Natuur en Milieu

Geoloog doet opzienbarende vondst in kilometerslange tunnel. Is de aarde hol?

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Radioshow Coast to Coast AM heeft een uitzending beschikbaar gemaakt over onderzoeker, avonturier en filmmaker Stephen Sindoni, die claimt dat er bewijs is voor de holle aarde.

Hij wijst op gesprekken met inheemse stamoudsten, die verwezen naar de holle aarde.

Sindoni noemt tijdens het gesprek het verhaal over J.C. Brown, een man die naar verluidt aan het begin van de 20e eeuw als geoloog voor Lord Cowdray Mining Company werkte.

Lemurische beschaving

Brown beweerde in 1904 onder Mount Shasta in Californië op een oude Lemurische beschaving te zijn gestuit.

Hij zou een bijna 18 kilometer lange tunnel in de berg zijn gevolgd, waarna hij naar eigen zeggen uitkwam bij een dorp met bijna vier meter grote koperen voorwerpen, standbeelden, wapens en drie meter lange skeletten.

Licht

De standbeelden straalden licht uit en om die reden nam Brown aan dat ze barium bevatten.

Sindoni sprak in de VS met een stamoudste, die hem vertelde dat duizenden jaren geleden een groep mensen uit een ander zonnestelsel naar de aarde is gekomen.

Mierenmensen

Die mensen werden volgens de stamoudste door de ‘mierenmensen’ meegenomen naar een ondergrondse plek.

“De Lemuriërs waren ruim 2,5 meter lang en mijn opa heeft ze gezien toen hij in een river bij Mount Rainier aan het vissen was,” zei de stamoudste.

Beluister het hele gesprek hieronder (vanaf 9:13):

[Coast to Coast AM]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Azraël
Azraël
4 jaren geleden

Werd erg enthousiast bij het lezen van de titel. Ben zelf al jaren op zoek naar de ingang. Ik weet natuurkundig klopt het, echter als je ervan uitgaat dat het universum opgebouwd is volgens het gouden ratio en fractale eigenschappen bezit, zou je denken dat het inzoomen op het kleinste een weerspiegeling is van het grote. Als je dan bekijkt hoe wij denken dat moleculen en elektronen opgebouwd zijn, dan zou de wereld volgens die beredenering hol moeten zijn.. Heb de grote plaatsen die een opening zouden hebben al bezocht. Als oud defensie man ben ik ook absoluut niet bang om een grot in te duiken en heb het dus ook al meerdere keren gedaan. Nooit iets gevonden, helaas. Ik blijf wel zoeken echter en deze grot heb ik nog nooit gehad. Moet bekennen dat mijn onderzoek tegenwoordig meer gebaseerd is op de verdwijning van Kenny Veach en zijn mysterieuze “M cave”. In ieder geval bedankt voor een nieuwe locatie en het hernieuwen van mijn interesse in dit onderwerp.

Kenny
Kenny
4 jaren geleden

Is de beste man ook nog freggles tegen gekomen?

John
John
4 jaren geleden

Heel interessant heb je ook een link

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x