Buitenland

Donald Trump veegt vloer aan met media: “Jullie zijn allemaal leugenaars en moeten je schamen”

Help anderen door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Donald Trump heeft maandag in de Trump Tower fel uitgehaald naar hoge piefen van de grote mediabedrijven. Dat schrijft de New York Post.

“Het was net een vuurpeloton,” zei een bron over de vergadering.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Trump begon met CNN-baas Jeff Zucker en zei: ‘Ik haat je netwerk, iedereen bij CNN is een leugenaar en jullie moeten je schamen’,” aldus de bron.

Leugenaars

De tv-bazen en nieuwslezers dachten dat ze zouden gaan praten over de nieuwe regering, maar in plaats daarvan gaf Trump ze de wind van voren.

Een tweede bron bevestigde dat het er heftig aan toe ging en voegde toe dat de grote nieuwslezers van alle netwerken aanwezig waren.

“Trump bleef zeggen: ‘We bevinden ons in een ruimte vol leugenaars, de onbetrouwbare, oneerlijke media die ernaast zaten. Hij noemde Jeff Zucker bij naam en zei dat iedereen bij CNN een leugenaar is en dat CNN een netwerk van leugenaars is’,” zei de tweede bron.

Fout

De aanstaande president verwees ook naar een vrouwelijke correspondent van NBC die fout zat en een ‘verschrikkelijke correspondent’ die in huilen uitbarstte nadat Hillary een debat had verloren.

Dat zou Martha Raddatz zijn geweest, die ook bij de vergadering was.

Gayle King van CBS Good Morning vroeg nog hoe Trump wil dat de media met hem samenwerken.

Goed verlopen

Woordvoerster Kellyanne Conway vertelde aan journalisten dat de vergadering goed was verlopen. “Geslaagde ontmoetingen met directeuren van de grote netwerken,” zei ze.

Het was geen officiële bijeenkomst, wat betekent dat de deelnemers niet mogen praten over hetgeen besproken is.

Bij de sessie waren nieuwslezers en bazen van CBS, NBC, ABC, CNN, Fox News en MSNBC aanwezig.

[New York Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
7 jaren geleden

LS…

Wat wil je in een land waar de Khazaren de dienst uitmaken in de media. Dat wordt nog een lange strijd die hij ook nog gaat winnen…

In Nederland hebben we Pauw die aan de touwtjes bungelt van de Khazaren en natuurlijk het Heil Trump fragment liet zien ZONDER commentaar van Trump die hier duidelijk afstand van deed.

Pauw laat graag de neurotische, narcistische, zielige nep politica zien die weer in een eenmansshow slachtoffer speelde in haar opgefokte zwarte pieten rol. Ze is ook nog zo dom om zich volledig te verspreken met de opmerking dat alles eigenlijk prima gaat in Nederland met de multiculturele samenleving. Precies ! De meisjes en jongens in de supermarket doen het prima tot dat Silvana met de 5e colonne van Denk de boel komt verzieken.

Zamunda
Zamunda
7 jaren geleden

Geen woorden, maar daden, Trump. Is Hillary weer je vriendinnetje?

Peter
Peter
7 jaren geleden

Ik hoorde gisteren voorbij komen dat Trump in elk geval Hillary voorlopig niet gaat aanpakken, omdat hij ‘betere dingen te doen heeft’ aldus het bericht. Daar gaat de eerste belofte al, nog vóórdat hij zit.

Benhur
Benhur
7 jaren geleden

De media is ziek en partijdig. Kijk alleen al naar de Nederlandse TV. Objectiviteit en vrijheid van nul komma nul. En dan heb je nog de rijke club BNB ers die alles na lopen te kraaien wat de zittende politiek met zijn rijke kliek hun wil laten kraaien. En waar doen ze het voor, om er bij te horen en voor geld beroemdheid en subsidie. Kennis van zaken is niet zo relevant en de daarbij kritische vragen sowieso niet.

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x