Paranormaal

Geesten van Japanse tsunamislachtoffers roepen nog steeds om hulp

Help ons door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Lang nadat Japan in 2011 was getroffen door een verwoestende tsunami, kwamen er bij een brandweerkazerne in de stad Tagajo nog steeds ‘spooktelefoontjes’ binnen uit wijken die geheel met de grond gelijk waren gemaakt.

De brandweermannen gingen naar het rampgebied om te bidden, waarna er niet meer werd gebeld, schreef redacteur Richard Lloyd Parry voor de London Review of Books. Hij sprak onder meer met een priester die in het gebied uitdrijvingen verrichtte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Priester Kaneda uit de stad Kurihara vertelde Parry over een 25-jarige zuster uit Sendai, die in de zomer van 2013 zou zijn bezeten door meer dan 20 verschillende tsunamislachtoffers.

Leef ik of niet?

Eén van de geesten was een man van middelbare leeftijd die op zoek was naar zijn dochter, zo herinnert Kaneda zich. “Kaori!” klonk het. “Ik moet naar Kaori. Waar ben je, Kaori? Ik moet naar de school, er is een tsunami op komst.”

Toen Kaneda begon te spreken vroeg de stem: “Leef ik of niet?” De priester antwoordde: “Nee, u bent dood.” De stem vroeg vervolgens hoeveel mensen er waren gestorven. Toen Kaneda zei dat er 20.000 doden waren gevallen zei de stem: “20.000? Zoveel?”

Kaneda vroeg hem waar hij was. “Ik lig op de bodem van de zee. Het is heel koud.”

Chili

Er gebeurde iets soortgelijks na de krachtige aardbeving in Chili op 27 februari 2010. Renato Pérez werkte als bewaker voor een Chileens bouwbedrijf. Op een avond kwam er een vrouw op hem af die hem vroeg: “Kunt u me helpen? Mijn zoon ligt daar in het water [ze wees]. Hij is omgekomen tijdens de tsunami.”

Pérez wist niet goed hoe hij moest reageren en zei op dat moment dat hij haar niet kon helpen. Hij bood aan haar gegevens te noteren en de volgende ochtend met zijn leidinggevenden te overleggen. Hij pakte een pen om haar naam op te schrijven, maar toen hij weer opkeek was de vrouw verdwenen.

De marine vond later het lichaam van een 11-jarige jongen op de plek die de vrouw had aangewezen. Ook elders in het gebied rond het epicentrum zouden geesten om hulp hebben geroepen, zo schreef het tijdschrift Paula. Na de aardbeving in Nieuw-Zeeland in 2011 hebben mensen naar eigen zeggen ook geesten gezien.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
van uit Armenie
van uit Armenie
8 jaren geleden

DE SLACHTOFFERS VAN DE ARMEENSE GENOCIDE VAN 1915 DIE HANGEN OOK ROND TURKIJE EN VERVLOEKEN ZE ELKE DAG.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Al die geesten moeten zich naar het LICHT begeven.

najef
najef
8 jaren geleden

Naar het licht begeven is makkelijker gezegd dan gedaan. Mensen (en dieren) die onder zeer wrede omstandigheden doodgaan. Krijgen meestal niet het “licht” te zien. Ik kan me niet voorstellen hoeveel zielen nog vast zitten op aarde en wat ze allemaal meemaken.

Zoals in het voorbeeld boven dat die man weet dat hij op de bodem van de zee ligt en erg koud voelt.

Wanneer zal Karma terugslaan op alle mensen die de wreedheden toelieten (dus ook jij en ik).

louise
louise
8 jaren geleden

Het is vaak een heel probleem om in het licht te komen als de dood heel onverwachts komt,ze blijven dolen tot ze naar het licht geholpen worden…..maar eerst moeten ze er van overtuigd zijn dat ze dood zijn…… heel treurig allemaal,als je echt iets wil doen kun je of bidden (als je religieus bent ) of vragen aan de engelen of ze willen helpen…… als mensen dit massaal doen gaat er zeker iets gebeuren,je kunt meer dan je denkt…..

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x