Homepagina » Straling » Dokters en experts roepen op tot uitstel 5G vanwege gezondheidsrisico’s. Hoe gevaarlijk is deze nieuwe technologie?
Dokters en experts roepen op tot uitstel 5G vanwege gezondheidsrisico's. Hoe gevaarlijk is deze nieuwe technologie?

Dokters en experts roepen op tot uitstel 5G vanwege gezondheidsrisico’s. Hoe gevaarlijk is deze nieuwe technologie?

5G, de vijfde generatie draadloze technologie, zal ons blootstellen aan een nieuw soort straling; millimetergolven. Gezondheidsdeskundigen waarschuwen nu voor de risico’s van de uitrol van deze technologie.

Op een symposium in Toronto bespraken experts onlangs de schadelijke effecten van 5G-technologie.

“Het is niet duidelijk gemaakt aan het volk dat 5G niet zomaar een ander getal is op je mobiele telefoon,” zei Frank Clegg, oud-voorzitter van Microsoft Canada.

Gezondheidsproblemen

“Er is een compleet nieuwe infrastructuur voor nodig bestaande uit duizenden kleine antennes die in steden worden geplaatst,” voegde hij toe.

Het is goed mogelijk dat ze straks op zo’n beetje iedere hoek van de straat te zien zijn.

Wetenschappers uit 42 landen waarschuwen hun overheden over gezondheidsproblemen die worden geassocieerd met straling.

Zorgen

Nu hebben ook Canadese dokters en wetenschappers hun zorgen geuit.

“De meest voorkomende symptomen zijn hoofdpijn, vermoeidheid, concentratieproblemen, oorsuizen en slapeloosheid,” zei dr. Riina Bray.

“We maken ons ook zorgen over de impact op het hart en het zenuwstelsel,” voegde ze toe.

Bray werkt al 15 jaar in een kliniek waar ze steeds meer mensen ziet die last hebben van de schadelijke gevolgen van blootstelling aan elektromagnetische straling.

Genoeg bewijs

Ze verwacht dat dit aantal nog verder zal stijgen op plekken waar 5G wordt geïnstalleerd.

Professor Magda Havas wees er verder op dat millimetergolven intense pijn kunnen veroorzaken aangezien de zweetklieren aan het huidoppervlak fungeren als piepkleine antennes.

De straling kan leiden tot schade aan ogen, insectensterfte, antibioticaresistentie en effecten op het zenuwstelsel en immuunsysteem, aldus dr. Havas.

Dr. Anthony Miller, adviseur van de Wereldgezondheidsorganisatie, zei dat er inmiddels genoeg bewijs is om radiofrequente straling te classificeren als kankerverwekkend voor de mens.

“Overheden kunnen dit niet negeren,” zei Miller.

[NTD]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Ik was eens mobiel met 3G op het internet en wat bleek ? Het werkte voor mij in de praktijk snel genoeg.
Het verschil tussen 5G en 3G is dat data sneller wordt verzonden. Mensen met een databundel zullen dus sneller door hun tegoed heen zijn.

mike
mike
1 jaar geleden

5G is helemaal niet nodig voor een beter of leuker leven. Het is ook niet nodig voor telecommunicatie en we hebben op straat geen supersnel internet nodig. Maar 5G zal beslist wel gezondheidsrisico’s met zich meebrengen.

Het is een aanvulling op 1G, 2G, 3G en 4G. Deze blijven bestaan. We zullen dus worden bllootgesteld aan nóg meer straling.

Als je wilt weten wat men met emf-straling allemaal kan bereiken kan het wel interessant zijn om nog eens terug te kijken naar de genocide in Rwanda. Hier zijn de twee bevolkingsgroepen tegen elkaar opgezet door CIA-agenten op de grond. Hierdoor liepen de mensen al enigszins geërgerd met wapens richting de andere groep en daar aangekomen zijn ze allemaal blootgesteld aan emf-straling met de juiste frequentie om compleet door het lint te gaan. De genocide van Hutu’s en Tutsi’s is volledig toe te schrijven aan emf-straling en niet aan normaal menselijk gedrag.

https://www.auricmedia.net/operation-crimson-mist-electronic-slaughter-in-rwanda/

OPERATION CRIMSON MIST: RWANDA GENOCIDE MIND CONTROL WEAPONS DEPLOYED IN AMERICAN CITIES https://youtu.be/OZSZSIhIN70

…en dit krijgen we straks ook hier in het westen als we de uitrol van 5G accepteren. En probeer dan de daders maar eens te vinden als er iemand op straat een hartinfarct krijgt of met zijn automatische auto zichzelf of iemand anders dood rijd.

Rob
Rob
Reactie op  mike
1 jaar geleden

@mike,

Ik heb geluiden gehoord dat de mogelijkheid bestaat dat ze iedereen, die in feite verslaafd is aan de mobiele telefoon, kunnen gaan dwingen op 5G over te stappen. Dat door 4G etc simpelweg volledig uit te schakelen. Dan worden 4G toestellen etc nutteloos en dan moeten de verslaafden wel een 5G telefoon kopen. 5G is het ultieme controle ‘wapen’ dat de rest overbodig maakt. Dat moet je zien vanuit de controlerende macht. Alles lager dan 5G is voor hen niet meer nodig als 5G actief is. Alles wat met 1G t/m 4G gedaan kan worden door gebruikers, kan ook met 5G. Maar met 5G heeft de heersende macht wel volledige controle als het zover mocht komen wat ze daarmee van plan waren: alles en iedereen aan het internet koppelen en 5G daarnaast ook nog eens als wapen kunnen gebruiken. 5G apparaten hebben meerdere of zelfs veel antennes waarvan het vermogen gebundeld en gestuurd kan worden wordt er gezegd. Dat concepte kennen we van HAARP. De energie van die antennes wordt ook gebundeld en gericht: de atmosfeer in. IN feite zijn 5G apparaten met meerdere / vele antennes dus in feite kleine HAARP apparaten.

PREDATOR
PREDATOR
1 jaar geleden

Uitstel op 5G???Tot wanneer?..

Christgalactic
Christgalactic
1 jaar geleden

5G staat gelijk aan genocide voor de bevolking. Het is een energiewapen die tegen de mens gericht wordt, kortom microwave warfare.

Ik zou aanraden onderstaande video van Dr Katerine Horton eens grondig te bekijken!! Ik dacht dat ik al veel wist van deze zaak, maar toen ik deze video bekeek, bleek dit niet het geval.

Dr. Katherine Horton:Defeating 5G as a mass DEW Terraforming platform for AI Artificial Intelligence

https://youtu.be/zvQ3Eb2j2jw?t=47
In lak ‘ echt ala k’ in

William
William
Reactie op  Christgalactic
1 jaar geleden

Wow, wat een geweldige info christgalactic, ik dacht dat ik veel wist over 5G maar het interview met Katherine blowed my socks off. Wat een verhelderend verhaal. Het duurt te lang, 2 uur, we zouden eigenlijk de KEY info in een paar minuten moeten hebben en dat op social media verspreidden.. er zijn maar weinig mensen die het hele verhaal van 2 uur uitzitten.. maar dank dank voor deze link.. laten we er voor gaan om de criticall mass of people te bereiken.. dit word anders de grootste genocide van de mensheid..

Christgalactic
Christgalactic
Reactie op  William
1 jaar geleden

Inderdaad william, heb je die site gezien die Katerine aanreikt wat hun voorspellingen zijn inzake de bevolking tegen 2025?

Grutjes

William
William
1 jaar geleden

Een kennis van mij heeft een apparaat om lekkages van straling bij de deuren van een magnetron te meten.
Deze heeft een schaal van groene lampjes naar oranje en uiteindelijk rood. Rood houd in dat het deurtje moet worden vervangen, de straling is (staat in de manual) levensbedreigend. Hij legt dit meetinstrument naast mijn mobile telefoon 4G en belt mij.. de lampjes slaan tot het maximum in het rood vergezeld van een snerpende gillende toon.. en dat is 4G.. laat staan dat je straks 5G voor je kiezen krijgt. Dat is hetzelfde als een paar magnetrons met alle deurtjes open.. je word vanbinnen levend gekookt.. stop deze krankzinnigheid voordat het te laat is..

Straalmans
Straalmans
1 jaar geleden

Laat maar komen. Wanneer 10% van de werkende bevolking t.g.v. de straling ziek wordt en niet op werk verschijnt, zullen de bedrijven dan wel aandringen om het terug te draaien. Op wie ze hun investeringen in 5G smartphones gaan verhalen, moeten ze dan maar zelf uitzoeken. Eigen schuld, dikke bult.

salvar
salvar
1 jaar geleden

je moet een manier vinden om je te bewapenen want ze gaan gewoon door.

Erde
Erde
1 jaar geleden

De bedoeling is om een digitale infrastructuur te scheppen die naast de onze zal bestaan. Daarom moet ook alles aan AI verbonden worden. Alle data die over ons verzameld is zal worden gekoppeld aan een digitale avatar van onszelf, zodat die avatars zich kunnen bewegen binnen die geschapen infrastructuur, om zo een digitale wereld te scheppen naast de onze.
De avatars zullen hun bestaan halen uit onze lichamen, maar zullen geen besef hebben van hun lichamelijke oorsprong. Net zoals wij geen besef hebben van onze spirituele oorsprong. Wij mensen zullen worden als batterijen. Zoals onze spirituele ‘Zijn’ als een batterij is voor ons aardse bestaan. Want zonder zouden wij hier niet zijn. En betekend dat wij alweer verder afgedreven zullen zijn van onze oorsprong, omdat er een nieuwe barriere is bijgekomen. En de avatars zullen denken en voelen zoals jij en ik. En weinigen zullen zich afvragen wat hun oorsprong is.
Het zal de ultieme sprituele gevangenis betekenen. En zieleoogsten was nog nooit zo gemakkelijk.

eksegese
eksegese
1 jaar geleden

Slechts weinig mensen weten dat 5G in de Brusselse regio niet toegelaten wordt.

“Ik kan deze technologie niet met open armen verwelkomen, als de stralingslimieten,
die gelden om de burgers te beschermen, NIET worden gerespecteerd. 5G of niet, maakt niet uit.
De burgers van Brussel zijn geen proefkonijnen! Ik kan hun gezondheid niet verkopen voor ‘winst’.
We kunnen in dezen NIETS AAN ONZEKERHEID OVERLATEN”

– Céline Fremault,

(afgevaardigd Minister van de Regering in de Brusselse regio;
verantwoordelijk voor woningbouw, kwaliteit van leven, milieu en energie.)

Ook in Polen en Zwitserland komt verweer tegen 5G. Het blijkt een Israëlische uitvinding te zijn maar ze denken er niet over om het ook in Israël te gaan gebruiken. Waarom niet denk je ????

We zullen ons hier met hand en tand tegen moeten verzetten willen wij en onze kinderen dit op fatsoenlijke manier overleven.

Egetal
Egetal
Reactie op  eksegese
1 jaar geleden
Sebas
Sebas
1 jaar geleden

5G is spy ware voor de chinezen. Al onze apparaten zullen toegankelijk worden voor spionage. Pas wanneer er een degelijke firewall wordt gevonden zal 5G worden geïmplementeerd. Tot die tijd houden ze het tegen. Om deze reden te verdoezelen wordt het gezondheidsrisico vergroot terwijl in China al lang met 5G wordt gewerkt door de overheid! En ik hoor nergens verhalen van stervende chinezen die dood gaan aan stralingskwalen. Ook hoor ik niets over massale vogel- en/of insectensterfte in China. Wel hoor ik over de gevaren van windmolens, hoe die het vogel- en insectenbestand schandalig bedreigen….. feitelijk zijn windmolens dus schadelijker voor het milieu dan 5G-antennes.

x

Check Also

gates

Bill Gates zei het echt: ‘We hebben een digitaal vaccinatiepaspoort nodig’

Volgens de media en de factcheckers heeft ...

coronapersconferentie

Blunder tijdens coronapersconferentie Canada: ‘Ik zeg gewoon wat ze maar willen’

Eén van de hoogste gezondheidsfunctionarissen van de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x