Buitenland

Arts: dit is waarom je ver uit de buurt moet blijven van artsen

Help ons door dit met vrienden op je social media te delen!

In veel landen is de gezondheidszorg een puinhoop, zegt arts Suneel Dhand in een filmpje op social media. “Echt overal valt de gezondheidszorg uit elkaar.”

Als mens doet hij er alles aan om de gezondheidszorg te vermijden. “Het lijkt misschien vreemd dat een arts dat zegt.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Dhand werkt op dit moment in de Verenigde Staten, waar hij het systeem absoluut niet vertrouwt. “Ik wil niet ingeplugd worden in het systeem en ik ben van mening dat een groot deel van het systeem complete oplichterij is om geld te verdienen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Heel slecht

De arts kan zich elk jaar gratis laten onderzoeken, maar daar heeft hij geen enkel belang bij. “Ik wil geen enkele interactie met de gezondheidszorg. We presteren heel slecht op het gebied van chronische ziekten, preventie en patiëntenzorg.”

“Natuurlijk heb je hulp nodig als je bijvoorbeeld een gebroken been hebt, een ongeluk hebt gehad, lijdt aan hartfalen, enzovoorts.”

Verschrikkelijke situatie

Veel van zijn beste vrienden zijn arts en weten dat ze in een verschrikkelijk systeem werken. Geneeskundestudenten hebben vaak honderdduizenden dollars schuld. Ze zullen niet opstaan tegen het systeem of kritische vragen stellen omdat ze tot hun nek in de schulden zitten en hun werk moeten doen. “Het is een verschrikkelijke situatie.”

Dat is wat er gebeurt als een beroepsgroep zichzelf verkoopt aan grote bedrijven en de overheid, aldus Dhand. “Helaas lijden de patiënten eronder.”

“Mijn belangrijkste doel is om uit de buurt te blijven van het medisch-industrieel complex.”

4.8 242 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yvonne
Yvonne
9 maanden geleden

Hebben ze toch mooi gestuurd die regeringen, artsen opleiden met een giga lening en je kan ze de rest van hun leven voor je karretje spannen stelletje RATTEN😡

hw.peters77@gmail.com
9 maanden geleden

DAT IS MIJ AL VELE JAREN BEKEND DAAROM HATEN VEEL ARTSEN MIJ. ER IS AAN MIJ NIKS TE VERDIENEN……

willemijnenzo
willemijnenzo
9 maanden geleden

och ik weet het uit mijn eigen ervaring……er zijn nog goede artsen maar och ze beginnen niks werken in een groepspraktijk…….kunnen geen kant op………..alleen leerlingen willen nog wel s iets goed doen…….stel je voor je hebt enorme jeuk en ontstekingen op je hoofd; dan kijkt een arts niet eens …schrijft een hormonencreme voor die je nieren beschadigt; na 2 weken; je bijnier adrenaline niks meer..;nierbeschadiging ..en dat terwijl je gewoon luizen hebt!!!!!!! en dit is nog maar 1 voorbeeld………

Poesie maaauw
Poesie maaauw
9 maanden geleden

Ik heb dezelfde ervaring ook met ziekenhuizen, het is te gek en te idioot voor woorden, het gaat ze alleen om geld

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x