Buitenaards

EU-voorzitter Juncker: “Leiders van andere planeten slaan ons gade”

Help anderen door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Duitse media is veel aandacht voor een merkwaardige uitspraak die voorzitter van de Europese Commissie Juncker onlangs deed tijdens het Brexit-debat. Voor het oog van de lopende camera’s sprak hij van ‘leiders van andere planeten’. “Gelooft de politicus in buitenaardsen?” vraagt het Duitse magazine Focus zich af.

“Het Britse referendum heeft enkele van onze talrijke vleugels afgesneden, maar we vliegen verder,” zei hij vorige week dinsdag in het Europees Parlement. “We vliegen richting de horizon en die horizon bestaat uit Europa en de rest van de planeet.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“U moet weten dat degenen die ons van veraf gadeslaan, bezorgd zijn,” vervolgde hij. “Ik heb gezien en gehoord dat leiders van andere planeten bezorgd zijn over de weg die de Europese Unie inslaat. We moeten de Europeanen en zij die ons van buitenaf volgen geruststellen.”

In het officiële transcript ontbreekt opvallend genoeg de zinsnede waarin Juncker spreekt van leiders van andere planeten. Franse media speculeren nu dat Juncker zich waarschijnlijk versproken heeft en ‘andere leiders van onze planeet’ bedoelde. De Brexit heeft immers niets te maken met buitenaardsen, zo redeneren ze.

[Focus]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Femke
Femke
7 jaren geleden

Hij zal wel weer bezopen zijn…..

wysiwyg
wysiwyg
7 jaren geleden

Juncker sprak net ervoor over “planet” en aangezien hij een pousse-cafe teveel op had zal het eerder een slip of the tongue geweest zijn dan een onbedoelde disclosure. Juncker zit niet op het niveau om daar veel kennis over te hebben lijkt me, het is after all maar een onbeduidende Luxemburgse ambtenaar.

louise
louise
7 jaren geleden

Soms denk ik dat de wereld een groot gekkenhuis is,iedereen loopt als een dwaas door elkaar heen en roept ook nog van alles,waarom??? Bij gebrek aan leiderschap,visie en vooral ( spirituele)intelligentie……Mensen zijn verwend en alles moet kunnen en mogen,en tja, daar kweek je slachtoffers van….. En velen voelen zich slachtoffer als je zo al dat nieuws leest,we willen erkenning!!! Linksom of rechtsom…ikkke,ikke…..Maar goed al die zogenaamde leiders willen dat dus ook!! Vroeger werd je onder de duim gehouden met straf (geloof) want jaaa,GOD zag alles en als je dan iets verkeerd deed?? Nu denkt iedereen dat we wel door Buitenaardsen gered gaan worden????? Niet dus,we zijn geincarneerd in deze hectische tyd,als levens les…. Het is een tyd om naar binnen te gaan en jaaa dat kost moeite en pijn….en geloof me ik weet er alles van,ondanks dat ik met vele gaven ben geboren ,kost het mij ook soms moeite om in deze roerige tyden rustig te blijven…..Ook al geloof je helemaal niet in reincarnatie,dan nog blijft de levens les hetzelfde….alles wat je hebt zit in je,echt…..Jaren lang heb ik geloofd dat als mensen het financieel beter zouden hebben,jawel,dat ze zich wat beter spiritueel zouden ontwikkelen,en dan bedoel ik niet even mediteren of naar yoga een uurtje……maar wat een teleurstelling….ze willen alleen maar meer.. Eigenlijk is het heel erg treurig dat mensen waar we afhankelijk van zijn,zich zo onwetend opstellen, en dan verwachten dat t volk wel volgt,terwijl tussen t volk er inmiddels best goed ontwikkelde mensen zitten die dit hele circus door hebben……. Het blijft voorlopig heel moeilijk,dus lieve mensen blijf dicht bij jezelf en kijk of je steun kan krijgen van gelijk denkende mensen en jaaa ook dat valt niet mee,want gevoelige mensen zijn zich massaal aan t terug trekken om te overleven…..maar allemachtig zo`n Juncker,zucht………

gilly1973
gilly1973
7 jaren geleden

Er zit een dubbele lading in, andere planeten en aliens, zo maar een slip of the tongue lijkt mij uitgesloten.

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x