Mens en Dier

Schokkend materiaal aangetroffen op Hunter Bidens laptop uit de hel

Help ons door deze info met anderen op je socials te delen!

Een onderzoeker heeft schokkende uitspraken gedaan over materiaal dat is aangetroffen op de beruchte laptop van Hunter Biden, de zoon van president Joe Biden. Berichten over deze laptop werden eerder afgedaan als nepnieuws, maar volgens de New York Times zijn compromitterende e-mails die opdoken op het apparaat inderdaad authentiek.

Onderzoeker en politiek activist Jack Maxey heeft de laptop in oktober 2020 gekregen van Rudy Giuliani. Hij besloot naar Zwitserland te gaan om een forensisch onderzoek te laten doen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“In de afgelopen drie dagen hebben we 450 gigabytes aan gewiste bestanden gevonden,” zei hij woensdag tegen Mary Grace van ‘Real Talk With Mary Grace’. “Het gaat om honderdduizenden e-mails waar we geen weet van hadden, meer dan 80.000 foto’s en video’s waar we geen weet van hadden, duizenden documenten. We hebben ook alle bijlages teruggehaald, die we eerder niet konden zien.”

Allemaal kleine meisjes

Er bleken ook allerlei afbeeldingen op de laptop te hebben gestaan. Eén van de onderzoekers zei tegen Maxey dat het ‘allemaal kleine meisjes’ waren. Het team besloot te stoppen met zoeken naar afbeeldingen. Als ze kinderporno vinden, moet namelijk de Zwitserse politie worden ingeschakeld.

De groep richt zich nu vooral op de e-mails en de documenten die ze hebben gevonden. Binnenkort zullen Maxey en zijn onderzoekers samen met de politie kijken naar de foto’s en video’s.

Maxey heeft ontdekt dat Hunter Biden toegang had tot het e-mailsysteem van het ministerie van Defensie, wat een veiligheidsrisico is.

Mensensmokkelaars

De groep die onderzoek doet naar de informatie op de laptop gaat heel voorzichtig te werk omdat er tientallen foto’s van verhandelde vrouwen op staan, evenals honderden transacties met drugsdealers en mensensmokkelaars in meerdere landen.

Uit de documenten blijkt verder dat Hunter een spion had in de Zweedse ambassade.

4.7 117 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joost
Joost
2 jaren geleden

De zoveelste bomb shell waar de doofpot oneindig groot voor is.

Marcow
Marcow
2 jaren geleden

Als dat waar is
Dan zijn er hopelijk verschillende namen bekend en explodeert de stinkende beerput.

Ben erg benieuwd naar het vervolg

Frans
Frans
2 jaren geleden

Ja leuk allemaal ik heb dit meer gehoord en er gebeurt totaal niks , ik hoor al twee jaar allerlei geruchten over van alles , en wat ik zeg wat gebeurt er niks , de Elite bedekt alles met de mantel van de duivel

AIDLNZSDWAHW.
AIDLNZSDWAHW.
2 jaren geleden

Nee, het is véééél beter om qua economie afhankelijk te worden van een stelletje hoerebokken, kinderverkrachters en wat al niet meer zij…

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x