Homepagina » Binnenland » Ze zijn echt helemaal knettergek geworden in Brussel. Kamerlid legt uit waarom we uit de EU moeten
Ze zijn echt helemaal knettergek geworden in Brussel. Kamerlid legt uit waarom we uit de EU moeten

Ze zijn echt helemaal knettergek geworden in Brussel. Kamerlid legt uit waarom we uit de EU moeten

De Nederlandse bijdrage aan de EU dreigt de komende jaren met liefst 62,5 procent te stijgen, meldt het FD.

De Europese Commissie wil tot grote ergernis van het kabinet de nieuwe Europese meerjarenbegroting voor de periode 2021-2027 fors omhoog gooien.

Ons land maakt komend jaar bruto acht miljard over aan Brussel. De jaarlijkse afdracht zal volgens bronnen in 2027 uitkomen op 13 miljard euro als Brussel haar zin krijgt.

Onacceptabel

Veel Tweede Kamerleden vinden deze stijging onacceptabel.

“Nederland is deze eeuw de grootste nettobetaler van de EU,” reageerde Kamerlid Vicky Maeijer (PVV).

“Al jarenlang betalen wij voor Bulgaarse nepkastelen, Spaanse en Griekse vliegvelden waar nooit een vliegtuig zal landen en flessen champagne op bijeenkomsten van de Europese Raad,” vervolgde ze.

Gedrocht

Ondertussen hebben we helemaal niets meer te zeggen over onze eigen grenzen en pensioenen.

“De EU is een gedrocht,” benadrukte Maeijer. “We moeten er dus uit. Uit die EU.”

Ze wees erop dat we het geld veel beter kunnen uitgeven aan onze ouderen, zorg en lastenverlichting voor alle Nederlanders.

Bij lange na niet genoeg

Zoals gezegd kost Brussel ons komend jaar meer dan acht miljard euro.

Maeijer: “Zoals altijd is dat natuurlijk bij lange na niet genoeg om alle plannetjes van die eurofielen in Brussel te betalen.”

Knettergek

Dus ze willen meer geld, meer van ons, aldus het Kamerlid.

“Ze zijn echt helemaal knettergek geworden in Brussel,” besloot ze.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • IIS schreef:

  Sorosmaffia, zionistenmaffia, Rothschildmaffia, Bildergmaffia (met Israhell met dictatuur en bilmaatje Saoedi-Arabië) De gehele EU staat onder aanvoering van al deze criminelen.

  George Satan Soros:

  …..”For Soros, the rise of nationalism in Europe, North America, and throughout the globe is nothing more than a coincidence.

  “I have to admit that the tide has turned against me, but I don’t think that I have failed,” Soros said during a separate interview with NPR radio.

  “[Trump] is an aberration, and he is clearly putting his personal interests ahead of the national interests,” Soros told reporters from the NYT. “I think it will contribute to his demise next year. So I am slightly predicting that things will turn around.”

  In the same interview, George Soros, who’s one of the largest donors of leftist parties in Europe and America, said that he believes Trump will lose in the 2020 election and that Massachusetts Senator Elizabeth Warren is “the most qualified to be president.”….https://voiceofeurope.com/2019/10/george-soros-globalism-will-triumph-over-nationalism/

  Ongelooflijk hoe drze onmenselijke monsters honderden miljoenen slaven van ons kunnen maken en lsnden hun identiteit weten af te pakken zoals de echte Joden werden gemerkt en afgemaakt in concentratiekampen. DE EU IS EEN NAZI CONCENTRATIEKAMP….

  En daarbij zullen de nep joden met maffia lid Christine Lagarde via de uit controle geraakte ECB europa de finale nekslag moeten toedienen. Vergelijk de huidige ECB met kanker dan is kanker dlechts een griepje.

  Maar, hoe machtig deze criminelen ook zijn, er moet ergens iemand of iets zijn wat machtiger is en deze hele zionistische maffia bende hun Waterloo geeft voordat ze kans ziet verder te gaan met hun vernietigende psychopatische macht en de gehele wereld te vernietigen en miljoenen of miljarden mensen om te brengen.

  Waar is de ‘hogere’ als je deze nodig bent!!??

  20 likes
  • André schreef:

   De ‘hogere’ dat zijn wij. We moeten het alleen nog met zijn allen gaan beseffen.

   19 likes
   • IIS schreef:

    @André

    Helemaal eens. De gebalde energie van een volk zal onmiskenbaar zijn kracht kunnen tonen. Behalve die van een paar goedgelovige of gekochte overheidsdienaren, de schapen die zich naar het slachthuis laten brengen, maar die zijn sowieso al verloren.

    11 likes
    • Rob schreef:

     Daarom wordt er ook vaak gezegd dat ze alleen maar uit angst ons onder controle proberen te houden. Ze zijn bang voor ONS, niet andersom. Wat de meeste mensen ervaren is onmacht. Maar als mensen het zat zijn en hun KRACHT bundelen dan is het over en sluiten met het hele machtsvertoon. Dat zie je in Den Haag al met de boeren gebeuren. Die komen gezamelijk daar naartoe en de betreffende ministerie schijt meteen 7 kleuren stront, uit angst voor de boeren. Dus moet de minister beschermd worden en daarvoor zetten ze het leger in. Het is een stelletje lafbekken wat daar in het binnenhof zit, ze kunnen zelf helemaal niets.

     12 likes
  • IIS schreef:

   ….De huidige politiek die onder controle is van de zionistische maffia moeten allen, politici en zio maffia, met hete pek en veren door de straten worden gejaagd voor het te laat is. Er zullen hardere maatregelen nodig zijn om dit hele zooitje machthebbers uit hun holen te roken en duidelijk maken dat de mensen het niet meer pikken en zich niet langer bloot laten stellen aan Soros import gevaar (bijv. Bioscoopmoord Groningen) en moord en rooftochten van de overheid, banken en politiek.

   Dit land is het MEER DAN zat!!! C’est Ca!!

   En tegendraads gedacht: laat Rothschild Engeland vooral in de EU!! Nu ze natte voeten krijgen bij dit zinkende schip willen ze deze hele vieze failliete EU prak bij ons leggen en de kont er uitdraaien??? Engeland moet in de EU blijven en samen met de andere landen ten ondergaan!! Samen uit, samen thuis!

   8 likes
 • Jeff schreef:

  Intussen heeft het IMF aangekondigd dat NL meer geld moet uitgeven … nou dat is bij deze dan toch opgelost. Want onze gerespecteerde premier, tikt gewoon af hoor. Dat er hier mensen op straat worden afgeknald of geen droog brood meer kunnen verdienen, zal hem zijn anus oxideren. Ik blijf het roepen; COUP! nu

  26 likes
 • salvar schreef:

  de mensen (de meesten) lopen als zombies rond en denken of zeggen is er wat aan de hand dan heb ik iets gemist?
  ze merken pas iets als hun zakken leeggeroofd zijn.
  de brexit is een opgezet spel .
  ik zou ook willen dat we uit het nazirijk zouden gaan.

  18 likes
 • Mrs. No-one schreef:

  Hoogste tijd voor de grote ‘reset’: Met ons allen eerst uit de EU en wel met ons allen weer terug naar de BRON, waar we met ons allen als ziel, daar ooit uit voort kwamen, kunnen we vandaar uit eens rustig gaan kijken welk een gezond a-dictatoriaal systeem we wel op Aarde kunnen gaan introduceren: Namaste!

  10 likes
 • Rini schreef:

  We gaan naar de kl*te…..

  8 likes
 • lammert schreef:

  Hee mrs. any-one, all-one,

  Helemaal eens. Terug naar de bron die al het leven voedt!! En een systeem is er al, waarbij ieder mens nodig is om er een sukses van te maken. Rudolf Steiner schreef en vertelde er begin vorige eeuw over, te weten vrijheid in het maatschappelijk leven, gelijkheid voor de wet en broederschap in de economie, dwz. samenwerken, totaal anders dan concurreren. (con = knettergek!)
  Concreet: de (r)overheid, ook wel overhead genoemd, houdt zich uitsluitend bezig met voorwaarden scheppen (wetten maken) zo, dat ieder mens tot zijn/haar recht kan komen, dus vrijheid van onderwijs (bovenwijs misschien?), vrijheid om zelf behandelaar te kiezen, dus chemisch of natuurluck!
  Terug naar de bron, naar lokaal, werken in associaties, consument, handel en producent.
  Namasté

  5 likes
 • Jantje schreef:

  Vergeet de spaanse snelwegen niet. Het hele snelwegennet in Spanje is dubbel aangelegd. 1 gratis, was er al en daar rijdt bijna iedereen en 1 bijna verlaten tolwegen net, aangelegd met EU geld, waar je alleen mafia figuren en hotemetoten ziet rijden.
  Ik reed langs afslagen er naar toe, vandaar mijn kennis.

  2 likes
 • dna schreef:

  StasiNazis zijn ook totaal opdringerige narcistische psychopatische verkeerde levensvormen en dienen geen macht te krijgen, maar goed, dat ligt dan weer aan de collectieve intelligentie van het misleide volk.

  1 likes
 • Elise schreef:

  Oplossing?: De Nederlandse EU gasten een minimum maandinkomen geven. Andere EU gasten, hun hoogte minimum inkomen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  pensioen

  Eerste Kamerlid haalt uit: D66 vindt verlaging pensioen met 400 euro NORMAAL

  Miljoenen Nederlanders dreigen gekort te worden op ...

  coronavaccin

  Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek

  Tijdens testen met het coronavaccin van AstraZeneca ...

  >