CoronaMens en Dier

Bill Gates bezoekt in het geniep viroloog Marc Van Ranst: ‘Voer voor complotdenkers’

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

Leuven kreeg deze week uitzonderlijk bezoek, dat wekenlang in het geniep was voorbereid. Miljardair Bill Gates bezocht dinsdag het Rega-instituut, waar viroloog Marc Van Ranst in 2018 diensthoofd werd, en Imec, een onderzoekscentrum op het gebied van micro-elektronica, nanotechnologie en kunstmatige intelligentie.

Onder anderen virologen Van Ranst, Pierre van Damme en Johan Neyts konden Gates de hand schudden.

Imec: er zijn ‘rationele’ redenen om je kind te chippen

Kathleen Phillips van Imec schreef in augustus op de website van het World Economic Forum dat het chippen van kinderen door ouders kan worden gezien als een ‘rationele stap’. Volgens de krant De Tijd gaat Imec een sleutelrol spelen in de Europese chipstrategie.

Het bezoek van Gates klinkt als voer voor complotdenkers. “Verdomme ja, daar heb ik nog niet aan gedacht,” zei Neyts van het Rega-instituut en de KU Leuven tegenover Het Nieuwsblad.

Bewezen diensten

Huisarts Frank Peeters vraagt: “De ‘filantroop’ kwam in het geniep Marc Van Ranst, Pierre Van Damme en Johan Neyts bedanken voor de bewezen diensten?”

In 2020 testte de KU Leuven op verzoek en op kosten van de Bill & Melinda Gates Foundation 15.000 moleculen op hun eventuele werkzaamheid tegen corona. Het Rega-instituut nam de analyse op zich.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden:


4.7 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jill
Jill
5 maanden geleden

Er is geen complot, het is gewoon de waarheid.

semper amici
semper amici
5 maanden geleden

Kunstmatige intelligentie. Toch mooi, hoeven de kinderen niet meer naar school, het einde van o.a. quiz-en, docenten, vrij denken, creatief denken, beslissingen nemen. Noem er wat op. De overgebleven mensen, worden slaven van ??????

Herman R
Herman R
5 maanden geleden

2 op hol🤢 geslagen🤓 gekken bij elkaar, dat belooft☝ weinig goeds!

johan
johan
5 maanden geleden

van ranst is een van grootste viespeuken die op de aarde rondlopen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

92
0
We lezen graag je reactie!x