Great ResetBuitenland

Great Reset-architect steunt Oekraïne, Poetin niet langer ‘lid’ van World Economic Forum

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, steunt Oekraïne en belooft alles te zullen doen om het land te helpen in de strijd tegen ‘Russische agressie’. Zondag schreven Schwab en WEF-president Borge Brende in een verklaring dat ze de aanvallen en wreedheden tegen Oekraïne ‘ten zeerste veroordelen’, bericht RT.

Ze verklaren zich solidair met het Oekraïense volk en alle anderen die lijden als gevolg van deze ‘volstrekt onacceptabele’ oorlog.

Wonderen

Verder zeggen ze te hopen dat op de lange termijn het gezond verstand zegeviert en dat er op den duur weer ruimte ontstaat voor verzoening en om bruggen te bouwen.

In februari 2020, enkele maanden voor de Great Reset-bijeenkomst, riep de Oekraïense president Zelensky westerse investeerders tijdens een speech bij het World Economic Forum op om stakeholders van het succes van een nieuw Oekraïne te worden. Hij zei ook dat Oekraïne ‘een plek is waar wonderen uitkomen’.

Profiel verwijderd

Daarnaast heeft het WEF het profiel van de Russische president Poetin verwijderd. In 2017 zei Schwab nog tijdens een lezing bij de Harvard Kennedy School dat Poetin een Young Global Leader van het World Economic Forum was.

Het lijkt er sterk op dat de organisatie de Russische president heeft verstoten.

oekraïne

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
143 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Deug-Nietje
Deug-Nietje
4 maanden geleden

Inderdaad !

OttoVB
OttoVB
4 maanden geleden

Yep!

Deug-Nietje
Deug-Nietje
4 maanden geleden

😉🤔🤣

Boink
Boink
4 maanden geleden

Kan Putin mooie álle dossiers vrijgeven en duistere zaakjes openbaar maken

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

143
0
We lezen graag je reactie!x