Homepagina » Buitenland » Onderzoekers: coronaprik heeft ‘giftige’ bijwerkingen, stop met vaccineren
corona
Foto: Governo do Estado de São Paulo CC BY 2.0

Onderzoekers: coronaprik heeft ‘giftige’ bijwerkingen, stop met vaccineren

Britse onderzoekers hebben de overheid opgeroepen om het vaccineren met de coronavaccins per direct stop te zetten vanwege ‘giftige’ bijwerkingen. Artsen onderzochten een aantal bijwerkingen van de vaccins, waaronder bloedingen en bloedstolsels; onverwachte immuunreacties; ongewone pijnreacties; zicht-, gehoor-, spraak- of reukverlies; en bijwerkingen die van invloed waren op de zwangerschap, resulterend in onder meer miskramen.

De Britse onderzoekers stellen dat de coronavaccins ‘giftig’ zijn voor mensen en dringen er bij de overheid op aan om de vaccinatiecampagne stil te leggen en een onderzoek in te stellen naar deze schadelijke effecten.

Dit is niet normaal

Volgens het Amerikaanse VAERS, dat bijwerkingen in de Verenigde Staten bijhoudt, zijn er inmiddels bijna 6000 mensen overleden na de vaccinatie. Zo’n 20.000 mensen moesten na de prik worden opgenomen in het ziekenhuis. Bij circa 2000 mensen is de aangezichtsverlamming van Bell vastgesteld. Nog eens 44.000 mensen hadden dringend medische hulp nodig nadat ze waren ingeënt. Ook kregen 5900 mensen een levensbedreigende reactie op het vaccin. 2100 van hen kregen een hartaanval. Meer dan 650 vrouwen kregen een miskraam als gevolg van het vaccin. En 4600 mensen zijn invalide geworden.

“Dit is niet normaal,” zegt Pearson Sharp van One America News. “Maar dit is ook geen normaal vaccin. Het is experimenteel.”

25 keer hoger

In Israël piekte daarnaast het aantal gevallen van myocarditis, een ernstige hartspierontsteking, bij jonge mensen na coronavaccinatie. Het totale aantal gevallen van de potentieel dodelijke hartaandoening was 25 keer hoger dan normaal. In Duitsland wordt jonge mensen inmiddels afgeraden het vaccin te nemen omdat het simpelweg te gevaarlijk is.

4.9 57 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eagle_Eye
Eagle_Eye
3 maanden geleden

Jonge mensen wordt het afgeraden, de rest mag gewoon doodvallen.

Rob
Rob
3 maanden geleden

En dan te bedenken dat slechts zo’n 1% van alle gevallen gemeld / geregistreerd wordt. Dan was er over de VS nog een video waarin gezegd werd dat 150.000 sterfgevallen uit het VAERS systeem zijn verwijderd.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
3 maanden geleden

Die giftige bijwerkingen zijn ook de bedoeling van de Gen-Therapie-Experimentele-Nood-Vaccins…het gaat de Satanische Elite-Parasieten uiteindelijk alleen maar om Populatie-Management…de Schapen melden zich vrijwillig bij het Slachthuis…De intelligentere van de soort blijven uiteindelijk over…Darwinisme op zijn best…

Pieter
Pieter
3 maanden geleden

In Duitsland wordt het jonge mensen afgeraden? Link?

x

Check Also

moderna

Nederland gaat door met Moderna ondanks hartschade

Door Martijn Bloem, Karel Beckman. Nederland is ...

verpleegkundige

CCU-verpleegkundige: ‘Ik heb het afgelopen halfjaar meer patiënten met deze klachten gehad dan in de 24 jaar ervoor’

CCU-verpleegkundige Myrthe heeft aan de werkgroep Zorgmedewerkers ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

42
0
We lezen graag je reactie!x