Homepagina » UFO » Encyclopedie van vliegende schotels (video)
Dr. Robert Woods

Encyclopedie van vliegende schotels (video)

In 1960 overhandigde schrijver en advocaat Vernon Bowen zijn uitvoerige studie naar UFO’s ter beoordeling aan de Amerikaanse regering.

Het manuscript is in 1999 vrijgegeven door het Veiligheidscommando in Fort Meade in de staat Maryland. Uit analyse blijkt dat het gaat om authentieke documenten.

De encyclopedie van vliegende schotels is niet alleen interessant omdat het manuscript authentiek is, maar ook omdat het aantoont dat de overheid zeer geïnteresseerd was in het fenomeen en omdat uit de aantekeningen blijkt dat astronoom Don Menzel van de Harvard-universiteit nauw betrokken was bij het UFO-programma.

Majestic 12

Hij was één van de oorspronkelijke leden van Majestic 12, een Amerikaans geheim genootschap bestaande uit hooggeplaatste legerleiders, regeringsmedewerkers en wetenschappers, in 1947 gevormd door president Harry S. Truman met als doel om het Roswellincident te onderzoeken.

Ook wordt bevestigd dat luitenant-generaal Twining op 23 september 1947 verslag uitbracht aan de Stafchef van de Amerikaanse luchtmacht over het UFO-onderwerp.

Rockefeller, Romney

Vernon Bowen geeft in de documenten een overzicht van alle krantenartikelen over UFO’s tot het jaar 1960. Bowen was onder meer goede vrienden met Arthur Jones, de rechterhand van John D. Rockefeller en George W. Romney, destijds president van de American Motors Corporation. Hij is de vader van de Republikeinse presidentskandidaat Mitt Romney.

Dr. Robert Woods, voorheen werkzaam voor McDonnell Douglas, sinds 1997 onderdeel van Boeing, en kernfysicus Stanton T. Friedman lieten de documenten door een gecertificeerd onderzoeksinstituut analyseren.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

6 reacties

 1. een mooie video .

  0 likes
 2. Video nog niet bekeken , maar in deze zijn Ufo’s vliegende schotels ? Enfin …

  0 likes
 3. [quote name=”Catharina R”]een mooie video .[/quote]

  Dat zeker en die buitenaardsen zijn al heel lang bij ons. Die aarde geeft in nogal wat kabaal overal dat het zo is dat er nogal wat wezens van elders hier al lange tijd zijn komen kijken en er ook wezens zijn die hier de boel zouden kunnen manipuleren.

  0 likes
 4. Ooit weleens gehoord van shapeshifting? Volgens bepaalde bronnen leven reptielen onder ons, die dmv verandering van hun dna-patroon exact het uiterlijk van mensen aan kunnen nemen. Heel soms kan je, o.a. aan hun ogen, zien dat ze infeite geen mens, maar reptiel zijn.

  0 likes
 5. [quote name=”Wilson”]Ooit weleens gehoord van shapeshifting? Volgens bepaalde bronnen leven reptielen onder ons, die dmv verandering van hun dna-patroon exact het uiterlijk van mensen aan kunnen nemen. Heel soms kan je, o.a. aan hun ogen, zien dat ze infeite geen mens, maar reptiel zijn.[/quote]

  Zeer goed mogelijk maar zijn er voorbeelden of websites waar meer te zien is?

  0 likes
 6. [quote name=”Roel”]
  Zeer goed mogelijk maar zijn er voorbeelden of websites waar meer te zien is?[/quote]

  Hoezo acht jij dit zeer goed mogelijk. Ik acht het eerder onwaarschijnlijk.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

soros

Hoppa: George Soros stopt 220 miljoen in radicale BLM-groepen

De Soros Foundation stopt 220 miljoen dollar ...

kaag

Kaag smijt midden in reces met belastinggeld om oorlogen in stand te houden. ‘Intens slecht mens’

Afgelopen maand liet Egypte weten bereid te ...