Homepagina » Paranormaal » Geesten van Japanse tsunamislachtoffers roepen nog steeds om hulp
Geesten van Japanse tsunamislachtoffers roepen nog steeds om hulp

Geesten van Japanse tsunamislachtoffers roepen nog steeds om hulp

Lang nadat Japan in 2011 was getroffen door een verwoestende tsunami, kwamen er bij een brandweerkazerne in de stad Tagajo nog steeds ‘spooktelefoontjes’ binnen uit wijken die geheel met de grond gelijk waren gemaakt.

De brandweermannen gingen naar het rampgebied om te bidden, waarna er niet meer werd gebeld, schreef redacteur Richard Lloyd Parry voor de London Review of Books. Hij sprak onder meer met een priester die in het gebied uitdrijvingen verrichtte.

Priester Kaneda uit de stad Kurihara vertelde Parry over een 25-jarige zuster uit Sendai, die in de zomer van 2013 zou zijn bezeten door meer dan 20 verschillende tsunamislachtoffers.

Leef ik of niet?

Eén van de geesten was een man van middelbare leeftijd die op zoek was naar zijn dochter, zo herinnert Kaneda zich. “Kaori!” klonk het. “Ik moet naar Kaori. Waar ben je, Kaori? Ik moet naar de school, er is een tsunami op komst.”

Toen Kaneda begon te spreken vroeg de stem: “Leef ik of niet?” De priester antwoordde: “Nee, u bent dood.” De stem vroeg vervolgens hoeveel mensen er waren gestorven. Toen Kaneda zei dat er 20.000 doden waren gevallen zei de stem: “20.000? Zoveel?”

Kaneda vroeg hem waar hij was. “Ik lig op de bodem van de zee. Het is heel koud.”

Chili

Er gebeurde iets soortgelijks na de krachtige aardbeving in Chili op 27 februari 2010. Renato Pérez werkte als bewaker voor een Chileens bouwbedrijf. Op een avond kwam er een vrouw op hem af die hem vroeg: “Kunt u me helpen? Mijn zoon ligt daar in het water [ze wees]. Hij is omgekomen tijdens de tsunami.”

Pérez wist niet goed hoe hij moest reageren en zei op dat moment dat hij haar niet kon helpen. Hij bood aan haar gegevens te noteren en de volgende ochtend met zijn leidinggevenden te overleggen. Hij pakte een pen om haar naam op te schrijven, maar toen hij weer opkeek was de vrouw verdwenen.

De marine vond later het lichaam van een 11-jarige jongen op de plek die de vrouw had aangewezen. Ook elders in het gebied rond het epicentrum zouden geesten om hulp hebben geroepen, zo schreef het tijdschrift Paula. Na de aardbeving in Nieuw-Zeeland in 2011 hebben mensen naar eigen zeggen ook geesten gezien.

[Epoch Times]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
van uit Armenie
van uit Armenie
5 jaren geleden

DE SLACHTOFFERS VAN DE ARMEENSE GENOCIDE VAN 1915 DIE HANGEN OOK ROND TURKIJE EN VERVLOEKEN ZE ELKE DAG.

Kalki
Kalki
5 jaren geleden

Al die geesten moeten zich naar het LICHT begeven.

Liza
Liza
Reactie op  Kalki
5 jaren geleden

Als je in duisternis wandeld kun je het licht niet zien. Vele geloven niet dat ze het aardse met het eeuwige hebben verwisseld. Wanneer ze aan hun zelf werken en accepteren dat het leven op aarde is gestopt, dan pas kunnen ze verder gaan.

najef
najef
5 jaren geleden

Naar het licht begeven is makkelijker gezegd dan gedaan. Mensen (en dieren) die onder zeer wrede omstandigheden doodgaan. Krijgen meestal niet het “licht” te zien. Ik kan me niet voorstellen hoeveel zielen nog vast zitten op aarde en wat ze allemaal meemaken.

Zoals in het voorbeeld boven dat die man weet dat hij op de bodem van de zee ligt en erg koud voelt.

Wanneer zal Karma terugslaan op alle mensen die de wreedheden toelieten (dus ook jij en ik).

Berjan
Berjan
Reactie op  najef
5 jaren geleden

Dat is weer erg overdreven, om ons de schuld te geven van iets dat in Japan gebeurd of in Chili. Bij mijn weten heb ik nog nooit toegestaan dat een tsunami andere landen aandeed en slachtoffers maakte. Maar de tsunami luisterde niet, helaas…

Dat schuld besef van jou is wel erg calvinistisch.. 😀

ik
ik
Reactie op  Berjan
5 jaren geleden

Ik denk dat hij het algemener bedoeld.

Wel andere veroordelen om kleine dingen, terwijl wij zelf maar blijven consumeren, waar andere slaven in het verre oosten aan gewerkt hebben. Hoe dat op karma werkt, weet ik niet, maar de wereld is niet bepaald eerlijk te noemen. Misschien waren de rollen omgedraaid in ons vorige leven? Maar ik denk dat hij het op die manier bedoeld.

Hoop maakt z'n eigen magie
Hoop maakt z'n eigen magie
Reactie op  najef
5 jaren geleden

Hoe mensen jou behandelen is hun karma. Hoe jij reageert, is het jouwe. (Wayne Dyer)

Erwin
Erwin
Reactie op  najef
5 jaren geleden

Vikarma…

louise
louise
5 jaren geleden

Het is vaak een heel probleem om in het licht te komen als de dood heel onverwachts komt,ze blijven dolen tot ze naar het licht geholpen worden…..maar eerst moeten ze er van overtuigd zijn dat ze dood zijn…… heel treurig allemaal,als je echt iets wil doen kun je of bidden (als je religieus bent ) of vragen aan de engelen of ze willen helpen…… als mensen dit massaal doen gaat er zeker iets gebeuren,je kunt meer dan je denkt…..

x

Check Also

ijsland

Wat is er in hemelsnaam aan de hand op IJsland? 9000 aardbevingen in 10 dagen: ‘Grootste zwerm in 40 jaar’

Op IJsland hebben zich in 10 dagen ...

gebeuren

Er gebeuren overal ter wereld hele bizarre dingen

Er gebeuren allerlei bizarre dingen op aarde. ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

9
0
We lezen graag je reactie!x