Homepagina » Natuur en Milieu » Deze oud-marinier zegt de geheimen achter chemtrails te hebben ontrafeld. En het ziet er niet goed uit
Deze oud-marinier zegt de geheimen achter chemtrails te hebben ontrafeld. En het ziet er niet goed uit

Deze oud-marinier zegt de geheimen achter chemtrails te hebben ontrafeld. En het ziet er niet goed uit

Vroeger bleven vliegtuigsporen enkele seconden hangen, maar de sporen van militaire vliegtuigen strekken zich vandaag de dag uit van horizon naar horizon, merkt oud-marinier en columnist Robert Lee op.

Twee jaar geleden zag hij één van deze vliegtuigen in actie. De chemtrails zakten omlaag en werden steeds breder, zegt hij.

Ze vormden wolken die begonnen te rollen en te draaien. Ondertussen zag de lucht eruit als een dambord. De blauwe lucht was verdwenen.

Toegegeven

“De overheid zei in het begin dat ze hier niets mee te maken hadden, maar nu hebben ze toegegeven dat ze sproeien,” zegt Lee.

“Ze zeggen dat we ons nergens zorgen over hoeven te maken,” vervolgt hij. “Ik geloof daar niks van. We kunnen de overheid niet vertrouwen. Ik heb persoonlijk ondervonden hoe verrot onze overheid is.”

“We zijn voor de overheid niets meer dan een nummer dat kan worden gebruikt en misbruikt,” klinkt het. “Het gebeurt iedere dag. Doe er onderzoek naar.”

Vanwege alle complottheorieën en vragen hierover hebben wetenschappers en overheidsagentschappen gezegd dat chemtrails in werkelijkheid contrails zijn.

Leugens

“Onzin,” zegt Lee. “Waarom zien we dan allerlei patronen in de lucht? Onze vliegmaatschappijen doen dit niet, het leger doet het.”

De NASA en Amerikaanse milieubeschermingdienst EPA verspreiden volgens hem leugens over chemtrails.

“Ik heb in de jaren zestig, zeventig en tachtig vaak naar de lucht gekeken en nooit zag die eruit zoals nu,” zegt hij.

De Amerikaanse luchtmacht zegt dat je vanaf de grond niet goed kunt zien wat het zijn. “Als je het met dat standpunt eens bent, ben je blind of leef je in een grot.”

Extreem giftige stoffen

“Denken die mensen nu werkelijk dat we zo dom zijn?” vraagt Lee zich af. Hij merkt op dat vooral boven de VS, West-Europa, maar ook in Japan en Korea veel wordt gesproeid.

“Het enige land in de regio waar niet wordt gesproeid is China,” aldus de oud-marinier, toevoegende dat het wordt gedaan om de bevolking uit te dunnen.

Uit vele onafhankelijke onderzoeken is gebleken dat ze extreem giftige stoffen bevatten, waaronder barium, aluminium, cadmium, nikkel, schimmelsporen, mycotoxines en radioactief thorium, weet Lee.

Doel

Die kunnen allerlei verschillende gezondheidsproblemen veroorzaken omdat ze het centrale zenuwstelsel aanvallen.

Mensen die zich bezighouden met geo-engineering zullen je vertellen dat het doel hiervan is om global warming terug te dringen, maar dat is ook een leugen, stelt Lee.

“We beginnen steeds meer vragen te stellen die de overheid niet kan beantwoorden,” besluit hij. En dus draaien de mainstream media en wetenschappers overuren om leugens te verspreiden.

[Richmond County Daily Journal]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
2 jaren geleden

Ook dit past o.a. weer in het grotere plaatje :

http://hetgrotereplaatje.nl/chemtrails.html

H.J.
H.J.
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

Inderdaad, jaren is het voor mij een vorm van abacadabra geweest, tot je wat meer tijd kan gaan besteden aan het naar boven kijken.
Afgelopen week, met die mooie open/strakke blauwe hemel, viel het mij op dat vanuit het binnenland richting Noordzee, erg veel sporen waren te zien.
Via Flightradar 24 gekeken en bijna geen luchtverkeer op dat moment aanwezig.
Vreemd, raadselachtig, of toch angstig.

louis .
louis .
2 jaren geleden

Dat overheden verrot zijn moge duidelijk zijn,maar dat er in de jaren “60 minder strepen in de lucht te zien waren komt mijn in ziens omdat er minder gevlogen werd. Als de overheid de mensheid wil uitdunnen zijn er wel goedkopere manieren te bedenken voor ze , ze houden het geld liever in eigen zak.

Winger
Winger
Reactie op  louis .
2 jaren geleden

Nee man in de jaren 80-90 zag je chemtrails niet eens. Je ziet nu overduidelijk verschil als je simpelweg omhoog kijkt en duidelijk het verschil kan zien tussen een contrail en een chemtrail. Op sproeidagen, dan zie je rasters in de lucht, dan zijn de verschillen helemaal overduidelijk tussen vliegtuigen die die rasters maken en de normale vliegtuigen.

Boma
Boma
Reactie op  Winger
2 jaren geleden

Op geen enkele foto en film gemaakt vóór 1994 zie je deze vliegtuigstrepen……..

Willie
Willie
Reactie op  Boma
2 jaren geleden

Ben je blind en leef je in een grot? Nooit omhoog gekeken in de jaren 70, 80, 90 en daarna? Nooit het verschil gezien? Hm. Ik wel. Ik kijk namelijk graag naar omhoog en dan zie je dat het is begonnen in half jaren 90 van de vorige eeuw en het werd steeds meer en meer!

Boma
Boma
Reactie op  Willie
2 jaren geleden

Schreef ik iets anders dan?

Willie
Willie
Reactie op  Winger
2 jaren geleden

Boma, excuus! Ik was iets te snel met reageren, niet goed gelezen. Mij treft blaam. Nogmaals: excuus.

mikkie
mikkie
Reactie op  louis .
2 jaren geleden

Klets! Louis. In de periode van “Occupy”, een soort van vreedzame revolutie, een paar jaar geleden, stikte het in Oost-Groningen van de “strepen in de lucht”. Terwijl we ze normaal nooit zien en in Oost-Groningen enkel maar makke schapen wonen. ( zie de protesten ivm de aardbevingen) Strepen die er anders praktisch nooit zijn. Let er maar eens op als er weer eens tegen iets gedemonstreerd moet worden. Kijk dan maar eens in de lucht. ALs er ergens in een land politieke strubbelingen zijn is de lucht gestreept.
Er zit oa aluminium in. Om de bevolking kalm te houden. Daarom zit er in de meest bekende deo ( voor mannen met veel testosteron) ook aluminium.

Sumerian
Sumerian
Reactie op  louis .
2 jaren geleden

Afgelopen dinsdag en woensdag (21 en 22 maart) was het weer grootschalig raak. Bij een blauwe heldere hemel gaan ze los. Ze starten of vroeg in de ochtend of rond een uur 11.00 uur. Als de stroken worden gesproeid zie je ze in een tijd van 2 uur in de breedte verspreiden tot een melkwitte laag rondom de zon. Let maar eens op rond de winter en lente, dat is de periode dat je ze het Chemtrails het beste kan onderscheiden van condensstroken. Ik heb foto’s gemaakt van de stroken die er na 2 uur nog hangen. Voor de gene die ze wil zien wil ik ze graag opsturen.

Hier wonen we vlak bij een bosrijk gebied, je moet eens zien hoe de natuur hier achteruit gaat. Ik heb in jaren niet zoveel dode bomen gezien na een herfst/winter periode. Ze hebben geen wortels meer en allemaal last van schimmels, waardoor erbij wat storm de boel omvalt.

Er is een tijd geweest dat ik dacht: “Nee, het zal toch niet.”
Maar nu denk ik: “We worden ziek gemaakt en ze zijn begonnen met je omgeving te verkankeren!”

vladi
vladi
Reactie op  louis .
2 jaren geleden

er is geen discussie meer,bekijk deze documentaire en deel deze info.

https://youtu.be/FUbP7dMVoww

fff

ster
ster
2 jaren geleden

Dit is de titel: Deze oud-marinier zegt de geheimen achter chemtrails te hebben ontrafeld. En het ziet er niet goed uit.
Dan verwacht ik echte raporten te lezen en dit zie ik helaas niet terug is de tekst. Jammer,,,,

Henk
Henk
Reactie op  ster
2 jaren geleden

https://csat.au.af.mil/2025/volume3/vol3ch15.pdf

dit is zo’n rapport, het staat al vele jaren online. Ik heb het ingezien maar nu staat het beveiligt met een wachtwoord. Helaas iets te laat voor je om het nog te kunnen inzien. Er is echter nog veel meer te vinden op het internet

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

Ook ik weet dat het grote ruimen enige tijd geleden is ingezet, en zij die dit in gang hebben gezet vinden dat er hoognodig geruimd moet worden behalve zichzelf. Toch rest er mij een vraagje misschien dat iemand hier er antwoord op weet/heeft; ‘Hebben zij die het nodig vinden dat kwalijke spul in ons aller luchtruim te verspreiden er dan zelf geen last van’?

vladi
vladi
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

als je genetic engineering researched zul je begrijpen dat hun met afgeroomde kennis zich hiertegen kunnen beschermen.

lees eens over chlorella.

fff

Paul
Paul
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

Vroeg mij dat een poosje geleden ook al af
Of deze opdrachtgevers wonen niet in de spoeigebieden
Misschien hun woonplaats een zgn onbewoonde eiland
Of misschien een ondergrondse basis zodat deze ratten er geen hinder van ondervinden
Verder viel het mij op dat geheel West-Europa, vs,Japan en Korea besproeid worden maar geen (gelukkig) China terwijl China toch een land is met een enorme overbevolking
Dus daar zouden deze ratten er een slag kunnen slaan

pjoter
pjoter
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

@ Strijdervoorvrijheid

Ikzelf gebruik onderstaand, preventief!

https://www.youtube.com/watch?v=AC6833paZKE

eksegese
eksegese
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

@Strijdervoorvrijheid,
Een veelgehoord argument van chemtrails-ontkenners is dat chemtrails geen onderscheid kunnen maken tussen de elite en de gewone bevolking op de grond, dus de daders zouden zichzelf en hun naasten er ook mee treffen. Dat klopt, maar de illuminati hebben geneesmiddelen tot hun beschikking die hen beschermen tegen de meeste effecten van chemtrails. Zoals colloïdaal goud, en licht- en trillingsapparaten die buiten de reguliere geneeskunde worden gehouden.

Bovendien is het brengen van offers onderdeel van het vrijmetselaars/illuminati-systeem. Niet voor niets vindt jaarlijks op de Bohemian Grove-conferentie in California een ceremonie plaats waarbij de ‘Cremation of Care’ (“Crematie van Zorg/Het Iets Kunnen Schelen”) uitgebeeld wordt in de vorm van de verbranding van een baby.

rob
rob
2 jaren geleden

De mensen die dat soort gift stoffen sproeien en de burgen besproeien met leugens van waar of niet waar vallen zelf ook ten prooi aan hun eigen giftige stoffen verspreiding ,als het is om de bevolking uit te roeien daar kan ik nog wel wat mee, de mensen de burger zelf doet dagelijks dingen die ook met vervuiling heeft te maken zoals verspreiding van giftige stoffen via de auto motors brommers vliegtuigen om naar een bestemming te komen plasticvuil kolenverbranding wasmiddelen vuiluitstoot van verbrandingsovens besproeiing van gewassen stralingen uit mobile telefoons ezv ezv inderdaad er komen ziektes uit voort, dagelijks koopt men dingen die niet goed zijn voor het milieu ,de overheden en de burgers zelf maken gebruik van vele giftige gedragingen dagelijks weer stapt men in de fijnstof van de uitstoot van auto,s laat een ieder is zijn eigen hand eens in boezen steken iedereen doet mee aan vervuiling op wat voor manier ook dat weet een ieder zelf persoonlijk wat het bij draagt aan vergiftiging van milieu en van zichzelf men kan beter zichzelf afvragen er word niet zo gouw gedacht wat kan ik bijdragen om geen vervuiling op wat voor manier ook om geen giftige stoffen via de lucht via het toilet te verspreiden ,dat gaat moeilijk worden om geen gebruik te maken van al bovengenoemde feiten ,dus ja ik kan er wel wat mee ,de mens roeit zichzelf langzaam uit door vergiftiging..

faya
faya
Reactie op  rob
2 jaren geleden

Het is dan ook een V.N. plan om vrije energie zo lang mogelijk tegen te houden in de hoop dat de mens zichzelf langzaam zou gaan vergiftigen terwijl we nergens erg in hadden.
Er is domweg niets anders te koop.
Pesten dus, en dan tevens schizofreen acteren dat het een schande is.
Net zoals het een V.N. plan was, het door hun in 1965 gestichtte Lucifer Trust Fund om televisie niet ter educatie van de mensheid in te zetten maar mensen juist bewust af te stompen met reclames, {leugens} nietszeggende programma’s en nieuws met nog meer leugens over alles, dus hebben ze zich ook de muziekindustrie toegeeigent.
Complete anarchie hadden ze op gehoopt, vernietiging van een hele beschaving zodat het helemaal opnieuw opgebouwd kon worden naar het idee wat de luciferianen van een beschaving hebben, de NWO.
Als je nu maar wereldwijd de moraliteit, de spiritualiteit en de gehele economie vernietigd, konden ze, hoopten ze, de boel zelf wereldwijd aan gaan sturen.
Kennelijk ging het ze te langzaam, ze hadden er geen moment rekening mee gehouden dat er voldoende mensen waren die de tv steeds achterlijker vonden worden en zienderogen de debilisering waarnamen en de tv dan ook grotendeels uit hun leven banden.
Die mensen bleven gewoon normaal doorontwikkelen en zagen weliswaar veel debilisering om hen heen maar de totale destructie bleef uit.
Waarschijnlijk zijn ze toen uit wanhoop met de chemtrails aan de slag gegaan, in de hoop dat ze, in combinatie met de msm, alsnog tot het gewenste resultaat zouden komen.
Helaas, hun tijd is om.
Truuk misluuk zou Kluk Kluk zeggen.

faya
faya
Reactie op  faya
2 jaren geleden

Zie je zelf een beetje in hoe krom je redenering is Rob, dat de mens het zelf heeft gedaan?
Dat is precies waar die NWO psychopaten op hameren, en zich dan heel autoritair als toonaangevend voordoen.
Terwijl ze zienderogen en helder horend knettergek zijn.

Nehemia
Nehemia
2 jaren geleden

Voor de cabal/deep state/etc zijn we niks meer dan insecten die je naar hartelust kunt besproeien. Naast de lijst met ellende die we hierboven hebben gelezen worden we ook nog met microscopische nanodeeltjes besproeit en morgellons. Lezingen van Harald Kautz Vella over chemtrails zijn een aanrader. Zie YouTube
.
Morgellons, wat is het en hoe kom je er van af?
http://www.earth-matters.nl/192/12751/earth-matters-tv/morgellons-wat-is-het-en-hoe-kom-je-er-van-af.html

Morgellons disease: Self-Replicating Alien Fibers Sprayed With Chemtrails
https://chemtrailsplanet.net/2015/11/07/morgellons-disease-self-replicating-alien-fibers-sprayed-with-chemtrails/

Er vindt achter de schermen een hevige strijd plaats tussen goed en kwaad. Er zijn steeds meer bevestigingen (alt-news) dat er inmiddels 18 duizend verzegelde arrestatiebevelen zijn. Er zullen binnenkort massale arrestatie’s gaan plaatsvinden waar illuminatie/pedofielen,drugsbazen/farmaciegajes etc maar ook het tuig achter de chemtrails zullen worden opgepakt en middels militaire tribunalen worden berecht. Waarom niet via het reguliere rechtssysteem kunt u zich afvragen. Dat heeft te maken dat ook vele rechters door en door corrupt zijn. Dit gaat een jaar worden van een grote reset. Ook zal het hele financiële corrupte systeem aangepakt worden. Denk aan de centrale banken (Rothchilds/Morgans/Rockefeller), de Wereldbank en de FED (Federal Institute). Ze hebben de mensen financieel uitgeknepen als een citroen, maar nu zullen ze boeten voor hun misdaden. De Deep State is in blinde paniek – ook om het gegeven dat het volk steeds meer begint te ontwaken. De reden dat ze alle vrijdenkers en alt-media op zwart zullen zetten. Dit jaar zullen er massale arrestaties plaats gaan vinden. Dit schuim gaat geëxposeerd worden voor alle gruwelen die ze deze planeet en het mensdom hebben aangedaan.

Bassie
Bassie
Reactie op  Nehemia
2 jaren geleden

Volgens mij ontwaken mensen niet, maar worden ze alleen maar angstiger.

weg met ons
weg met ons
2 jaren geleden

We zijn slechts een nummer? We zijn tegenwoordig levende orgaanbanken die in een digitale concentratiekamp leven en waarbij de overheid wil weten wat je denkt, bezit, verdient en wil weten waarheen men verblijft en dan vooral degenen wil controleren die zich hebben losgemaakt, of dat proberen, van het feodale nazi systeem.

Heb mijn bedenkingen bij chemtrails, uiteindelijk strooit men het dan ook over zichzelf uit. Maar, alles is mogelijk en niets uit te sluiten in deze zionistische geesteszieke wereld. Zoek anders eens “skywrigting” op YouTube, als het zo kan, dan kan het ook in een grote omvang en uiteraard met een ander doel.

Hawks
Hawks
2 jaren geleden

Zojuist de column waar dit artikel een abstracty van is gelezen en deze roept toch wat vragen op:

– de columnist stelt dat steeds meer mensen op jonge leeftijd sterven. Als het om absolute getallen gaat zou hij gelijk kunnen hebben. Relatief gezien echter klopt dat niet. Mensen worden ouder

– de columnist stelt dat de overheid toegegeven heeft dat ze sproeien. Het zou mooi zijn als hij iets van bronnen of bewijzen produceert, zodat we precies weten wat de overheid heeft geantwoordt op welke vraag

– de columnist claimt danwel suggereert dat er bepaalde chemicalien in de lucht worden gesproeid om klimaatopwarming tegen te gaan. Hoe weet hij dat juist deze chemicalien klimaatopwarming tegen gaan? Wie weet dat eigenlijk?

– De columnist suggereert dat omdat bepaalde chemicalien op hoge hoogten zijn gevonden deze het resultaat moeten zijn van ‘chemtrails’. Hoe zit dat dan?

Voor mij geen bewijs van iets, deze column. Roept alleen maar vragen op.

only you
only you
2 jaren geleden

De aluminium en andere metalen moeten zgn de opwarming tegenhouden, daarnaast bij inademen en via voedsel veroorzaakt het hersenaandoeningen als parkingson, alzheimer en andere bizarre symptomen?

Henk Azie
Henk Azie
2 jaren geleden

En welke zieke geest doet mee aan zo’n chemtrail operatie, hebben ze zelf dan geen familie, vrienden of kennissen die dus ook vergiftigd worden?

x

Check Also

israëlische

Israëlische advocaat luidt noodklok over vaccinaties: ‘Ons land is overgenomen door slechteriken’

Als je de Nederlandse media moet geloven, ...

hydroxychloroquine

Leugens mainstream media over hydroxychloroquine hebben duizenden levens gekost

Al vanaf het begin van de pandemie ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

71
0
We lezen graag je reactie!x