Homepagina » Natuur en Milieu » Deze oud-marinier zegt de geheimen achter chemtrails te hebben ontrafeld. En het ziet er niet goed uit
Deze oud-marinier zegt de geheimen achter chemtrails te hebben ontrafeld. En het ziet er niet goed uit

Deze oud-marinier zegt de geheimen achter chemtrails te hebben ontrafeld. En het ziet er niet goed uit

Vroeger bleven vliegtuigsporen enkele seconden hangen, maar de sporen van militaire vliegtuigen strekken zich vandaag de dag uit van horizon naar horizon, merkt oud-marinier en columnist Robert Lee op.

Twee jaar geleden zag hij één van deze vliegtuigen in actie. De chemtrails zakten omlaag en werden steeds breder, zegt hij.

Ze vormden wolken die begonnen te rollen en te draaien. Ondertussen zag de lucht eruit als een dambord. De blauwe lucht was verdwenen.

Toegegeven

“De overheid zei in het begin dat ze hier niets mee te maken hadden, maar nu hebben ze toegegeven dat ze sproeien,” zegt Lee.

“Ze zeggen dat we ons nergens zorgen over hoeven te maken,” vervolgt hij. “Ik geloof daar niks van. We kunnen de overheid niet vertrouwen. Ik heb persoonlijk ondervonden hoe verrot onze overheid is.”

“We zijn voor de overheid niets meer dan een nummer dat kan worden gebruikt en misbruikt,” klinkt het. “Het gebeurt iedere dag. Doe er onderzoek naar.”

Vanwege alle complottheorieën en vragen hierover hebben wetenschappers en overheidsagentschappen gezegd dat chemtrails in werkelijkheid contrails zijn.

Leugens

“Onzin,” zegt Lee. “Waarom zien we dan allerlei patronen in de lucht? Onze vliegmaatschappijen doen dit niet, het leger doet het.”

De NASA en Amerikaanse milieubeschermingdienst EPA verspreiden volgens hem leugens over chemtrails.

“Ik heb in de jaren zestig, zeventig en tachtig vaak naar de lucht gekeken en nooit zag die eruit zoals nu,” zegt hij.

De Amerikaanse luchtmacht zegt dat je vanaf de grond niet goed kunt zien wat het zijn. “Als je het met dat standpunt eens bent, ben je blind of leef je in een grot.”

Extreem giftige stoffen

“Denken die mensen nu werkelijk dat we zo dom zijn?” vraagt Lee zich af. Hij merkt op dat vooral boven de VS, West-Europa, maar ook in Japan en Korea veel wordt gesproeid.

“Het enige land in de regio waar niet wordt gesproeid is China,” aldus de oud-marinier, toevoegende dat het wordt gedaan om de bevolking uit te dunnen.

Uit vele onafhankelijke onderzoeken is gebleken dat ze extreem giftige stoffen bevatten, waaronder barium, aluminium, cadmium, nikkel, schimmelsporen, mycotoxines en radioactief thorium, weet Lee.

Doel

Die kunnen allerlei verschillende gezondheidsproblemen veroorzaken omdat ze het centrale zenuwstelsel aanvallen.

Mensen die zich bezighouden met geo-engineering zullen je vertellen dat het doel hiervan is om global warming terug te dringen, maar dat is ook een leugen, stelt Lee.

“We beginnen steeds meer vragen te stellen die de overheid niet kan beantwoorden,” besluit hij. En dus draaien de mainstream media en wetenschappers overuren om leugens te verspreiden.

[Richmond County Daily Journal]


Vond je dit belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

71 reacties

 1. Dat overheden verrot zijn moge duidelijk zijn,maar dat er in de jaren “60 minder strepen in de lucht te zien waren komt mijn in ziens omdat er minder gevlogen werd. Als de overheid de mensheid wil uitdunnen zijn er wel goedkopere manieren te bedenken voor ze , ze houden het geld liever in eigen zak.

  18 likes
  • Nee man in de jaren 80-90 zag je chemtrails niet eens. Je ziet nu overduidelijk verschil als je simpelweg omhoog kijkt en duidelijk het verschil kan zien tussen een contrail en een chemtrail. Op sproeidagen, dan zie je rasters in de lucht, dan zijn de verschillen helemaal overduidelijk tussen vliegtuigen die die rasters maken en de normale vliegtuigen.

   54 likes
  • Klets! Louis. In de periode van “Occupy”, een soort van vreedzame revolutie, een paar jaar geleden, stikte het in Oost-Groningen van de “strepen in de lucht”. Terwijl we ze normaal nooit zien en in Oost-Groningen enkel maar makke schapen wonen. ( zie de protesten ivm de aardbevingen) Strepen die er anders praktisch nooit zijn. Let er maar eens op als er weer eens tegen iets gedemonstreerd moet worden. Kijk dan maar eens in de lucht. ALs er ergens in een land politieke strubbelingen zijn is de lucht gestreept.
   Er zit oa aluminium in. Om de bevolking kalm te houden. Daarom zit er in de meest bekende deo ( voor mannen met veel testosteron) ook aluminium.

   15 likes
  • Afgelopen dinsdag en woensdag (21 en 22 maart) was het weer grootschalig raak. Bij een blauwe heldere hemel gaan ze los. Ze starten of vroeg in de ochtend of rond een uur 11.00 uur. Als de stroken worden gesproeid zie je ze in een tijd van 2 uur in de breedte verspreiden tot een melkwitte laag rondom de zon. Let maar eens op rond de winter en lente, dat is de periode dat je ze het Chemtrails het beste kan onderscheiden van condensstroken. Ik heb foto’s gemaakt van de stroken die er na 2 uur nog hangen. Voor de gene die ze wil zien wil ik ze graag opsturen.

   Hier wonen we vlak bij een bosrijk gebied, je moet eens zien hoe de natuur hier achteruit gaat. Ik heb in jaren niet zoveel dode bomen gezien na een herfst/winter periode. Ze hebben geen wortels meer en allemaal last van schimmels, waardoor erbij wat storm de boel omvalt.

   Er is een tijd geweest dat ik dacht: “Nee, het zal toch niet.”
   Maar nu denk ik: “We worden ziek gemaakt en ze zijn begonnen met je omgeving te verkankeren!”

   11 likes
  • er is geen discussie meer,bekijk deze documentaire en deel deze info.

   https://youtu.be/FUbP7dMVoww

   fff

   3 likes
 2. Ook dit past o.a. weer in het grotere plaatje :

  http://hetgrotereplaatje.nl/chemtrails.html

  27 likes
  • Inderdaad, jaren is het voor mij een vorm van abacadabra geweest, tot je wat meer tijd kan gaan besteden aan het naar boven kijken.
   Afgelopen week, met die mooie open/strakke blauwe hemel, viel het mij op dat vanuit het binnenland richting Noordzee, erg veel sporen waren te zien.
   Via Flightradar 24 gekeken en bijna geen luchtverkeer op dat moment aanwezig.
   Vreemd, raadselachtig, of toch angstig.

   21 likes
 3. Strijdervoorvrijheid

  Ook ik weet dat het grote ruimen enige tijd geleden is ingezet, en zij die dit in gang hebben gezet vinden dat er hoognodig geruimd moet worden behalve zichzelf. Toch rest er mij een vraagje misschien dat iemand hier er antwoord op weet/heeft; ‘Hebben zij die het nodig vinden dat kwalijke spul in ons aller luchtruim te verspreiden er dan zelf geen last van’?

  14 likes
  • als je genetic engineering researched zul je begrijpen dat hun met afgeroomde kennis zich hiertegen kunnen beschermen.

   lees eens over chlorella.

   fff

   17 likes
  • @Strijdervoorvrijheid,
   Een veelgehoord argument van chemtrails-ontkenners is dat chemtrails geen onderscheid kunnen maken tussen de elite en de gewone bevolking op de grond, dus de daders zouden zichzelf en hun naasten er ook mee treffen. Dat klopt, maar de illuminati hebben geneesmiddelen tot hun beschikking die hen beschermen tegen de meeste effecten van chemtrails. Zoals colloïdaal goud, en licht- en trillingsapparaten die buiten de reguliere geneeskunde worden gehouden.

   Bovendien is het brengen van offers onderdeel van het vrijmetselaars/illuminati-systeem. Niet voor niets vindt jaarlijks op de Bohemian Grove-conferentie in California een ceremonie plaats waarbij de ‘Cremation of Care’ (“Crematie van Zorg/Het Iets Kunnen Schelen”) uitgebeeld wordt in de vorm van de verbranding van een baby.

   7 likes
  • @ Strijdervoorvrijheid

   Ikzelf gebruik onderstaand, preventief!

   https://www.youtube.com/watch?v=AC6833paZKE

   4 likes
  • Vroeg mij dat een poosje geleden ook al af
   Of deze opdrachtgevers wonen niet in de spoeigebieden
   Misschien hun woonplaats een zgn onbewoonde eiland
   Of misschien een ondergrondse basis zodat deze ratten er geen hinder van ondervinden
   Verder viel het mij op dat geheel West-Europa, vs,Japan en Korea besproeid worden maar geen (gelukkig) China terwijl China toch een land is met een enorme overbevolking
   Dus daar zouden deze ratten er een slag kunnen slaan

   3 likes
 4. Voor de cabal/deep state/etc zijn we niks meer dan insecten die je naar hartelust kunt besproeien. Naast de lijst met ellende die we hierboven hebben gelezen worden we ook nog met microscopische nanodeeltjes besproeit en morgellons. Lezingen van Harald Kautz Vella over chemtrails zijn een aanrader. Zie YouTube
  .
  Morgellons, wat is het en hoe kom je er van af?
  http://www.earth-matters.nl/192/12751/earth-matters-tv/morgellons-wat-is-het-en-hoe-kom-je-er-van-af.html

  Morgellons disease: Self-Replicating Alien Fibers Sprayed With Chemtrails
  https://chemtrailsplanet.net/2015/11/07/morgellons-disease-self-replicating-alien-fibers-sprayed-with-chemtrails/

  Er vindt achter de schermen een hevige strijd plaats tussen goed en kwaad. Er zijn steeds meer bevestigingen (alt-news) dat er inmiddels 18 duizend verzegelde arrestatiebevelen zijn. Er zullen binnenkort massale arrestatie’s gaan plaatsvinden waar illuminatie/pedofielen,drugsbazen/farmaciegajes etc maar ook het tuig achter de chemtrails zullen worden opgepakt en middels militaire tribunalen worden berecht. Waarom niet via het reguliere rechtssysteem kunt u zich afvragen. Dat heeft te maken dat ook vele rechters door en door corrupt zijn. Dit gaat een jaar worden van een grote reset. Ook zal het hele financiële corrupte systeem aangepakt worden. Denk aan de centrale banken (Rothchilds/Morgans/Rockefeller), de Wereldbank en de FED (Federal Institute). Ze hebben de mensen financieel uitgeknepen als een citroen, maar nu zullen ze boeten voor hun misdaden. De Deep State is in blinde paniek – ook om het gegeven dat het volk steeds meer begint te ontwaken. De reden dat ze alle vrijdenkers en alt-media op zwart zullen zetten. Dit jaar zullen er massale arrestaties plaats gaan vinden. Dit schuim gaat geëxposeerd worden voor alle gruwelen die ze deze planeet en het mensdom hebben aangedaan.

  34 likes
 5. Dit is de titel: Deze oud-marinier zegt de geheimen achter chemtrails te hebben ontrafeld. En het ziet er niet goed uit.
  Dan verwacht ik echte raporten te lezen en dit zie ik helaas niet terug is de tekst. Jammer,,,,

  27 likes
 6. waarom zouden ze de lucht dicht gooien als de zon lekker schijn en een mooie blauwe lucht aanwezig is?
  sommige vragen zich waarom de lucht vergiftigen als je er zelf ook last van hebt.
  die lui zijn gehersenspoeld of ze krijgen een mooie bankrekening en het zal hen een worst zijn.
  misschien hebben ze een tegengif en dat is wat ik denk.
  laatst stond ik op en zag een mooie blauwe lucht en ik dacht zo na uren nog geen streep te bekennen maar, helaas daar kwamen ze dan en binnen een uur een witte massa.
  als het contrails zijn waarom dan de eerste uren geen streep te zien ondanks het vliegverkeer?

  9 likes
  • Het zijn geen contrails maar chemtrails! Vele jaren geleden fietsend van Heiloo naar Alkmaar zag ik zo’n vliegtuig rondjes draaien en sproeien. Op een gegeven moment werden de strepen onderbroken; in een soort hoefijzervorm onderbroken zwart (vliegtuig deed prut prut prut), blijkbaar waren de vaten met gif aan het opraken. Daarna zag ik het vliegtuig nog steeds rondjes vliegen en ja hoor na een minuut of 10 zag ik de eerste (prut prut prut) onderbroken gif (hoefijzers weer verschijnen waarna het weer dikke uitwaaierende strepen werden. Ik kijk veel naar de lucht en ik heb heel veel gezien wat het daglicht niet kan verdragen. Verder denk ik dat misschien die lui die ermee bezig zijn en het ook plannen een soort immuunsubstantie krijgen.

   6 likes
   • Vele jaren geleden trokken kleine vliegtuigjes rooksporen in de lucht als reclame.
    Dan stond er 7UP in rooksporen boven het strand van Bergen of Noordwijk.

    8 likes
    • trol,dat heeft niets met geo-engineering te maken,heb je de info van Mracle niet Willen lezen.
     die rooksporen waaierde niet uit tot wolken ( zoals in het ‘nieuws’ word gelogen).

     vele jaren geleden blies mijn opa ook mooie rook cirkels met zijn pijp.

     wat is je punt intriest figuur.

     fff

     3 likes
 7. De mensen die dat soort gift stoffen sproeien en de burgen besproeien met leugens van waar of niet waar vallen zelf ook ten prooi aan hun eigen giftige stoffen verspreiding ,als het is om de bevolking uit te roeien daar kan ik nog wel wat mee, de mensen de burger zelf doet dagelijks dingen die ook met vervuiling heeft te maken zoals verspreiding van giftige stoffen via de auto motors brommers vliegtuigen om naar een bestemming te komen plasticvuil kolenverbranding wasmiddelen vuiluitstoot van verbrandingsovens besproeiing van gewassen stralingen uit mobile telefoons ezv ezv inderdaad er komen ziektes uit voort, dagelijks koopt men dingen die niet goed zijn voor het milieu ,de overheden en de burgers zelf maken gebruik van vele giftige gedragingen dagelijks weer stapt men in de fijnstof van de uitstoot van auto,s laat een ieder is zijn eigen hand eens in boezen steken iedereen doet mee aan vervuiling op wat voor manier ook dat weet een ieder zelf persoonlijk wat het bij draagt aan vergiftiging van milieu en van zichzelf men kan beter zichzelf afvragen er word niet zo gouw gedacht wat kan ik bijdragen om geen vervuiling op wat voor manier ook om geen giftige stoffen via de lucht via het toilet te verspreiden ,dat gaat moeilijk worden om geen gebruik te maken van al bovengenoemde feiten ,dus ja ik kan er wel wat mee ,de mens roeit zichzelf langzaam uit door vergiftiging..

  6 likes
  • Het is dan ook een V.N. plan om vrije energie zo lang mogelijk tegen te houden in de hoop dat de mens zichzelf langzaam zou gaan vergiftigen terwijl we nergens erg in hadden.
   Er is domweg niets anders te koop.
   Pesten dus, en dan tevens schizofreen acteren dat het een schande is.
   Net zoals het een V.N. plan was, het door hun in 1965 gestichtte Lucifer Trust Fund om televisie niet ter educatie van de mensheid in te zetten maar mensen juist bewust af te stompen met reclames, {leugens} nietszeggende programma’s en nieuws met nog meer leugens over alles, dus hebben ze zich ook de muziekindustrie toegeeigent.
   Complete anarchie hadden ze op gehoopt, vernietiging van een hele beschaving zodat het helemaal opnieuw opgebouwd kon worden naar het idee wat de luciferianen van een beschaving hebben, de NWO.
   Als je nu maar wereldwijd de moraliteit, de spiritualiteit en de gehele economie vernietigd, konden ze, hoopten ze, de boel zelf wereldwijd aan gaan sturen.
   Kennelijk ging het ze te langzaam, ze hadden er geen moment rekening mee gehouden dat er voldoende mensen waren die de tv steeds achterlijker vonden worden en zienderogen de debilisering waarnamen en de tv dan ook grotendeels uit hun leven banden.
   Die mensen bleven gewoon normaal doorontwikkelen en zagen weliswaar veel debilisering om hen heen maar de totale destructie bleef uit.
   Waarschijnlijk zijn ze toen uit wanhoop met de chemtrails aan de slag gegaan, in de hoop dat ze, in combinatie met de msm, alsnog tot het gewenste resultaat zouden komen.
   Helaas, hun tijd is om.
   Truuk misluuk zou Kluk Kluk zeggen.

   7 likes
   • Zie je zelf een beetje in hoe krom je redenering is Rob, dat de mens het zelf heeft gedaan?
    Dat is precies waar die NWO psychopaten op hameren, en zich dan heel autoritair als toonaangevend voordoen.
    Terwijl ze zienderogen en helder horend knettergek zijn.

    11 likes
 8. Zojuist de column waar dit artikel een abstracty van is gelezen en deze roept toch wat vragen op:

  – de columnist stelt dat steeds meer mensen op jonge leeftijd sterven. Als het om absolute getallen gaat zou hij gelijk kunnen hebben. Relatief gezien echter klopt dat niet. Mensen worden ouder

  – de columnist stelt dat de overheid toegegeven heeft dat ze sproeien. Het zou mooi zijn als hij iets van bronnen of bewijzen produceert, zodat we precies weten wat de overheid heeft geantwoordt op welke vraag

  – de columnist claimt danwel suggereert dat er bepaalde chemicalien in de lucht worden gesproeid om klimaatopwarming tegen te gaan. Hoe weet hij dat juist deze chemicalien klimaatopwarming tegen gaan? Wie weet dat eigenlijk?

  – De columnist suggereert dat omdat bepaalde chemicalien op hoge hoogten zijn gevonden deze het resultaat moeten zijn van ‘chemtrails’. Hoe zit dat dan?

  Voor mij geen bewijs van iets, deze column. Roept alleen maar vragen op.

  15 likes
 9. Tijdens de gemeente raadsverkiezingen was er bijna een week geen chemtrail te zien. De volgende dag na de verkiezingen waren ze weer volop aanwezig. Het is duidelijk dat de politiek er iets mee te maken heeft.

  9 likes
  • Helemaal mee eens Logisch!

   Valt mij ook altijd op vlak voor verkiezingen, er wordt een tijdje niet gesproeid. Het weer wordt stabiel beter de zon laat zich zien en de mensen worden vrolijker gaan anders stemmen. Anders had de verkiezing en het referendum heel anders verlopen.

   Ook als er weer een politiek schandaal zijn kop op steekt en steeds meer mensen zich gaan roeren. Opeens geen chemtrails meer, de mensen gaan het terras op en maken zich niet meer druk. Zodra het weer rustig is of een belangrijke beslissing ten koste van de burgers is genomen beginnen de chemtrails weer.

   4 likes
 10. We zijn slechts een nummer? We zijn tegenwoordig levende orgaanbanken die in een digitale concentratiekamp leven en waarbij de overheid wil weten wat je denkt, bezit, verdient en wil weten waarheen men verblijft en dan vooral degenen wil controleren die zich hebben losgemaakt, of dat proberen, van het feodale nazi systeem.

  Heb mijn bedenkingen bij chemtrails, uiteindelijk strooit men het dan ook over zichzelf uit. Maar, alles is mogelijk en niets uit te sluiten in deze zionistische geesteszieke wereld. Zoek anders eens “skywrigting” op YouTube, als het zo kan, dan kan het ook in een grote omvang en uiteraard met een ander doel.

  10 likes
 11. De aluminium en andere metalen moeten zgn de opwarming tegenhouden, daarnaast bij inademen en via voedsel veroorzaakt het hersenaandoeningen als parkingson, alzheimer en andere bizarre symptomen?

  9 likes
 12. Burger tegen “cabal” : Global warming is ‘n hoax, het koelt al ruim 10 jaar af!
  Cabal: zie je wel dat chemtrails werken?

  tja….

  6 likes
 13. Zal wel niet goed geïnformeerd zijn, maar als dit het werk is van de deep state cq overheid zijn ze toch ook bezig met zichzelf ook te vergiftigen mag ik aannemen. Het lijkt mij dat er inderdaad veel meer vliegverkeer is, daarbij een motor straalt warmte uit de lucht is koud wat je dus ziet is gewoon een rookgordijn ofwel uitlaat gassen. Van een vliegtuig bij een straaljager spreek je over een andere stuwing vandaar dat de chemtrails veel langer zichtbaar zijn. Logica toch?

  3 likes
 14. En welke zieke geest doet mee aan zo’n chemtrail operatie, hebben ze zelf dan geen familie, vrienden of kennissen die dus ook vergiftigd worden?

  5 likes
 15. Zoals al eerder gezegt , ze zouden hun eigen vrienden en familieleden vergiftigen , wat betreft het uitdunnen van de wereldbevolking konden ze ook een andere manier kiezen , en dit hebben ze wel eerder gedaan , door middel van zogenaamde vaccins , jonge vrouwen ‘onvruchtbaar’ maken.

  0 likes
  • als je holografie,blue beam en blue screen,haarp,radar, biologische en psychologische oorlogsvoering,exotische wapens researched dan zul je begrijpen dat Dit mes meerdere snijkanten ‘heeft’.
   ( in Hawks ogen,kan hebben want dogma)

   fff

   0 likes
   • Nee hoor, dat is beeldspraak, dat van dat mes. Is geen dogma.

    0 likes
    • nee hoor,het mes verwijst naar de overheid die liegt of kennis achterhoud.

     Dus kun je je ervan uit gaan dat ze over alles liegen,beredeneerd met een menselijk en gezond vestand,dus schrijf ik ´heeft´,maar voor jou schrijf ik kan hebben want dogma.

     de beeldspraak is dat het mes meerdere snijkanten heeft.

     moet ik ook uitleggen waar meerdere snijkanten naar verwijst?

     fff

     0 likes
     • UItleggen waar meerdere snijkanten naar verwijst dat hoeft niet hoor. Dat begrijo ik wel.

      Zoals de Engelsen zo mooi zeggen: let’s agree to disagree (on something). Ik zal (en wil) elke keer dat iets of iemand iets beweert die ene bewering waarderen/beoordelen. Ja, ook als er al eerder 9, 99, 999 of nog meer leugens of onwaarheden geponeerd waren door die iemand of iets. Waarom? Stel je eens voor dat ik vast zou roesten. Vastroesten in mijn opvattingen en ideeen. Vaststellen dat ik niet meer open zou staan voor andere opvattingen, ideeen en bewijzen. Dat zou ik pas erg vinden. Stel je eens voor dat ik er naast zit en dat ene idee, die ene opvatting die juist is en bewijsbaar is afwijs omdat de 9, 99, 999 of zelfs meer eerdere opvattingen leugens of onwaar waren. Dan groei ik niet meer, dan leer ik niets meer.
      Kijk, mijn motto is ‘erkennen dat men zich heeft vegist is slechts de constatering dat men vanddag slimmer is dan gisteren’. Daar hoort bij luisteren naar elk argument en elke opvatting, zonder een waarde oordeel over eerdere opvattingen. Van die ander.

      Waar we in verschillen is dat jij daar anders over denkt.

      Is dit voldoende kotspraat voor je?

      1 likes
     • ja dat is meer dan genoeg kotspraat voor me.

      dus als jouw dochters 10 keer verkracht worden door jouw buurman is het ‘dogma’ om te denken/vermoeden/weten dat jouw buurman,zodra hij de kans krijgt,jouw dochters weer verkracht?

      als je als je als vrouw dagelijks geslagen word is het dan ‘dogma’ om te denken/uit te spreken dat ze morgen weer geslagen word?

      meer vb. nodig?

      durf je de ‘krachtterm’ dogma wel in je eigen leven toe te passen?

      dogma staat voor mij bijna gelijk aan ‘stockholm syndrom’.

      1 likes
     • Ach, sorry @Hawks. Ik spelde je naam verkeerd
      Mijn telefoon brengt soms zelf wijzigingen aan, de gewijzigde naam zou je overigens niet misstaan. Je gebruikt de zogenaamde wetenschap immers graag om overal haaks op te gaan staan. Zo zie je Maar, toeval bestaat ook al niet.

      1 likes
     • Nee Vladi, @Hawks gelooft niet in chemtrails, voor hem zijn het dus contrails.

      1 likes
     • * exegese, klopt.
      Miljoenen starseeds zorgen voor de verhoging van de frequenties.
      3D mensen met 3D ouders en 3D broers en zussen, maar de starseeds hebben een 5D ziel.
      Makkelijk contact met hun Hoger Zelf en die leven een intuitief leven.
      Zij wensen niets te maken te hebben met de 3D psycho’s die mensen in de lage energieen houden.
      Die worden als brutaal en onbeschoft bestempeld, is dat lachen zeg.
      Dat proeft hetzelfde als in mijn boek iemand verslag deed dat de hoogleraren in oorlogstijd hun studenten, die in een uniform gestoken waren, moesten gehoorzamen.
      Te maf.
      Tijden veranderen, niets blijft hetzelfde.
      Mensen, wen er maar vast aan.

      1 likes
     • Dus @Haaks, omdat er volgens jou niet genoeg bewijs is dat het onmogelijk kan gaan om simpele contrails, wordt alles voorlopig op de grote berg van onzinnige verzinsels gedumpt ?
      Er is zoveel wat er met onze beperkte waarneming in de beknopte derde dimensie niet te bewijzen valt en wat zeer zeker wel bestaat.
      Feit is ook dat we al sinds 2012 beginnen zijn met de ascentie ofwel overstap naar de vierde en dan naar de vijfde dimensie. Dat ga jij niet tegen houden door te beweren dat het niet bestaat omdat dat wetenschappelijk niet te bewijzen is. Sommige dingen zijn zoals ze zijn ook al is er geen bewijs voor volgens jou.

      0 likes
     • @Eksegese,

      volgens mij bedoel simpele ‘chemtrails’.

      fff

      0 likes
     • @Eksegese,

      mis begrepen,sorry.

      fff

      0 likes
 16. Jaren terug op het internet mensen gezzien, die met cloudbusters bezig waren, heeft
  hier iemand positieve of andere ervaringen mee???

  2 likes
 17. De enige verklaring is dat het buitenaardsen zijn die het doen.
  Want waarom zouden mensen hun bloed eigen vrienden, kinderen en famillieleden vergiftigen?
  Dit zou tevens verklaren waarom het vrijwel financieel onmogelijk is om zo`n giga operatie tientallen jaren te handhaven, en dan zonder dat er daadwerkelijk iemand uit de school klapt met keiharde bewijzen.
  Nee, een buitenaardse beschaving die beschikt over shape shiftende toestellen die de vorm van verkeersvliegtuigen kunnen aannemen zijn bezig om ons te conditioneren voor iets groots wat er aan zit te komen, want als ze ons hadden willen uitdunnen hadden ze wel andere middelen ingezet.

  1 likes
 18. En wat zijn nu de geheimen achter chemtrails? Dat vind ik niet terug in het artikel. En nu de geheimen via dit artikel bloot komen te staan, is het dan nog geheim of mogen we vanaf nu spreken over ‘de feiten achter chemtrails’? Maar wat zijn nu eigenlijk de geheimen of feiten achter chemtrails? En door wie werden ze onderzocht en/of bevestigd? En welke autoriteit erkend deze openbaar gemaakte geheimen (of nu dus feiten)? Geen antwoord? Dan heeft dit artikel geen toegevoegde waarde…

  3 likes
 19. vroeger hadden we alleen maar zure regen

  2 likes
 20. Het niveau is er niet op vooruit gegaan hier, ik heb niets gemist merk ik 🙂

  2 likes
 21. ……Onze vliegmaatschappijen doen dit niet, het leger doet het.”……

  Dit is een leugen.
  Het zijn altijd de normale vliegtuigen die chemtrails maken, nooit militaire.

  1 likes
 22. Even kijken bij de buren,complete damborden. Jannes v.d wal dammen maar.

  htthttp://saga4ever.blogspot.nl/p/dokumente.htmlp://saga4ever.blogspot.nl/p/dokumente.html

  1 likes
 23. Hier in Perth Australia zeer zelden chemtrails te zien. Op youtube staan enkele filmpjes maar het valt hier enorm mee. Reden???

  0 likes
 24. dit geven ze WEL toe zie http://www.srmgi.org elk jaar is zelfs een openbare conferentie. Dit heeft greenpeace een paar jaar geleden zelf toegegeven aan mij dat ze daarbij aanwezig waren

  zie http://www.srmgi.org/about/stakeholder-partners/ ook wnf, rode kruis The Royal Society etc etc daar staat het

  dit is geen protest of openbaar site of iets dergelijks maar “NGO-driven project “

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

hoogleraar

Hoogleraar en universitair docent schrijven vlijmscherp artikel over coronabeleid: ‘Draconisch’

Hoogleraar Michaéla Schippers en universitair docent Erwin ...

den haag

Den Haag zet LEGER in tegen wanhopige boeren. ‘Rutte laat wederom zijn ware aard zien’

Een anti-racismedemonstratie? Geen probleem. De agenten knielen ...