Homepagina » Buitenaards » EU-voorzitter Juncker: “Leiders van andere planeten slaan ons gade”
EU-voorzitter Juncker: "Leiders van andere planeten slaan ons gade"

EU-voorzitter Juncker: “Leiders van andere planeten slaan ons gade”

In de Duitse media is veel aandacht voor een merkwaardige uitspraak die voorzitter van de Europese Commissie Juncker onlangs deed tijdens het Brexit-debat. Voor het oog van de lopende camera’s sprak hij van ‘leiders van andere planeten’. “Gelooft de politicus in buitenaardsen?” vraagt het Duitse magazine Focus zich af.

“Het Britse referendum heeft enkele van onze talrijke vleugels afgesneden, maar we vliegen verder,” zei hij vorige week dinsdag in het Europees Parlement. “We vliegen richting de horizon en die horizon bestaat uit Europa en de rest van de planeet.”

“U moet weten dat degenen die ons van veraf gadeslaan, bezorgd zijn,” vervolgde hij. “Ik heb gezien en gehoord dat leiders van andere planeten bezorgd zijn over de weg die de Europese Unie inslaat. We moeten de Europeanen en zij die ons van buitenaf volgen geruststellen.”

In het officiële transcript ontbreekt opvallend genoeg de zinsnede waarin Juncker spreekt van leiders van andere planeten. Franse media speculeren nu dat Juncker zich waarschijnlijk versproken heeft en ‘andere leiders van onze planeet’ bedoelde. De Brexit heeft immers niets te maken met buitenaardsen, zo redeneren ze.

[Focus]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Femke schreef:

  Hij zal wel weer bezopen zijn…..

  38 likes
  • corbison schreef:

   En waarschijnlijk heeft hij ook Nederwiet ontdekt , duurt even voor die er aan gewend is , maar of het dan ooit nog goed met hem komt denk van niet.

   4 likes
 • louise schreef:

  Soms denk ik dat de wereld een groot gekkenhuis is,iedereen loopt als een dwaas door elkaar heen en roept ook nog van alles,waarom??? Bij gebrek aan leiderschap,visie en vooral ( spirituele)intelligentie……Mensen zijn verwend en alles moet kunnen en mogen,en tja, daar kweek je slachtoffers van….. En velen voelen zich slachtoffer als je zo al dat nieuws leest,we willen erkenning!!! Linksom of rechtsom…ikkke,ikke…..Maar goed al die zogenaamde leiders willen dat dus ook!! Vroeger werd je onder de duim gehouden met straf (geloof) want jaaa,GOD zag alles en als je dan iets verkeerd deed?? Nu denkt iedereen dat we wel door Buitenaardsen gered gaan worden????? Niet dus,we zijn geincarneerd in deze hectische tyd,als levens les…. Het is een tyd om naar binnen te gaan en jaaa dat kost moeite en pijn….en geloof me ik weet er alles van,ondanks dat ik met vele gaven ben geboren ,kost het mij ook soms moeite om in deze roerige tyden rustig te blijven…..Ook al geloof je helemaal niet in reincarnatie,dan nog blijft de levens les hetzelfde….alles wat je hebt zit in je,echt…..Jaren lang heb ik geloofd dat als mensen het financieel beter zouden hebben,jawel,dat ze zich wat beter spiritueel zouden ontwikkelen,en dan bedoel ik niet even mediteren of naar yoga een uurtje……maar wat een teleurstelling….ze willen alleen maar meer.. Eigenlijk is het heel erg treurig dat mensen waar we afhankelijk van zijn,zich zo onwetend opstellen, en dan verwachten dat t volk wel volgt,terwijl tussen t volk er inmiddels best goed ontwikkelde mensen zitten die dit hele circus door hebben……. Het blijft voorlopig heel moeilijk,dus lieve mensen blijf dicht bij jezelf en kijk of je steun kan krijgen van gelijk denkende mensen en jaaa ook dat valt niet mee,want gevoelige mensen zijn zich massaal aan t terug trekken om te overleven…..maar allemachtig zo`n Juncker,zucht………

  21 likes
  • Kalki schreef:

   God bestaat niet en worden we ook niet door buitenaardsen gered, we zullen het zelf moeten doen.

   6 likes
  • Padja schreef:

   Mooi geschreven Louise.
   Wat.betreft politici, misschien verwacht je teveel van hen.
   Als je bednekt dat ook zij heel gewoon tot het volk behoren, waarbij de ene wat meer ontwikkeld is dan de ander. En dat niemand met een toverstafje kan zwaaien.
   Dan verklaardt dat een hoop.
   Zolang je politici op een troon blijft zien denk je dat ZE heel veel meer zouden moeten kunnen dan jij.

   Ook een Rutte is maar een man, die zich soms verwoed aan z’n hoofd krabt en zich afvraagt wat ie er in vredesnaam allemaal mee aan moet.
   Soms heeft ie een goed idee. Soms niet. Maar altijd heel veel tegenstand welk idee dan ook.
   Net als hier, waar we het meestal niet helemaal met elkaar eens zijn.
   Deze vlieger gaat op voor elke politicus, elk mens.

   1 likes
 • Arwijn schreef:

  Al die Alien/ruimte onzin waar de mainstream ineens mee komt aanzetten is echt erritant! De aarde is plat, omsloten en er is helemaal geen “Ruimte” out there! Al die verhaaltjes zijn allemaal afleiding om onze aandacht te verslappen en weg te halen uit de politiek. Er is een wereldwijde revolutie aan de gang en al die 20ste eeuw sci-fi verhaaltjes gaan het echt niet stoppen!

  2 likes
  • ikkeuhhhhh schreef:

   je zou het geweldig doen op feestje en partijtjes.. niemand kan jou ooit serieus nemen…

   4 likes
   • Arwijn schreef:

    Iedereen die mij kent neemt mij heel serieus. Alleen arrogante domme mensen laggen mij uit.

    1 likes
    • Martijn1205 schreef:

     Ja alleen laggen ze niet Arwijn, maar ze lachen wel en niet alleen om die pizzatheorie.

     3 likes
     • Martijn1205 schreef:

      Beste Arwijn, je hebt ook helemaal gelijk. Het spijt mij dat ik er moeite mee heb om het platte aarde verhaal aan te nemen. Ik merk aan mezelf dat ik er ook niet open voor sta omdat er wat mij betreft geen enkele indicatie is dat het verhaal klopt.

      Er zijn legio redenen te bedenken waarom de aarde niet plat kan zijn. Ik ga de inhoudelijke discussie dan ook niet aan. Neemt niet weg dat iedereen in ieder geval het minimale respect zou moeten opbrengen voor de mening van een ander.

      Je wekt soms op mij de indruk dat je de ‘platte aarde’ ter sprake brengt om te klieren, de oorzaak daarvan is dat je continu met dit onderwerp komt. Het gaat hier over een ‘Aliens uitspraak ‘ en het is mij dan een raadsel hoe jij op de platte aarde komt in jouw hoofd.
      Daarnaast weet je ook dat indien je een stelling inneemt die 100% ingaat tegen algemeen aangenomen denkbeelden, je altijd het risico loopt om onderwerp te worden van spot. Dat accepteer ik ook als het gaat over mijn mening mbt het buitenaardse.

      Desalniettemin zou ik ook jou willen oproepen om ook kritisch te blijven kijken naar de stelling dat de aarde ‘plat’ zou zijn. Ook de eigen denkbeelden mogen onderhevig zijn aan enige toetsing.

      Tenslotte dit, je geeft aan dat het voor mensen lastig is om buiten het internet te spreken over dergelijke onderwerpen. Ik vraag mij dan af hoe dit komt, is dat een kwestie van niet de juiste mensen om je heen hebben of is dat een gebrek aan overtuiging mbt het gekozen onderwerp. Ik werk zelf al een tijd als manager voor een behoorlijk bedrijf en breng ook daar (bij gelegenheid) wel eens het onderwerp buitenaards leven ter sprake. Dat doe ik omdat het belangrijk is dat mensen bereid zijn om met elkaar in gesprek te zijn, discussie aangaan en soms door die discussie een wijziging van denkbeelden krijgen. Ja natuurlijk fronst er wel eens een wenkbrauw bij een dergelijk onderwerp, so what!? Mijn prestaties zijn verder prima en er zijn geen tekenen van ongezonde gekte, wat kan mij het schelen als iemand niet wil geloven? Dat hoort er ook bij, durf ook buiten het internet te staan voor wie je bent en wat jij zelf denkt…uiteraard wel met enig beleid, of met gevoel voor context.

      Vriendelijks,
      Martijn

      5 likes
     • Martijn1205 schreef:

      Je moet het helemaal zelf weten uiteraard, maar ik maak mij wel een beetje zorgen om jou.

      Uit nieuwsgierigheid….stel voor, jij wordt uitgekozen om met een ruimteschip mee te reizen en stel voor je komt aan bij de maan en vanaf daar zie je de Aarde toch als een bol. Wat zou dit bij jou teweeg brengen indien dit jou zou overkomen?

      2 likes
     • Martijn1205 schreef:

      Je gaat er niet op in hè Arwijn? Wat zou je beleven als jouw stelling niet waar blijkt te zijn?

      Ik vind het werkelijk opmerkelijk dat je dergelijke ongefundeerde praat blijft verkondigen. Vaak zijn het mensen die in god geloven conform de oorspronkelijke theorie, geloof jij ook in god?

      2 likes
     • Arwijn schreef:

      “Je gaat er niet op in hè Arwijn? Wat zou je beleven als jouw stelling niet waar blijkt te zijn? ”

      Je kan de hele dag lang: “Wat als jouw ding niet waar is” vragen naar me toe blijven gooien: Het maakt niet uit hoe vaak, want de platte aarde realiteit is nou eenmaal waarheid! Het is niet ongefundeerd. Hou op met die kotsmisselijke propaganda leugens door je reacties heen te weven. Ik vind je hele houding door deze discussie heen langzaam veranderen in een walgelijk pretentieus arrogante spin-meester, gericht op intimidatie van de lezers om deze vooral “niet door de gekke platte aarde mensen” te laten meeslepen. Hoor jij soms ook bij de vrijmetselaars, die ervan overtuigt zijn dat we met z’n allen de leugen in waarheid kunnen veranderen? Ga je eens even diep doodschamen!

      Religieuze interpretatie van boeken heeft niks te maken met de fysieke realiteit van dat de aarde plat die en omsloten is, al valt er veel over te zeggen uiteraard. De fysieke waarheid is simpelweg wat het is, en al je gedraai en pogingen tot groepsdruk kan dit niet veranderen. Het enige wat overblijft is dat je mensen slecht kunt laten voelen over zichzelf dat ze weigeren mee te doen met de “wetenschappelijke consensus” van de ruimte kosmos. Hou er gewoon mee op zou ik zeggen.

      2 likes
     • Arwijn schreef:

      Dit onderwerp brengt ongelukkigerwijs de ergste naargeestigheid en pestkoppengedrag in mensen naar buiten, zelfs bij mensen die zichzelf meestal vlekkeloos onder controle hebben. De platte aarde onderwerp is een serieuze houdings-breker ‘spreuk’. Een verstorend element in het spirituele weefgetouw van leugens en mooie beelden van draaiende bollen in de ruimte. De fantasie wereld is de veilige haven geworden voor heel veel mensen, die zich verder in het nauw gedreven voelen door de agressie van de elite in deze economische malaise. Daarom, spreek buiten het internet om niet over dit soort onderwerpen, tenzij je bereid bent iedereens nare reactie te ontvangen. Het zal voorlopig een geladen onderwerp blijven, die delen van het bewustzijn activeert bij confrontatie die je normaal niet aanvoelt. Het geweten zal wel ineens een stuk zwaarder wegen als je uiteindelijk uit de leugen stapt. God is dichterbij je wanneer je het doet, en de geesten-wereld ook, voor wie zich daar aan durft te wagen.

      1 likes
     • Arwijn schreef:

      “Ook de eigen denkbeelden mogen onderhevig zijn aan enige toetsing.”

      Nee, dit is gewoon weg niet waar. Ik ben al meer dan een jaar gefascineerd met de Platte Aarde, en word constant… letterlijk!… overspoeld met bewijzen waarom de aarde plat is, en de mensen die ons ‘wetenschappelijk’ hebben proberen te overtuigen de afgelopen honderden jaren dat de aarde een draaiende bol is zijn vrijmetselaar leugenaars die donders goed wisten dat ze logen. Mensen die de touwtjes in handen hebben WETEN namelijk dat de aarde plat is, omdat anders heel veel technische zaken niet zouden werken. Ze weten het en richten hun machinaties hier op in.

      Ik brengt het boven in een artikel als dit omdat het overduidelijk is voor mij, dat deze mensen in de politiek “Aliens” als afleidingsmaneuvre gebruiken om de burger revolutie tegen de Neo-Feodalisering van het westen af te houden. Aliens kunnen niet van andere planeten komen, want planeten zijn geen fysieke plekken waar dingen kunnen zijn; het zijn bewegende lichtjes in de lucht, en als je hoog genoeg gaat verdwijnen ze en blijft enkel de zwarte lucht over… De aarde is omsloten door het Firmament met daarbuiten water, en de vaccuum ruimte die ons word wijsgemaakt is een puur verzinsel, dat super goed aanslaat bij de ruimtelijk denkende, visueel ingestelde mensen.

      1 likes
     • Arwijn schreef:

      Nee, ik moet het niet zelf weten; het is DE waarheid.

      Visueel kan ons van alles wijs gemaakt worden met Disneyland-achtige tripjes en allerlei spektakel. De zintuigen zijn namelijk heel makkelijk voor de gek te houden… echter zijn fysieke waarheden niet te omzeilen. De aarde is werkelijk plat, en al onze visuele verbeeldingskracht en zelfovertuiging zal dit niet kunnen veranderen.

      Leg de leugens neer, en hou op met dromen. We zijn lang genoeg in slaap. De wereld word onder onze neuzen vandaan gerooft!

      1 likes
     • Martijn1205 schreef:

      Interessant dat een enkele kritische vraag jou zo instabiel doet reageren Arwijn.

      Ik vraag mij niet eens af wat dit over jou zegt.

      Sommige mensen verkiezen de plaat voor het hoofd boven enig onderzoek. Dit doet mij met recht denken aan de Middel Eeuwen, de tijd dat beweren dat de Aarde rond is kon leiden tot vervolging.

      Sterkte!

      1 likes
  • Solaris schreef:

   Je weet toch wel dat de Aarde hol is en dat de elite dat voor ons verborgen houdt?

   2 likes
   • Arwijn schreef:

    Hij is niet hol, het is zo plat als plat kan zijn en NIKS anders. Jammer dan van die psychologische pijn die de confrontatie oplevert. Het is zo en daarmee uit. De rest is geinstitutionaliseerde propaganda fantasy gebaseerd op de innerlijke behoefte aan simplisme, overzicht en ruimte. Helaas is daarintegen de innerlijke behoefte om in-your-face feiten en complexe dingen onder ogen te zien voor de meeste mensen teveel gevraagd.

    1 likes
    • sebas0570 schreef:

     Arwijn je bent gewoon aan het trollen of je bent ongelofelijk dom of aan de drugs, 1vd 3.
     Zoals ik 2 weken geleden ook al heb uitgelegd in mijn ‘oude’ vak is de kromming van de aarde iets wat ik 100x per dag moest berekenen omrent luchtfoto’s. Niemand hoeft mij te “bewijzen” of het wel of niet zo is ik WEET het omdat ik het zelf kan herberekenen. Of ga je me nou vertellen dat wiskunde een complot is? WHAHAHA!!
     Ik kom bij jou geen feiten tegen…
     Misschien een tip: kruip eens achter youtube vandaan en ga studeren of bezoek een sterrenwacht.
     Ooh nee die zitten ook in het complot, had ik natuurlijk niet aan gedacht.
     Zelfs alle radiozendamateur’s moet dan ook in het complot zitten.
     Wat denk je waarom we overal repeater hebben staan?
     En dan ook nog mensen met woorden in een hoek proberen te trappen, een heel naar mannetje ben jij….

     1 likes
     • Arwijn schreef:

      Ik troll niet, ik zweer het. Ik moet de waarheid spreken ten koste van alles, en soms dan voel ik mij geroepen om te spreken bij dit soort artikelen.

      0 likes
 • kees schreef:

  Junker is zelf een buitenaardse van de planeet alco. De atmosfeer is er gevuld met alcoholdamp en het regent er whiskey. De oceanen zijn er eveneens gevuld met whiskey en ik heb me laten vertellen dat Juncker er altijd een olympisch zeezwemmer is geweest de stiekemerd. Toen hij naar de aarde kwam is hij door evolutie zijn slurf kwijtgeraakt zodat hij niet meer de hele tijd langs de zee hier liep te struinen want alco’s kunnen slecht tegen zout water. Hij mag hier ook niet aan zee wonen om verwarring te voorkomen!

  15 likes
 • wysiwyg schreef:

  Juncker sprak net ervoor over “planet” en aangezien hij een pousse-cafe teveel op had zal het eerder een slip of the tongue geweest zijn dan een onbedoelde disclosure. Juncker zit niet op het niveau om daar veel kennis over te hebben lijkt me, het is after all maar een onbeduidende Luxemburgse ambtenaar.

  15 likes
 • gilly1973 schreef:

  Er zit een dubbele lading in, andere planeten en aliens, zo maar een slip of the tongue lijkt mij uitgesloten.

  14 likes
 • frans schreef:

  Wat kraamt hij weer onzin in het nieuws wij weten dit al zo lang wat een l*l is het toch deze vent hij moet niet zo veel zuipen alcoholoist is het. Net als RUTTE hier in ons land ook zo n sukkel met het hele nepkabinet. Ik stem volgende keer nexit en de pvv.

  8 likes
 • GertJ schreef:

  Fles whisky op tafel en een goed gesprek met de Greys. Prachtig, altijd weer surprising die Juncker.

  4 likes
  • Martijn1205 schreef:

   Ze liepen bij mij gisteren anders weer over mijn dak, maar ik zal het zelf wel teweeg hebben gebracht met een onduidelijke mentale vraag tijdens het mediteren.

   3 likes
 • mario schreef:

  dat is toch even lachen om die idioot en buizerd moet zo iemand iets te zeggen hebben over ons?
  het enigste wat we kunnen doen is te zorgen dat die malloten verdwijnen van het toneel en wel heel snel incl. onze minister president .

  denk maar niet dat er buitenaardsen zijn die ons komen helpen nee we moeten het zelf en te beginnen een nexit.
  alleen op zo,n manier kan je het fatsoen terug brengen onder de mensen.

  6 likes
  • Foppe schreef:

   Eerst zo een post plaatsen en dan praten over fatsoen terugbrengen onder de mensen. De ironie!

   Een beter milieu, en ook een fatsoenlijke maatschappij begint bij uzelf.

   0 likes
 • BerendW schreef:

  Of course, gaan we dit soort flauwekul nu iedere keer krijgen?

  5 likes
 • Kalki schreef:

  De media verdraaien onmiddelijk Juncker’s woorden over ‘Leiders van andere planeten’.

  3 likes
 • Karel schreef:

  Oei weet Heer Juncker soms veel meer of is ie weer in de lorum , geen mens die het weet . Ja ja hij houd het spannend kan je wel zeggen idem als waar de richting van de EU naar toegaat . Geef die lijp de zak en gooi hem eruit , en zet er een normaal persoon neer aub.

  1 likes
  • Kalki schreef:

   Eindelijk iemand die iets van de waarheid zegt en over ‘leiders van andere planeten’ praat en mag die alweer verdwijnen. Op zo’n manier schieten we nooit meer op.

   2 likes
 • Elise49 schreef:

  De enige manier om de regie weer terug te krijgen als mens zijnde is het opruimen van satellieten/zendmasten/pc enz. Maar dan moeten alle landen wel meedoen. Aangezien macht bij de mens hoort, zal dat niet gebeuren. Eerder door een ruimte oorlog.
  Juncker heeft het over het wereldwijd systeem. Niet over andere planeten/Aliens. Invulling van land/leven/binnenlandse economie kan wel door regering zelf beter geregeld worden. Door mensen ruimte te geven om iets op te bouwen/samen te leven/minder te belasten/bepaalde zekerheid creëren. enz.
  Wilders zorgt alleen maar voor meer tweedeling onder gewone mensen. Onrust moeten we juist niet hebben. Wilders kan niks tegen de banken/grootaandeelhouders/bedrijven enz. uitvoeren. We leven in een staat in een staat. Elke stap/uitroep kan een misstap worden. Je moet hier heel voorzichtig mee omgaan. Het systeem is uiterst fragiel. Een klein vonkje kan alles neerhalen en voor meer ellende zorgen dan het al is. Ik stem dus never en nooit op Wilders. Hij hangt aan de agenda van Israël.(vlag op zijn werkkamer voorheen) Ik wil iemand/regering die een agenda voor ons land/burgers neer gaat zetten, zonder dat we geheel instorten of dat wij elkaar in de haren vliegen. Het 1 heeft nu eenmaal met het ander te maken. Je kunt daar niet zomaar drastisch in gaan veranderen. Dat moet je stapje voor stapje doen. Wat Wilders zegt kan hij nooit in zijn eentje waarmaken. Omdat het/regering niet zo werkt. Onze koning en zijn beleid uitvoerders/rechterhanden hebben nog steeds het laatste woord. En in deze tijd is dat wel een voordeel, want anders zitten zo in een burgeroorlog. Zie Frankrijk, de politiestaat in wording. Macht is lelijk. En als je niet weet wie er precies aan de touwtjes trekt al helemaal. Er is geen weg terug! Het kapitalisme is wereldwijd failliet. Het wereldsysteem bepaalt. Men vreet elkaar op om te overleven. Zie Venezuela. Totaal bankroet/lege schappen in winkels/voedselprijzen omhoog enz.

  2 likes
 • kael schreef:

  Pure grootheidswaanzin, zoals Hitler. Dat zou hem ineens heel belangrijk maken en geen dictator van een derde rangs knoopgat

  1 likes
 • frans schreef:

  Laat hij zich nou maar beperken tot het knuffelen van de leiders van de 27 lidstaten.
  Leugenaar, wat een valse man.

  0 likes
 • x

  Check Also

  artsen

  Artsen roeren zich: ‘Laat gezonde bevolking naar oude normaal terugkeren’

  Een gastbijdrage van prof. dr. Jean-Luc Gala, ...

  coronavaccin

  Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek

  Tijdens testen met het coronavaccin van AstraZeneca ...

  >