Binnenland

‘Gigantische prikfetisjist’ ontmaskerd als prominent lid van Denktank Desinformatie: ‘Ronduit schokkend’

Help door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

Data-analist Cees van den Bos heeft een nieuw prominent lid van de schimmige Denktank Desinformatie in het zonnetje gezet. Het gaat om kinderarts en OMT-lid Karoly Illy. Opmerkelijk genoeg staat in zijn belangenverklaring voor het OMT geen vermelding van de denktank.

Illy hield er wel van om controversiële stellingen te poneren, merkt Van den Bos op. Ouders die hun kinderen niet lieten vaccineren, zouden gemeld moeten worden bij Veilig Thuis.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Vakantieprik

Toen de Gezondheidsraad het niet nodig vond om alle jongeren van 12 tot en met 17 jaar een boosterprik tegen corona te geven, sprak Illy zich kritisch uit. Over het boostervaccin voor pubers zei hij: “Het heeft weinig medische meerwaarde. Wel heeft het meerwaarde of kan het veel meerwaarde hebben voor een heleboel tieners ten aanzien van hun mogelijkheden om bijvoorbeeld naar het buitenland te gaan.”

“En dat is natuurlijk ook welzijn, dat is ook gezondheid van kinderen,” beweerde Illy.

Het OMT-lid zei daarvoor dat kinderartsen willen dat kinderen vanaf 12 jaar ook gevaccineerd worden. “Niet omdat kinderen zo ziek worden, maar om zoveel mogelijk mensen in deze maatschappij te vaccineren, zodat zo min mogelijk mensen ziek kunnen worden en we zo snel mogelijk van het virus en de maatregelen af zijn.”

Gigantische prikfetisjist

“Als er een arts is in Nederland die ze zijn bul af zouden moeten pakken en die op zijn vestje gespuugd zou moeten worden, is het deze man,” reageert neuroloog Jan Bonte. “Die man is zijn bul niet waard. Die man hoort niet in de geneeskunde thuis. Men zou hem voorovergebogen bij de ingang van het Ziekenhuis Rivierenland moeten neerzetten en met een enorme rotschop onder zijn magere kont het ziekenhuis uit moeten schoppen.”

Huisarts Els van Veen voegt toe: “Dat deze arts en de Denktank Desinformatie hun geheime gang konden gaan, had als resultaat dat er grote druk op kinderen is gezet om zich te laten prikken met mRNA op oneigenlijke gronden, zoals ‘je doet het voor een ander’. En de IGJ (gezondheidsinspectie, red.) en VWS zagen dat het goed was.”

“De baas van kinderartsen Karoly Illy in de Denktank Desinformatie. Ronduit schokkend,” schrijft Marianne Akkermans-Linssen, FVD-raadslid in de gemeente Land van Cuijk. “En hij is een gigantische prikfetisjist, dat heeft hij in alle tv-optredens laten horen.”

4.9 190 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bezorgde nederlander
Bezorgde nederlander
9 maanden geleden

Wat een enorm misbruik.

Hugo
Hugo
9 maanden geleden

Geeft die hufter de prikken maar die ik heb geweigerd. En dat mag zich arts noemen. Voor mij is het Jozef Mengele in eigen persoon….Smeerlap.

Speelman .lj
Speelman .lj
9 maanden geleden

Ook hij heeft er toe bij gedragen dat kinderen op legale wijze zijn vermoord , echt waar weer komt er zwendel van een arts boven water , als ik patient was ging ik echt onmiddelijk bij die klootzak weg .

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
9 maanden geleden

De Spaanse Griep was dezelfde zwendel als de COVID.

Het ging allemaal om het verminderen van de menselijke bevolking en geld verdienen voor de “gifindustrie”….STELLETJE CRIMINELEN !!

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x