Binnenland

Flashback: RIVM noemt grootschalige vaccinatie als mogelijke oorzaak suboptimaal immuunsysteem

Help door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er wordt op dit moment op grote schaal gevaccineerd tegen corona. Kan dat nadelige effecten hebben op het immuunsysteem van mensen? In 2013 publiceerde het Nationaal Kompas Volksgezondheid, een website gemaakt door het RIVM, een artikel over de mogelijke oorzaken van een suboptimaal immuunsysteem. De website is sinds november 2016 niet meer bereikbaar en verwijst nu door naar Volksgezondheidenzorg.info, ook van het RIVM.

In het artikel valt te lezen dat een suboptimaal immuunsysteem kan samenhangen met grootschalige vaccinatie. Onder het kopje ‘grootschalig gebruik vaccins en lagere infectiedruk zijn boosdoeners’ staat: “De samenstelling van vaccins kan mogelijk het evenwicht tussen onderdelen van het immuunsysteem in belangrijke mate beïnvloeden, waardoor een hogere IgE-productie wordt veroorzaakt.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Verstoord evenwicht

“Verder kan ook de voor veel humane vaccins gebruikte ‘hulpstof’ ALUM het evenwicht binnen het immuunsysteem verstoren (Speidel et al., 1997). Betere ‘hulpstoffen’ zijn beschikbaar, maar deze zijn nog niet grootschalig bij de mens getest op werkzaamheid en veiligheid,” aldus de auteurs van het RIVM.

Ze schrijven: “Het eindresultaat van verminderde infectiedruk en grootschalige vaccinatie met onder andere ALUM-bevattende vaccins kan een verstoord T1/T2 evenwicht (teveel T2) zijn, met daaraan gekoppeld overproductie van IgE.”

Boosterprikken

In Israël worden boosterprikken intussen beschikbaar gesteld voor vrijwel iedereen. In de Verenigde Staten en Europa is veelal besloten de booster alleen toe te dienen aan ouderen en andere risicogroepen.

De Wereldgezondheidsorganisatie gaf vorige week de aanbeveling een derde dosis van goedgekeurde vaccins aan te bieden aan mensen met een verlaagde weerstand.

4.8 57 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

De Angstige Hersenloze Gevaccineerde Kudde Collaborateurs heeft willens & wetens op “Geheel” Vrijwillige basis GEGARANDEERD hun Immuunsysteem Compleet naar de klote geholpen met deze Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Vuilnisbak-VacciNazi…Dat was namelijk precies de bedoeling van Operatie-Depopulatie COVID-1984…Voor de VacciNazi was hun Immuunsysteem namelijk nog minimaal 16x Sterker dan welke VacciNazi dan ook (Zwakkere Ouderen & Mensen met Onderliggend Lijden uitgesloten)…Op dit moment hebben alle Gevaccineerde Hersenloze Schapen hun Ziel & Gezondheid GRATIS WEGGEGEVEN aan die Duivelse Bill Gates of Hell….

Annette
Annette
2 jaren geleden

Mag ik héél eerlijk zijn? Ik vind dit een zeer ingewikkeld verhaal.

Wat ik hier WEL uit pik, is, dat het RIVM in 2013 dus schijnbaar nog wel op een eerlijke manier onderzoek deed.

Het feit dat deze gegevens nu niet meer beschikbaar zijn, zegt eigenlijk al genoeg.

En dan die hulpstoffen…. Zij weten niet eens wat deze stoffen in een menselijk lichaam kunnen veroorzaken.

Het is allemaal onder één noemer te vangen: wij moeten allemaal dienen als proefkonijnen.
Het is niet anders dan een wereldwijd experiment en dan één zonder nu al te weten, wat daar de uitkomst van is.

En ook het feit, dat er in ieder land op een andere manier mee wordt omgegaan: in Israël geven ze de boosterprik maar gewoonweg aan de hele Israëlische bevolking, terwijl dat in andere landen alleen gegeven wordt aan de ouderen.

Schiet mij maar lek! Ik begrijp er helemaal geen sikkepit meer van.

Vanochtend las ik, dat Diederik weer met een dreigement kwam: óf er komt weer een algehele lock down óf er komt een vaccinatieplicht.

Ook uiteraard weer bedoeld om de mensen tegen elkaar op te zetten.

Wat mij betreft doen ze dan maar een lock down ALLEEN voor ongevaccineerden.

Dat prefereer ik boven het verplicht stellen van vaccinatie of een algehele lockdown.

Maar goed: dat is uiteraard MIJN mening.

rrr
rrr
2 jaren geleden

Het is nooit deugdelijk aangetoond dat vaccinaties het immuunsysteem verbetert maar er zijn wel zeer veel studies die bevestigen dat door vaccinatie het immuunsysteem ondermijnt/verzwakt wordt. Slechts in acute situaties zoals slangenbeet etc. kan een vaccin bescherming bieden. Alle maatregelen in deze coronahoax zoals lockdowns, afstandsregels, mondkapjes lijken juist het immuunsysteem te ondermijnen blijkt uit vele studies.

Niet bang
Niet bang
2 jaren geleden

Vaccinatie is een eigen keuze, toch???!!!!
Wat deze coronacrises mij heeft geleerd. Ik vertrouw op mijn eigen geest en lichaam. Ben een dankbaar mens. Leef in het hier en nu.

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x