Homepagina » Het Complot » Is miljardair Jeffrey Epstein nog in leven? Deze samenzweringstheorieën verspreiden zich als een lopend vuurtje
Is miljardair Jeffrey Epstein nog in leven? Deze samenzweringstheorieën verspreiden zich als een lopend vuurtje

Is miljardair Jeffrey Epstein nog in leven? Deze samenzweringstheorieën verspreiden zich als een lopend vuurtje

De dood van de omstreden miljardair Jeffrey Epstein heeft op internet geleid tot allerlei complottheorieën.

Vooral op sociale media wordt uitgebreid gespeculeerd over machtige en rijke personen die profiteerden van de dood van de zakenman.

Veel mensen denken niet dat Epstein zelfmoord heeft gepleegd, maar is vermoord.

Niet verraden

Zo kan hij andere machtige personen die bij het misbruik van minderjarige meisjes waren betrokken, niet verraden.

Epstein was goed bevriend met onder meer oud-presidenten en leden van koningshuizen over de hele wereld.

Zo waren oud-president Bill Clinton en de Britse prins Andrew goede vrienden van hem.

Foto’s

President Trump retweette een theorie die suggereerde dat Clinton achter de dood van Epstein zit.

Website Intellihub besteedde aandacht aan foto’s waaruit zou blijken dat de overleden persoon die uit de gevangenis tevoorschijn kwam, niet Jeffrey Epstein was.

Zo zouden onder meer de neus en de oren van de persoon anders zijn dan die van de miljardair.

Nog in leven

De website verwijst verder naar een bericht over de dood van Epstein op de site 4chan, nog voordat de media erover berichtten.

Het bericht, dat zou zijn geschreven door iemand die in de gevangenis werkt waar de zakenman zat, suggereert dat de echte Epstein nog in leven is.

[Natural News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Dit is toch wel behoorlijk bewijs.

  10 likes
 • Justin schreef:

  Ik sluit niks uit dus ook niet dat hij nog leeft, maar als ik naar de foto’s kijk dan is de één liggend genomen en de andere staand, de neusvleugels zijn hetzelfde net als het voorhoofd (gezien op een andere foto waarop meer te zien is) ook onder de neus naar de bovenlip , de haargrens de wenkbrauwen enz,
  wat het oor betreft de oorlel wordt ietwat naar boven gedrukt door een kraag of wat anders dat is niet duidelijk, dat vervormd het oor , maar ook schaduw heeft invloed op de lijnen en diepten van het oor het kan breder of juist smaller langer of korter lijken.
  De neus idem, liggend kan het anders lijken, en ook kan het wat opgezwollen zijn hetzij door een dreun op zijn neus of door vochtophoping .
  Op het eerste gezicht denk je ja het is een ander maar ik weet het nog niet zo,, maar alles bij elkaar genomen is dit natuurlijk wel geweldig ,de deksel is van de beerput het wordt tijd dat er schoon schip gemaakt wordt, nee ik wil niet doemdenken met ” het zal wel weer niks worden, nee dit x is de knuppel goed in het hoenderhok gesmeten en zullen vele “hoog”geplaatsten hun verdiende loon krijgen.

  6 likes
  • weg met ons schreef:

   @Justin

   Een neus zal nadat de dood is ingetreden van vorm veranderen of kan zelfs kort voor de dood scheef gaan staan.

   Hij leeft of is dood, maakt weinig uit. Wat belangrijker is welke kant de macht, die pauper Epstein (echt geen miljardair), gebruikten om volksvertegenwoordigers en ander gespuis chantabel te maken en zo de wereld sturen en bepalen hoe de mensheid het er van af gaat brengen.

   De economie, de beurzen en de puppets zijn gepositioneerd en staan op scherp om de slaven, wij dus, het laatste kunststukje te flikken. Chip en totale controle over de slaven ligt klaar, het monster is af en de hoeren van babylon hebben hun werk voleindigd. Het wachten is op een startsein die de wereldcrisis zal inluiden.

   4 likes
   • Justin schreef:

    Ik weet wat je bedoelt, het heet in de bijbel de grote verdrukking een tijd van vervolging en ellende die in zal treden na een periode van vrede en zekerheid, of dat nu aan de orde is of al geweest of pas na 100 jaar ik weet het niet.
    Of zijn de profetieën niet in steen gegrift net als toen met Ninevé die op punt stond vernietigd te worden maar door inkeer/ gebed lees veranderde inzichten en daardoor verbeterde levenshoudingen van de inwoners gespaard bleef.
    Ook al lijkt het dat alles erger wordt toch is er een grote stroming van mensen die het anders willen ,men komt in opstand vwb onrecht, dierenleed , onderdrukking ,oorlog etc,ook dat is een andere trilling en kan de uitkomst van vernietiging /vervolging en onderdrukking dus de grote verdrukking teniet gedaan hebben en stevenen we in plaats daarvan nu af op een verbeterde wereld waarin dit soort praktijken langzaam maar zeker ophouden te bestaan.
    Maar hé ik ben niet alwetend weet alleen dat deze bende in ieder geval opgeruimd moet worden men moet ergens beginnen..of er een adder onder het gras ligt..? kan ,alles kan. We gaan het zien..

    7 likes
   • weg met ons schreef:

    Correctie:…naar welke kant de macht de wereld wil sturen….

    Astrologisch lopen we in ieder geval op de laatste benen… Astrologisch, heel logisch.

    1 likes
 • vladi schreef:

  tuurlijk leeft die duivel nog,net als friso von amsberg zur lippe biesterfeld.
  een verhaaltje voor het pleps,een face make over en verder met het spel.

  fff

  7 likes
 • weg met ons schreef:

  Heeft JE zelf-moord kunnen plegen in een cel waar dit onmogelijk is? Niet dus. Daaruit kan men concluderen dat JE is vermoord of nog leeft. Is er geen moordenaar te vinden dan leeft JE nog en is hij ergens anders naar toegebracht. Door wie, waarheen en waarom?

  5 likes
 • John schreef:

  Kortom er zit iemand achter zijn oor te krabbelen, of een hele boel prominente elite.

  4 likes
 • Henk Azie schreef:

  Kan ook zijn dat hij naar een geheime lokatie is overgebracht voor verder verhoor, alleen nu zonder gevaar. Laten we eerlijk wezen mensen zoals epstein en demmink, in elke gevangenis zijn ze een schietschijf en kun je alles verwchten.

  3 likes
 • Faya schreef:

  Is hij ergens anders heengebracht? Door wie?
  Militairen/mariniers?
  Waarheen?
  Gitmo? Ik denk dat hij daar meteen al heen gebracht is.
  Waarom?
  Dat doen ze standaard met levensgevaarlijke gekken die opgepakt zijn, zodat geen enkele cabal member nog contact met ze kan hebben.
  Nog iets van Rupert Murdoch gehoord?

  Zijn misdaden worden begeleidt door evenzoveel bewijzen, wordt geen moment meer aan zijn schuld getwijfeld.
  Case closed, zoiets.

  Voor degene die nog steeds denken dat Trump ook een puppet van de deep state/Obama/Clinton kliek is: wacht het FISA rapport even af, dat binnen enkele dagen vrijgegeven wordt.
  Dan is het voor de meest verstokte msm’mer ook duidelijk dat dat niet het geval is.

  3 likes
 • Jade schreef:

  Man op de brancard is Anthony Bourdain???

  2 likes
 • freddy schreef:

  4chan is een verdachte website, de voorloper van 8chan, die site weaar die rechtsextremistische aanslagpleger van san diego zijn post deed. zeer speculatief dit.

  1 likes
 • x

  Check Also

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  fauci

  Glazen bol? Fauci waarschuwde in 2017 voor ‘onverwachte uitbraak’ van nieuwe ziekte

  Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, ...

  >