Homepagina » Gezondheid » Vitamine B17: De grootste cover-up in de geschiedenis van kanker?
Vitamine B17: De grootste cover-up in de geschiedenis van kanker?

Vitamine B17: De grootste cover-up in de geschiedenis van kanker?

Heb je weleens gehoord van vitamine B17 of laetrile? Dit stofje werd in 1977 door de Amerikaanse geneesmiddelenautoriteit FDA verboden en later in 27 staten weer gelegaliseerd.

De grootste concentratie vind je in abrikozenpitten. Vitamine B17 werd aangeprezen als supplement dat tegen kanker zou beschermen. Het antikankerstofje in laetrile staat bekend als amygdaline, een glycoside die ook voorkomt in de pitten van kersen, appels, pruimen en perziken.

Waarom wordt B17 niet voorschreven door artsen? De Amerikaanse auteur G. Edward Griffin schreef hierover: “Er is een middel tegen kanker bekend en het komt uit de natuur, maar het is niet beschikbaar voor het grote publiek omdat het niet kan worden gepatenteerd. Daarom is het niet aantrekkelijk genoeg voor de farmaceutische industrie.”

Vitamine B17 bevat glucose en waterstofcyanide. Benzaldehyde en cyanide gaan samen de strijd aan tegen kankercellen. De meeste artsen claimen dat B17 giftig is, maar volgens velen is dit een mythe.

Arts John A. Richardson begon de vitamine ‘illegaal’ te gebruiken voor de behandeling van patiënten in zijn kliniek in San Fransisco. B17 werkte volgens Richardson beter dan conventionele behandelingen.

De FDA ziet laetrile als een niet-goedgekeurde behandelingsvorm. Toch zijn er veel mensen die zweren dat ze kankervrij zijn geworden door B17.

Het Sloan Kettering kankercentrum in New York reageerde boos op de kruistocht van de FDA tegen B17. Het centrum bestudeerde vijf jaar lang de antikankerwerking van B17 en kwam tot de conclusie dat:

  • Het de algehele gezondheid van de kankerpatiënt ten goede komt
  • Het kanker kan helpen voorkomen
  • Het de verspreiding van kanker bij muizen tegengaat
  • Laetrile de groei van tumoren tegenhoudt
[Buy Non GMO Seeds]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

DE grootste zou ik niet zeggen, maar wel 1 van de velen als het gaat om zelf genezing via voeding.

Liz.
Liz.
5 jaren geleden

Apricot kernel contains a toxic chemical known as amygdalin. In the body this chemical is converted to cyanide, which is poisonous. There was interest in using apricot kernel to fight cancer because it was thought that amygdalin was taken up first by cancer cells and converted to cyanide. It was hoped that the cyanide would harm only the tumor. But research has shown that this is not true. The amygdalin is actually converted to cyanide in the stomach. The cyanide then goes throughout the body, where it can cause serious harm, including death.

jenne
jenne
Reactie op  Liz.
5 jaren geleden

Er zijn gevallen bekend, van mensen die teveel Amandelen eten, zelfde verhaal cyanide vergiftiging, planten kunnen gezondheid brengen, maar ook ziekte en zelfs doden, dus nooit langs de weg wandelen, een sprietje van het één of andere in je mond steken, kan vervelende gevolgen hebben !

Hans
Hans
Reactie op  jenne
2 jaren geleden

Fake nieuws.Wie zijn die personen die overleden zijn?

Ik kan je honderden voorbeelden geven van personen die genezen zijn.

Adriaan
Adriaan
Reactie op  Liz.
2 jaren geleden

Ik kan eigenlijk maar een ding vertellen over abrikozenpitten,en dat is dat ze geweldig zijn. Zonder deze pitjes was ik misschien niet meer onder de levende geweest ! de eerste dag heb ik er 50 opgegeten,verdeeld over een aantal uren, De volgende dag 100 stuks en dat 3 maanden lang. Nadat mijn longarts n vlek van maar liefst 6 en n halve centimeter op mijn long had geconstateerd,werd er na 5 weken besloten om de helft van mijn ene long te verwijderen. Maar ik voelde me al een stuk beter,dus zei ik tegen haar laten we eerst nog maar eens n foto nemen,en als de vlek groter is geworden,mag er geopereerd worden. Toen ik terug kwam voor de uitslag,vertelde ze me lachend dat ze nog overleg had gehad met de Radioloog,en dat ze beide niet snapte dat mijn lichaam zich zelf aan het herstellen was. Maar dat maakte niet uit,geen operatie alleen nog n paar jaar controle. Nu zijn we ruim 3 jaar verder, en ben ik nog steeds op aarde. Nu eet ik de pitjes preventief,ongeveer 1 per 10 kilo lichaamsgewicht

Martin
Martin
Reactie op  Adriaan
2 jaren geleden

Ik kan hier ook positief op reageren. Mijn vrouw heeft een jaar lang een combinatie gebruikt van ‘Essiac’ thee en abrikozenpitten nadat eerst eierstokkanker was vastgesteld. Gedurende dat jaar was de oncoloog erg verbaasd over haar goede gezondheidstoestand. Nu zijn de pitten verboden en kan ze die dus niet meer gebruiken. Resultaat: een teruggekeerde tumor tussen lever en alvleesklier. Hartelijk dank aan de corrupte overheid die de BIG-Farma steunt door werkende producten te verbieden en de mensen te verplichten om deel te nemen aan het Big-farma bedrog om daar miljoenen aan te verdienen.

Natalia
Natalia
Reactie op  Adriaan
2 jaren geleden

Goedemiddag adriaan
ik zou graag willen weten verpulver je de pitten.

vr gr natalia

trackback
BOINNK!!! | Eindrtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart
5 jaren geleden
trackback
BOINNK!!! | Vitamine B17: De grootste cover-up in de geschiedenis van kanker?
5 jaren geleden

[…]  9 juli 2015 07:30     4 Reacties     1968 keer […]

Emile
Emile
5 jaren geleden

Heb zelf nog een zak van de bittere perzik pitten, heb er in het begin een paar van genomen en je moet er idd voorzichtig mee zijn, lichthoofdig en tijdelijk hartslag verandering, ze waarschuwen altijd voor een overdosis, ik kan me zeker voorstellen dat het dodelijk kan zijn als je een handvol naar binnen werkt.
Toen ik de kilozak kocht werd er verteld om ze te verpulveren en dan te mixen met appelmoes, appelmoes laat het stofje makkelijker opgenomen worden door het lichaam als ik het me nog goed kan herinneren.
Ik heb de zak nog steeds, kan altijd handig zijn.

Emile
Emile
Reactie op  Emile
5 jaren geleden

Abrikozenpitten uiteraard ipv perzikpitten 🙂

huisheks
huisheks
Reactie op  Emile
5 jaren geleden

wietolie ook goed en NIET giftig…

Enkidoe
Enkidoe
Reactie op  huisheks
5 jaren geleden

Wietolie is geen wondermiddel. Gebruik het zelf al een jaar tegen astma maar ga het afbouwen. Kom niet van de klachten af.

EllenB
EllenB
Reactie op  Enkidoe
5 jaren geleden

Ik heb het aangeschaft voor mijn chronische rugpijn, maar bij mij helpt het ook niet.

redice
redice
Reactie op  Enkidoe
5 jaren geleden

de wietolie die je koopt bevat geen werkende stoffen meer, is weer platte commercie geworden, je moet het zelf kweken en extraheren uit de plant, wat je zelf doet, doe je beter en je weet wat erinzit

Wim
Wim
5 jaren geleden

Gewoon je groenten eten en niet achter de school bankers gaan. De techniek is nu hun kleine god.

Ellen
Ellen
5 jaren geleden

De geneeskracht wordt juist ontleend aan haar giftige werking. Het is de dosering waar het om gaat!!! Krijg je een overdosis binnen, dan is het schadelijk ja! Abrikozenpittenpoeder is verkrijgbaar als supplement genaamd Candinorm. Hierin zit o.a. 100 mg per tablet abrikozenpittenpoeder. Het heeft mij uitstekend geholpen om de hardnekkige Candida weer onder controle te krijgen. (Terugdringen naar normale leefomgeving). Ik heb geen enkele schade ondervonden aan dit middel. Het bevat nog een aantal andere goed werkende stoffen en werd voorgeschreven door een moerman orthomoleculair arts.
Het is in feite net als met vele andere giftige stoffen in planten. Planten en kruiden zijn niet altijd veilig omdat ze natuurlijk zijn, dus let op met suppletiemiddelen die een ieder zo kan verkrijgen bij de reformwinkel. Om beter te worden kan het nodig zijn juist deze middelen (tijdelijk) in te zetten, met aandacht voor dosering en eventuele nodige controle op de functie van organen zoals lever en nieren! (Net als i.g.v. sommige reguliere medicatie eigenlijk.) Het is i.g.v (ernstige) ziekte danook het beste om niet zelf te gaan dokteren maar wanneer je ziek bent en je wilt de alternatieve weg bewandelen doe dat dan met de begeleiding van een natuur arts!

S. Teunissen
S. Teunissen
5 jaren geleden

Leuk dat ze zeggen dat de pitten van abrikozen in de maag cyanide zou aanmaken, maar laten we het geheel in het juiste perspectief blijven zien.
Alsof de chemotherapieeën zonder gevaar zouden zijn. Nou echt niet, het is ook één en al bocht!

gijs
gijs
5 jaren geleden

Jenne,

als je chemo krijgt om je leven iets te verlengen en waarom dan geen b17 nemen ?

als je zelf niet in dat stadium bent geef dan geen commentaar naar anderen die er wel in zitten,
ook al zijn er mensen in je omgeving die er wel zo voorzitten dan is dat nog anders dan dat jij zelf zover bent
het is niet leuk als je zo ziek bent en je wilt iets proberen dat mogelijk kan helpen en je dan zoveel commentaar krijgt van anderen
wees s positief en steun diegenen die er zo voor zitten en laat hun eten en drinken wat ze willen
de laatste hoop ontnemen van doodzieke mensen is helemaal niet nodig
sja ook ik heb iets gebruikt en ja ik werd nog speciaal gebeld en het werd telefonisch ten zeerste afgeraden door de artsen en specialist
gebruik niets ……….niet doen …………….waren de woorden, die vergeet ik niet weer
zou jij ook niet moeten uitspreken
de uitslag nadat alles weg was gehaald en onderzocht ???????
u bent genezen 0 verkeerde cellen …….sorry

op mijn vraag om voor de operatie alles opnieuw te bekijken zeiden ze nee want het zou onmogelijk zijn om hier van te genezen (ondanks chemo ed )

daarom laat diegenen toch die ook maar iets willen proberen

Adriaan
Adriaan
Reactie op  gijs
2 jaren geleden

Gijs i love you

Thomas
Thomas
2 jaren geleden

Ik kan iedereen het boek van Gabor Lenkei Wat u niet mag weten over uw gezondheid aanbevelen. Daarin wordt duidelijk dat we structureel een vitamine tekort hebben. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid is ook te laag. Vitamine b17 wordt hierin ook aanbevolen. Een kleine stam ergens verborgen in de jungle gebruikt deze bittere amandelen voor alles en nog wat. Deze mensen worden gemiddeld over de honderd jaar oud en zien er jongere uit dankzij deze pitten. En geen enkel mens van deze stam heeft ooit kanker gehad. Ik gebruik ze preventief 5 pitten per dag (verdeeld over de dag) en neem extra vitamine in Supradyn extra forte en 1000 milligram vitamine c erbij. Ik voel me uitstekend. Voordat ik dit deed kwam ik in het ziekenhuis te liggen met een longontsteking (fikse) meteen in het ziekenhuis begonnen met het innemen van extra vitamine en een extra hooge dosis vitamine c. 5 dagen later liep ik het ziekenhuis uit. En liet verbaasde artsen achter. Zo snel opknappen van een longontsteking hadden ze nog nooit gezien. Sindsdien neem ik dagelijks mijn portie in. Met de amandelen ben ik begonnen na mijn ontslag omdat men bij mij nog een endoscopie wilde doen vanwege mijn donkere ontlasting. Gelukkig had ik niks en ben ik kerngezond. Ook kreeg ik nog een bloed onderzoek en daar waren de waarde uitstekend, beter dan de gemiddelde zeiden ze. Ik ben ervan overtuigd dat extra vitamines mijn gezondheid enorm ten goede is gekomen. De amandelpitten zijn naar mijn mening veilig en bevordert mijn gezondheid. Maar ik raad iedereen aan niet meer dan vijf pitten per dag te nemen. Begin eerst met één pit en bouw dit langzaam op. Als je kanker hebt ga altijd naar de dokter en laat j́e goed informeren over de behandelingen die mogelijk zijn. Maar ik zou zeker overwegen om mezelf te behandelen met vitamine b17.

x

Check Also

coronavaccin

Proefpersonen coronavaccin hebben dag lang last van migraine, koorts

In Europa is de beoordeling van het ...

singer-songwriter

Singer-songwriter heeft oplossing voor pandemie: ‘Zet je tv uit’

Mensen, er heerst inderdaad een pandemie. Maar ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x