Homepagina » Buitenland » Vrouw vanaf nek verlamd na tweede dosis Pfizer-vaccin: ‘Ergste nachtmerrie die je je kunt voorstellen’
vrouw
Foto: Pfizer-vaccin (Ministerio de Defensa del Perú CC BY 2.0)

Vrouw vanaf nek verlamd na tweede dosis Pfizer-vaccin: ‘Ergste nachtmerrie die je je kunt voorstellen’

Een Amerikaanse vrouw is vanaf haar nek verlamd geraakt nadat ze de tweede dosis van het coronavaccin had gehaald. Brandy McFadden uit Nashville in de staat Tennessee nam haar tweede Pfizer-prik op 16 april.

Na de inenting voelde de vrouw zich niet lekker. Binnen een dag schreeuwde ze het uit van de pijn. Het begon met een vreemd gevoel in haar benen, waarna ze vreselijke pijn in haar nek kreeg die alleen maar erger werd. Haar man ging met haar naar de spoedeisende hulp, waar artsen er niet in slaagden om een diagnose te stellen.

Paniek

“Ik werd wakker. Ik kon mijn armen niet bewegen. Ik kon mijn benen niet bewegen. Hij raakte in paniek. De artsen raakten in paniek,” zei Brandy. “Ze hebben geen idee waarom dit is gebeurd.”

Haar man James voegde toe: “Ik hield haar hand vast, die de hele tijd slap bleef terwijl ze het uitschreeuwde van de pijn. Alle testresultaten waren negatief.”

De moeder van drie zegt dat ze als gevolg van de prik in het ziekenhuis is beland en niet meer kan lopen. “Ik dacht dat ik hooguit griepachtige symptomen zou krijgen omdat ik al corona heb gehad, maar ik had nooit gedacht dat ik niet meer zou kunnen opstaan om naar de badkamer te gaan, naar de andere kant van de kamer te lopen of mijn kinderen een knuffel te geven.”

“Het is de ergste nachtmerrie die je je kunt voorstellen,” zei Brandy.

Precies dezelfde bijwerking

De artsen schreven in haar medisch dossier dat ‘al deze symptomen tijdelijk gerelateerd zijn aan het coronavaccin’ en dat de bijwerking is gemeld bij het VAERS voor nader onderzoek.

Brandy kwam in contact met een vrouw uit Pittsburgh die precies dezelfde bijwerking kreeg na de vaccinatie. De vrouw ging op een avond slapen en toen ze om 01.30 uur wakker werd, kon ze zich niet meer bewegen. “Het was doodeng.”

Inmiddels kan Brandy haar tenen en armen weer een klein beetje bewegen.

[Infowars]
4.3 54 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marianna
Marianna
12 dagen geleden

wat is erger, de kwaal of het middel?
zelf nadenken en hopen dat echte deskundigen doordringen tot de media.

Rob
Rob
Reactie op  Marianna
12 dagen geleden

Er is niet eens een kwaal. Er is alleen gedragsbeïnvloeding in de aanloop naar de Great Reset.

Vlinder
Vlinder
12 dagen geleden

En ga zo maar door en door en door enz enz…..

jolien
jolien
Reactie op  Vlinder
12 dagen geleden

Inderdaad het zou nooit ophouden tot er geen mens meer leeft

Alex
Alex
12 dagen geleden

Keep exposing! One day they have to be held accountable for their crimes against humanity!

ProAsfalt
ProAsfalt
12 dagen geleden

De voordelen van het pseudovaccin wegen zwaarder dan de nadelen zo wordt aan ons verteld door onze betrouwbare overheid die door 80 tot 95% van de massa wordt geloofd.

Edward
Edward
Reactie op  ProAsfalt
12 dagen geleden

De voordelen van deze massa-vaccinatie zijn vooralsnog onbekend.

Ilja
Ilja
Reactie op  Edward
12 dagen geleden

De voordelen van dit vaccin zijn werkelijk “ALLEEN”voor phychopaat Bill Gates, dat dit “zogenaamde vaccin” (is gen- therapie”): dat het mensen op zijn minst kapot maakt en op zijn ergst mensen dood! Precies zoals een moordenaar dat als “zijn voordeel ziet”!

Wilde Westen
Wilde Westen
Reactie op  Edward
12 dagen geleden

Inderdaad. Er is geen enkel bewijs daarvoor. Alleen maar aannames gebaseerd op pseudowetenschap en gebakken lucht (met frikandellengeur), en de slager die zijn eigen vlees keurt met testen die in geen enkel verhouding staan tot de duur waarin ze plaatsvonden en die allerminst representatief zijn voor een hele populatie. Maar het is voor de meesten hier inmiddels bekend dat het om experimentele gentherapie vaccins gaat die worden opgedrongen aan het volk met hele andere bedoelingen.

robroyofireland
robroyofireland
Reactie op  ProAsfalt
12 dagen geleden

Het zou zomaar kunnen dat ook de cijfers van de zogenaamde volgzame schapen veel lager liggen.Het zou immers niet passen in het plan als ze eerlijk vertellen dat de mensen er geen vertrouwen in hebben De fake news propaganda elite kent geen waarden behalve hun honger naar macht en controle.

Ilja
Ilja
Reactie op  ProAsfalt
12 dagen geleden

“De voordelen van het Caron-vaccin wegen zwaarder dan de nadelen wordt door big pfarma

Karel I
Karel I
Reactie op  ProAsfalt
12 dagen geleden

Je kan het ook als voordeel beschouwen dat de wereld straks een stuk minder oppervlakkige domme leeghoofden bevat. Een nadeel is dan weer dat de elite als vanzelf het vizier op de mensen gaan richten die nog wel hun gezonde verstand gebruiken.

Bullhead
Bullhead
12 dagen geleden

Het plan van Bill Gates werkt!

Kees
Kees
Reactie op  Bullhead
12 dagen geleden

Niet bij mij. Ik sterf nog liever, maar niet zonder slag of stoot.

Annette
Annette
12 dagen geleden

Hoeveel van deze horrorverhalen moeten er nog verteld worden, voordat deze nachtmerrie definitief stopt? Het lijkt wel alsof de meeste mensen alleen maar kunnen denken: dat overkomt MIJ niet. Nu… verrassing. Het kan dus letterlijk IEDEREEN overkomen. De enige manier om te zorgen dat het je niet overkomt, is simpelweg die prik niet te nemen. Dan heb je misschien een ietsje pietsje kans om dat o zo gevaarlijke virus te krijgen. Als ik moet kiezen, dan weet ik het wel.

Onwell
Onwell
12 dagen geleden

Ik hoop voor haar en haar familie dat ze (volledig) herstelt..
De risico’s van de vaccins zijn als je het mij vraagt erger dan de kwaal.

Sen
Sen
Reactie op  Onwell
12 dagen geleden

ze blijft het toch promoten, zou ik absoluut niet doen.

Onwell
Onwell
Reactie op  Sen
12 dagen geleden

Haar verhaal lijkt me toch geen goeie reclame voor het ‘vaccineren’.

Ik wilde er toch al absoluut niet aan en wat er met haar gebeurd is en alle gruwelijke bijwerkingen bij anderen trekt me zeker niet over de streep.

Het bevestigt wat ik er al van vond, gevaarlijk en onzinnig.
Blind vertrouwen is dom en heel schadelijk.

Johnny
Johnny
12 dagen geleden

Nee, de ergste nachtmerrie die je je kunt voorstellen is niet dit erge maar toch kleine leed van een individu die simpelweg in de overheids, media en medische en politieke propaganda gestonken is.
En daar is zij voornamelijk zelf verantwoordelijk voor. Vandaar klein leed, zij doet het zichzelf aan.
Opvallend vind ik dat Florida, Texas, Wit-Rusland en andere landen waar men gewoon doorgaat met leven inclusief massale bijeenkomsten (sport, entertainment enz.) en zonder enige maatregelen zo bitter weinig in het ‘nieuws’ komen en landen als India zo extreem veel. Terwijl er ook daar (buiten de extreme propaganda, maatregelen en oppressie) bitter weinig aan de hand is buiten de gifspuiten en de bijbehorende doden. Vooral de grafieken die heel duidelijk laten zien dat het dodenaantal precies de lijn volgt van het aantal met gif gevacineerden. Maar ook dat weten de mainstream media te spinnen voor de goedgelovige sukkelaars die gewillig hun mouw opstropen voor een fijne verkrachting van hun lichaam.
Het komt uiteindelijk wel goed allemaal maar hoeveel schade zal er tegen die tijd zijn aangericht? Hoe ver zal deze WEF, VN en de élite agenda van vernietiging nog doordraven? En toch, het ruimt wel lekker op zo. Slaafse en achterlijke volgers gaan het eerst!
Afluiten maar met een vrolijke noot. Als men i.p.v. PCR testen ineens massaal IQ testen zou doen zou er ook een enorme spike in achterlijkheid verschijnen.😃
Bonnie St. Clair is duidelijk niet de enige met een IQ van een chimpansee (+- 60).😆

jolien
jolien
12 dagen geleden

Het is verschrikkelijk dat het steeds niet durven te zeggen om het niet te doen dit is gevaarlijk.

Sen
Sen
12 dagen geleden

Te erg voor woorden.

x

Check Also

vaccin

Vaccinatieoverzicht: ‘Alle burgers staan al op MijnRIVM, de wereld op z’n kop’

Het RIVM heeft een pagina, MijnRIVM geheten, ...

vaccin

Schadelijke bijwerkingen coronavaccins: ‘Wij maken dagelijks mensen mee die acuut in nood komen’

De meest recente update van Bijwerkingencentrum Lareb ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

40
0
We lezen graag je reactie!x