Buitenland

“Jullie verliezen het contact met het volk”: Nigel Farage haalt hard uit naar de media op mediaconferentie

Help door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nigel Farage heeft tijdens de jaarlijkse News Xchange-conferentie hard uitgehaald naar de mainstream media.

De voormalig UKIP-leider zei dat de media geen voeling meer hebben met een groot deel van de bevolking.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Tijdens de conferentie in Denemarken verwijtte de Brexiteer de journalisten dat ze niet durven te schrijven over wat er echt onder het volk leeft, bijvoorbeeld als het gaat om immigratie.

Serieuze vraagtekens

“Er zijn een aantal belangrijke onderwerpen waar jullie eens heel hard over na moeten denken,” aldus Farage.

“Het Europese vraagstuk is daar één van,” vervolgde hij. “We hebben met de Brexit laten zien wat mogelijk is en er zijn nu veel meer landen in de Europese Unie waar men serieuze vraagtekens begint te zetten bij dit project.”

In het geval van immigratie en radicale islam verliezen de media volgens Farage het contact met grote delen van de eigen bevolking.

Klimaatverandering

Hij haalde ook fel uit naar de in zijn ogen eenzijdige verslaggeving over klimaatverandering. We horen steeds verhalen over windmolenparken en hoe geweldig die wel niet zijn.

Wat we niet horen is dat die windmolenparken niet werken als er geen wind is en dat er enorme subsidiebedragen gepaard gaan met dit soort projecten.

En de mensen blijven zich ondertussen maar afvragen waarom hun energierekening steeds stijgt, zei Farage.

Verandering

Over de verkiezing van Trump zei hij: “Heel veel doorsnee mensen die normaal gesproken niet stemmen, hadden er simpelweg genoeg van en wilden stemmen voor verandering.”

Hij sloot af met een waarschuwing voor de journalisten in de zaal: “Jullie moeten veranderen, anders zullen hier over vijf jaar minder van jullie aanwezig zijn.”

[Express]

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
frans
frans
7 jaren geleden

dit is echt het wakker maken-proces voor wie nog slaapt.

D.04
D.04
7 jaren geleden

Het lijkt wel dat we in een steeds diepere “slaap” komen, daarin tegen zie ik ook dat er steeds meer mensen zijn die wakker worden.
Toch zie ik een groot knelpunt waar we met z’n allen tegen aan lopen, ons “eigen wil” hoe willen we het voor elkaar krijgen om een wereld vol mensen met ieder een vrij wil, dat gebeurd in ons bekende bureaucratie, persoonlijk vind ik dat deze doorslaat. Een lastig onderwerp maar ik geef toch deze stelling; een geboortebeperking dat zal een natuurlijke ingeving van de mens moeten worden.
Wij mensen hebben ruimte om ons heen nodig en nemen ook veel ruimte in beslag op deze mooie planeet, ik denk dat we hier een goede stap mee zullen zetten in een goede richting om elkaar hierover bewust te maken. Want ik heb een sterk vermoede dat bijna niemand hierover nadenkt of durf te praten.

Hans
Hans
7 jaren geleden

Ondertussen verdienen figuren in dienst van de publieke omroep, zoals bij de linkse graaiers van de VARA, honderd duizenden Euro’s per jaar aan gemeenschapsgeld en niemand die hier ook maar iets tegen inbrengt.
Diezelfde figuren die je bijna iedere avond met hun voldane koppen op TV ziet, diezelfde knakkers die zeer goed weten hoe ze “ons” klootjesvolk moet bespelen met hun slecht geacteerde morele gezever over wat wel of niet goed of fout is.
Types zoals beroepshyena Peter R de V en al dat andere links ijlende zoutzuur daar bij de VARA, zouden eens flink aangepakt moeten worden voor hun jarenlange geplunder uit de staatskas.
Als dit soort types geen podium meer hebben om hun pseudo linkse gebazel te verkondigen dan verdwijnen ze van zelf wel, en laten we die digitale valkuil genaamd FACEBOOK ook meteen meenemen…….

Johan12345
Johan12345
7 jaren geleden

Wanneer de politiek echt klimaatverandering wil aanpakken, zal men er voor zorgen dat de burger meer zelf energie zal gaan opwekken en niet meer afnemen van zwaar gesubsidieerde projecten.

Het gaat de politiek niet om klimaatverandering aanpakken, het gaat om zoveel mogelijk belastinggelden uit delen aan hun vriendjes in het bedrijfsleven!

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x