Binnenland

Verontwaardigde reacties op bericht over aardappeloogst: ‘In wat voor land leven we, het wordt steeds gekker’

Help door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

Aardappelboeren zijn boos omdat ze van het kabinet voor 1 oktober hun aardappelen moeten oogsten. Daarna moeten ze over op een gewas dat meer stikstof opneemt.

Als ze dat niet doen, dan mogen ze volgend jaar minder stikstof uitstoten. Het gaat om boeren die aardappelen op zand- en lössgrond verbouwen. Landbouworganisatie LTO is bang dat er in september heel veel aardappelen tegelijkertijd op de markt komen. Ook zullen aardappelen naar verwachting kleiner zijn dan normaal.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ruim de helft van de aardappelen wordt op zand- of lössgrond verbouwd, vooral in het zuidoosten van Nederland.

Een land vol imbecielen

Het bericht leidt tot veel verontwaardigde reacties. “Een land vol imbecielen, incompetente gekken en let wel; het electoraat is 100 procent schuldig,” fulmineert vastgoedondernemer Erik de Vlieger.

Ilona Lagas, lijsttrekker van de BBB in de Eerste Kamer, zegt: “Nog even en Den Haag schrijft de chirurg voor hoe de blinde darm verwijderd moet worden.”

Tijd voor een nieuw kabinet

“In wat voor land leven we… Het wordt steeds gekker,” schrijft Tweede Kamerlid Chris Stoffer (SGP). Frans van den Mosselaar twittert: “Ik snap het niet meer en kan er ook geen touw meer aan vastknopen.”

“Het wordt tijd voor een nieuw kabinet. Laat de boer boeren, de visser vissen, de vrachtwagenchauffeur rijden, et cetera. Nederland gaat kapot aan zijn eigen regels,” reageert Anja Keuter, fractievoorzitter van BBB Flevoland.

4.8 243 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

245 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
klaas
klaas
1 jaar geleden

Tja, het zijn mensenhaters die in de top de leiding hebben. Of dat zelf ook mensen zijn, nee! Wel mensen die het spel meespelen in onbenul en onwetendheid. Stoppen kunnen ze nooit, nooit en nooit. Dat soort moet gestopt worden!!

Reknir
Reknir
1 jaar geleden

Die BBB’er snapt er weer niks van. Op dit deelonderwerp heeft ze misschien gelijk maar veel regeringen over de wereld zijn met dergelijke zaken bezig

Selma
Selma
1 jaar geleden

“Een land vol imbecielen, incompetente gekken en let wel; het electoraat is 100 procent schuldig,” 

En dan vooral ‘bestuurd’ naar de afgrond door incompetente blind schwab-soros dictaat volgende, machtstatus gekken en imbicielen, die als zijnde meest staatsgevaarlijke voljsverraders, door een beetje agent, soldaat dan wel marchaussee terverdediging en bescherming van volk en vaderland ppgepakt zouden moeten worden.
Maar nee, ze hebben een gelofte op de koningsbende afgelegd ipv van volk en land.

Ze hebben decennialang politie en leger ‘gezuiverd’ van gewetensvolle eervolle mefwerkers, en die vervangen door volgzame geconitioneerde imbicielen, die wel het eigen volk in elkaar rammen en vervolgen, dan wel aan de zinnlijn blijven staan als eu-potentaten vermomd als politie dar doen. In plaats van ze eruit te trappen en onmiddelijk tot arrestatie over te gaan van de bestuurlijke verraders die niet ten dienste staan van maar tegen het volk ageren.
Sick!

Freek Dondersteen
Freek Dondersteen
1 jaar geleden

Dit is pas het begin, let maar op het word nog veel gekker en BBB reageert verontwaardigd maar steunt wel het stikstof beleid?

Roverheid, hun taak is gewoon weer lekker de prijs opdrijven gaat straks weer de aardappel prijs omhoog en ze hebben net al besloten dat de brandstof prijs zo een 14 cent omhoog gaat echte toppers man.
Hoe krijgen deze instanties het voor mekaar om zoveel incompetente mensen bij elkaar te krijgen, dat is ook een kunde!

Back to top button
245
0
We lezen graag je reactie!x