Het Complot

Fast and Furious: Mexicaans drugskartel gesteund door VS? (video)

Help ons door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De operaties ‘Gun-runner’ en ‘Fast and Furious’ werden opgestart door het Bureau voor Alcohol, Tabak en Wapens (ATF) en strekten zich uit over zowel de Bush- als de Obama-regering.

Het zijn twee van de meest opzienbarende overheidsoperaties in jaren. De werkelijke reden voor de opzet begint nu aan het licht te komen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Een hooggeplaatst lid van het Sinaloakartel heeft onthuld dat de Verenigde Staten met de Fast and Furious-operatie één drugskartel wilde ondersteunen met als doel andere kartels te ontmantelen.

Jesús Zambada Niebla, een belangrijke drugskoerier van het Sinaloakartel, wacht in Chicago zijn proces af. Hij werkte naar eigen zeggen voor de DEA toen hij nog drugs smokkelde. Hem werd immuniteit beloofd.

“Onder Ismael Zambada (de vader van Jesús) kon het Sinaloakartel onbeperkt drugs naar de Verenigde Staten smokkelen. In ruil voor informatie over rivaliserende kartels werden de leden door de Amerikaanse overheid beschermd tegen vervolging,” schreven de advocaten van Zambada. “Agenten van de Amerikaanse overheid hielpen de leiders van het Sinaloakartel.”

De Amerikaanse CIA en andere inlichtingendiensten doen niets aan drugshandelaren, ze proberen de drugshandel juist te beheersen, citeerde Al Jazeera woordvoerder van de Mexicaanse staat Chihuahua Guillermo Terrazas Villanueva afgelopen maand.

Bij Operatie Fast and Furious liet de ATF willens en wetens wapens in handen van tussenpersonen vallen, hoewel ze wisten dat die ze zouden doorsluizen naar wapenhandelaren. Eenmaal in Mexico raakten de wapens echter zoek. De affaire leidde tot frustratie bij de Mexicaanse overheid, die al langer stelt dat Amerikaanse wapens de drugsoorlog in hun land voeden.

Bron: Fox19.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Als je als “White Fools” ons als indianen volk uitroeit, valt er van deze White fools niets anders te verwachten.En aangezien verbetering in het gedrag niet te zien is, “Zal hij die het wapen pakt om te doden, door een zelfde wapen gedood worden.Dus kanonnenvlees van Amerika, je bent gewaarschuwd voor de val, die aan je hoogmoed vooraf ging.Dom volk die White Fools!!Uch.De ogen van ons Indianen staan op jullie gericht,klaar om de overwoekerde droom kastelen, en flats die met beplanting overwoekerd wordt,op te wachten, op een vrije aarde.En die vrije aarde, wordt ons als indiaan in de schoot geworpen.De dagen versnellen.UCH.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Bovendien lach ik me slap.De drugsoorlog is allang verloren door Amerika=feit.Dus sukkels uit sukkellanden,stop met moorden en legaliseer.Bewuste akelige koelbloedige hellehonden.Zie je dan zelf niet dat je 7 domme koppen hebt???Waaruit de achtste geboren is!!En deze is dronken van haar misstanden die ze pleegt,en jullie allemaal de das om doet??MAAR jullie benen zijn slechts van leem. En zie ik zal een steen doen rollen, die u zal verbrijselen.Moge dat een feit zijn.Uch.Is weer eens wat anders dan namaste!

M. Brandenburg
M. Brandenburg
11 jaren geleden

Het is wederom vermakelijk dat slecht nieuws als dit er zolang over doet om dit forum te bereiken. Echter het is vooral slecht nieuws voor Obama, dus als we het niet vermelden is het er niet. Wanneer het wordt gebracht dan worden twee zaken dusdanig verwoven alsof het lijkt alsof Bush ook aansprakelijk is voor de daden van Obama. Echter de eerste operatie onder Bush was “Operation Wide Receiver”, een operatie die streng werd gevolgd en waarbij alle wapens inderdaad precies zijn gevolgd.

De Operaties die gigantisch in het gezicht van Obama is ontploft is de “Fast and Furious” operatie, iets waarbij Obama direct dicht bij is betrokken. Volgens klokkenluiders wilde Obama dit programma gebruiken door wapens terug op de VS markt te laten komen, om zijn tweede zoveelste paradepaardje te boosten, het vrije wapen bezit afschaffen. Gigantisch mislukt omdat de wapens in de oorlog tegen de Mex. overheid worden gebruikt, waarbij veel wapens niet werden gevolgd. Ach het is Obama.

legaal
legaal
11 jaren geleden

#3.M.Brandenburg,het is mooi weer,en denk je dat we dan al deze berichten gaan lezen.het is nu 20:59 en zit nu achter mijn scherm.er word uitgehaald naar Obama,die wel een machtige schaduw regering achter hem heeft.Obama is op dit moment nog een trek poppetje.het is zo gemakkelijk om achter je scherm kommentaar te geven,wacht maar af wat zijn taak in de toekomst is,je zou nog met stomheid verslagen zijn.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x