Homepagina » UFO » VIDEO: Internationaal ruimtestation ISS gevolgd door ‘mysterieus object’
VIDEO: Internationaal ruimtestation ISS gevolgd door 'mysterieus object'

VIDEO: Internationaal ruimtestation ISS gevolgd door ‘mysterieus object’

De camera’s van het internationale ruimtestation ISS hebben een UFO vastgelegd die het ruimtestation lijkt te volgen. Dat schrijven Britse media.

De video is in Rusland opgedoken en toont naar verluidt een ongeïdentificeerd vliegend object dat het ISS volgt. De beelden zouden zijn gemaakt op het moment dat het station wachtte op voorraden, zo meldden Russische media.

Er zijn voor zover bekend geen stemopnames van de astronauten die aan boord van het ISS spraken over de UFO. Het object lijkt dezelfde koers te volgen en dezelfde snelheid te hebben als het ISS.

Critici claimen dat het filmpje nep is omdat beelden van de UFO niet terug te vinden zijn in het archief. De video ging op internet als snel viral en lokte een flinke discussie uit onder kijkers. Sommigen menen dat het een schip is.

Iemand schreef: “Ruimtepuin heeft ongeveer dezelfde snelheid als het ISS. Het is waarschijnlijk een isolatiepaneel.” Een ander stelde: “Als het ruimtepuin was, zou het toch als zodanig zijn gecategoriseerd?”

[MailOnline]


Vind je dit belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

37 reacties

 1. Nasa is allemaal gelogen bullsh*t, van jongs af aan wordt je geïndoctrineerd met die beelden en info via de reguliere media en school, ze steken enorm veel tijd en geld in Hollywood beelden en de beelden van grote hoogtes genomen zijn met een groothoeklens gemaakt waardoor je altijd een curve hebt. Enkel logisch nadenken en berekeningen maken zal je doen inzien dat de wereld geen bol is. Dit was ook naar mijn inziens onzin toen ik het voorbij zag komen maar zoals vaak worden we door overheden en instanties vaak voorgelogen en Nasa is daar weer geen uitzondering op! Alle verkrijgbare info die zij al jarenlang voorschotelen is makkelijk aan te nemen omdat dat is wat je geleerd is maar is totale BS! F.. K Nasa en hun leugens, de wereld is Plat! Think and calculate yourself!

  8 likes
  • Een paar weken geleden heb ik vanaf het strand van Walcheren windmolens van een windmolenpark op zee voor de Belgische kust gefotografeerd. De afstand was tussen 36 en 45 km. Het grootste deel van de windmolens (ca 60 tot 70 m) was achter de horizon verdwenen alleen de turbine met de bladen stak er een stuk bovenuit. Hoe kun je dat verklaren op een platte Aarde?

   19 likes
   • niet dat ik denk dat de aarde plat is hoor Henk, maar het antwoord op je vraag zou natuurlijk ook afstand kunnen zijn. Kromming hoeft per definitie niet rond te betekenen. Al was de aarde een kubus, kreeg je datzelfde resultaat. Tenzij je op een hoek staat dan en je foto naar achteren maakt. Heeft ook iets met onze ogen te maken

    2 likes
    • Kun je me uitleggen hoe afstand bij een platte aarde er toe kan leiden dat je iets voor 2/3 onder de horizon ziet?

     10 likes
     • “Afstand” is geen verklaring. Op een platte Aarde zou ik ook op 36 km afstand de hele windmolen toch moeten zien, ook de onderkant?

      10 likes
     • Bovendien, toen ik op een hoog gelegen duin ging staan (24 m hoog) kon ik een stuk meer zien

      9 likes
     • Altijd dezelfde vragen stellen en nooit luisteren naar de antwoorden, elke keer weer! Het is dezelfde standaard Globe-Reenforcement Propaganda dat ik overal tegenkom online waar Flat Earth ter sprake komt. Het is altijd exact hetzelfde! Ongetwijfeld Social Engineering programma’s direct gebrouwen door Vrijmetselaars. Zeer ongeïnspireerd (net als alle NASA onzin) en nooit lerend van de discussies en tegen argumenten. Het ziet eruit als Politiek gedreven gedrag om alles te negeren en enkel te richten op pogingen de lezers te manipuleren in hun mening. Hou op met liegen tegen jezelf en de wereld en doe de studies!!! Niet om het om te om foutjes te vinden in de specifieke videos maar om te leren waar het om gaat en waar de argumenten die je niet kunt weerleggen nou over gaan. Het is echt. Get over it!

      2 likes
     • ja… ik zei het al toch…. afstand

      0 likes
  • Als de wereld plat is zou je er aan de randen die er dan zouden zijn, vanaf moeten kunnen vallen.
   Dat is nergens het geval.

   16 likes
   • “Als de wereld plat is zou je er aan de randen die er dan zouden zijn, vanaf moeten kunnen vallen.
    Dat is nergens het geval.”

    Gelukkig, we hoeven ons geen zorgen te maken, want Catrice heeft nog even goed gekeken naar haar plastic globe en geconstateerd dat er geen randen zijn!

    5 likes
   • Plat en omsloten door het firmament. De Zuidpool omcirkeld de wereld.

    3 likes
  • Goede genade, aan welke drugs zit jij in hemelsnaam…

   Elke keer dat ik denk dat ik de grootste gek op deze site nu wel heb gezien, staat er weer ééntje op die NOG gekker is.

   Ik ga ook niet meer in discussie met deze domme mensen, ze zijn niet voor rede vatbaar en blijven maar pronken met hun vage Youtube-filmpjes waarin een paar hippies blijven beweren dat de aarde plat is.

   Stap eens in een vliegtuig inderdaad, kom op kruishoogte en kijk. Dan zie je dat de aarde ROND is…

   R
   O
   N
   D

   wat is er mis gegaan met deze mensen… die kunnen toch op geen enkele wijze iets toevoegen aan onze maatschappij met zo’n zieke gedachtengang…..

   15 likes
   • ziek nog wel… pffff…. waar is die tijd gebleven dat wel elkaar in waarde lieten… Laat iedereen in zijn eigen sprookje geloven. Dat doen we allemaal. Hou op met verwijten maken. Der is zeker wat mis met jullie allemaal. for f*ck sake…. rond niet rond… in mijn hoofd is de aarde een dubbele tetrahedron. hahaha so what…

    0 likes
    • Klagen over dat we iedereen in zijn waarde moeten laten, en even later zeggen dat er met ons allemaal iets mis is?

     Echt niet hypocriet.. Gevalletje pot verwijt de ketel… :S

     1 likes
  • Geef de formules maar.

   Ik kan je vertellen dat newtons zwaartekrachtversnelling g=G m/r^2 voor de aarde alleen een valide uitkomst geeft wanneer men de massa over het gehele volume van de bol verdeeld en dan die als punt massa beschouwd. Voor een platte schijf zal men een andere waarde voor de zwaartekrachtversnelling vinden.

   Hoe kun je dat bewijzen? Laat maar eens een balletje vallen van een bekende hoogte en meet hoe lang het duurt voordat deze de grond raakt. Invullen in y=yo+vo.t+1/2g.t^2 en dan vind je ongeveer dezelfde ga als die

   2 likes
   • Al de algebra in de wereld kan de aarde niet rond maken. Deze is namelijk plat, en het maakt niet uit hoeveel theoretische constructies je kunt uitdenken over hoe het zou werken als het rond was: Het is namelijk niet zo.
    – Er is geen curve, geen enkel beetje, bergen en flatgebouwen zijn vele tientallen kilometers ver te zien en dat is absoluut onmogelijk volgens de Bol-curve theorie. Niet bijna onmogelijk totaal absoluut onweerlegbaar onmogelijk Daar valt niet tegenop te redeneren dus negeren Globe-apologists dit aspect heel erg graag. En aub geen onzin over Luchtspiegelingen, die werken namelijk niet zo!
    – Er zijn geen sterren te zien vanaf een zekere hoogte. Waarom niet? En geen quantum of luchtspiegelingen of andere onzin. Leg eventjes via optica en fysica uit hoe het kan dat je vanaf zo hoog ineens al die zonnen in de absurde afstand niet meer kan zien? Geen enkel beetje licht ervan om precies te zijn. De enige logische reden is dat sterren geen zonnen zijn maar lichtjes zoals word beschreven in de oudste geschriften. Dat zijn de eerste geschriften die verwijzen naar wat sterren in de hemelen zijn. Het zijn geen werelden in de absurde verte, het zijn lichtjes in de hemel.
    – Ik heb meermalen in mijn leven Sterren gezien door de donkere zijde van de maan. Tegenwoordig zie je dat minder vaak omdat de wereld bedenkt is met slim getimede multifunctionele chemtrails. Leg mij eens uit hoe dat werkt in je Bollen wereldje.

    Flat Earth is geen Psy-Opp, het is een Coming Out voor de waarheid.

    2 likes
    • Doe jezelf eens een plezier en bezoek eens je lokale sterrenwacht op een heldere avond.

     Bovendien vraag ik me af waar de zogenaamde platte aarde ophoudt, wie of wat die lichtjes veroorzaakt en wat er achter die lichtjes is.
     En als het heelal niet bestaat, waar ligt de platte aarde op en hoe diep is dat dan?
     Waar gaat de zon naar toe als ie ondergaat?
     Hoe verklaar je de verschillende zonnestanden die tegelijkertijd op verschillende plekken waarneembaar zijn (wat de Grieken al wisten en daarmee voor zich zelf al aantoonden dat de aarde rond was)?

     De aarde is gewoon rond en draait rond de zon in het heelal, er zijn genoeg manieren om dat zelf met minimale middelen na te checken.
     Één ervan is Stelarium.
     http://www.stellarium.org/nl/

     5 likes
    • WTF?!?!?! Arwijn, hebben ze jou al eens onderzocht?

     Voordat wij antwoord geven op al jouw verklaarbare en onzinnige vragen, en op je wartaal reageren, willen we graag even antwoord op de door ons gestelde vragen…

     Ik vrees dat dat niet gaat lukken, aangezien je er geen antwoord op kunt geven…

     Blijf vooral in je wereldje dat de aarde plat is hoor… Het blijkt wel dat je nooit hebt gevlogen in je leven, anders had je die wartaal niet uitgekraamd.

     Evengoed bedankt voor het lachen!

     3 likes
  • Opvallend dat er de laatste tijd zoveel “platte aarde”-aanhangers zijn en over de mogelijkheid dat de aarde hol is hoor je (bijna) niemand meer.

   Vanaf een hoog punt aan de kust en vanuit het vliegtuig kun je de kromming van de aarde zonder hulpmiddelen zien.

   8 likes
  • Je moet uitleggen, hoe het mogelijk is dat ieder zeilschip (dus ook particulier) gebruik maakt van kaarten gebaseerd op een bol, en daarmee toch routes kunnen plannen op een wereldschijf…

   7 likes
 2. Als de wereld plat zou zijn, dan wil ik graag uitleg over hoe de zon/maan dan werkt. En waarom ik sommige planeten met blote oog kan zien. Zoals Venus. Waarom die rond zijn en de aarde dan niet. En waarom je met een boot de wereld kunt rondvaren/of met vliegtuig kunt vliegen in alle richtingen en op hetzelfde punt weer uit kunt komen. Volgens mij kan dit alleen als de aarde rond is.

  15 likes
 3. dr schijnt al naar buiten gekomen te zijn dat ie platte aarde theorie als hoax de wereld in is gebracht en een eigen leven is gaan leiden

  4 likes
  • Dankzij een gedeelte van de bezoekers van deze website zeker? Die alles en iedereen na lopen te papegaaien en die zo naïef zijn dat je ze alles kunt wijsmaken?

   7 likes
 4. Das n mooi stukje ruimteafval.

  9 likes
 5. Onze o.a. scheppers, Ufonauten en ‘Aliens’ hebben een plan voor de mensheid en daar maakt ISS een deel vanuit.

  4 likes
 6. Ruimtepuin blijft in dezelfde richting draaien… dit ding draait in het begin van het filmpje eerst linksom en dan ineens rechtsom..dan kan dus niet in het luchtledige.. er is geen wind o.i.d. Er zijn veeel meer zaken gefilmd bij het ISS en ook die veranderden van richting. Koersveranderingen in space zijn “the smoking gun” !

  6 likes
 7. Hey, maar even over De Platte Aarde. Dat stukje ruimteafval interesseert me niet zo. Jullie Platmensen menen het toch niet echt serieus dat jullie dit denken? Het tart elke wetenschappelijke (en dus herproduceerbare) logica die we hebben opgebouwd in de eeuwen na Galileo. Lees: https://nl.wikipedia.org/wiki/Galileo_Galilei

  De Aarde is een véél véél groter mysterie als deze plat zou zijn… Kom maar met sluitend wetenschappelijk bewijs. Tot dan, zwijg.

  5 likes
  • Hebben jullie nog niet door dat je niet op een spinnende bol kunt leven.
   Alle planeten zijn rond en ja daar kun je op landen omdat ze jou dat wijsgemaakt hebben.
   Ik wordt duizelig van al die snelheden die we ronddraaien, niet!

   0 likes
   • We voelen de aarde niet ronddraaien omdat er zoiets bestaat als inertia.

    Alles ‘op’ en in de aarde heeft identiek dezelfde snelheid als de aarde zelf, en t.o.v. de objecten waar de aarde ronddraait (de zon, centrum van de melkweg,…). Dus draaien we gewoon mee. Tov de aarde zelf lijken we ‘inert’ te zijn (‘niet-bewegend’), omdat we de snelheid van de aarde perfect ‘matchen’.

    Net als twee treinen parallel langs elkaar laten rijden met identieke snelheid. Zittende in 1 van de treinen zal de andere te lijken ‘stilstaan’. Dat is de illusie van inertie. De treinen lijken ‘inert’ t.o.v. elkaar, terwijl er wel degelijk ‘momentum’ in het spel is.

    Of zoals een ander het online uitlegt :

    “De zwaartekracht heeft niets te maken met de snelheid van een object, de aarde en alles wat er op en aan zit dus (dat is niet helemaal waar maar dat zou het hier te ingewikkeld maken).
    Zwaartekracht, of mooier gezegd gravitatie, is afhankelijk van de hoeveelheid massa, plus nog enkele andere variabelen.
    De aarde is zo groot en heeft zo veel massa dat de zwaartekracht ons voldoende naar beneden trekt om er niet van af te vallen.

    Als je je op de evenaar bevind dan draai je rond de as van de aarde met een snelheid van 1.750 KM/uur. Naarmate je verder richting 1 van de polen gaat neemt die snelheid af om nul te worden als je exact op 1 van de polen staat.

    Alles op de aarde heeft dezelfde snelheid als die van de aarde rond de zon, rond het centrum van de Melkweg en door het universum. Er is niets dat ons afremt en dus gaan we gewoon mee.

    Overigens is het zo ons universum geen nul-punt kent (voor zo ver nu bekend) en dus alle snelheid van een object relatief is ten opzicht van een ander object.
    Zo gaan we rond de zon ten opzichte van die zon met een snelheid van zo’n 20.000 KM/uur.

    Maar zelfs als dat zou stoppen dan draaien we nog altijd met een snelheid van ongeveer 400.000 KM/uur om het centrum van de Melkweg.

    Ik weet zo niet direct hoe snel we uiteindelijk gaan ten opzichte van andere sterrenstelsels (onze Melkweg is maar 1 van de vele sterrenstelsels) maar dat is ook aanzienlijk. ”

    Nog iets waar de platte aarde idioten absoluut geen rekening mee houden : “momentum”. Oftewel ‘draaiing’.
    Meer specifiek de ‘vortexiale’ draaiing waaraan ALLES in het heelal voldoet. Alles draait in het heelal. De Amerikanen noemen het ‘angular momentum’ of een zekere waarde van ‘torque’.

    Uit nieuwe onderzoeken, metingen en calculaties blijkt dat Einstein correct was met zeggen dat de vlakte van het universum ‘buigt’ afhankelijk van oa de zwaartekracht. Echter is dit beeld enkel ‘onvolledig’. Het blijkt dat deze vlakte niet enkel buigt, maar tegelijkertijd ook kronkelt of ‘krult’. (voorbeeld: laat het bad leeglopen en observeer de draaiing in het water terwijl het door de afloop wegloopt. Zulke draaiing zit verweven in het ‘momentum’ van elk object in de cosmos).

    Door een ‘torque’ waarde toe te voegen aan de vergelijkingen van Einstein, genaamd het ‘impulsmoment’ (‘angular momentum’) wordt duidelijk waarom alles in de ruimte ‘ronddraait’. Omdat er in de buiging van de ruimtelijke vlakte (zoals beschreven door Einstein) ook nog een impulsmoment verweven zit, wat matterie doet ‘kronkelen’ doorheen de ruimtelijke ‘vlakte’ van de cosmos.

    De wetenschap noemt deze ontdekking ‘Einstein with a twist’.

    In deze afbeelding (http://freeenergynews.com/ThisWeekinFreeEnergy/2014/08/14/Haramein-Rauscher_solution_600.jpg) kan je je voorstellen dat de buiging ook nog eens als een spiraal kronkelt. Net als water dat afloopt, of een melkweg van bovenaf gezien (http://image.slidesharecdn.com/torsionphysics-140629224400-phpapp02/95/new-energy-part-3-the-science-torsion-physics-11-638.jpg?cb=1404081973) of een zwart gat bv. (http://resonance.is/wp-content/uploads/2013/11/SMBH-Header.jpg).

    Dit kan maar 1 logisch gevolg hebben, maar wel 1 met zeer verregaande gevolgen zelf vanuit ‘cosmisch’ perspectief : dat alle objecten in het heelal STEEDS zullen STREVEN naar de ‘perfecte’ vorm…en dat is wel degelijk de circel in 2D, en hier in 3D, jawel…de ronde BOL.

    Zelfs in zowat ELKE antieke cultuur en mythologie wordt steeds sterk nadruk gelegd op de ‘meest heilige’ vorm die er bestaat: de circel of de bol.
    Vesica Piscis (overgenomen door de Christenen maar oorsprong in oud-Egypte en zelfs eerder) symboliseert de ‘kruising’ van twee circels. Bloem des levens,…zelfs atomen en partikelen op de kleinste schaal laten zien hoe deze ‘heilige’ vorm van zeer klein naar zeer groot behouden blijft.

    Een ander misschien minder belangrijk detail is het feit dat wanneer je op een ronde bol staat, sta je altijd recht boven het exacte middelpunt van die bol (het ‘centrum’ van gravitatie van die bol). Waar je ook op aarde staat, het exacte middelpunt zal steeds recht onder je zijn. Ik laat dit open voor interpretatie, maar dit impliceert wel degelijk iets zeer buitengewoon 😉 Degenen die het weten mogen het vertellen.

    Het impulsmoment van een (cosmisch) object kan nooit veranderen, tenzij een ‘externe’ draaiende kracht er invloed op uitoefent.

    Impulsmoment ‘I’ = m v r (of massa maal snelheid maal radius).
    Kan ook beschreven worden via de centripetaalkracht, maar dat is een andere benadering…

    Nog een andere benadering is de (zopas) bewezen theorie van ‘holografie’.
    De stelling dat onze cosmos ‘holografisch’ is is intussen wiskundig bewezen zonder twijfel. ‘Waarom’ en ‘hoe’ precies, daar wordt nog sterk over gedebateerd.

    Maar we leven wel degelijk in een ‘holografisch’ universum, wat alweer zeer vergaande gevolgen heeft tot hoe we onze cosmos dienen voor te stellen.

    De belangrijkste conclusie is (volgens Leonard Suskind) dat onzo cosmos zich binnen in de ‘gebeurtenishorizon’ van een (‘universeel’) zwart gat bevind.

    Wetende dat elk zwart gat ‘binnenin’ het universum een 2-dimensionele gebeurtenishorizon heeft, moet dit ‘universeel’ zwart gat zeer waarschijnlijk een 3-dimensionele gebeurtenishorizon hebben. Gezien de cosmos multidimensioneel van aard is, en we slechts drie dimensies kunnen zien (de 4de ‘ervaren’ we enkel als ‘tijd’ en zien we al niet meer), kunnen we aannemen dat de overige dimensies niet zichtbaar zijn omdat ze zich buiten ons gezichtsveld bevinden,…of beter gezegd buiten onze ‘gebeurtenishorizon’. Wat simpelweg wil zeggen dat die hogere ‘dimensies’ (noem het wat je wil) zich buiten dat zwart gat bevinden waar de cosmos zich in bevind.

    Maar volgens Stephen Hawking en Leonard Suskind heeft elk zwart gat dat we ‘zien’ een 2D ‘event horizon’ (deze stellen de horizon ‘beneden’ ons voor), en de horizon ‘boven’ ons waarschijnlijk een 3D horizon.

    Men kan stellen dat we hier letterlijk de ‘bodem’ en de ‘top’ van onze 3de dimensie kunnen beschrijven met respectievelijk de 2D horizon van zwarte gaten en de 3D horizon waar het heelal zich in bevindt.

    Maar hier komt dat uiteindelijk de ‘clue’…en toont dat de aarde inderdaad wel een plat zou kunnen zijn, enkel NIET in de zin zoals iedereen ‘denkt’.

    Want als elk zwart gat een 2-dimensionele ‘event horizon’ heeft, en alle zwarte gaten IN het heelal hebben dat (!), dan zou het wel eens kunnen dat deze holografische reflectie geldt voor alle ‘objecten’ in het heelal. Hoe kan dat ? Wel, simpel : het holografische universum stelt dat (ten minste wat zwarte gaten betreft) alle informatie is gecodeerd op die 2D horizon, maar door middel van radierend LICHT is GE-EXTRAPOLEERD in 3-dimensies. Dat wil simpelweg zeggen dat alles binnen een zwart gat in 2 dimensies is ‘ge-encodeerd’, maar in 3 dimensies wordt ge-DEcodeerd. Ook al is de gecodeerde informatie slechts 2-dimensioneel van aard, toch ZIEN we die informatie in 3 volledige dimensies. Dit is een HOLOGRAFISCHE (3-dimensionele) PROJECTIE van een 2-dimensioneel object.

    Kunnen we dit dan stellen voor ALLE objecten in het heelal ? Mogelijk.
    Echter is dit tot nog toe enkel ‘bewezen’ in zwarte gaten. Maar het kan wel degelijk zo zijn dat de aarde, de zon, en alle andere objecten in het heelal in werkelijkheid slechts 2-dimensioneel zijn, ook al ZIEN we deze objecten in 3 dimensies ‘geprojecteerd’.

    Maar dan nog impliceert de logica van ‘multi-dimensies’ dat alle objecten binnenin de ‘universele’ singulariteit/zwart gat gecodeerd zijn op een 3-DIMENSIONELE gebeurtenishorizon. De zwarte gaten die we zien stellen een ‘blik’ voor in de richting van die ‘lagere’ 2de dimensie, en werkelijk ‘gescheiden’ door een 2-dimensionele horizon, en de nachthemel gunt ons een ‘blik’ in de andere (tegenovergestelde) richting voor, en de pikzwarte achtergrond die we zien (idem als de zwarte gaten die we zien ‘in’ het heelal) is die 3-dimensionele horizon die de 3de dimensie gescheiden houdt van degene erboven (de 4de).

    Dit idee achter de ‘holografie’ van de cosmos is de werkelijk oorsprong van deze gedachtegang van een ‘mogelijk’ platte aarde. Zoals reeds gezegd hier heeft dat ‘idee’ een eigen leven gekregen met de meest absurde ‘claims’.

    Werkelijk gegrond op pure wetenschap, maar verbastert naar een onlogische ‘lore’ die totaal geen steek houdt.

    ALS de aarde werkelijk plat is, dan nog is het een vaststaand FEIT dat we onze aarde wel degelijk ZIEN als een ronde bol. Evenals de meetbare ‘effecten’ nog steeds aantonen dat de aarde een ‘ronde’ projectie van materie is EN rondraait in het heelal, net als alle andere objecten. KAN zijn dat deze ‘bol’ een holografische projectie is van een 2-dimensionele ‘circel’, ge-extraheerd uit een 2D gebeurtenishorizon. ZEER complex gelinkt aan ‘dimensies’ en de theoriën daarrond.

    Logischerwijze klopt het ook als je dit idee van ‘Jacob’s Ladder’ aanneemt, waarin elke hogere dimensie ‘bovenop’ de lagere ligt, gescheiden door iets wat we evenwel in zwarte gaten kunnen afleiden. Tijd is onze 4de dimensie, en we ‘zien’ ze niet. We ‘ervaren’ ze als ‘tijd’, waarbij we slechts ‘1 beeldje’ tegelijk kunnen zien (1 beeld per tijdseenheid per definitie), maar de drie dimensies eronder ‘zien’ we volledig en ‘tegelijkertijd’. De ‘flatland’ theorie sluit hier het best bij aan en toont hoe men zich dit moet voorstellen.

    ‘Tijd’ bestaat BUITEN onze 3-dimensionele cosmos. Voorbij die 3-dimensionele (pikzwarte) horizon in de nachthemel. De andere drie dimensies bestaan ‘binnen’ in de cosmos, ‘binnen’ ons 3D gezichtsveld.

    De enige manier om deze ‘platte aarde’ theorie te kunnen consolideren met wat men intussen reeds weet, is te kijken naar de holografische cosmologie zoals men ze vandaag begrijpt. Daarin is het ‘mogelijk’ dat ALLES binnen in het heelal in 2 dimensies is gecodeerd op één en dezelfde ‘horizon’, maar dmv licht geprojecteerd in 3 dimensies.

    Dat maakt dan eigenlijk dat BEIDE ideeën juist zijn : de aarde is ‘plat’ (2-dimensioneel) van ‘cosmische’ aard…maar tegelijkertijd OOK rond, want zo wordt deze platte schijf dan werkelijk in onze ‘3de dimensie’ geprojecteerd volgens de regels van de holografie.

    In mijn ogen, ten minste als je over het bovenstaande een en ander weet en beseft (door ZELF-STUDIE !, NIET door simpelweg met de paplepel aan te nemen !), zit er misschien ‘enige’ bron van waarheid in het idee van een platte aarde, echter denk wel logisch na, en vergeet de meest ‘basische’ wetten niet van bv. thermo-dynamica en fysica. De idoelogie van holografie (ook ‘fractalen’) respecteerd a

    0 likes
    • respecteert al deze wetten, en past wel degelijk binnen de LOGICA van onze cosmologische dynamiek.

     Onderzoek zelf voor je youtubers op hun ‘woord’ gelooft.
     Niet alles is zever, maar zeker niet alles is correct wat men daar terugvindt.

     De mogelijkheid van een platte aarde bestaat, maar is veel complexer van aard, en heel anders voor te stellen dan wordt beweerd door de meeste ‘fantasten’ op youtube.

     Zeker geen platte schijf waar je vanaf valt aan de rand. Meer een kwestie van ‘perspectief’…vanuit WELK PERSPECTIEF is de aarde plat, en vanuit welk is deze rond ? Dat is een meer correcte vraag, met de kennis van ‘muti-dimensionele’ holografie in ons achterhoofd.

     Grtz.

     0 likes
 8. Ja hoor. Afkomstig van een youtube kanaal met méér leuk gemaakte graphics.
  subscribe now… haha.

  2 likes
 9. Als de aarde plat zou zijn, dan zouden alle schepsels ook platter zijn. Het moet dus rond en bolvormig zijn. Het licht zorgt mede voor de vorm/groei plus DNA. Als er geen draaiing van lichtval zou zijn, dan groeide alles naar het licht. Dan zou alles veel platter en langwerpig zijn. Alleen een bal/bol kan die draaiing geven.
  Dan zou een bol kompas niet bol hoeven te zijn enz.

  1 likes
 10. doet me een beetje denken aan de black knight, hiervan wordt gezegd dat het een isolatiedoek is

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

UFO's en aliens zijn antropologen uit de toekomst. Amerikaanse professor baart opzien

UFO’s en aliens zijn antropologen uit de toekomst. Amerikaanse professor baart opzien

Natuurkundigen kregen het onlangs voor elkaar om ...

De oorzaak van global warming is niet duidelijk. President Poetin gooit knuppel in hoenderhok

De oorzaak van global warming is niet duidelijk. President Poetin gooit knuppel in hoenderhok

Tijdens het International Arctic Forum in Sint-Petersburg ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.