Natuur en Milieu

Als je het hoofd van zo’n extreem angstig meisje voedt met waanideeën, dan pleeg je kindermisbruik. Waarom Greta Thunberg geen messias is

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 10 oktober 1990 zorgde de emotionele getuigenis van het Koeweitse meisje Nayirah voor de start van de eerste Golfoorlog.

Nayirah verklaarde dat Iraakse soldaten in Koeweit baby’s uit couveuses haalden en op de koude ziekenhuisvloer voor dood achterlieten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De media hadden niets dan lof voor het meisje. De getuigenis bleek nep; Nayirah was ingehuurd door een Amerikaans pr-agentschap.

Messias

Anno 2019 hebben we Greta Thunberg, die de wereld met tranen in haar ogen vertelt dat wereldleiders stout zijn omdat ze niet genoeg doen tegen de levensgevaarlijke broeikasgassen.

“Ik hoop dat al die activisten en roekeloze politici, die dit angstige en gestoorde 16-jarige meisje zagen als hun nieuwe messias, nu inzien dat ze meededen aan massahysterie en zich schuldig hebben gemaakt aan kindermisbruik,” reageert Sky News-presentator Andrew Bolt.

“Ze is geen messias,” vervolgt hij. “Ze is een depressief, ongelukkig en extreem angstig meisje.”

Apocalyptische ideeën

Haar ouders hebben gezegd dat Greta op een bepaald punt zo angstig was, dat ze niet eens naar school durfde te gaan, lange tijd niet kon praten en maandenlang niet kon eten.

Haar aandoeningen zorgen ervoor dat ze wordt aangetrokken tot apocalyptische ideeën, tot angst.

Kindermisbruik

“Als je het hoofd van zo’n kind voedt met waanideeën dat ze zal worden weggevaagd door klimaatverandering, dan maak je je schuldig aan kindermisbruik,” benadrukt Bolt.

“Als je het toejuicht dat zo’n arm, angstig kind op een podium wordt gezet om te herhalen wat ze voorgekauwd heeft gekregen, dan maak je je schuldig aan kindermisbruik,” voegt hij toe.

Bekijk de video hieronder:

[Sky News Australia]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René
René
4 jaren geleden

Haar opvoeders moeten direct de gevangenis in, de rechten van het kind met de voeten tredend.
En volwassenen die haar nog uitnodigen voor de eigen agenda zijn al niet veel beter.
Zielig gewoonweg.

Mr.X
Mr.X
4 jaren geleden

Deze meneer Bolt slaat de spijker on z’n kop!
Dit kind zal afgenomen moeten worden bij haar ouders voor wat er met haar geestelijke is aangedaan!

De mensheid is gek geworden!

Ron
Ron
4 jaren geleden

De demon of moet ik psychisch gestoord kind heeft haar ware gelaat getoond vol van haat en misnoegen omdat de wereld niet direct naar haar hand te zetten is. Wat zij zegt over haar verspeelde jeugd en puberteit toont duidelijk dat ze geïndoctrineerd is en gevangen zit in haar waanidee. Deze toestand speelt haar nu zodanig parten dat ze niet meer rationeel kan denken. Dit kind in een arena laten optreden zonder de gepaste begeleiding vergalt haar leven door de vaste overtuiging dat ze zal sterven. Alle politici, de ouders en de media hou ik hiervoor verantwoordelijk. Reeds meermaals zijn zulke hysterische voorspellingen de revue gepasseerd. De zure regen, Al Gore etc. De club van Rome één van de grootste gangsterbendes lanceert om de zoveel jaar een nieuw doemscenario waar politici dan ijverig mee aan de slag gaan om de gewone mens uit te zuigen.
De Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM IV) definieert een waanidee als: een onjuiste overtuiging op basis van onjuiste gevolgtrekkingen over externe realiteit die stevig wordt gehandhaafd Asperger geeft een beperking van het inzichtsvermogen, het is een enge manier om naar dingen te kijken al dan niet ingegeven door derde. Alleen bewustzijn van deze waan kan het verwijderen, net zoals licht de duisternis verwijdert. Ze verknoeit dus haar eigen jeugd en beschuldigd de anderen ervan.

Ron
Ron
4 jaren geleden

Ze komen ook vaak voor bij personen bij wie de diagnose Alzheimer, de ziekte van Huntington of Schizofrenie is gesteld, en tijdens de manische fase van een bipolaire stoornis.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x