Paranormaal

‘Houseclearer’ Juno Burger verdrijft geesten uit je huis en ontdoet het van onreine energie

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Juno Burger is een zogeheten housclearer, hij ontdoet huizen van ‘onreine energie’. Hij weet als geen ander hoeveel invloed een energieverstoring in een pand kan hebben. De Stentor ging met hem op pad.

“Als ergens veel emotionele spanningen zijn geweest, zoals angst of verdriet, dan kunnen die blijven hangen,” aldus Burger. “Die spanning onttrekt vervolgens energie aan de omgeving, voedt zich er als het ware mee. Hoe langer dat duurt, hoe lager het energieniveau in de ruimte.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ook de energie van de bewoners neemt volgens Burger dan af, waardoor vaak psychische of lichamelijke klachten ontstaan. In China is het energetisch laten reinigen van je woning of kantoor de normaalste zaak van de wereld, net als in andere Aziatische landen.

Onzichtbare hand

“Ik heb eens een huis in Aerdenhout gecleard, waar naar mijn gevoel iemand had gewoond met suïcidale gedachten,” vertelt Burger. “Toen ik dat de huidige bewoonster vertelde, schrok ze zich rot. Haar dochter van 7 had al een paar keer gezegd dat ze het leven niet meer leuk vond, dat ze wilde dat het stopte. Bleek dat het meisje oude spanningen uit het huis oppikte en die verwarde met haar eigen emoties.”

Burger komt naar eigen zeggen ook wel eens geesten tegen. “Ik liep rond in een huis in Haarlem, en toen ik met de bewoners in de wc stond, voelden we alle drie een vrieskou binnenkomen en zagen we hoe het kraantje door een onzichtbare hand werd opengedraaid.”

Romeinse legerbasis

Hij komt geregeld bij bedrijven, waarna het ziekteverzuim daalt of de omzet stijgt. “Dat zijn meetbare factoren,” zegt hij.

Burger zegt al heel wat klanten te hebben geholpen in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn, die gebouwd is op een Romeinse legerbasis. “Een woonwijk op een historische plek waar zelfs veldslagen zijn geweest, dat is vragen om problemen.”

[AD]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Juno Burger doet het zelfde werk als de Christus die weer terug is op Aarde.

Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Dat soort dingen deed ik 12-15 geleden ook met regelmaat.

Berenbotje
Berenbotje
8 jaren geleden

Daarom wilden oudere volken (denk aan Indiers) geen wc in hun huis en gingen ze buiten poepen. Poepgeur trekt ook laagsoortige wezens aan.

angelos
angelos
8 jaren geleden

Het zal wel; ik geloof er niet zo in

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x