Internet

Weg bij Big Tech met de Snowden Phone en het Privacy Platform

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Digitale ID’s, Central Bank Digital Currencies (CBDC’s), digitale CO2 budgetten en digitale vaccinatiepaspoorten. Uit elke hoek van de samenleving wordt er een digitaal ‘hulpmiddel’ op ons afgevuurd. Voor veel mensen is het al lang duidelijk wat deze ‘hulpmiddelen’ daadwerkelijk zijn: dystopische, digitale controlemiddelen.

Hoewel het dankzij Snowden al bekend was dat de Big Tech giganten absoluut niks om onze privacy geven, komt nu ook het controle-aspect steeds dichterbij. Wat gebeurt er als jij zometeen een Digital ID weigert? Kan je nog bij je bestanden op Google Drive? Kan je nog inloggen op je Gmail/Outlook? Kan je nog inloggen op social media?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het is tijd voor een nieuwe relatie met technologie waarbij kernwaarden als privacy, veiligheid, free and open source software (FOSS) en decentralisatie van consensus voorop staan. Deze kernwaarden zorgen gezamenlijk voor resistentie tegen censuur/deplatforming/cancel culture.

Bekijk hieronder ons verhaal in 5 minuten:

De Snowden Smartphone (inc. toegang tot het Privacy Platform) is vanaf 11 januari weer te koop. Wil je hierover op de hoogte blijven? Laat dan je mailadres achter via snowdenphone.nl

Laat je e-mailadres achter via Snowdenphone.nl

4.7 52 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Advertorial

Deze advertorial is een gast-artikel. De inhoud van advertorials valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest

47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Laten het schorem een slag voor blijven. En overstappen op een betrouwbare smartphone zonder BigTech…

B.watervogel
B.watervogel
1 jaar geleden

Van degenen die al jarenlang reageren op sites als deze is wel al een profiel aangemaakt. Ze zijn daar denk ik al heel ver in. Als ze echt kwaad willen rollen ze sites als nfn op en kunnen ze degenen die stukjes schrijven wat aandoen. Ze laten sites als deze bestaan om te kijken waar de onvrede zit en gebruiken het als middel om de in hun ogen terroristen straks aan te pakken. Mijn koffertje staat reeds al heel lang gepakt mochten ze interesse voor mij hebben🤓

Mary
Mary
1 jaar geleden

C o n t r o l e is het einddoel.

Kale kip kan je niet plukken
Kale kip kan je niet plukken
1 jaar geleden

Ik heb een Snowden Pixel 6a sinds november. De telefoon was even wennen, maar nu wil ik niets anders meer.

Je de werk-apps (Big Tech, niet privacy vriendelijke apps) bijvoorbeeld afsluiten van je prive apps (privacy vriendelijke apps) zodat ze geen gegevens of informatie kunnen inzien. Ook kun je bijvoorbeeld je camera en microfoon uitschakelen en/of blokkeren, en tracking apps etc. blokkeren wat je privacy allemaal ten goede komt.

Niet iedereen hecht evenveel waarde aan zijn privacy. Met de aanstormende ellende van 2023 ben ik blij dat ik mijn privacy kan waarborgen. Denk bijvoorveeld aan dingen als het co2 bullshit budget, etc.

Back to top button
47
0
We lezen graag je reactie!x