Binnenland

Interne e-mail van NPO-directie over omroep ON! uitgelekt: ‘Wow, absoluut schokkend’

Help door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!

In RoddelPraat zei Jan Roos dat hij een gelekte e-mail in handen heeft gekregen van de NPO-directie – waaronder Frederieke Leeflang, Frans Klein en Martijn van Dam van de PvdA. De NPO heeft bepaald dat Ongehoord Nederland moet stoppen, aldus Roos.

In de gelekte mail valt onder meer te lezen: “Als NPO hebben wij de redactionele vrijheid uiteraard hoog in het vaandel staan.” Roos: “Dat is helemaal niet waar. Bij de NPO doen ze allemaal hetzelfde. Ze hebben allemaal dezelfde mening en alle redacties vinden hetzelfde. Er is helemaal geen enkele vrijheid. Redacties durven niet eens onderwerpen aan te snijden die ze bij de NPO niet willen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het directieteam heeft besloten dat een omroep eraf moet

De mail gaat verder: “Maar daar zijn grenzen aan, wat racistische en discriminerende uitlatingen betreft. De grens is wat ons betreft nu bereikt. Wij hebben het Commissariaat van de Media, onze toezichthouder, verzocht om deze uitzending te beoordelen en te onderzoeken of er sprake is van aanzetten tot geweld of haat, iets wat strafbaar is in Nederland.”

“We zullen de komende periode verder bepalen wat wij als NPO verder kunnen doen in deze kwestie.” Roos: “Oftewel, het directieteam heeft besloten dat een omroep eraf moet. Maar dat is niet aan de NPO. Deze mensen krijgen een miljard per jaar belastinggeld, maar zij bepalen niet wie eraf moet. En ze hebben dus nu in gang gezet dat die omroep een tweede gele kaart gaat krijgen en dus rood, en dus Ongehoord Nederland van de buis wordt geflikkerd.”

Ordinaire hetze

Mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix schrijft in een reactie: “Wow. Absoluut schokkend.”

“Dit is absoluut schokkend. Een ordinaire hetze tegen een omroep die het waagt om de dominante deugdwang tegen te spreken. Een democratie onwaardig,” voegt presentatrice van Ongehoord Nederland Raisa Blommestijn toe.

PVV-Kamerlid Harm Beertema onthult: “Op instigatie van toenmalig PvdA-Kamerlid Van Dam werd elke motie, elk amendement van PVV, hoe verstandig en niet-ideologisch ook, op de PvdA-fractievergadering jarenlang ongelezen de prullenbak ingeflikkerd. Want PVV! De man haat democratie. Daarom zit hij waar hij zit.”

4.9 168 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
1 jaar geleden

WAARHEID MAG NIET VERKONDIGD WORDEN ! Stel je eens voor dat de rest van Nederland wakker gaat worden door de berichten van ON ! Daar schijten zij van in hun broek dit destructief linkse nazi randdebielen !

Marc
Marc
1 jaar geleden

Bijkomend voordeel als ON (op basis van geen enkel steekhoudend argument, maar da’s typisch hoe deugdzaam nederland rolt) uit het omroepbestel gedonderd wordt: dan kan definitief de TV de deur uit.
En als ON handig is, laten ze het voor de rechter komen, ’s kijken wat er overblijft van de non-argumenten van de npo (Nederlandse Propaganda Organisatie)

Peter
Peter
1 jaar geleden

Dit is vergelijkbaar met de situatie in vooroorlogs Duitsland. Censureren, wegpesten. Dit alles met de middelen die ze zelf hanteren. Want desinformatie is door de overheid en de media ongehoord veel verspreid en niet door ON, want die spreken met gezond verstand de waarheid.

Alice
Alice
1 jaar geleden

Werkelijk niets verbaast mij meer. Wat is Nederland een door en door verrot land. Zum Kotzen.

Back to top button
106
0
We lezen graag je reactie!x