UFO

VIDEO: Internationaal ruimtestation ISS gevolgd door ‘mysterieus object’

Help door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De camera’s van het internationale ruimtestation ISS hebben een UFO vastgelegd die het ruimtestation lijkt te volgen. Dat schrijven Britse media.

De video is in Rusland opgedoken en toont naar verluidt een ongeïdentificeerd vliegend object dat het ISS volgt. De beelden zouden zijn gemaakt op het moment dat het station wachtte op voorraden, zo meldden Russische media.

Er zijn voor zover bekend geen stemopnames van de astronauten die aan boord van het ISS spraken over de UFO. Het object lijkt dezelfde koers te volgen en dezelfde snelheid te hebben als het ISS.

Critici claimen dat het filmpje nep is omdat beelden van de UFO niet terug te vinden zijn in het archief. De video ging op internet als snel viral en lokte een flinke discussie uit onder kijkers. Sommigen menen dat het een schip is.

Iemand schreef: “Ruimtepuin heeft ongeveer dezelfde snelheid als het ISS. Het is waarschijnlijk een isolatiepaneel.” Een ander stelde: “Als het ruimtepuin was, zou het toch als zodanig zijn gecategoriseerd?”

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dimmer
dimmer
6 jaren geleden

Das n mooi stukje ruimteafval.

Peter
Peter
6 jaren geleden

Ja hoor. Afkomstig van een youtube kanaal met méér leuk gemaakte graphics.
subscribe now… haha.

kiaora
kiaora
6 jaren geleden

Ruimtepuin blijft in dezelfde richting draaien… dit ding draait in het begin van het filmpje eerst linksom en dan ineens rechtsom..dan kan dus niet in het luchtledige.. er is geen wind o.i.d. Er zijn veeel meer zaken gefilmd bij het ISS en ook die veranderden van richting. Koersveranderingen in space zijn “the smoking gun” !

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Onze o.a. scheppers, Ufonauten en ‘Aliens’ hebben een plan voor de mensheid en daar maakt ISS een deel vanuit.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

37
0
We lezen graag je reactie!x