Natuur en Milieu

Deze oud-marinier zegt de geheimen achter chemtrails te hebben ontrafeld. En het ziet er niet goed uit

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vroeger bleven vliegtuigsporen enkele seconden hangen, maar de sporen van militaire vliegtuigen strekken zich vandaag de dag uit van horizon naar horizon, merkt oud-marinier en columnist Robert Lee op.

Twee jaar geleden zag hij één van deze vliegtuigen in actie. De chemtrails zakten omlaag en werden steeds breder, zegt hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Ze vormden wolken die begonnen te rollen en te draaien. Ondertussen zag de lucht eruit als een dambord. De blauwe lucht was verdwenen.

Toegegeven

“De overheid zei in het begin dat ze hier niets mee te maken hadden, maar nu hebben ze toegegeven dat ze sproeien,” zegt Lee.

“Ze zeggen dat we ons nergens zorgen over hoeven te maken,” vervolgt hij. “Ik geloof daar niks van. We kunnen de overheid niet vertrouwen. Ik heb persoonlijk ondervonden hoe verrot onze overheid is.”

“We zijn voor de overheid niets meer dan een nummer dat kan worden gebruikt en misbruikt,” klinkt het. “Het gebeurt iedere dag. Doe er onderzoek naar.”

Vanwege alle complottheorieën en vragen hierover hebben wetenschappers en overheidsagentschappen gezegd dat chemtrails in werkelijkheid contrails zijn.

Leugens

“Onzin,” zegt Lee. “Waarom zien we dan allerlei patronen in de lucht? Onze vliegmaatschappijen doen dit niet, het leger doet het.”

De NASA en Amerikaanse milieubeschermingdienst EPA verspreiden volgens hem leugens over chemtrails.

“Ik heb in de jaren zestig, zeventig en tachtig vaak naar de lucht gekeken en nooit zag die eruit zoals nu,” zegt hij.

De Amerikaanse luchtmacht zegt dat je vanaf de grond niet goed kunt zien wat het zijn. “Als je het met dat standpunt eens bent, ben je blind of leef je in een grot.”

Extreem giftige stoffen

“Denken die mensen nu werkelijk dat we zo dom zijn?” vraagt Lee zich af. Hij merkt op dat vooral boven de VS, West-Europa, maar ook in Japan en Korea veel wordt gesproeid.

“Het enige land in de regio waar niet wordt gesproeid is China,” aldus de oud-marinier, toevoegende dat het wordt gedaan om de bevolking uit te dunnen.

Uit vele onafhankelijke onderzoeken is gebleken dat ze extreem giftige stoffen bevatten, waaronder barium, aluminium, cadmium, nikkel, schimmelsporen, mycotoxines en radioactief thorium, weet Lee.

Doel

Die kunnen allerlei verschillende gezondheidsproblemen veroorzaken omdat ze het centrale zenuwstelsel aanvallen.

Mensen die zich bezighouden met geo-engineering zullen je vertellen dat het doel hiervan is om global warming terug te dringen, maar dat is ook een leugen, stelt Lee.

“We beginnen steeds meer vragen te stellen die de overheid niet kan beantwoorden,” besluit hij. En dus draaien de mainstream media en wetenschappers overuren om leugens te verspreiden.

[Richmond County Daily Journal]

5 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
6 jaren geleden

Ook dit past o.a. weer in het grotere plaatje :

http://hetgrotereplaatje.nl/chemtrails.html

louis .
louis .
6 jaren geleden

Dat overheden verrot zijn moge duidelijk zijn,maar dat er in de jaren “60 minder strepen in de lucht te zien waren komt mijn in ziens omdat er minder gevlogen werd. Als de overheid de mensheid wil uitdunnen zijn er wel goedkopere manieren te bedenken voor ze , ze houden het geld liever in eigen zak.

ster
ster
6 jaren geleden

Dit is de titel: Deze oud-marinier zegt de geheimen achter chemtrails te hebben ontrafeld. En het ziet er niet goed uit.
Dan verwacht ik echte raporten te lezen en dit zie ik helaas niet terug is de tekst. Jammer,,,,

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
6 jaren geleden

Ook ik weet dat het grote ruimen enige tijd geleden is ingezet, en zij die dit in gang hebben gezet vinden dat er hoognodig geruimd moet worden behalve zichzelf. Toch rest er mij een vraagje misschien dat iemand hier er antwoord op weet/heeft; ‘Hebben zij die het nodig vinden dat kwalijke spul in ons aller luchtruim te verspreiden er dan zelf geen last van’?

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x