Gezondheid

Big Pharma kleedt mensen tot op het bot uit en deze docu laat licht schijnen op het duistere spel van de gezondheidszorg

Help door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De farmaceutische industrie is uitgegroeid tot een imperium. Het is vandaag de dag één van de machtigste, zo niet de machtigste industrie in de VS.

Big Pharma biedt behandelingen aan voor alle mogelijke soorten mentale aandoeningen. Miljoenen slikken pillen voor depressie, angstgevoelens, bipolaire stoornis, enzovoorts.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Zelfs jonge kinderen krijgen psychiatrische medicijnen voorgeschreven. Als ouders dergelijke behandelingen weigeren, dreigen de autoriteiten in te grijpen.

Meer kwaad dan goed

Veel patiënten die deze pillen al jaren slikken claimen dat ze meer kwaad dan goed doen. Ze hebben last van nare bijwerkingen zoals suïcidale gedachten, verslaving en zelfs neurologische schade.

Velen van hen krijgen de medicatie al van kinds af aan. Toen ze op het punt waren aangekomen dat ze oud genoeg waren om zelf beslissingen te nemen, waren ze er al aan verslaafd.

Ze zeggen in deze documentaire dat het ontzettend moeilijk is om af te kicken van de medicijnen vanwege de ontwenningsverschijnselen.

Inrichting

Josh, vader van vijf kinderen, kreeg medicatie tegen angstgevoelens. De pillen veroorzaakten acathisie en dystonie, psychische aandoeningen die hem arbeidsongeschikt hebben gemaakt.

De zoon van Olivia kreeg psychiatrische medicijnen voorgeschreven tegen ADHD.

Ze zag wat de bijwerkingen met hem deden en weigerde de pillen te blijven geven. Hij werd door jeugdzorg opgehaald en in een inrichting geplaatst.

Kritiek

Ook advocaten en artsen komen aan het woord. Psychiater Peter Breggin uit openlijk kritiek op het gebruik van psychiatrische medicatie.

Hij stelt dat de medicijnen giftig zijn en dat veel problemen die mensen hebben, kunnen worden opgelost zonder pillen te gebruiken.

Zijn boek over manieren om te stoppen met het slikken van pillen heeft al duizenden patiënten geholpen.

[RT]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en andere opmerkelijke nieuwsfeiten | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden
Louise
Louise
7 jaren geleden

Sorry hoor, maar mensen leggen toch de verantwoording bij de arts/ specialist en natuurlijk hebben we dat soms ook nodig……..maar ja, een pilletje erin is wel zo makkelijk , dan kan je gewoon verder leven……nu ik in de lappenmand zit ,en het op m’n eigen manier wil oplossen….duurt te lang vindt men en al dat alternatieve zou niet helpen….”..al m’n hele leven heb ik met de medische wereld te maken ( tot nu toe niet voor mezelf) ..ik heb veel gestudeerd , wat maakt een mens ziek en hoe kan je dat herstellen……je moet het altyd zelf doen , je moet er doorheen….ook jaren in m’n praktijk uitgelegd , maar helaas………. Er zijn er aardig wat overleden…….Lichaam en geest is een , maar ondanks al m’n hoog opgeleide mensen om me heen……geven zij zichzelf uit handen………..want de dokter tja die weet het. Ik heb het niet over ernstige ziekte’s, maar over allerdaagse kwalen ed…….en dat is wel het grootste gros mensen. Dus ja, de pharma maakt wel een pilletje om u gerust te stellen…..Overigens vlak de alternatieve niet uit en nu de hele vitamine branche……….kortom de mens is ziek en wil daar niet de verantwoordelijkheid voor nemen. En de beste medicijn? Liefde, compassie , tolerantie ,leven en laten leven……. rust, reinheid,regelmaat en tot slot een boterham met tevredenheid en een beetje humor, relativeren………tja als ik dat in een pil kon stoppen was ik nu letterlijk slapend rijk……..

trackback
Big Pharma kleedt mensen tot op het bot uit en deze docu laat licht schijnen op het duistere spel van de gezondheidszorg | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden
TOBBYI OR NOT
TOBBYI OR NOT
7 jaren geleden

is er verschil in geneeswijzen de pillen tegen de kruiden, we laten fysieke herstel wijze buiten botbreuken beschouwing.
de pillen chemisch big pharma met een kleine 150 jarige geschiedenis en kruiden met een 5000 jarige geschiedenis.
hoe is dit te onder scheiden.
de uitvoering van de alternatieve (of echte) geneeswijze stel kind bezeert zich is gevallen en heeft een flinke schaaf wonden is huilend bij grootmoeder aan gekomen. deze neemt de situatie waar en ziet dat in dit geval en situatie water, een natte washand en wat blazen de eerste stap is. na deze rituele reiniging komt er een kruiden zalfje gevolgd door een pleister. en de geruststellende woorden, komt wel weer goed schatje als je er maar niet aan komt.
om van het onbehagelijke afgeleid te worden weet grootmoeder nog een trucje als je wat lekkers krijgt is het dan over ja knikt het kleinkind. en krijgt een in de fabriek geproduceerd snoepje en ja hoor de pijn is plots verdwenen.
ik wil maar zeggen dat placebo goed kan werken.
laten we het ook noemen hoe het is het werk en de 5000 jaar oude kennis van grootmoeder is reguliere gezondheidszorg.
“en” het snoepje is de alternatieve zorg of wel big pharma.

gezondheid hoe gaat het u !!!!! af ? krijg jij ook alleen het snoepje in het “huis van de zieken”

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x