CoronaBuitenland

Vaccinatiecampagne Nieuw-Zeeland loopt uit op drama, artsen luiden noodklok in open brief

Help anderen door deze info met je kennissen op je socials te delen!

De vaccinatiecampagne in Nieuw-Zeeland loopt uit op een groot drama. Mensen vallen na de prik bij bosjes dood neer. Het loopt zo erg uit de hand dat Nieuw-Zeelandse artsen een open brief hebben geschreven waarin ze de autoriteiten met klem oproepen om onderzoek te doen naar de sterfgevallen na vaccinatie. De artsen hebben zich verenigd onder de naam NZDSOS.

Ze schrijven dat na coronavaccinatie een schokkend aantal sterf- en letselgevallen is geregistreerd. Daarnaast zijn bepaalde systemen uitgeschakeld om de omvang van de schade te verhullen, zeggen de artsen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Kinderen en jonge mensen sterven en lijden. Ook veel gezonde ouderen zijn gestorven. Wij worden voorgelogen, stelt de groep. Health Forum New Zealand houdt alle overlijdens en letselgevallen na vaccinatie bij. In de database van de organisatie zijn ongeveer 500 sterfgevallen opgenomen. De artsen van NZDSOS noemen in hun open brief de (gefingeerde) namen van ongeveer een derde van alle slachtoffers. De echte namen zijn bekend bij de politie.

Humanitaire crisis

Het gaat daarbij met name om jonge mensen, zelfs kinderen, die plotseling en onverwachts zijn overleden, vaak na bloedproppen in de hersenen of het hart. NZDSOS spreekt van een ‘humanitaire crisis’. “Laat ons er in godsnaam voor zorgen dat onze parlementsleden en politie hier nu een einde aan maken!”

Eddie (13) uit Wellington stierf enkele dagen na de prik in zijn slaap, Joanna (15) zakte in haar badkamer in elkaar en overleed op weg naar het ziekenhuis, Timothy (33) stierf twee dagen na de prik aan een hartaanval, Annabelle (38) overleed in september 2021 twee uur na haar tweede prik. Het ziekenhuis erkende dat ze was gestorven door de prik, maar liet haar familie tekenen voor zwijgplicht.

Maggie (47) werd ziek na de booster, die ze volgens de lijkschouwer eigenlijk helemaal niet mocht krijgen omdat ze immuungecompromitteerd was. Mark (52) stierf na zijn tweede prik plotseling in zijn slaap.

Honderden

Alyss (31) werd door haar huisarts onder druk gezet om de prik te halen, ging overstag, kreeg na 10 dagen een hersenbloeding en overleed. Bodybuilder Alex (25) overleed in zijn slaap na zijn eerste vaccin. Satya uit Manurewa overleed in haar slaap na het vaccin. Ana (43), ook uit Manurewa, overleed vlak na haar booster in haar slaap. Lefty (23) kreeg na zijn tweede prik een fatale beroerte in zijn slaap.

Timothy, een gezonde zestiger, stierf drie uur na zijn eerste prik aan een hartaanval. En zo zijn er nog honderden van dit soort gevallen. De open brief is hier in zijn geheel te lezen.

4.8 152 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
2 jaren geleden

De kop in het zand blijven steken en boosteren maar, wat is er in godsnaam nodig om deze waanzin te stoppen?

Steven
Steven
2 jaren geleden

Maar nog geen één leider of parlementslid heb ik nog zien omvallen…

jan de wit
jan de wit
2 jaren geleden

Mn hart huilt. Doet die al jaren toen ik zelf ouder werd en mn kind nog nooit een prik, ook geen hielprik

Annette
Annette
2 jaren geleden

WAT EEN DRAMA! Dat is eigenlijk alles wat ik denk en hier dus schrijf.

Dit verhaal, verteld door deze groep van Nieuw-Zeelandse artsen, is wereldwijd gezien natuurlijk maar het topje van een gigantische ijsberg.

Hulde voor deze artsen, ofschoon ik mij toch niet aan de indruk kan onttrekken, dat dit véél beter véél eerder naar buiten had kunnen komen.

Het voelt voor mij toch een beetje als “mosterd na de maaltijd” EN als het kalf verdronken is, dempt men de put.”

Je leest in dit verhaal een kleine opsomming met allemaal namen van slachtoffers, van jong tot, in dit geval, 52 jaar.

Moet je je eens even voorstellen, hoeveel gezonde jaren AL deze personen hadden kunnen hebben, als zij niet waren gevallen voor de leugens van hun regeringsleiders.

En dan…. Wat zal er NU gaan veranderen, om nog méér slachtoffers te voorkomen?

Helaas kom ik tot maar één antwoord: HELEMAAL NIETS!

Zolang er in Nieuw-Zeeland een regeringsleider (Jacinda Arden) de scepter zwaait, uiteraard als Young Global Leader, geïnstrueerd en gemanipuleerd door de “grote” baas van het World Economic Forum, Klaus Schwab, verandert er niets.

In dit verhaal wordt het relatief kleine Nieuw-Zeeland ten tonele gevoerd. Zoals ik het zie, zal dit OOK in vele andere landen het geval zijn. Specifiek de Westerse landen, waaronder natuurlijk de meeste landen binnen de EU.

Even off topic:

Vanochtend las ik een kort bericht, waarin stond dat ONZE regering (die al lang niet meer onze regering is) weer een nieuw onzinnig plan heeft bedacht:

Zij (en dan absoluut niet namens mij) gaan namelijk helpen om de Oekraïne weer op te bouwen.

Terwijl ons eigen land met zijn inwoners langzaam maar zeker in het moeras verdwijnen, is het natuurlijk volkomen logisch om de laatste centen daar in die bodemloze put te smijten.

Steeds méér inwoners van ons kleine landje staat inmiddels het water tot de lippen en hulp valt zeker niet te verwachten.

Onze regering wacht gewoon geduldig af, tot je verzopen bent, onder het mom van: Opgeruimd staat netjes!.

Back to top button
127
0
We lezen graag je reactie!x