Gezondheid

Vitamine B17: De grootste cover-up in de geschiedenis van kanker?

Help mee door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Heb je weleens gehoord van vitamine B17 of laetrile? Dit stofje werd in 1977 door de Amerikaanse geneesmiddelenautoriteit FDA verboden en later in 27 staten weer gelegaliseerd.

De grootste concentratie vind je in abrikozenpitten. Vitamine B17 werd aangeprezen als supplement dat tegen kanker zou beschermen. Het antikankerstofje in laetrile staat bekend als amygdaline, een glycoside die ook voorkomt in de pitten van kersen, appels, pruimen en perziken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Waarom wordt B17 niet voorschreven door artsen? De Amerikaanse auteur G. Edward Griffin schreef hierover: “Er is een middel tegen kanker bekend en het komt uit de natuur, maar het is niet beschikbaar voor het grote publiek omdat het niet kan worden gepatenteerd. Daarom is het niet aantrekkelijk genoeg voor de farmaceutische industrie.”

Vitamine B17 bevat glucose en waterstofcyanide. Benzaldehyde en cyanide gaan samen de strijd aan tegen kankercellen. De meeste artsen claimen dat B17 giftig is, maar volgens velen is dit een mythe.

Arts John A. Richardson begon de vitamine ‘illegaal’ te gebruiken voor de behandeling van patiënten in zijn kliniek in San Fransisco. B17 werkte volgens Richardson beter dan conventionele behandelingen.

De FDA ziet laetrile als een niet-goedgekeurde behandelingsvorm. Toch zijn er veel mensen die zweren dat ze kankervrij zijn geworden door B17.

Het Sloan Kettering kankercentrum in New York reageerde boos op de kruistocht van de FDA tegen B17. Het centrum bestudeerde vijf jaar lang de antikankerwerking van B17 en kwam tot de conclusie dat:

  • Het de algehele gezondheid van de kankerpatiënt ten goede komt
  • Het kanker kan helpen voorkomen
  • Het de verspreiding van kanker bij muizen tegengaat
  • Laetrile de groei van tumoren tegenhoudt

[Buy Non GMO Seeds]

4.8 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

DE grootste zou ik niet zeggen, maar wel 1 van de velen als het gaat om zelf genezing via voeding.

Liz.
Liz.
8 jaren geleden

Apricot kernel contains a toxic chemical known as amygdalin. In the body this chemical is converted to cyanide, which is poisonous. There was interest in using apricot kernel to fight cancer because it was thought that amygdalin was taken up first by cancer cells and converted to cyanide. It was hoped that the cyanide would harm only the tumor. But research has shown that this is not true. The amygdalin is actually converted to cyanide in the stomach. The cyanide then goes throughout the body, where it can cause serious harm, including death.

trackback
BOINNK!!! | Eindrtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart
8 jaren geleden
trackback
BOINNK!!! | Vitamine B17: De grootste cover-up in de geschiedenis van kanker?
8 jaren geleden

[…]  9 juli 2015 07:30     4 Reacties     1968 keer […]

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x