CoronaBuitenland

Vaticaancriticus: ‘Deep State zit achter Oekraïneoorlog, er is een link met coronamaatregelen’

Help ons door deze info met je vrienden op je socials te delen!

Aartsbisschop en uitgesproken Vaticaancriticus Carlo Maria Vigano heeft maandag een brief gepubliceerd waarin hij de Deep State binnen de Verenigde Staten, de Europese Unie en de NAVO de schuld geeft van de oorlog in Oekraïne.

De VS en Europa moeten Rusland niet marginaliseren, maar een bondgenootschap aangaan om weer handel te drijven en de christelijke beschaving te herstellen. Dat is volgens Vigano de enige manier om de wereld te redden van het transhumanistische en medisch-technische globalistische monster.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De aartsbisschop, voormalig apostolisch nuntius in de VS, schrijft in zijn bijna 10.000 woorden tellende brief dat Poetin in een hoek is geduwd door een agressieve NAVO, die daarbij gesteund wordt door de VS. Een globalistische elite probeert zowel Rusland als Oekraïne op deze manier in de val te lokken, stelt Vigano.

Verergerd

In zogenaamde democratische landen worden afwijkende meningen gecensureerd. De pandemie heeft deze dynamiek verergerd, zei de aartsbisschop, die toevoegde dat de reguliere media ‘schaamteloos hebben gelogen’.

Mensen die weigeren om Poetin een ‘bezetter’ of ‘tiran’ te noemen, krijgen dezelfde behandeling als mensen die zich uitspraken tegen de coronavaccins, zegt Vigano.

Hij hekelt daarnaast het gebrek aan berichtgeving over neonazigroepen in Oekraïne die de Russisch sprekende Oekraïners in Donetsk en Loehansk hebben aangevallen.

Gegijzeld

Volgens Vigano is de oorlog onderdeel van een plan om een nieuwe wereldorde te installeren. De VN, NAVO, het Internationaal Monetair Fonds, de EU en miljardairs als George Soros en Bill Gates zweren samen om een wereldregering in het zadel te helpen, aldus de aartsbisschop.

Hij schildert de Oekraïense president Zelenski af als een EU-marionet, ‘een sympathieke buitenstaander die wordt ingezet om anti-Russische gevoelens aan te wakkeren’.

Vigano zegt ook dat Oekraïners worden ‘gegijzeld’ door het globalistische, totalitaire regime en pleit tegen EU-lidmaatschap.

[Religion News Service]

4.8 132 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tom
Tom
2 jaren geleden

Binnenkort “functie elders” voor deze goede man?

Dubito
Dubito
2 jaren geleden

enneh….waar zit het Vaticaan – schaamteloos – allemaal achter? Met die WEF-Jezuïet aan de leiding?

Thoughtful
Thoughtful
2 jaren geleden

Heb al vaker wat van hem gezien, mag die man wel.

Rob
Rob
2 jaren geleden

Gaan maar meer mensen het zo zien.
Duurt lang voordat de ogen geopend worden.
In een trieste wereld zijn we beland.

Back to top button
52
0
We lezen graag je reactie!x