UFO

Encyclopedie van vliegende schotels (video)

Help mee door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 1960 overhandigde schrijver en advocaat Vernon Bowen zijn uitvoerige studie naar UFO’s ter beoordeling aan de Amerikaanse regering.

Het manuscript is in 1999 vrijgegeven door het Veiligheidscommando in Fort Meade in de staat Maryland. Uit analyse blijkt dat het gaat om authentieke documenten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De encyclopedie van vliegende schotels is niet alleen interessant omdat het manuscript authentiek is, maar ook omdat het aantoont dat de overheid zeer geïnteresseerd was in het fenomeen en omdat uit de aantekeningen blijkt dat astronoom Don Menzel van de Harvard-universiteit nauw betrokken was bij het UFO-programma.

Majestic 12

Hij was één van de oorspronkelijke leden van Majestic 12, een Amerikaans geheim genootschap bestaande uit hooggeplaatste legerleiders, regeringsmedewerkers en wetenschappers, in 1947 gevormd door president Harry S. Truman met als doel om het Roswellincident te onderzoeken.

Ook wordt bevestigd dat luitenant-generaal Twining op 23 september 1947 verslag uitbracht aan de Stafchef van de Amerikaanse luchtmacht over het UFO-onderwerp.

Rockefeller, Romney

Vernon Bowen geeft in de documenten een overzicht van alle krantenartikelen over UFO’s tot het jaar 1960. Bowen was onder meer goede vrienden met Arthur Jones, de rechterhand van John D. Rockefeller en George W. Romney, destijds president van de American Motors Corporation. Hij is de vader van de Republikeinse presidentskandidaat Mitt Romney.

Dr. Robert Woods, voorheen werkzaam voor McDonnell Douglas, sinds 1997 onderdeel van Boeing, en kernfysicus Stanton T. Friedman lieten de documenten door een gecertificeerd onderzoeksinstituut analyseren.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Catharina R
Catharina R
11 jaren geleden

een mooie video .

mb
mb
11 jaren geleden

Video nog niet bekeken , maar in deze zijn Ufo’s vliegende schotels ? Enfin …

Bozerik
Bozerik
11 jaren geleden

[quote name=”Catharina R”]een mooie video .[/quote]

Dat zeker en die buitenaardsen zijn al heel lang bij ons. Die aarde geeft in nogal wat kabaal overal dat het zo is dat er nogal wat wezens van elders hier al lange tijd zijn komen kijken en er ook wezens zijn die hier de boel zouden kunnen manipuleren.

Wilson
Wilson
11 jaren geleden

Ooit weleens gehoord van shapeshifting? Volgens bepaalde bronnen leven reptielen onder ons, die dmv verandering van hun dna-patroon exact het uiterlijk van mensen aan kunnen nemen. Heel soms kan je, o.a. aan hun ogen, zien dat ze infeite geen mens, maar reptiel zijn.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x