Generaloberst Blaskowitz. Derhalve uitwerking van de overgave akte van de Lüneburger heide.
  Geheel overbodig, en ongevraagd, was de nazi-prins ten tonele verschenen. http://historiek.net/capitulatie-in-wageningen-in-mei-1945-is-geschiedvervalsing/49371/
  Kijk hier; ook de strapatsen cq. het verraad bij de slag om Arnhem: http://spitfirelist.com/news/getting-in-dutch-the-third-reich-and-the-royal-family-of-the-netherlands-a-prince-too-far/

  De gratis (meest pop-)festivals, ze worden duur betaald. Me onze eigen vrijheid en toekomst. Knap hoor – geen mens die iets vermoedt.

  4 likes
  • faye schreef:

   De gevaarlijke gekken worden goed in de gaten gehouden, het detectiesysteem van het MIC is in handen van Trump, Generaal Dunford en zijn troepen.
   Soos is dood, zijn zoons hebben huisarrest dus die Europese lente kun je vergeten.
   Bovendien is alle administratie in beslag genomen en weten ze tot in de haarvaten wie aan landverraad doet, in welke vorm dan ook.
   1 mei is de coropate staat U.S. ten val gekomen dus kunnen die nazi’s maar beter indammen.
   Door die bizarre satanische rituelen zijn ze waarschijnlijk zonder het zelf te weten van de duivel bezeten.
   Er wordt goed op ze gelet.

   0 likes
   • faye schreef:

    * War on Error: Nu je het zegt, mijn buurvrouw waar ik al nooit vriendinnen mee was, doet de laatste 2 jaar wel heel extreem raar.
    Vorig jaar had ik op een ochtend 4 man politie, de wijkagent, de wijkopzichter en een man van de woningbouw corporatie onverwacht binnen, het bleek dat ze de deur bij de wijk agent platliep om over mij te klagen. Ik zat volgens de buurvrouw te vervuilen, het stonk bij mij en ik was vies.
    Als ze de hond uitlaat schijnt het ook steevast over mij te gaan, dat merk ik aan mensen met wie ze praat. Naast dat ik vies ben, zit te vervuilen en dat het bij mij stinkt ben ik ook een hoer, ik ben lesbisch en ik ben zielig, verder geen idee wat ze allemaal loopt te vertellen en het interesseert me ook niet.
    Ze haalde een gemene rot truc uit en dacht mij het in de schoenen te kunnen schuiven en belde ze de politie maar een speurneus agent kon bevestigen dat zij dat had gedaan.
    Nu dacht ik zelf dat ze last van de overgang kon hebben, ze misschien vroegtijdig aan het dementeren was totdat haar man ook eng agressief uit de hoek begon te komen en haar dochters ook.
    Intimideren, op de vuist willen, met mijn vuilnisbak gooien, veel kabaal, kortom ruzie zoeken en uitdagen, niet meer normaal. Maar nu begrijp ik het!
    In de buurtsuper merk ik het ook af en toe, toevallig gistermiddag nog, toevallig een paar van haar honden-uitlaat-roddel-vriendinnetjes, dat er over me gesmoest wordt maar dan net zo, dat je er net de vinger er niet op kan leggen of het ook iid. zo is. Dan moet je paranoia worden ofzo, is de bedoeling, dat je aan jezelf gaat twijfelen.
    Nu maar hopen, voor haar dan, dat ze niet naar een FEMA kamp moeten om her- opgevoed te worden.
    Voor mij zou het wel lekker rustig zijn, ik leef vooral binnen en heb het hier dus prima naar mijn zin.
    De politie raadde me vorig jaar wel aan beter niet die zomer in de voortuin te gaan zitten wat ik wel okay vond, alsof ik in de aura van die tokkies zou willen zitten!
    Niet dus.
    Kennelijk zag ze dat als een overwinning want ze begint, nog ver voor de zomer zijn intrede doet , gewoon weer.
    Vuilnisman, mag deze zak ook mee?

    0 likes
   • faye schreef:

    correctie: corporate staat U.S. is ten val gekomen.

    0 likes
 • Pinokkiocratie schreef:

  Le pen is net zo’n puppet als trump.

  De echte oplossing is dit.
  https://www.youtube.com/watch?v=kyBEWHHJmgE

  2 likes
  • Sebastiaan schreef:

   Ja, laten we ons massaal aan “de kerk” overgeven, een net zo machtswellustig zooitje gekonkel en gepeupel…

   Zolang ze een hiërarchie hebben, waarbij de “opperbaas” wordt gezien als de spreker van een God zal dat vooral een goed idee zijn.

   “Geloof of sterf!” zou een mooi motto zijn :). Juist het inperken van de macht van de kerk (elke kerk) zou een mooi streven zijn naar een beetje verlichte wereld.

   2 likes
   • Pinokkiocratie schreef:

    De maisntream heeft je goed geïndoctrineerd.
    De politiek gaat je zeker redden, met al die judeo-masonieke duivels en sodomieten in de politiek.

    0 likes
 • Minute Repeater schreef:

  Ondanks dat ik die globalistische Macron niet moet, vertrouw ik Le Pen toch ook niet helemaal. Natuurlijk kunnen mensen veranderen, maar zij heeft natuurlijk wel een bepaalde opvoeding gehad, en is Front National van oorsprong toch een extreemrechtse partij. Iets wat bijvoorbeeld ook Farage (die ik hoog heb zitten) tegen hield om met die partij in zee te gaan. Plus het is algemeen bekend dat veel extreemrechtse partijen (zoals Front National, de Oostenrijkse FPO, Het Vlaams Blok) met veel belangstelling Fortuyn (niet dat hij extreemrechts was) volgde en zijn manier van presenteren overnamen om zodoende minder extremistisch over te komen, zodat het beeld van extreemrechts niet bestond uit bedreigend eruit ziende mensen. Het is toch iets wat veel mensen tegenwoordig (al dan niet selectief) lijken vergeten te zijn. Wat dat betreft zie ik bij zowel “nieuws links en rechts” hetzelfde soort gevaar. Beide kampen bedienen zich van selectieve verontwaardigdheid en beiden hebben hun eigen vorm van “politieke correctheid, kunnen behoorlijk agressief uit de hoek komen, en moeten doorgaans weinig hebben van mensen die er een andere mening dan die van hen erop nahoud.

  Wat dat betreft vind ik beide geen echt goede keuzes, net zoals bij de verkiezingen in de States. Helaas zijn erin Europa nog niet zo veel Forums voor Democratie en UKIP´S, die toch echt anders zijn dan al die van oorsprong extreemrechtse partijen die nu opeens fatsoenlijk rechts zouden moeten zijn. Om de EU te kunnen slopen moet het wel Le Pen worden, al begint ook zij zich nu alweer terug te krabbelen wat betreft de Euro. Om de EU te kunnen doen instorten moet er nog een groot belangrijk land uit. Hopelijk gebeurd dit asap, want ook Frankrijk had nooit lid een Euro land moeten worden. Mocht het Le Pen worden ben ik blij als ze zij de EU/Euro het definitieve setje gevent, en hoop ik voor de Fransen dat het Front National echt veranderd is.

  Alleen met het instorten van de EU/Euro zijn we er nog niet lang niet, meteen daar achteraan moeten de Europese landen ervoor zorgen dat ze zelf weer de partij zijn die geld het creëert (door een onafhankelijk instituut per land op te richten), In het geval van Nederland moeten we ook dan zo snel mogelijk van die lobby club “de Eerste Kamer” af zien te komen, maar goed ik loop nu op de zaken vooruit.

  1 likes
 • faye schreef:

  Trump hoort niet in het rijtje LePen en Wilders thuis.
  Wilders en LePen zijn betaalde en dus gehoorzame puppets die ze alle kanten op kunnen dirigeren, het liefst de verkeerde kant, en Trump niet.

  Voor degenen die vinden dat Trump een gebrek aan woorden heeft en hem graag eens uitgebreider aan het woord willen horen.

  https://www.youtube.com/watch?v=SxCsqk-OlRE

  1 likes
  • Pinokkiocratie schreef:

   Trump is zelfde mannetje.
   Het wordt leuk na minuut 8:40
   https://www.youtube.com/watch?v=Vcd-yvudYSg

   0 likes
   • faye schreef:

    ”Keep your friends close but your enemy’s closer”.
    Dat wisten we toch al dat Trump en Generaal Dunford en de troepen dit als regel nummer 1 hebben?
    Alleen zo konden ze in 100 dagen voor elkaar krijgen wat de deep state in 30 jaar krom getrokken heeft.
    En dat zijn kinderen en hun partners bij de Ashke nazi’s zitten zullen we maar met een korrel zout nemen, want tegelijk met dit filmpje toevallig ook van de week een sensationele 2 uur durende talkshows met 6 journalisten op US tv die weer oprakelden wat inmiddels, helaas voor hen, al weer onder gesneeuwd was: de belabberde psychische staat van hem en dat hij zich psychisch moest laten onderzoeken. Gewoon dat balletje weer eens opgooien.
    Hadden we een paar maanden geleden ook al gehoord, of was het een paar weken geleden?
    Andere zender, ander level, weer hetzelfde verhaal, 2 uur lang 6 journalisten die hem 2 uur lang zaten te diagnostiseren waar hij niet bij was, alsof ze zelf psychiaters waren.
    Nog nooit eerder op televisie vertoond, en al helemaal nooit over een president, dan is de paniek groot.

    Maar bij de Clintons en Bush kraaide er geen journalist/psychiater naar, een psychisch onderzoek, terwijl die toch echt gekke dingen zeiden.
    Ik herinner me ineens dat ik dat al eens eerder gezegd heb.

    Met blijven marmotten in een rad die maar achter hun eigen staart aanhollen, ze komen geen centimeter verder.

    0 likes
 • J. Hofmans schreef:

  Beiden direct de prullenbak in. Ach ja, wat moet je toch ook zeggen over politiek..?

  0 likes
 • x

  Check Also

  facebook

  ‘Onafhankelijke’ factcheck-raad van Facebook gedomineerd door miljardair George Soros

  Sinds kort heeft Facebook een toezichtsraad, een ...

  intimidatie

  Ben jij ook een moderne slaaf, zonder het te weten?

  Wist je dat het erg gevaarlijk is ...

  >