Buitenaards

Geheime buitenaardse bases op onze planeet (video)

Help door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De kranten stonden er vol van. Massale UFO-waarnemingen. Mensen wilden weten wat er aan de hand was, maar niemand kon het mysterie ontrafelen.

Na 50 jaar mediastilte hebben enkele getuigen besloten zich uit te spreken. De zaak is tientallen jaren geheim gehouden. Burgers die jarenlang hebben samengewerkt met buitenaardsen.

Stefano Breccia gaf les aan diverse Europese universiteiten en was daarnaast werkzaam als elektriciën. Hij schreef het opmerkelijke boek Contattismi di Massa, waarin hij onthult dat buitenaardsen onder ons leven.

Op basis van interviews met de meer dan 100 getuigen concludeerde Breccia dat een groep mensachtige buitenaardsen in Italië in een aantal ondergrondse bases leefde en tot op de dag van vandaag in het geheim contact onderhoudt met een aantal mensen.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje bell
pietje bell
9 jaren geleden

dit is weer eens prachtig voer om te ontkennen, Dat bestaat niet dus debunken maar.,Een ding is zeker, dit gebeurt in de gehele wereld en zeker nu wij op een drempel naar een geheel nieuwe tijd(wereld )gaan.Wil je niet ook goed vrije wil.dan mag je als het zo ver is elders verder spelen.tot de volgende gelegenheid (kans).zich aandient.

biko steve
biko steve
9 jaren geleden

[quote name=”pietje bell”]dit is weer eens prachtig voer om te ontkennen, Dat bestaat niet dus debunken maar.,Een ding is zeker, dit gebeurt in de gehele wereld en zeker nu wij op een drempel naar een geheel nieuwe tijd(wereld )gaan.Wil je niet ook goed vrije wil.dan mag je als het zo ver is elders verder spelen.tot de volgende gelegenheid (kans).zich aandient.[/quote]

Andersom werkt het hetzelfde, ‘believers’ doen zich er net zo makkelijk vanaf als dit soort verhalen sceptisch wordt bekeken.

Mojomirosa
Mojomirosa
9 jaren geleden

Wat mij de laatste tijd opvalt is meer info qua lengte van de buitenaardsen. Variërend van klein (1.50 m) tot wel 6 meter groot. De grotere soorten leven ook veel langer dan wij (400-600 jaar) en gedurende hun leven blijven ze doorgroeien. Maar hun inwendige organen groeien niet mee dus tegen de tijd dat zij “ouder” zijn geeft dat problemen en sterven ze daaraan.
Dit kwam mij gisteren ter ore toen ik een soortgelijke docu zat te bekijken. De natuur regelt zichzelf, ook bij buitenaardsen. Deze docu van UFO-tv mag dan recent zijn (datum upload) maar ik had hem 1,5 of 2 jaar geleden al gezien op YouTube.
Ik kijk er naar uit om nu eens echt iets nieuws te zien.

m&m
m&m
9 jaren geleden

er wordt over gepraat maar verder komen we niet.
duizende jaren zijn al hier maar ik zie ze niet en hoort ze niet u wel?
de een na de ander komt met discloser maar er veranderd niets in mijn ogen.
wat heb je eraan als je technologie krijgt en het wordt een steeds grotere bende op de wereld.
ik zou zeggen geef mijn portie maar aan fikie.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x