Buitenland

Waarom de aanval van de globalisten op de mens en de menselijkheid onvermijdelijk zal mislukken

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Europese Unie heeft met de jaren steeds meer macht en steeds meer bevoegdheden naar zich toegetrokken. Voor een groot deel zijn we als Tweede Kamer inmiddels slechts een doorgeefluik voor bevelen die vanuit Brussel tot ons komen, begon Pepijn van Houwelingen (FVD) donderdag zijn indrukwekkende maidenspeech.

Hij vroeg zich af hoe het zover heeft kunnen komen. In 2005 wees het Nederlandse volk in een raadplegend referendum de voorgestelde grondwet van de EU met bijna tweederdemeerderheid af. Toch werd twee jaar later, in 2007, het Verdrag van Lissabon getekend, dat bijna helemaal overeenkomt met de grondwet die per referendum was afgewezen.

We verkeren in een grote, wereldwijde strijd tussen globalisten en patriotten

De macht van de Unie is sindsdien nog verder toegenomen. Van Houwelingen wees erop dat het Associatieverdrag dat de EU vijf jaar geleden had gesloten met Oekraïne in een referendum met een ruime meerderheid werd verworpen. Het Nederlandse parlement heeft vervolgens niet dat verdrag afgewezen, zoals hem was opgedragen door de Nederlandse bevolking, maar het referendum afgeschaft. “Een ongekende schande.”

“We verkeren in een grote, wereldwijde ideologische strijd tussen globalisten, die toewerken naar een wereldregering zonder grens, en patriotten, die de nadruk leggen op het belang van de begrensde soevereine en democratische gemeenschappen.”

Wij willen dit stoppen!

Volgens Van Houwelingen is er nog hoop: “Dit globalisme, deze cult van het kolossale, is niets minder dan een aanval op de mens en de menselijkheid. En die aanval zal, omdat de mens nou eenmaal een vrijheidslievend wezen is, onvermijdelijk mislukken. Maar in de tussentijd is de aangerichte schade onmetelijk. Wij willen dit stoppen!”

In het gunstigste geval eindigt een Europa waarin alles centraal wordt aangestuurd vanuit Brussel in een levenloze, alles uniformerende technocratie waarin mandarijnen vermomd als expert de baas zijn. En in het slechtste geval mondt die droom uit in een totalitaire, inhumane dictatuur, besloot Van Houwelingen. “Daarom zullen wij, zal FVD, ook hier in de Tweede Kamer met alles wat we in huis hebben blijven strijden tegen de Europese Unie en voor een nexit.”

4.9 105 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Budh
Budh
11 maanden geleden

En nu met forse pas flinke tegengas…!!!

jaak
jaak
11 maanden geleden

In Belgie zien we wat zo’n unitaristisch systeem bewerkstelligt: constante rivaliteit. Het werkt niet! De EU is gedoemd om uiteen te vallen. Jammer genoeg zal ze ons dan ook enorm veel geld gekost hebben. En ons: daarmee bedoel ik de werkende mensen.

nou en!
nou en!
11 maanden geleden

als psychopaten haast krijgen,lopen ze de kantjes eraf,als je de kantjes eraf loopt ga je rondjes lopen!! en als je rondjes loopt kom je nergens!!!

Annette
Annette
11 maanden geleden

Wauw, wat een geweldige speech van Pepijn! Alweer duidelijk dat wij als Nederlandse bevolking alleen nog maar kunnen rekenen op het Forum voor Democratie. ALLE andere partijen zijn niets meer dan laffe meelopers. Wel jammer dat de partij zo klein is om ECHT een vuist te maken.
Het wordt in ieder geval de komende tijd extreem spannend. Als ik zo de berichten goed interpreteer, is nu zo’n beetje 80% overgeleverd aan de onbekende factor. Onduidelijk hoe het voor de individuen persoonlijk zal aflopen. Dat zal de tijd moeten leren.
Belangrijker is natuurlijk de 20% die wel bestaat uit de zogenaamde wakkere mensen, die niet willoos bevelen gaat opvolgen van een stelletje ongekozen psychopaten.
Wat Pepijn ook vertelt, kan ik zonder meer beamen: in 2005 hebben mijn man en ik en ZELFS mijn oude moeder, toen al een 80 plusser, tegen MEER macht van de EU gestemd. Later in 2016, toen georganiseerd door o.a. Thierry Baudet, het LAATSTE referendum over de Oekraïne. Ook daar was het antwoord van de Nederlandse bevolking duidelijk.
En wat hebben die “lolbroeken” in Den Haag ermee gedaan? Hun ….. ermee afgeveegd en vervolgens het referendum afgeschaft. Dat is met recht een dictatuur in wording eigen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

67
0
We lezen graag je reactie!x