Homepagina » Gezondheid » Big Pharma kleedt mensen tot op het bot uit en deze docu laat licht schijnen op het duistere spel van de gezondheidszorg
Big Farma kleedt mensen tot op het bot uit en deze docu laat licht schijnen op het duistere spel van de gezondheidszorg

Big Pharma kleedt mensen tot op het bot uit en deze docu laat licht schijnen op het duistere spel van de gezondheidszorg

De farmaceutische industrie is uitgegroeid tot een imperium. Het is vandaag de dag één van de machtigste, zo niet de machtigste industrie in de VS.

Big Pharma biedt behandelingen aan voor alle mogelijke soorten mentale aandoeningen. Miljoenen slikken pillen voor depressie, angstgevoelens, bipolaire stoornis, enzovoorts.

Zelfs jonge kinderen krijgen psychiatrische medicijnen voorgeschreven. Als ouders dergelijke behandelingen weigeren, dreigen de autoriteiten in te grijpen.

Meer kwaad dan goed

Veel patiënten die deze pillen al jaren slikken claimen dat ze meer kwaad dan goed doen. Ze hebben last van nare bijwerkingen zoals suïcidale gedachten, verslaving en zelfs neurologische schade.

Velen van hen krijgen de medicatie al van kinds af aan. Toen ze op het punt waren aangekomen dat ze oud genoeg waren om zelf beslissingen te nemen, waren ze er al aan verslaafd.

Ze zeggen in deze documentaire dat het ontzettend moeilijk is om af te kicken van de medicijnen vanwege de ontwenningsverschijnselen.

Inrichting

Josh, vader van vijf kinderen, kreeg medicatie tegen angstgevoelens. De pillen veroorzaakten acathisie en dystonie, psychische aandoeningen die hem arbeidsongeschikt hebben gemaakt.

De zoon van Olivia kreeg psychiatrische medicijnen voorgeschreven tegen ADHD.

Ze zag wat de bijwerkingen met hem deden en weigerde de pillen te blijven geven. Hij werd door jeugdzorg opgehaald en in een inrichting geplaatst.

Kritiek

Ook advocaten en artsen komen aan het woord. Psychiater Peter Breggin uit openlijk kritiek op het gebruik van psychiatrische medicatie.

Hij stelt dat de medicijnen giftig zijn en dat veel problemen die mensen hebben, kunnen worden opgelost zonder pillen te gebruiken.

Zijn boek over manieren om te stoppen met het slikken van pillen heeft al duizenden patiënten geholpen.

[RT]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. Sorry hoor, maar mensen leggen toch de verantwoording bij de arts/ specialist en natuurlijk hebben we dat soms ook nodig……..maar ja, een pilletje erin is wel zo makkelijk , dan kan je gewoon verder leven……nu ik in de lappenmand zit ,en het op m’n eigen manier wil oplossen….duurt te lang vindt men en al dat alternatieve zou niet helpen….”..al m’n hele leven heb ik met de medische wereld te maken ( tot nu toe niet voor mezelf) ..ik heb veel gestudeerd , wat maakt een mens ziek en hoe kan je dat herstellen……je moet het altyd zelf doen , je moet er doorheen….ook jaren in m’n praktijk uitgelegd , maar helaas………. Er zijn er aardig wat overleden…….Lichaam en geest is een , maar ondanks al m’n hoog opgeleide mensen om me heen……geven zij zichzelf uit handen………..want de dokter tja die weet het. Ik heb het niet over ernstige ziekte’s, maar over allerdaagse kwalen ed…….en dat is wel het grootste gros mensen. Dus ja, de pharma maakt wel een pilletje om u gerust te stellen…..Overigens vlak de alternatieve niet uit en nu de hele vitamine branche……….kortom de mens is ziek en wil daar niet de verantwoordelijkheid voor nemen. En de beste medicijn? Liefde, compassie , tolerantie ,leven en laten leven……. rust, reinheid,regelmaat en tot slot een boterham met tevredenheid en een beetje humor, relativeren………tja als ik dat in een pil kon stoppen was ik nu letterlijk slapend rijk……..

  6 likes
  • Dat kunt U mn beste! Met uw ervaring en kennis, hang het Holisme aan en wordt daar actief in, aan de mensheid om u heen, daar heb je geen erkende praktijk / licentie voor nodig.
   De liefde overwint alles, in deze, kunnen we heel veel doen…. dunkt me. beleef en onthoud het positieve, dat maakt het leven zelfs nu waardevol, naar mijn mening

   0 likes
 2. is er verschil in geneeswijzen de pillen tegen de kruiden, we laten fysieke herstel wijze buiten botbreuken beschouwing.
  de pillen chemisch big pharma met een kleine 150 jarige geschiedenis en kruiden met een 5000 jarige geschiedenis.
  hoe is dit te onder scheiden.
  de uitvoering van de alternatieve (of echte) geneeswijze stel kind bezeert zich is gevallen en heeft een flinke schaaf wonden is huilend bij grootmoeder aan gekomen. deze neemt de situatie waar en ziet dat in dit geval en situatie water, een natte washand en wat blazen de eerste stap is. na deze rituele reiniging komt er een kruiden zalfje gevolgd door een pleister. en de geruststellende woorden, komt wel weer goed schatje als je er maar niet aan komt.
  om van het onbehagelijke afgeleid te worden weet grootmoeder nog een trucje als je wat lekkers krijgt is het dan over ja knikt het kleinkind. en krijgt een in de fabriek geproduceerd snoepje en ja hoor de pijn is plots verdwenen.
  ik wil maar zeggen dat placebo goed kan werken.
  laten we het ook noemen hoe het is het werk en de 5000 jaar oude kennis van grootmoeder is reguliere gezondheidszorg.
  “en” het snoepje is de alternatieve zorg of wel big pharma.

  gezondheid hoe gaat het u !!!!! af ? krijg jij ook alleen het snoepje in het “huis van de zieken”

  4 likes
 3. Goed zo @ Henk , je bent erop tijd bij. Misschien ga ik er een boek over schrijven , en ja natuurlijk is voeding belangrijk…….maar stress is verwoestend…..praktijk ervaring……client komt voor energetische massage behandeling , zo uit t drukke werk op de mass tafel, ik voel een veel te hoge bloed druk, waarschuw….. tja heerlijk ontspannen de client……en ja hoor gelijk door naar het gestreste leven terug.. En dit is nog maar een gewoon verhaal , mensen zijn veelal negatieve energie bommen ,alleen denkt niemand er bij na…….. Henk op you tube staan zulke mooie meditatie muziek bandjes, sluit je lekker even af, liefst met oor dopjes en alleen……en laat t leven even voor wat t is………kijk ik heb eerlijk toegegeven in lappenmand te zitten/ liggen… na ruim 20 jaar dit werk te hebben gedaan, en ook negatieve energien weg halen soms uit drijven…… Dus tja ik weet natuurlijk hoe ik in deze situatie terecht ben gekomen…..maar ook voor mij geldt, vallen gaat sneller dan opstaan, maaar het komt allemaal goed…..

  3 likes
 4. Laat ik het ‘verzamel woord’ stress maar belichten, gewoon omdat ik het herken en vooraf voel opkomen, als…

  Paar maanden geleden ging thuis de Bosch Filtrino, heet water tap stuk, potjandorie.
  D’r was niets meer heel behalve de pomp en heet water element.
  26 maart begon ik te programmeren (stress schoot toen al omhoog) en de print opnieuw maken.
  Net binnen 1 maand was het af en werkte het goed, kleine programma foutjes kwamen aan het licht en de laatste foutje was vorige week verholpen.
  Maar eind vorige maand al was de stress niveau erg hoog had er dagenlang last van, terwijl ik de Filtrino met veel plezier al weer kon gebruiken (onderschat stress niet zou ik haast willen zeggen).

  Ik schrijf dit nl. dat het belangrijk is hoe men voelt ten tijde van bv. stress, dwz, hoe definieer dat gevoel voor je zelf.
  Dan weet je hoe je weer terug moet qua gevoel en rust.
  Inderdaad, geest en lichaam beide moeten in balans komen, pilletjes helpen nauwelijks, of maken het juist erger.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

gates

Ik weiger het Gates-vaccin. Politiek commentator staat op tegen globalisten

Ik weiger het Gates-vaccin. Ik buig niet ...

youtube

YouTube verwijdert virale video over ‘pure propaganda’ van Amerikaanse Jaap van Dissel

Een nieuwe documentaire over het coronavirus die ...