Mens en Dier

Professor: ‘Deze vaccinaties moeten voor een tribunaal’

Help door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Professor Sucharit Bhakdi uit al vanaf het begin kritiek op de coronamaatregelen. Binnenkort komt zijn nieuwe boek ‘Corona unmasked’ uit. Internetkrant Wochenblick sprak met hem over de feiten rond corona en de vaccinaties. Hij vindt dat de vaccinaties voor een tribunaal moeten omdat ze onvoldoende zijn getest.

Bhakdi had al vrij snel in de gaten dat we te maken hebben met een normaal coronavirus. Toen de WHO de uitbraak van het virus als pandemie bestempelde, gingen bij de microbioloog alle alarmbellen rinkelen.

Het virus is niet nieuw, zegt Bhakdi. Hij legt uit dat ons immuunsysteem beschikt over zogeheten lymfocyten, die we al vanaf onze geboorte hebben. Ze herkennen een virus altijd en worden daar steeds beter in. Wanneer een cel een virus produceert, ontstaat er afval. De lymfocyten herkennen dit afval, worden actief en doden de cel.

Toeval?

Wat gebeurt er na de coronavaccinatie? De lymfocyten vallen de cellen aan die door de vaccinatie zijn aangetast. Het gevolg is dat mensen hoofdpijn, koorts en spierpijn ervaren. Als je daarna met een ander coronavirus wordt geconfronteerd, heb je gepreactiveerde lymfocyten, zegt Bhakdi. Als die de longen aanvallen, verloopt de ziekte heviger. “Dit is een bekend fenomeen.”

In verzorgingstehuizen overlijden geregeld mensen na inenting aan corona. “Toeval?” vraagt de microbioloog. “Dit is een onethisch experiment op mensen dat voor een tribunaal moet.”


[Wochenblick]

4.8 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron Swart
Ron Swart
2 jaren geleden

Het is opvallend dat de islamitische gemeenschap zich hult in stilzwijgen over de huidige gang van zaken. Het moet in die kringen toch ook bekend zijn wat voor rotzooi (o.a. foetaal weefsel van chimpansees) in die vaccins zijn gestopt? Vaccinatie is 100% haram.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

Deze vaccine is een bio-wapen..een moord wapen.. VACCINE MOET ONMIDDELIJK GESTOPT WORDEN!!

GOOI DE MASKERS WEG!!..
Bijna alle Covid-maskers zijn waardeloos omdat virusdeeltjes veel kleiner zijn dan gaten in de maskers!!!
MASKERS ZIJN OM JE MOND DICHT TE SNOEREN !!

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Wanneer komen deze berichten in de hersens van de gewetenloze!

Just me.
Just me.
2 jaren geleden

Kijk wat deze smeerlappen eraan verdienen. C19 Pandemic Hoax: 

Bill Gates (co-founder of Microsoft, investor of the Wuhan Lab that developed C19 and patent owner of the C19 vaxxine) made $16 Billion off the C19 Pandemic. 

Jeff Bezos (CEO and founder of Amazon) made $76 Billion off the C19 Pandemic. 

Steve Ballmer (CEO of Microsoft) made $43 Billion off the C19 Pandemic. 

Mark Zuckerberg (co-founder of Facebook) made $42 Billion off the C19 Pandemic. 

Warren Buffet (Business man considered one of the most successful investors of all time) made $12 Billion off the C19 Pandemic. 

Larry Ellison (Oracle software giant) made $12 Billion on the C19 Pandemic. 

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

45
0
We lezen graag je reactie!x