Buitenland

Jurist: ‘Dit is een pandemie van misdaden tegen de menselijkheid’

Help door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Oostenrijk denkt aan lockdowns voor ongevaccineerden als het op IC’s te druk wordt. Bondskanselier Alexander Schallenberg vindt dat ‘er te veel weigeraars en twijfelaars zijn’. “We dreigen een pandemie van ongevaccineerden in te struikelen,” zei hij.

Op de Oostenrijkse IC’s liggen nu 220 coronapatiënten. Als dat er 500 worden, krijgen ongevaccineerden geen toegang meer tot de horeca. Als het aantal stijgt tot 600 dan mogen ze alleen in specifieke gevallen hun huis verlaten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“De pandemie is nog niet achter de rug,” zei Schallenberg, die eerder deze maand het stokje overnam van Sebastian Kurz. In Oostenrijk is iets meer dan 61 procent van de bevolking volledig gevaccineerd, blijkt uit cijfers van datasite Our World in Data.

Geen vrije keuze

“Voor de mensen die roepen dat je een keuze hebt. Ja, je hebt een keuze, maar geen vrije keuze,” reageert jurist Ghislen Nysten. “Dit is ‘vrijheid’ die wordt betoogd in een Totalitaire Staat zoals China.”

“En wat nou pandemie van ongevaccineerden? Nee, dit is een pandemie van misdaden tegen de menselijkheid,” benadrukt Nysten.

Ik zal nooit buigen voor deze tirannie

Robert Jensen zegt hierover: “Lockdown alleen voor ongevaccineerden. Wow. Vera Sharav overleefde de Holocaust. Verloor haar familie. Ze zegt: ‘Ik kan niet geloven dat 80 jaar later ik weer moet vechten met dezelfde krachten’. Zij weet en ziet het. Ik zal nooit buigen voor deze tirannie. En met mij velen. Toch?”

FVD-voorman Thierry Baudet antwoordt: “Absoluut. Met nog zeer vele anderen sta ik naast je!”

4.9 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dingerydoo
Dingerydoo
2 jaren geleden

Je mag een eigen mening hebben. MAAR wel zoals door de msm “zachtjes” wordt ingefluisterd….

Recht door zee
Recht door zee
2 jaren geleden

Hier zijn er ook van die gekken oa kuip ezel gompie patersnotte en nog meer van die idiote . Buig niet voor dat stuk vuilnis maar houd de rug recht

Philip
Philip
2 jaren geleden

De vierde golf spaart ook de gevaccineerden niet: “Nu zien we wat het restrisico na vaccinatie in de praktijk betekent”
Meer dan de helft van de patiënten die met covid-19 in het ziekenhuis belanden, is gevaccineerd. “Dat betekent niet dat de vaccins falen. Wel dat ­vaccinatie geen wondermiddel is.”

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20211023_95793126

PS: het artikel is niet helemaal te lezen (betalend) maar de intro zegt meer dan genoeg.
Al die anderen die ongevaccineerden willen uitsluiten, denk goed na voor u bezint.
In the end begaan julie weldegelijk misdaden tegen de menselijkheid!!

Tijd dat die rechtszaken worden opgestart, en AUB, onderbouw het eens degelijk met wetenschappelijke studies en bewijs materiaal, zelfs van gerenommeerde wetenschappers en universiteiten.
In de plaats van maar luk raak uit de bek te lullen en te verwijzen naar het ene of andere grondrecht.
Met het bewijs materiaal dat beschikbaar is, kunnen die rechters, omgekocht al dan niet, niet om de feiten heen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

VAKKINAZION MACHT FREI, HOLOCAUST 2.0

Door al die Dictatoriale Maatregelen wordt de Gevaccineerde Hersenloze Kudde Collaborateurs alleen maar sneller wakker…Het gaat sowieso al helemaal fout met dat Elite-Parasieten Programma…Fauci blijkt te hebben Gelogen over zijn Financiële Bijdrage aan de Ontwikkeling & Totstandkoming van het Genetisch Gemodificeerde COVID-1984-Virus…wat een héél klein beetje ontsnapt is uit een Militair Bio-Lab in Wuhan…Het zou me niks verbazen als ook Marion Koopmans, Jaap van Dissel, Diederik Gommers & Ab Österhaus hierbij betrokken blijken te zijn…Wat me tevens opviel is dat dankzij Führer Rüttler & Herr Doktor Hugo Mengele nu het hele COVAX-Programma vast dreigt te lopen…omdat Nederland géén verantwoordelijkheid & aansprakelijkheid wil dragen ten aanzien van de door Nederland aan de Derdewereldlanden Geschonken VacciNazi-Donaties…Ze zijn namelijk toch wel enigszins huiverig voor de Bijwerkingen van al die COVID-1984 VacciNazis…Potentiële Schade en/ of Letsel voortvloeiende uit de VacciNazi-DoNazi die mogelijkerwijs zouden kunnen optreden zoals o.a. Bloedklonters, Cytokinestormen, Hartaanvallen, Herseninfarcten & meer van dat soort toch wel vervelende Complicaties…Derdewereldlanden kunnen daar in de Toekomst namelijk Schadevergoedingen voor gaan eisen van Nederland…Daarom nemen Führer Rüttler & Herr Doktor Hugo Mengele liever het zekere voor het onzekere, vooral géén overhaaste beslissingen & is gepaste terughoudendheid geboden, met het schenken van COVAX-VacciNazi-DoNazis aan Derdewereldlanden…

Dit roept wel de vraag op waarom we het hier in Nederland dan wel aandurven & de Risico’s nemen met het Experimenteel inspuiten van NEDERLANDSE Kinderen, Zwangere Vrouwen & Gezonde Volwassenen…Zou dat misschien kunnen zijn omdat alle Nederlanders die Experimentele Gentherapie-Vuilnisbak-VacciNazi na Uninformed Consent “Geheel” Vrijwillig hebben laten injecteren? Zodat hier de Overheid NIET AANSPRAKELIJK is, maar Alle Gevaccineerde Hersenloze Schapen zelf in geval van Overlijden…zou dat een reden kunnen zijn…

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x