Natuur en Milieu

Friesland in de ban van spectaculaire UFO-wolk. Ooggetuigen stuurden massaal foto’s in

Help door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een grote UFO-wolk hield zondagavond de gemoederen bezig in Friesland. Sommige mensen parkeerden hun auto om het verschijnsel vast te leggen, schrijft Weerplaza.

De site ontving veel foto’s uit Friesland van het spectaculaire fenomeen. Onder meer vanuit Sneek, Bolsward en Sandfirden werden beelden doorgestuurd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens Weerplaza wordt het fenomeen met deze uitmuntende kwaliteit niet vaak waargenomen. De wolk ziet er misschien onheilspellend uit, maar is onschuldig.

Zeer mooi

“Wat we zien is onschuldig, maar zeer mooi,” klinkt het. “Dus geen UFO, tornado, of ander noodweer, maar een onschuldige wolk, die als het ware zijn ei niet kwijt kan, of beter gezegd zijn kop.”

Wat was het dan wel? “We zien hier een forse stapelwolk die wil doorgroeien naar hogere sferen,” stelt de site. “Dat lukt niet omdat er een inversie aanwezig is.”

Een soort UFO

“Dit is een warme luchtlaag boven een koude luchtlaag. Lucht kan opstijgen zolang de omgevingslucht kouder is, maar als de omgevingslucht warmer wordt lukt dit niet meer.”

De lucht stroomt horizontaal en licht dalend weg. Doordat de lucht tijdens het dalen enigszins opwarmt, lost de wolk aan de randen op en zo vormt zich in de lucht een pannenkoek of een soort UFO.

Bekijk hier meer foto’s van het fenomeen.

Foto: Waling Westra

[LC]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
5 jaren geleden

Zie de natuur kan prachtig zijn ………

Bewust
Bewust
5 jaren geleden

Het ziet er niet natuurlijk uit . Zou me niets verbazen als het het gevolg is van een HAARP experiment , eventueel in combinatie met Chemtrails .Kijk maar naar de madeliefvormige bloemstrepen in de buitenring .Maar echt lief zijn ze niet …… Geo-enginering dus . We moeten er maar aan geloven , dat het weer heel makkelijk te manipuleren is . Net als de mens . Waar gaat dit heen ?????

deze
deze
5 jaren geleden

prachtig en machtig !

maar er is wel iets gaande.. let maar eens op de wolkenformaties die de afgelopen dagen weer zwaar boven ons kop hingen/hangen
nu weer strak en helder.. valt gewoon op dat er echt denk ik een ” luchtje ” aan zit
( zie ook artikel elders op de site ) geopoltiek

groet

Frans
Frans
5 jaren geleden

Wat je ook ziet is; dat cumuluswolken zich niet kunnen ontwikkelen naar boven omdat de bovenlucht is afgesloten door een laag chemtrailswolken. waarboven het warmer is.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x