Homepagina » Natuur en Milieu » Als je het hoofd van zo’n extreem angstig meisje voedt met waanideeën, dan pleeg je kindermisbruik. Waarom Greta Thunberg geen messias is
Als je het hoofd van zo'n extreem angstig meisje voedt met waanideeën, dan pleeg je kindermisbruik. Waarom Greta Thunberg geen messias is
Foto: Anders Hellberg CC BY-SA 4.0 Wikimedia Commons

Als je het hoofd van zo’n extreem angstig meisje voedt met waanideeën, dan pleeg je kindermisbruik. Waarom Greta Thunberg geen messias is

Op 10 oktober 1990 zorgde de emotionele getuigenis van het Koeweitse meisje Nayirah voor de start van de eerste Golfoorlog.

Nayirah verklaarde dat Iraakse soldaten in Koeweit baby’s uit couveuses haalden en op de koude ziekenhuisvloer voor dood achterlieten.

De media hadden niets dan lof voor het meisje. De getuigenis bleek nep; Nayirah was ingehuurd door een Amerikaans pr-agentschap.

Messias

Anno 2019 hebben we Greta Thunberg, die de wereld met tranen in haar ogen vertelt dat wereldleiders stout zijn omdat ze niet genoeg doen tegen de levensgevaarlijke broeikasgassen.

“Ik hoop dat al die activisten en roekeloze politici, die dit angstige en gestoorde 16-jarige meisje zagen als hun nieuwe messias, nu inzien dat ze meededen aan massahysterie en zich schuldig hebben gemaakt aan kindermisbruik,” reageert Sky News-presentator Andrew Bolt.

“Ze is geen messias,” vervolgt hij. “Ze is een depressief, ongelukkig en extreem angstig meisje.”

Apocalyptische ideeën

Haar ouders hebben gezegd dat Greta op een bepaald punt zo angstig was, dat ze niet eens naar school durfde te gaan, lange tijd niet kon praten en maandenlang niet kon eten.

Haar aandoeningen zorgen ervoor dat ze wordt aangetrokken tot apocalyptische ideeën, tot angst.

Kindermisbruik

“Als je het hoofd van zo’n kind voedt met waanideeën dat ze zal worden weggevaagd door klimaatverandering, dan maak je je schuldig aan kindermisbruik,” benadrukt Bolt.

“Als je het toejuicht dat zo’n arm, angstig kind op een podium wordt gezet om te herhalen wat ze voorgekauwd heeft gekregen, dan maak je je schuldig aan kindermisbruik,” voegt hij toe.

Bekijk de video hieronder:

[Sky News Australia]


Vind je deze informatie waardevol? Deel het dan met anderen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. De demon of moet ik psychisch gestoord kind heeft haar ware gelaat getoond vol van haat en misnoegen omdat de wereld niet direct naar haar hand te zetten is. Wat zij zegt over haar verspeelde jeugd en puberteit toont duidelijk dat ze geïndoctrineerd is en gevangen zit in haar waanidee. Deze toestand speelt haar nu zodanig parten dat ze niet meer rationeel kan denken. Dit kind in een arena laten optreden zonder de gepaste begeleiding vergalt haar leven door de vaste overtuiging dat ze zal sterven. Alle politici, de ouders en de media hou ik hiervoor verantwoordelijk. Reeds meermaals zijn zulke hysterische voorspellingen de revue gepasseerd. De zure regen, Al Gore etc. De club van Rome één van de grootste gangsterbendes lanceert om de zoveel jaar een nieuw doemscenario waar politici dan ijverig mee aan de slag gaan om de gewone mens uit te zuigen.
  De Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM IV) definieert een waanidee als: een onjuiste overtuiging op basis van onjuiste gevolgtrekkingen over externe realiteit die stevig wordt gehandhaafd Asperger geeft een beperking van het inzichtsvermogen, het is een enge manier om naar dingen te kijken al dan niet ingegeven door derde. Alleen bewustzijn van deze waan kan het verwijderen, net zoals licht de duisternis verwijdert. Ze verknoeit dus haar eigen jeugd en beschuldigd de anderen ervan.

  39 likes
  • @Ron

   Heldere reactie, helemaal eens. Top!

   15 likes
  • @ Ron

   Die laatste zin is wel een beetje kort door de bocht hoor. Als je van huis uit en van buitenaf van kinds af aan geïndoctrineerd en misbruikt wordt, op wat voor manier dan ook, dan kun je moeilijk zeggen dat zo iemand haar eigen jeugd verknoeit. De wereld is nog steeds gebaseerd op macht en blijkbaar had ze geen ouders die haar een goede basis hebben gegeven. Ze heeft dan nergens dat soort voorbeeld gehad om zichzelf te kunnen zijn. Dan is dit het resultaat van de macht die haar heeft beïnvloed en daar kom je dan niet gemakkelijk meer van los. Ik snap goed dat er dan allerlei oordelen etc naar haar toe zijn door mensen die haar bezig zien maar je vergeet dan wel dat ze het slachtoffer is van de heersende macht die haar controleert. Wil ze daar van los komen dan is er heel wat voor nodig want je laat dat niet zo maar even gaan om vervolgens een normaal leven te leiden. Zeker niet als de satanische macht haar een platform geeft. Dan staat ze temidden van de meest duistere macht die we hier op de planeet hebben. Dat is wel even iets heel anders dan gepest worden op school.

   7 likes
 2. Dat zo’n meisje nog een podium krijgt verklaart duidelijk dat we in een compleet zieke wereld leven.
  Uit haar ogen straalt een duivelse blik gevuld met haat.
  Een kind met een stoornis gebruiken om je gelijk te krijgen , bewijst maar weer eens dat iedereen die daarmee instemt nog erger gestoord is!!!!
  Gelukkig dat er nog veel normale mensen zijn die dit door hebben.

  23 likes
  • Wat nog ik nog erger vind, is dat deze idioterie ook aan onze schooljeugd wordt voorgeschoteld !

   21 likes
   • ja, en dat onze politici gaan kijken om te zien hoeveel studenten gespijbeld hebben om te demonstreren tegen Co2. Ze moedigen het gewoon aan, met Greta als hun grote (tiener)leider. Heel fout allemaal. Moet nog eens goed bedenken hoe ik mijn kinderen moet uitleggen dat ze hun eigen visie op dingen moeten volgen en niet alles klakkeloos aannemen.

    3 likes
   • Strijdervoorvrijheid

    Jazeker, op dit moment proberen ze alle kids te misbruiken om die hoek in te drukken, Kindertjes misbruikers zijn het mat rob jetten de meestermisbruiker voorop.

    2 likes
 3. Haar opvoeders moeten direct de gevangenis in, de rechten van het kind met de voeten tredend.
  En volwassenen die haar nog uitnodigen voor de eigen agenda zijn al niet veel beter.
  Zielig gewoonweg.

  24 likes
 4. Deze meneer Bolt slaat de spijker on z’n kop!
  Dit kind zal afgenomen moeten worden bij haar ouders voor wat er met haar geestelijke is aangedaan!

  De mensheid is gek geworden!

  19 likes
 5. Ze komen ook vaak voor bij personen bij wie de diagnose Alzheimer, de ziekte van Huntington of Schizofrenie is gesteld, en tijdens de manische fase van een bipolaire stoornis.

  8 likes
 6. “Op basis van de rapporten van het VN-Klimaatpanel (IPCC) baseren regeringen hun klimaatbeleid.

  Het Klimaatpanel kwam al eerder in problemen toen hackers documenten vrijgaven waaruit zou blijken dat het panel zich had gebaseerd op gemanipuleerde feiten.”

  Ook de echte klimaatwetenschapper dr. John Christy heeft het geanalyseerd en de conclusie is dat 102 van de 102 gepubliceerde klimaatmodellen gecreëerd met computers compleet ernaast zitten ten opzichte van de observaties. https://www.thegwpf.com/putting-climate-change-claims-to-the-test/?fbclid=IwAR1orn7X58ahgPadEAdziIFYEpUVbWyiC_aYk9wexDafZnGqheY30m5kcaM

  En als je de presentatie van klimaatwetenschapper John Christy wil zien, hier is het: https://www.youtube.com/watch?v=I8hdE3eZ6vs Het is in het Engels.

  De politiek gebruikt die foutieve klimaatmodellen (van onder andere de IPPC) om te beweren dat wij burgers met de CO2 uitstoot het klimaat zouden veranderen / de temperatuur zou stijgen. Dit is helemaal niet waar.

  8 likes
 7. Het hele klimaat gebeuren is op angst gebaseerd, en wat is dan makkelijker om kinderen dan er voor te gebruiken, dan gaat het ook zeker mis wat ermee eigenlijk de werkelijke bedoeling ervan is, zolang klimaat het middel punt is van allerlei speculaties ,en de werkelijke oorzaak tussen wal en schip blijven hangen zal de een en de ander elkaar tegenspreken en ja wat is dan makkelijker dan kinderen er voor te gebruiken en er mee op de emotionele kant van de massa in te werken om het gelijk van de twee kantige gedrag van mensen die denken het te weten die eigenlijk helemaal niet op weten is gebaseerd maar meer op suggesties en de inzet van kinderen door volwassenen om hun gelijk te behalen omdat ze zo graag gelijk willen hebben , zijn deze volwassen mensen gestoord ,ze hebben kennis van zaken zegt men dan maar alle kennis zit zo van ze in elkaar dat ze elkaar volledig tegen preken ,ja Volledig , Vol van Onzin en Ledig door wat helemaal geen inhoud heeft omtrent het klimaat van de werkelijk verandering, ja een lege inhoud met inzichten die elkaar men bestookt en gewoon verwarring ervan in zich mee brengt,het zijn de zogenaamde volwassen mensen met kennis van zaken, zijn ze gestoord of wat mankeert deze mensen eigenlijk, vooral als ze kinderen voor hun doel en de zogenaamde propagandistische waarheid die ze verkondigen om de massa te beïnvloeden..laten ze eens werkelijk de oorzaken van de verandering aanpakken ,waarschijnlijk een zeer moeilijker zaak om toch maar in de publiciteit te blijven verzinnen ze van alles, ja verzinnen ,verzinsels hersenspinsels die op vele soorten beelden is gebaseerd, maar het zijn maar beelden, gedachten beelden en het heeft niets te maken met het klimaat, het zijn vele onzin gedachten/denkbeelden, vele beelden waarvan ze zichzelf ook nog eens mee misleiden die invloed zoeken omdat de klimaat een excuus is voor hun eigen niet weten,wat ze denken te weten, weet je wat de werkelijk oorzaak is, ze weten het gewoon niet, en daar komt nou net hun gedrag ,een gedrag,een van grote tegenstrijdigheid omtrent het klimaat ze spreken elkaar tegen, laten ze het gewoon eens eerlijk zeggen ,we weten het eigenlijk gewoon niet, maar dat is voor vele een brug te ver,kan alleen er maar van zeggen deze hele klimaat is een zielige vertoning is van volwassenen die geen volwassen zijn en misbruik viert dan hoogtij erin, oke het klimaat is aan het veranderen is ook zichtbaar dat weten we nu wel maar of dat een ramp moet zijn, is nog te bezien, maar het word Op en Top misbruikt, is het soms zo dat het klimaat ons gebruikt om verwarring te zaaien ? of is eigenlijk het denken die het doe, dat er iets moet veranderen daar is niks mis mee , want alles bestaat uit een constante verandering dus eigenlijk is er geen constanten maar een vaststaande verandering. maar dat deze verandering zoveel moet ondergaan door dat men denkt, de beelden en inbeelding ervan is zelfs een soort zelfverloochening van het denken/gedachten die Vaak heel Vaak ernaast Zit. En dan viert speculaties zijn hoogtij erin..

  6 likes
 8. Ik geloof pas dat zij de messias is als ze voortaan haar uitstapjes over zee, klimaatvriendelijk te voet aflegd.

  4 likes
 9. Hoe zit het dan als je een geheel volk manipuleert met waanideeën? Volkeren moord??

  Hoe nu?

  2 likes
 10. een 16 jarige puper die zogenaamd de wijsheid in pacht heeft? laat me niet lachen. Een zieke bedoeling en
  een ziekelijke propaganda word er opgevoerd.
  Dat kind word gedreven en gesponsord door en haar wel gestelde ouders en verworven sponsoren, die er baat bij hebben.
  Go fuck yourself. Te ziek voor woorden. Die meent dan met enige emotie met 16 jaren jong, de wereld te vertellen hoe
  het in elkaar steekt. HaHa. Ja schenk er nog maar een in dan.

  1 likes
 11. Zij toont het ware gezicht van het socialisme, drammen drammen drammen en als je je zin niet krijgt agressief mokken en anders denkenden demoniseren.
  Deze mini Von Riefenstahl is zo fanatiek dat als ze over een mitrailleur had beschikt deze ook leeggeschoten had op de zaal waarvoor ze sprak.
  Links fascisme ten top, wanneer gaan wij die psychotische deug kliek eens een schop onder hun rooie achterste geven?

  1 likes
 12. MK-ultra. Niks meer niks minder.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wereldgezondheidsorganisatie

‘We moeten per direct uit corrupte Wereldgezondheidsorganisatie stappen’

We moeten ons per direct terugtrekken uit ...

pandemie

Duitse overheid werd in 2013 al gewaarschuwd voor corona-pandemie. Zo reageerde de regering-Merkel

De Duitse overheid is meer dan zeven ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.