BuitenlandCorona

946.000 mensen kregen ernstige bijwerkingen of stierven na coronavaccinatie: ‘Dit is pas het begin’

Help ons door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!

946.000 Amerikanen hebben last gekregen van ernstige bijwerkingen of zijn gestorven na het coronavaccin. Dat terwijl het vaccin niet lijkt te werken tegen corona en gevaccineerden veel slechter af zijn dan mensen die ongevaccineerd blijven. In Groot-Brittannië stierven tussen 16 augustus en 5 december bijvoorbeeld 268 procent meer gevaccineerden dan ongevaccineerden.

Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid liet weten dat meer dan 100.000 Amerikanen na de coronavaccinatie in het ziekenhuis zijn beland.

Geamputeerd

Angelia Desselle uit Louisiana kon na haar prik amper nog rechtop staan en heeft last van een neurologische aandoening die volgens artsen het gevolg is van het vaccin. Shawn Skelton uit Indiana heeft sinds de Pfizer-prik bijna geen controle meer over haar lichaam, dat allerlei vreemde bewegingen maakt.

Bij Jummai Nache uit Minnesota moesten na de vaccinatie zowel haar benen als handen geamputeerd worden. De 13-jarige Maddie de Garay uit Ohio is vanaf haar middel verlamd, krijgt sondevoeding en heeft haar lichaamsfuncties niet onder controle.

Veel erger dan we vreesden

Er zijn ook tienduizenden mensen, waaronder kinderen, gestorven na de vaccinatie. De 13-jarige Jacob Clynick uit Michigan overleed in zijn slaap vlak nadat hij zijn tweede Pfizer-prik had gehaald. Een 11-jarig meisje uit Georgia stierf kort na haar Pfizer-vaccin. Ook stierf een 5-jarig meisje vier dagen na de Pfizer-prik. Een 8-jarig meisje kreeg zeven dagen na de Pfizer-prik een beroerte en een hersenbloeding.

“We zien nu wat de gevolgen zijn van dit ongeteste, onbewezen en haastig ontwikkelde vaccin en het is veel erger dan we vreesden,” zegt Pearson Sharp van One America News. “En dit is pas het begin.”

4.9 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
MenM
MenM
1 jaar geleden

Vaak zo lastig om empathie te houden voor het leed waar die mensen doorheen gaan. Mijn gevoel gaat regelmatig heen en weer tussen medelijden (aan wat de mensen/mensheid aangedaan wordt) en een gevoelloosheid van eigen schuld en ‘ze kunnen de groene vinken tering krijgen’. Om elkaar als mens te blijven zien en niet mee te gaan in de gecreerde en gewenste tweedeling is vaak zo moeilijk.
Maar regelmatig spreken we mensen die echt (nogsteeds) geen idee hebben van wat er nu aan de hand is. Die echt getrouwen geloven in een overheid die het beste met ons voor heeft.
In de tussentijd wordt het gehuil van ouders en familieleden die door vaccinatie geliefden verliezen of beschadigd zien steeds luider. Laten we empathie bewaren voordat we als mens ten onder gaan.

Wakie Wake
Wakie Wake
1 jaar geleden

Kijk op howbad.info hoe gevaarlijk de batches zijn van Pfizer, Moderns, Jansen voor zowel in de USA als daarbuiten.

Wij zijn de proefdieren…

Loire
Loire
1 jaar geleden

Er is sprake van opzet, dat moge duidelijk zijn.

Helmi
Helmi
1 jaar geleden

Met alle respect, ben verl benieuwder naar de cijfers van Nederland

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

60
0
We lezen graag je reactie!x