BuitenlandCorona

Onderzoekers: coronaprik heeft ‘giftige’ bijwerkingen, stop met vaccineren

Help mee door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Britse onderzoekers hebben de overheid opgeroepen om het vaccineren met de coronavaccins per direct stop te zetten vanwege ‘giftige’ bijwerkingen. Artsen onderzochten een aantal bijwerkingen van de vaccins, waaronder bloedingen en bloedstolsels; onverwachte immuunreacties; ongewone pijnreacties; zicht-, gehoor-, spraak- of reukverlies; en bijwerkingen die van invloed waren op de zwangerschap, resulterend in onder meer miskramen.

De Britse onderzoekers stellen dat de coronavaccins ‘giftig’ zijn voor mensen en dringen er bij de overheid op aan om de vaccinatiecampagne stil te leggen en een onderzoek in te stellen naar deze schadelijke effecten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Dit is niet normaal

Volgens het Amerikaanse VAERS, dat bijwerkingen in de Verenigde Staten bijhoudt, zijn er inmiddels bijna 6000 mensen overleden na de vaccinatie. Zo’n 20.000 mensen moesten na de prik worden opgenomen in het ziekenhuis. Bij circa 2000 mensen is de aangezichtsverlamming van Bell vastgesteld. Nog eens 44.000 mensen hadden dringend medische hulp nodig nadat ze waren ingeënt. Ook kregen 5900 mensen een levensbedreigende reactie op het vaccin. 2100 van hen kregen een hartaanval. Meer dan 650 vrouwen kregen een miskraam als gevolg van het vaccin. En 4600 mensen zijn invalide geworden.

“Dit is niet normaal,” zegt Pearson Sharp van One America News. “Maar dit is ook geen normaal vaccin. Het is experimenteel.”

25 keer hoger

In Israël piekte daarnaast het aantal gevallen van myocarditis, een ernstige hartspierontsteking, bij jonge mensen na coronavaccinatie. Het totale aantal gevallen van de potentieel dodelijke hartaandoening was 25 keer hoger dan normaal. In Duitsland wordt jonge mensen inmiddels afgeraden het vaccin te nemen omdat het simpelweg te gevaarlijk is.

4.9 57 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eagle_Eye
Eagle_Eye
2 jaren geleden

Jonge mensen wordt het afgeraden, de rest mag gewoon doodvallen.

Rob
Rob
2 jaren geleden

En dan te bedenken dat slechts zo’n 1% van alle gevallen gemeld / geregistreerd wordt. Dan was er over de VS nog een video waarin gezegd werd dat 150.000 sterfgevallen uit het VAERS systeem zijn verwijderd.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Die giftige bijwerkingen zijn ook de bedoeling van de Gen-Therapie-Experimentele-Nood-Vaccins…het gaat de Satanische Elite-Parasieten uiteindelijk alleen maar om Populatie-Management…de Schapen melden zich vrijwillig bij het Slachthuis…De intelligentere van de soort blijven uiteindelijk over…Darwinisme op zijn best…

Pieter
Pieter
2 jaren geleden

In Duitsland wordt het jonge mensen afgeraden? Link?

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x